116
-
#76 naja, de MédiaMarktban nem dobják utánad a HD-kat -
#75 P2P-en kisezer HDTV film van. Én onnan szedem le (1080i,720p) és ezennézem meg. -
#74 tessék dez, támaszd alá érvekkel mire alapozod az 5 évet -
#73 pedig értelmes gondolatokra mindig vevő vagyok, még ha nem is hiszed el ezt rólam -
#72 csakhogy amikor a programozásra adod a fejed, tisztában vagy azzal, hogy mindent letöltögetnek, nem menet közben derül ki.
-
#71 "de 5 év múlva itthon is nagyon sokaknak ez lesz az alap. Mást nem is nagyon lehet majd kapni."
te írtad
-
Hoz_Hun #70 Ez az SF3 meg a többi. Szerintem az nem védelem, amit AKÁRHOGY meg lehet kerülni. Ha én programot adnék ki, nekem tök mindegy, hogy az illető egy exe-t cserélt ki, vagy lehuzogatta kábelt a meghajtóiról, mert JÁTSZIK a programmal anélkül, hogy fizetett volna érte.
A lényeg az hogy az SF3 is meg lehet kerülni. Inentől nem védelem, csak erős biztonság. És PONT. -
Praetor #69 Alig tudtam aludni, olyan komoly problémákat vázolt fel a cikkíró... -
MacrosTheBlack #68 Majd ellopják a gyárból / mozigépésztől, vagy simán lekamerázzák vmi nyugis helyen. A 234353456*355476 felbontásból még veszteséggel is jó minőségű divx-et lehet összehozni, aztán töltheti mindenki. :) -
MacrosTheBlack #67 -
irkab1rka #66 DVD-nél alig jobb felbontásban leszünk kénytelenek élvezni a filmeket.
ha ha -
dez #65 "szvsz a HD hasonló sorsra jut mint a DVD-audio, meg az SACD. Lehet hogy nem olyan mértékben, de hasonló lesz az tuti."
Hamarosan nem lehet majd más megjelenítőt kapni 60cm fölött, csak HD-sat. (5 év múlva valószínű az alatt is.) LCD-TV-vel már most így van, és - egy technikai újításnak köszönhetően - plazmával is ez lesz a helyzet. És ezeken valahogy nem olyan jól néznek ki az SD-s anyagok... És a piaci folyamatokat azok döntik el, akiknek van pénzük (vásárolnak), nem azok, akiknek nincs. (Jé, mintha Mike is pont ezt írta volna.)
"A dvd-nek 5 év? Hát nagyot néznék ha úgy lenne, de legalábbis arra következtetnék, hogy mindenkinek elment az esze."
Én nem azt mondtam, hogy 5 év múlva kihal. Hanem hogy 5 év múlva már sokan HD-znak majd. Ez nem ugyanaz. -
dez #64 Ó, hát persze. -
dez #63 Elkezdtem írni egy hosszabb technikai elemzést "megjelenítők, adások, lejátszók jelene és közeljövője és a HD" témában, válasz gyanánt, de rájöttem, értelmetlen, nem vagy rá kíváncsi (hogy mások is így vannak-e vele, az nem biztos) te azt is csak ellened irányuló támadásnak értelmeznéd. Akkor ennyit erről, és az SG-ről. Szomorú. -
exxile #62 ugyan már bameg, nálam még mindig a vhs a menő! :) Ha eredetit akarok venni, akkor azt veszek, mert feleannyiba kerül mint a dvd. (Itt nem az 1000hufos lemezekre gondolok, azokat én is veszek, hanem a friss megjelenésekre) Jó tudom, kisebbségben vagyok de nagyon :) akkor meg minek irogatok ide mi?
szvsz a HD hasonló sorsra jut mint a DVD-audio, meg az SACD. Lehet hogy nem olyan mértékben, de hasonló lesz az tuti. A dvd-nek 5 év? Hát nagyot néznék ha úgy lenne, de legalábbis arra következtetnék, hogy mindenkinek elment az esze. -
#61 csakhogy o permanensen ezt csinalja -
#60 "akiknek tetszik a HD-s videózás, és minden 5. hozzászólásban azt sulykoltad, hogy a DVD teljesen jó, nem kell annál jobb, akinek jobb kell, az hülye sznob, stb"
hol irtam azt, hogy akinek jobb kell mint a DVD az hulye sznob?
talan a ugy gondolnal a HD-re, amiert penzt kene adnod, akkor mindjart nem lenne ekkora a szad
hany DVD-t vettel eddig?
hany HD filmet vettel eddig
konnyu arrol papolni, hogy terjunk at, mert milyen franko, temessuk a DVD-t, 5 ev mulva nem lesz itt semmi a HD-n kivul
hat persze neked aki letolti mindegy
szerinted kidobnak egy jol jovedelmezo technologiat, pikk-pakk?
az emberek rohanni fognak HD filmeket venni, uj hardvert venni, es 5 even belul annyira elterjedt lesz mint most a DVD?
tudod te hogy mukodik a piac? figyelembe vetted a prognozisodnal?
nem az irrital, hogy HD-t akarsz 5 even belul, hanem az, hogy egyaltalan nem veszed figyelembe a tendenciakat, es a vilagot mozgato eroket
miert nem hidrogenhajtassal mennek mar az autok? miert nincs 5 GHz-es processzor, miert nincs 1 Tb-os holografikus kocka a gepedben?
anno elmondtak mennyire jo az SACD
elterjedt? mindenkinek az van otthon, a CD megszunt? nem
vegezetul:
- hiu abrandokat kergetsz
- nem olvasod el, amit irok
- nem birod elviselni, ha valaki nem ugrabugral, es nem hiszi azt, hogy hip-hop korszakvaltas fog bekovetkezni
csak azt nem ertem miert baj ez
-
#59 "Jól látom, hogy anyagi érdekből akarsz valakit bannoltatni"
latom tenyleg nem birsz leallni -
dez #58 Nem emlékszem, hogy én személyeskedtem volna. Csak sajnos nem esik egybe a véleményem a tiéddel. Jól látom, hogy anyagi érdekből akarsz valakit bannoltatni? Ha ebbe belemennek a modok, nem is sajnálom, majd találok más törzshelyet, ahol egy VIP nem lesz ellenérdekelt a technikai részletek kitárgyalásában, és ezzel önkéntelen népszerűsítésben.
gz8: oké, én itt leálltam. -
dez #57 Már volt egy párszor, hogy beléptél ilyen HD-s topikokba, és rászálltál azokra, akiknek tetszik a HD-s videózás, és minden 5. hozzászólásban azt sulykoltad, hogy a DVD teljesen jó, nem kell annál jobb, akinek jobb kell, az hülye sznob, stb., különben is még csak most vannak felfutóban a DVD eladások, ezért kérdeztem rá, hogy van-e valamilyen anyagi érdeked a DVD-ben. Ennyi.
Akár tetszik neked, akár nem, ha nem is a jövő héten, de 5 év múlva itthon is nagyon sokaknak ez lesz az alap. Mást nem is nagyon lehet majd kapni.
Az nem igazán mérvadó, hogy a VHS-ről mennyi idő volt átállni DVD-re, mert egy full analóg technikáról kellett átállni digitálisra, + szalagról lemezre. Egy csomó úgy technológiának kellett kifejlődnie (integrálás, stb.), hogy egyre olcsóbbá válhasson a gyártás, ezek már adottak. -
#56 Nyugalom, a hosszú élet ritka.
Neked is, deznek is szól: nem kell minden apróságért egymás torkának esni. -
#55 masreszrol regebben is szemelyeskedtel, es ebbol kicsit nagyon elegem van, meg egy huzas, es felnyomlak a modoknak, ilyen egyszeruen -
#54 na akkor alljunk meg egy kicsit!
szemelyeskedtem en?
ki kezdte, hogy nyomdam, meg tekam van?
mondtam en olyat valaha, hogy nem lelkesedhedsz a HD-ert?
hogy nem kolthetsz akar milliokat is HD rendszerre? nem
egyszeruen abbeli elkepzelesemnek adtam hangot, hogy szerintem! a DVD-t meg sokaig nem fogja a HD levaltani, es a masolasvedelem is hatraltato tenyezo lesz
vagy talan az a basztatas, hogy azt mertem irni vkinek, hogy nyugodtan vehet grafkartyat, mert mire megfizetheto es elterjedt lesz a HD mar lesz neki masik? szerinted mennyi ido alatt terjedt el a DVD?
ne legyunk mar kisgyerekek, alljunk mar ket labbal a foldon, lehet, hogy te milliomos vagy, vagy nem sajnalsz a mindig legujabb technologiara irrealisan nagy osszegeket elkolteni, de az atlag nem ilyen
es egy technolia bevezetese nem is toled fugg, aki jo eselyel letolti a filmeket 1080 soros minosegben, hanem azok a milliok, akik megveszik a termekeket Japanban es USA-ban, es senkit nem erdekel, hogy Te itt Mo-n miert lelkesedsz es miert nem, eppen ezert azt gondolom, magadbol kiindulva trendeket felallitani nem eppen celravezeto -
exxile #53 divx+vhs rulz 4eva! -
dez #52 Kicsit sokat képzelsz magadról. És nem én "basztatlak" téged, hanem te állsz neki "basztatni" azokat, akiket - valami furcsa módon - érdekel a HD.
És szerintem enyhén szólva te nem tartod be a fórumozás szabályait az állandó vulgaritásoddal. -
#51 csak azt nem ertem mi faszert jelensz meg mindig ezekben a topikokban, a basztatasomon kivul mast nem csinalsz, ki foglak innen bannoltatni -
dez #50 [minusz Amúgy] -
dez #49 Most már tuti, hogy csak az üzletedet véded. Amúgy -
dez #48 Amúgy, most akkor jól értem, egy vacak kábelt védenek így? (Ugye kimeneten egy kódoló chip, megjelenítőben meg egy kikódoló.) Ez eszméletlen. Mert biztos nem lehet majd valahogy kiolvasni a chip előtt/után. Főleg egy videokártyából, valószínűleg még szoftveresen is. -
#47 15 evet a cikk irt gyagyasgyerek
el is kene olvasni amihez hozzaugatsz -
#46 mire te HD-t nezel, addigra a mostani karidat mar reg lecserelted
mi a francnak kolteni sulyos penzeket olyan technologiara, ami meg mindig tervezes szintjen all? szerintetek mikorra lesz ebbol megfizetheto termek? hany ev mulva fox a helyi MediaMarkt-ban Blue-Ray lemezeket venni 2-3k-ert? Mikor lesz HD adas Mo-n? Az eppen felfuto DVD gyartast leallitjuk es mindeki vadul rohan HD cuccokat venni? nem hiszem -
dez #45 15 év? Jó lesz az 5-nek is. Neked valami DVD-kölcsönződ van, vagy nyomdád, vagy mi? Állandóan ilyeneket írsz. -
dez #44 Csak ha másolásvédett Blu-ray vagy HD DVD lemezekről van szó. Máshonnan szerzett, vagy valami módon mégis lemásolt cuccokkal azt csinálsz, amit akarsz. -
#43 majd 15 ev mulva lecsereljuk, mert akkor amugy is minden szar tartalmazni fogja, meg a torest is, meg jonnek majd a tajvani, hong-kongi gyartok akik nagy ivben szarnak a vedelemre
DVD-kre is kitalaltak a macrovision-t, a regiokodot, es mire mentek vele
nem kell aranyaron adni a dolgokat, es akkor meg fogjak venni.
lasd most pl. a DVD-ket: olcsobbak mint a CD-k -
gakoska #42 Először is: Bittorrent rulz
Másodszor: amígy a magyar átlag nethozzáférés asszimetrikus, addig Divx rulz
Ha majd 2mbit/2mbit le/fel lesz a 2mbit/256kbit helyett, akkor HD rulz
Az meg soká lesz még sztem...
Filmgyárosok, ASVA, RIAA, másolásvédelem SUXXX -
Szefmester #41 most mi van? ez most azt jelenti hogy a monitoromon (CRT) ami tamogatja 2048X1536 os felbontást, alkalmatlan a HD szabvány lejátszására, ill csak butítva? menjenek a búsba... most vettem novemberben... :( és ne szándékoztam lecserélni öt éven belül... -
#40 A 4-es Deamon-na ígérték a híres neves áttörést... hát elmaradt.
"De van crack a legujabb SF3-as jatekokhoz"
Nem nincs :-)
Pontosan ma vagy tegnap este küzdötte le a RÉGI SF3-as védelmet a Reloaded. 5 és fél hónapig tartott nekik... azóta SF3-ból már 2 verzió kijött, nagyon pengék.
A BIOS meg az XP mér rég nem látja a CD/DVD olvasókat, de az SF3 még mindig.
Persze a lehuzogatás még mindig megoldás kiegészítve pár programmal, de ez még nagyon messze van a copy/paste műveletektől.
HD-t csak én is akkor veszek ha korrekt áron lesz... dehogy veszek 6-7 ezerért ilyeneket. Majd ha 2000 körül lesz akkor lehet róla szó. -
Zenty #39 "10, azaz tíz ilyen termék létezik"
Potnosabban melyik ez a 10? -
Zedas #38 Bocsi, de a következő DaemonTools-ban lesz idejammer és akkor az SF3-at lehúzhatják a klotyón. -
BlackVoid #37 De van crack a legujabb SF3-as jatekokhoz is, csak kicsit kesobb jelenik meg. De a legtobb siman megy tores nelkul is csak ki kell huzigalni a DVD/CD meghajtot meg futtatni egy kis programot.
Reszemrol nem fogok ilyen HD szarokat venni az tuti. De jo lesz, mert a DVD valtozat legalabb olcsobb lesz. Vagy letoltom a netrol ingyen.