Növekvő kritika az új másolásvédelmek miatt
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engemet csak az zavar, hogy mér kell új csatlakozó, amikor a DVI csak 8 szálat használ. Annyi meg lett volna az RGB-n is amit nem használnak. Mérkell mindent cserélni a köcsög csatik miatt... Vagy átalakítókkal szórakozni.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Az újabb verziójú SF3-at pl a játékoknál... az, hogy húzd ki, dugd be, köpd le 3x a billentyûzetet és közben vizelj a lábadra az még messze van a crack fogalmától.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az emberek egyáltalán nem tûrik el az ilyen drasztikus változásokat. Dobjam ki a tv-t, dobjam ki a TFT-t, dobjam ki a 100k-s VGA-t mert hiába HD ready, de az sem jó eszerint.
Szerintem aggodalomra semmi ok... ezért senki nem fog súlyos százezreket áldozni, hogy ennyire a HDCP-re élvezzen.
Beszoptatok kedves gyártók, de nagyon...<#eplus2>#eplus2>
Szerintem aggodalomra semmi ok... ezért senki nem fog súlyos százezreket áldozni, hogy ennyire a HDCP-re élvezzen.
Beszoptatok kedves gyártók, de nagyon...<#eplus2>#eplus2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Melyik másolásvédelmet nem törték eddig fel?
Csak idõ kérdése
Csak idõ kérdése
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hát ha abból indulok ki, hogy a DVI mennyire, és milyen lassan terjedt el akkor nem nagyon izgulok.
A multkor láttam ugyan egy karit amire csak DVI aljzatot szereltek, de ez egy 8MB-os õskövület volt, szal vga rulez még most is.
Én bízok a kínai elvtársakban is. A nagy cégek évekig bojkottálták, hogy a dvd/cd lejátszójukat MP3 vagy video fájl lejátszót építsenek, aztán õk is megadták magukat.
A multkor láttam ugyan egy karit amire csak DVI aljzatot szereltek, de ez egy 8MB-os õskövület volt, szal vga rulez még most is.
Én bízok a kínai elvtársakban is. A nagy cégek évekig bojkottálták, hogy a dvd/cd lejátszójukat MP3 vagy video fájl lejátszót építsenek, aztán õk is megadták magukat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagyon helyes követendõ példa 😊
Nekem is van egy CDm ami nem megy számítógépben... MI AZ HOGY NEM??? K*rva anyjukat komolyan
Nekem is van egy CDm ami nem megy számítógépben... MI AZ HOGY NEM??? K*rva anyjukat komolyan
..::IBM X32::..
Ez IGY VAN!
pl. egy haverom pár éve még elég sok eredeti cd-t vett (volt rá pénze), de aztán vett egy olyat amit valami nagysikerû másolásvédelem miatt nem tudott lejáttszani a discman-jében, meg az autója hifijében. <#wave>#wave>
Azóta õ is az internetrõl tölt le minden zenét... <#nyes>#nyes>
pl. egy haverom pár éve még elég sok eredeti cd-t vett (volt rá pénze), de aztán vett egy olyat amit valami nagysikerû másolásvédelem miatt nem tudott lejáttszani a discman-jében, meg az autója hifijében. <#wave>#wave>
Azóta õ is az internetrõl tölt le minden zenét... <#nyes>#nyes>
a balettpatkány
Dehogy, hátha benne van a 10-ben 😊
"FiringSquad értesülése szerint a piacon mindössze 10, azaz tíz ilyen termék létezik"
"FiringSquad értesülése szerint a piacon mindössze 10, azaz tíz ilyen termék létezik"
így van, mindig azok szívják meg, akik fizetnek a lemezekért. most biztos nem veszek ilyen másolásvédelemmel ellátott videókártyát, mert nincs rá pénzem, meg minek. most költsek kb 250.000 forintot az új rendszerre? fõleg, hogy most jött ki, hogy az ATI nem is szerelt HDCP chipet a kártyáira, mert kétségesnek látta a technológia elterjedését, és volt rajta lisence díj is...
magyarul
a forrás
magyarul
a forrás
Ha teszem azt vettem egy tévét ami nagy buszkén hirdeti magárol hogy HD ready, akkor az ha jol értem nem ér szart se? beperelhetem a gyártót? dögöljon meg mind
Nem veszik észre hogy pont azokat baszogatják akik megveszik/vennék? Van olyan másolásvédelem amit még nem sikerult feltorni? :S nem hinném
Kit fog érdekelni a magas felbontás ilyen áron? A dvd-k idejét fogják meghosszabbítani csak. És jön más optikai tároló tervezõ aki elviszi elõlük a piacot.
Ha senki nem venne ilyet, hanem megelégedne a dvd minõségével az lenne ám a nagy szívás.<#eplus2>#eplus2>
Kérdés, hogy mit szólnak majd ehhez azok, akik jó ideje meglévõ, vagy nemrég vásárolt méregdrága készülékeiket kénytelenek lecserélni emiatt.
Vagy inkább nem cserélik le (mert nem hülyék), hanem letöltik a feltört verziót.
ÖnGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Vagy inkább nem cserélik le (mert nem hülyék), hanem letöltik a feltört verziót.
ÖnGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
← ElőzőOldal 3 / 3