Növekvő kritika az új másolásvédelmek miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ha
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hamarosan nem lehet majd más megjelenítõt kapni 60cm fölött, csak HD-sat. (5 év múlva valószínû az alatt is.) LCD-TV-vel már most így van, és - egy technikai újításnak köszönhetõen - plazmával is ez lesz a helyzet. És ezeken valahogy nem olyan jól néznek ki az SD-s anyagok... És a piaci folyamatokat azok döntik el, akiknek van pénzük (vásárolnak), nem azok, akiknek nincs. (Jé, mintha Mike is pont ezt írta volna.)
"A dvd-nek 5 év? Hát nagyot néznék ha úgy lenne, de legalábbis arra következtetnék, hogy mindenkinek elment az esze."
Én nem azt mondtam, hogy 5 év múlva kihal. Hanem hogy 5 év múlva már sokan HD-znak majd. Ez nem ugyanaz.
szvsz a HD hasonló sorsra jut mint a DVD-audio, meg az SACD. Lehet hogy nem olyan mértékben, de hasonló lesz az tuti. A dvd-nek 5 év? Hát nagyot néznék ha úgy lenne, de legalábbis arra következtetnék, hogy mindenkinek elment az esze.
hol irtam azt, hogy akinek jobb kell mint a DVD az hulye sznob?
talan a ugy gondolnal a HD-re, amiert penzt kene adnod, akkor mindjart nem lenne ekkora a szad
hany DVD-t vettel eddig?
hany HD filmet vettel eddig
konnyu arrol papolni, hogy terjunk at, mert milyen franko, temessuk a DVD-t, 5 ev mulva nem lesz itt semmi a HD-n kivul
hat persze neked aki letolti mindegy
szerinted kidobnak egy jol jovedelmezo technologiat, pikk-pakk?
az emberek rohanni fognak HD filmeket venni, uj hardvert venni, es 5 even belul annyira elterjedt lesz mint most a DVD?
tudod te hogy mukodik a piac? figyelembe vetted a prognozisodnal?
nem az irrital, hogy HD-t akarsz 5 even belul, hanem az, hogy egyaltalan nem veszed figyelembe a tendenciakat, es a vilagot mozgato eroket
miert nem hidrogenhajtassal mennek mar az autok? miert nincs 5 GHz-es processzor, miert nincs 1 Tb-os holografikus kocka a gepedben?
anno elmondtak mennyire jo az SACD
elterjedt? mindenkinek az van otthon, a CD megszunt? nem
vegezetul:
- hiu abrandokat kergetsz
- nem olvasod el, amit irok
- nem birod elviselni, ha valaki nem ugrabugral, es nem hiszi azt, hogy hip-hop korszakvaltas fog bekovetkezni
csak azt nem ertem miert baj ez
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
latom tenyleg nem birsz leallni
gz8: oké, én itt leálltam.
Akár tetszik neked, akár nem, ha nem is a jövõ héten, de 5 év múlva itthon is nagyon sokaknak ez lesz az alap. Mást nem is nagyon lehet majd kapni.
Az nem igazán mérvadó, hogy a VHS-rõl mennyi idõ volt átállni DVD-re, mert egy full analóg technikáról kellett átállni digitálisra, + szalagról lemezre. Egy csomó úgy technológiának kellett kifejlõdnie (integrálás, stb.), hogy egyre olcsóbbá válhasson a gyártás, ezek már adottak.
Neked is, deznek is szól: nem kell minden apróságért egymás torkának esni. <#vigyor2>#vigyor2>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
szemelyeskedtem en?
ki kezdte, hogy nyomdam, meg tekam van?
mondtam en olyat valaha, hogy nem lelkesedhedsz a HD-ert?
hogy nem kolthetsz akar milliokat is HD rendszerre? nem
egyszeruen abbeli elkepzelesemnek adtam hangot, hogy szerintem! a DVD-t meg sokaig nem fogja a HD levaltani, es a masolasvedelem is hatraltato tenyezo lesz
vagy talan az a basztatas, hogy azt mertem irni vkinek, hogy nyugodtan vehet grafkartyat, mert mire megfizetheto es elterjedt lesz a HD mar lesz neki masik? szerinted mennyi ido alatt terjedt el a DVD?
ne legyunk mar kisgyerekek, alljunk mar ket labbal a foldon, lehet, hogy te milliomos vagy, vagy nem sajnalsz a mindig legujabb technologiara irrealisan nagy osszegeket elkolteni, de az atlag nem ilyen
es egy technolia bevezetese nem is toled fugg, aki jo eselyel letolti a filmeket 1080 soros minosegben, hanem azok a milliok, akik megveszik a termekeket Japanban es USA-ban, es senkit nem erdekel, hogy Te itt Mo-n miert lelkesedsz es miert nem, eppen ezert azt gondolom, magadbol kiindulva trendeket felallitani nem eppen celravezeto
És szerintem enyhén szólva te nem tartod be a fórumozás szabályait az állandó vulgaritásoddal.
el is kene olvasni amihez hozzaugatsz
mi a francnak kolteni sulyos penzeket olyan technologiara, ami meg mindig tervezes szintjen all? szerintetek mikorra lesz ebbol megfizetheto termek? hany ev mulva fox a helyi MediaMarkt-ban Blue-Ray lemezeket venni 2-3k-ert? Mikor lesz HD adas Mo-n? Az eppen felfuto DVD gyartast leallitjuk es mindeki vadul rohan HD cuccokat venni? nem hiszem
DVD-kre is kitalaltak a macrovision-t, a regiokodot, es mire mentek vele
nem kell aranyaron adni a dolgokat, es akkor meg fogjak venni.
lasd most pl. a DVD-ket: olcsobbak mint a CD-k
Másodszor: amígy a magyar átlag nethozzáférés asszimetrikus, addig Divx rulz
Ha majd 2mbit/2mbit le/fel lesz a 2mbit/256kbit helyett, akkor HD rulz
Az meg soká lesz még sztem...
Filmgyárosok, ASVA, RIAA, másolásvédelem SUXXX
"De van crack a legujabb SF3-as jatekokhoz"
Nem nincs :-)
Pontosan ma vagy tegnap este küzdötte le a RÉGI SF3-as védelmet a Reloaded. 5 és fél hónapig tartott nekik... azóta SF3-ból már 2 verzió kijött, nagyon pengék.
A BIOS meg az XP mér rég nem látja a CD/DVD olvasókat, de az SF3 még mindig.
Persze a lehuzogatás még mindig megoldás kiegészítve pár programmal, de ez még nagyon messze van a copy/paste mûveletektõl.
HD-t csak én is akkor veszek ha korrekt áron lesz... dehogy veszek 6-7 ezerért ilyeneket. Majd ha 2000 körül lesz akkor lehet róla szó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Potnosabban melyik ez a 10?
Reszemrol nem fogok ilyen HD szarokat venni az tuti. De jo lesz, mert a DVD valtozat legalabb olcsobb lesz. Vagy letoltom a netrol ingyen.
Hagy ne keljen beszólogatnom meg sértegetnem..így egyszerûbb lenne nem?
Az viszont, tény, hogy tényleg kegyetlenül odavág a minõsége egy ilyen filmnek... (pl. lsd Chornicles of Riddick HD.)
IMYke2.0.0.0:
Elõször is: Tengermély tisztelet :-)
re: Azért van szerencsére jópár igényes alkotás hónapról-hónapra. De értem mire gondolsz, a "tucathollywood" szarokra. Azt meg DVD megjelenést követõen indulóba elég alacsony áron adják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azért, hogy ne keverd össze a kettõt.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Amúgy is, vegyen új monitort, VGA-t az, akinek 9 anyja van egy vagy két szar film kedvéért...!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az !újabb! (ez a kulcsszó) verziójú SF3-at pl a játékoknál"
Ugyanis ezt az újabb SF3-at már nem lehet sehogysem megfektetni csak a huzigálással.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még nincs olyan lemez, ami az új másolásvédelemmel lenne ellátva. És ez a cuccos elég komolynak néz ki, lehet, hogy nem lesz egyhamar törés rá.
Nem emlekszem semmi baszkodasra, a crack.txt-ben le volt irva mit hogyan kell csinalni aztan utana mar ment siman mindig.
Majd 1 het utan letoroltem az egeszet mert szar volt a jatek.
Egyebkent a jatek ugy indult, hogy a cracker csapat forumokrol osszeszedett szovegeket animalt, hogy "ezt nem lehet feltorni" meg ilyesmik, aztan egy nagy smile, hogy bekaphatjak, mert ok feltortek... hat ennyit errol.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
-szólt a kérdés.
A válasz SF3... NINCS rá törés... megoldások vannak, de CRACK nem létezik. Ill. léteznek, de 99%-ban nem mûködnek.
Tulajdonképpen ez a cikk arról szól, hogy amikor megjelennek a HD filmek, gyakorlatilag senki sem lesz képes PC-n lejátszani õket. Ez azért eléggé durva. Ennek az eredménye az lesz, hogy a warez növekedni fog csökkenés helyett.
ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
Nem a kábel a lényeg, hanem a titkosított adatfolyam, amihez egy chip kell a kártyára. És ez nem technikai kérdés, hanem csupán másolásvédelem.
Azért terjedtek lassan, mert:
1. Csak LCD monitornál van érteleme.
2. kb. 20.000 forinttal drágább miatta a monitor. Úgy tudom, hogy ennek nem technikai oka van, hanem szimplán egy EU-s adó miatt.
"A multkor láttam ugyan egy karit amire csak DVI aljzatot szereltek, de ez egy 8MB-os õskövület volt, szal vga rulez még most is."
Ma már minden normális kártya dual DVI csatis. De már évekkel ezelõtt is volt DVI a kártyákon.