Közeledik a teleklónok támadása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stílusod lekezelõ, idõnként kioktató, még ha nem is érzed úgy. Az epés megjegyzéseidet tartogasd meg otthonra.
Amúgy szerinted az állatoknak nincs eszük, intelligenciájuk? Megsúgom, van. És jellemzõen azok a kíváncsibbak, amiknek több van...
Na de mindegy, idd inkább tovább a sörödet. 😊
A többi, amit írtál ismét csak ködösítés.
"Vagy így, hogy "csak" megtévesztés, így már minden rendben?" - nincs rendben.
""ilyen nem lehet!" -> ilyen nincs -> valaki azt állítja, ez történt? -> csakis hazudhat." - pontosan.
"ésszerû kíváncsiság" - ??? A kíváncsiságnak semmi köze az észszerûséghez. A kíváncsiság egy tulajdonság, ami még egyes állatfajokra is jellemzõ.
Egy pillanatig sem gondoltam, hogy materialista vagy.
Ez nem sokkal "misztikusabb", mint a kvantummechanika jelenségei, amirõl csak igen kevesen állítják, hogy tudománytalan.
Mit nem értesz a #178-on? Ime a logikai sor: "ilyen nem lehet!" -> ilyen nincs -> valaki azt állítja, ez történt? -> csakis hazudhat.
Én nem vonzódok jobban a misztkus dolgokhoz annál, ami még belefér az ésszerû kíváncsiságba. De nem vagyok elvakult materialista sem, aki még a kvantummechanikát is csalásnak tartja.
"Nyilván a #178-ban leírt logika" - ???? Hol van ott logika? Nocsak, nocsak! Ejnye, ejnye.
Hazugság=valótlan állítás.
"feltételezést tényként közölni" - ez nem hazugság, hanem megtévesztés. Nocsak, nocsak! Ejnye, ejnye. Nem ártana, ha alapvetõ fogalmakkal tisztában lennél.
"Azaz, a saját világfelfogásodat (anyagelvûség) tekinted abszolútumnak, és másoktól is elvárod, hogy annak tekintsék. Aki erre nem hajlandó, azt meg igyekszel kirekeszteni." - te nagyon el vagy tévedve. Kit rekesztettem ki? Azt sejtem, hogy te vonzódsz a misztikus dolgokhoz, de talán nem kéne megbélyegezned azt, aki nem olyan, mint te.
"Te pontosan ezt tetted most" - hiába próbálod csûrni-csavarni, ennél jobb és pontosabb/szabatosabb hozzászólást írj.
Nyilván a #178-ban leírt logika alapján állítottad ezt. Azaz, a saját világfelfogásodat (anyagelvûség) tekinted abszolútumnak, és másoktól is elvárod, hogy annak tekintsék. Aki erre nem hajlandó, azt meg igyekszel kirekeszteni. Erre mondom, hogy erõszakos dolog.
"...de ezt másokra is próbálni rákényszeríteni erõszakos dolog." - írj példát, mert nem értem.
A te #19-esed alapján meg úgy tûnik, te még a tudományos kísérleteket is csipõbõl csalásnak ítéled, ha azok nem férnek bele a valóságról alkotott, a tudomány mai állásához képest is "konzervatívabb" véleményedbe. Oké, te azt hiszel, amit akarsz, de ezt másokra is próbálni rákényszeríteni erõszakos dolog.
A példa, amit leírtam, nélkülöz mindenféle tudományosságot. Csupán egy célt szolgált: az állítás bizonyítását, és a hazugságáradat megfékezését. Engem nem az érdekelt, hogy a "testelhagyó" milyen tudományosan magyarázható elv szerint csinálja amit csinál, hanem az, hogy amit állít, az igaz-e vagy sem. Feltételezem, hogy ha ez igaz lenne (a testelhagyás), akkor sem lenne ember a földön, aki ezt tudományosan tudná magyarázni.
Egyébként általánosságban is utálom a hazugokat, a csalókat, a szélhámosokat az élet minden területén, legyen az tudományos, vagy nem tudományos kérdés.
"Ugyanakkor, nem mindig szélhámos, aki nem tudja kézzelfoghatóan, tudományos alapon igazolni az állításait." - egy képzetlen embertõl nem várnám el, hogy tudományosan megmagyarázva adja elõ a történetét. De azt viszont elvárom, hogy amit elõad, az IGAZ legyen.
A lakásomban (a pontos címet is megadtam) a WC-ben elhelyezek egy jól látható szöveget. Aki pontosan meg tudja mondani 2 napon belül, hogy mi van ráírva, annak 100.000 Ft-ot fizetek. De aki nem, és továbbra is testelhagyásról mer beszélni, azt örökre kitiltom.
Soha többet nem írt senki testelhagyásról.
Blackmail the Universe
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az amit leírtál agyról ugyanolyan likas és összeszkábált mint amilyen a másik tábor elmélkedése.
Ellenben, megkérdezhetsz dokikat, elég sok köztük a drogos, alkesz és van köztük olyan is akinek volt halál közeli élménye, meg hát hivatalból is vágják mit hozhat ki a drog, de nem állnának ki ilyen széles mellel a "közmegegyezéses realitás" se a manapság oly kedvelt logikai -, ami csak komoly megszroításokkal mûködik, tehát formális -látásmódunk mellett.
ott van pl az íj hal ami csak 2dében mozog, sõt bizonyos egér fajták is, egy tálcáról aminek van egy kis pereme, már nem képes kimászni..
de picit had dörgölõzzem hozzád is:
orvosok löktek valami kisérletet, önkéntesekkel, kaptak drogot komoly ellenenõrzés mellet, rövidre fogva: egyik srác, kapott valami gombát vagy maszlagot nem tom mit, - haver mesélte - kész volt vagy 24 órán keresztül, egyszer csak felpattant és totál merevre nyújtott lábfejekkel körbe szaladt valami mezõt háromszor, mikor magához tért kérdezték mi volt ez, miért lökte ezt morbit balettet, erre a gyerek, full meggyõzõséddel: Mi, ti nem láttátok, 3-szor repültem körbe a mezõt!
(Gaius Julius Caesar)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Ez asszem nem olyan, mint amilyennek eredetileg akartam, a túlvilágról meg a többirõl meg annyit, hogy amíg csak ilyen esetek vannak mellette, addig nem tudni.
Egyébként vki írta, hogy a kereszténység a legfiatalabb vallás, na ez viszont hü*eség, egyrész, ha nagyobb vallásokat nézünk csak, akkor is már rögtön az iszlám fiatalabb. Bár ez csak okoskodás részemrõl.
Én cinikusan írtam a lentit.
Én abszolut reális vagyok!
Csak a két kezemmel megfogható dolgokban hiszek.
A valóságban. És mint ilyen elutasítok minden megtévesztõ ,bemagyarázós fogalmat.
Nem hiszem,hogy van halál utáni élet.A halál végleges.Jó lenne de ez van..még soha senki nem tért vissza belõlle és mondta,hogy mi a szitu akkor.
Az amit az orvosok bebizonyítottak az számomra elfogadható, bele illik a logikai sorrendbe.
Valami olyasmi játszódik le ilyenkor,hogy a vérben lévõ oxigén fogy és nõ a szédioxid.
Ennek hatására mivel ez egy vészhelyzet a szervezet számára kikapcsolja az agy egyes területeit. Ez történik mikor csinálsz valamit ami sok oxigént éget el az izmokban..mondjuk futás után ha elszorítod a saját nyaki verõereidet..egy kis idõre elájulsz.
Csak halálközeli eseteknél ez drasztikusabban jelentkezik.Ezeket az állapotokat az agy "AROUSAL" központja szabályozza..ez az éberségi központ.
Véletlenül már egy jó idelye érdekel a agykutatás.
Ilyenkor az történik,hogy az agy próbál életben maradni..az evolúció folyamán ez úgy fejlõdött ki,hogy lekapcsol pár dolgot a divergáló hálózattal és az agy megpróbálja a meglévõ oxigént a memória fentartására felhasználni..azaz az agykéregben a moduláris szerkezetekben ahól a piramis sejtek vannak és az önmagukba visszanyúló neuronok.Ott használja az ATP elõálítására és mûködteti a K-Nátrium pumpákat ,hogy minél kissebb legyen a refrakter periódusa a sejteknek..ha túl kicsi lesz..és nem mûködik az Divergáló erõsítõ hálózat..kialszik a jel ami a felejtéshez vezet.Ilyenkor mindent elfelejtesz ami valaha tapasztalat ért és meghalsz. Innen még soha nem tért vissza.
Az emlékek vészes megtartásának az a következménye,hogy betolulnak szabályozatlanúl a tudat központba ahól átéled az emlékeidet." lepereg az életed filmje " Nem tudod szabályozni õket. "ez megfigyelhetõ LSD hatására is" A tudatod mindvégig megpróbál életben maradni, harcol.
Hamar megszünik, lekapcsolódik az agy az érzékszervekrõl mivel ez sok oxigént fogyaszt és úgy fest,hogy a tudatnak szüksége van élményekre.Ezért megpróbálja stimulálni magát az emlékekbõl elõállított percepciókkal amit te így élsz meg.RUSH effektet élsz át..fényeket látsz..hangokat hallasz. És mivel minden embernek anatóiailag ugyan úgy mûködik az agya..ezért hasonló élméneket is élünk át.. És ha nem kapsz oxigént..MEGHALSZ. végérvényesen.
Blackmail the Universe
Viszont te mégsem tudtad letenni, és nem azért, mert atomfizikát kutatsz😉
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Tudjátok volt,hogy elgázolt egy állat..gyorsan vittek is a Honvéd korházba mint a "vészhelyzetbe" ott meg már egybõl mûtöttek.Belsõ vérzésem volt.Meg eltört a gerincem de tudok járni hála isten.
Szóval nem voltam magamnál, mûtöttek és 1x meg csak azt veszem észre,hogy látok egy arcot..elõször nem tudtam,hogy kié lehet..de aztán kitisztult és láttam,hogy egy zöld maszk is van rajta..felismertem,hogy egy orvos lehet az..láttam a vakító fényt is ami fentrõl jöt..asszem a mûtõs lámpa volt az de nem tom pontosan..minden inger olyan erõs volt elõször.
Aztán oldalt láttam meg magamat ahogy fekszem az asztalon.Nem éreztem fálydalmat.Könnyûnek éreztem magam.
Gyakorlatilag ott repkedtem a szobában..marha jó volt, kirepültem a folyosóra is, + kinéztem a korházból , fél órát ha tölthettem ebben az álapotban.
Aztán jött egy kisérõ..valaki, én sem láttam az arcát, de boldog voltam és nyugodt a közelében. Már nem ezen a világon voltunk..hallottam valami zúgást is..egy monoton hang volt az..mintha harang zúgás lett volna..köd volt mindenütt.
És volt egy kerítés féle is..alacsony..egy jelképes határvonal szerûség.
Úgy éreztem ha átlépem többé már nem fordúlhatok vissza.
Nem is gondoltam rá,hogy meghaltam...nem bántott ez a dolog..de még úgy éreztem,hogy dolgom van ebben az életben.
Aztán egy nagy fényes alak jött oda hozzám. Azt mondta,hogy õ isten..elõször nem akartam elhinni..de aztán olyan meggyõzõen beszélt ,hogy mégiscsak hittem neki. 😊
Aztán oda hívta jézust is.."nem is szakállas" vele is dumcsiztam egy keveset, kérdezte,hogy mennyit fejlõdött a világ..meg beszéltünk az új HD TV-krõl is..meg,hogy az AMD veri az intelt.."képzeljétek Õ is AMD párti" 😊
Na aztán késõ volt..úgy hogy eljöttem onnan és visszamásztam a testembe.
Felébrettem..meggyogyultam..aztán elmeséltem az orvosnak is meg mindenkinek de sokan hülyének néztek.
Pedig ez bizonyíték mert ÉN megtapasztaltam. És õk meg nem..õk nem tudják.
Csak mi,hogy mi az igazság..ezért jó ,hogy összefogunk. Mert nem mi vagyunk a bolondok hanem a VILÁG !! Loál
Blackmail the Universe
Baromi ronda ez az új dizájn!
Blackmail the Universe
Na csak enyit akartam mondani.
Most meg mégisscak van választási lehetõség... Nekem vhogy nem fér össze a kettõ.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként meg hogy a francba döntenél a születésed elõtt a sorsodról?MErt ugyanis két eset van:
a,adva van egy fix sors a amit ismersz születésed elõtt és ami az életedre fog vonatkozni. Ez esetben nem tudsz dönteni, mert az az 1 van és kész.
b,nincs egy ilyen fix sors, akkor meg hogy döntenél ha nem ismered a feltételek a váltózókat és a hatásokat amik majd életed során érni fognak?
Szóval amiket leirkálsz mind szép és jó meg hangzatos, de ha egy kicsit is belegondolsz logikusan rá fogsz jönni hogy totálisan ellentmondanak egymásnak.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.