116
  • slackface
    Valaki L tudná intézni,hogy kapjak még egy büntető pontot? Kéne mert már unom ,hogy kettő van..és egyébként is 3 a magyar igazság..de örülnék egy ráadásnak is
    Hagy ne keljen beszólogatnom meg sértegetnem..így egyszerűbb lenne nem?
  • Tinman #35
    Aki akarja -ahogy már írtam- most is HD-zhet free (céges DSL előnyben.)
    Az viszont, tény, hogy tényleg kegyetlenül odavág a minősége egy ilyen filmnek... (pl. lsd Chornicles of Riddick HD.)

IMYke2.0.0.0:
    Először is: Tengermély tisztelet :-)
    re: Azért van szerencsére jópár igényes alkotás hónapról-hónapra. De értem mire gondolsz, a "tucathollywood" szarokra. Azt meg DVD megjelenést követően indulóba elég alacsony áron adják.
  • NeoMaN
    Imyke kifakadt de igaza van. Egyként meg le vannak szarva, mert mire elterjed, addigra ugyanaz lesz a helyzet mint most: DVD--->XviD. Csak monnyuk HDCP-->XXX. :P
  • BiroAndras
    "Pont erröl beszélek, hogy nem a kábel a lényeg, akkor mért nem maradhat a régi "dugó"?"

Azért, hogy ne keverd össze a kettőt.
  • AgentKis
    Majd meglázsd olyan minősége van, hogy jobban élvezed, mint a huggyozást egy kiadós sörözés után. Akkor elgondolkodsz Te is Vagy lehet, hogy mégsem...
  • AgentKis
    Pont erröl beszélek, hogy nem a kábel a lényeg, akkor mért nem maradhat a régi "dugó"?
  • IMYke2.0.0.0
    Véleményem szerint, előbb jó filmeket kellene készíteni, utána rinyálni, hogy lopják őket, és alkalmazni ilyen drasztikus és vásárló-ijesztegető védelmeket, tisztelt faszfej Public Relations faszfejek!

Amúgy is, vegyen új monitort, VGA-t az, akinek 9 anyja van egy vagy két szar film kedvéért...!
  • Tinman #29
    "Az !újabb! (ez a kulcsszó) verziójú SF3-at pl a játékoknál"

Ugyanis ezt az újabb SF3-at már nem lehet sehogysem megfektetni csak a huzigálással.
  • IMYke2.0.0.0
    A Colin McRae Rally 2005-re gondolsz, és a Hoodloom csapat készített egy ilyen animációt a telepítés elejére...

• Cat #27
    720p igen, de 1080as még nincs, legalábbis egy kezemen meg tudom számolni hányat láttam (mátrix, meg ilyen alapfilmek)
  • BiroAndras
    "Nyugi már most terjednek a különféle "forrásokon" a HD anyagok."

Még nincs olyan lemez, ami az új másolásvédelemmel lenne ellátva. És ez a cuccos elég komolynak néz ki, lehet, hogy nem lesz egyhamar törés rá.
  • fflx
    erdekesch... anno jatszottam valami alsokategorias rally programmal, ami szinten SF3-mal volt vedve. :)

Nem emlekszem semmi baszkodasra, a crack.txt-ben le volt irva mit hogyan kell csinalni aztan utana mar ment siman mindig.

Majd 1 het utan letoroltem az egeszet mert szar volt a jatek.

Egyebkent a jatek ugy indult, hogy a cracker csapat forumokrol osszeszedett szovegeket animalt, hogy "ezt nem lehet feltorni" meg ilyesmik, aztan egy nagy smile, hogy bekaphatjak, mert ok feltortek... hat ennyit errol.
  • Tinman #24
    Nyugi már most terjednek a különféle "forrásokon" a HD anyagok. Csak győzze sávszélességgel az akinek nem elég a DivX.
  • Tinman #23
    "Melyik másolásvédelmet nem törték eddig fel?"
    -szólt a kérdés.

A válasz SF3... NINCS rá törés... megoldások vannak, de CRACK nem létezik. Ill. léteznek, de 99%-ban nem működnek.

• BiroAndras
    Bammeg, még jó hogy most olvasom ezt a cikket. Épp most akarok venni monitort és videokártyát is. Ezek után alaposan átgondolom a dolgot.
    Tulajdonképpen ez a cikk arról szól, hogy amikor megjelennek a HD filmek, gyakorlatilag senki sem lesz képes PC-n lejátszani őket. Ez azért eléggé durva. Ennek az eredménye az lesz, hogy a warez növekedni fog csökkenés helyett.
  • Dave92
    átalakito, biztosd lesz egykét ember aki legyártat egykettőt magának:D
  • BiroAndras
    Meg úgy tudom, a DVI szabvány sávszélessége kevés az 1080p-hez.
  • BiroAndras
    "Engemet csak az zavar, hogy mér kell új csatlakozó, amikor a DVI csak 8 szálat használ."

Nem a kábel a lényeg, hanem a titkosított adatfolyam, amihez egy chip kell a kártyára. És ez nem technikai kérdés, hanem csupán másolásvédelem.
  • BiroAndras
    "Hát ha abból indulok ki, hogy a DVI mennyire, és milyen lassan terjedt el akkor nem nagyon izgulok."

Azért terjedtek lassan, mert:
    1. Csak LCD monitornál van érteleme.
    2. kb. 20.000 forinttal drágább miatta a monitor. Úgy tudom, hogy ennek nem technikai oka van, hanem szimplán egy EU-s adó miatt.

"A multkor láttam ugyan egy karit amire csak DVI aljzatot szereltek, de ez egy 8MB-os őskövület volt, szal vga rulez még most is."

Ma már minden normális kártya dual DVI csatis. De már évekkel ezelőtt is volt DVI a kártyákon.
  • mrzed001
    Talán nem tudsz játszani vele úgy, hogy nem vetted meg?
  • AgentKis
    Engemet csak az zavar, hogy mér kell új csatlakozó, amikor a DVI csak 8 szálat használ. Annyi meg lett volna az RGB-n is amit nem használnak. Mérkell mindent cserélni a köcsög csatik miatt... Vagy átalakítókkal szórakozni.
  • Tinman #15
    Az újabb verziójú SF3-at pl a játékoknál... az, hogy húzd ki, dugd be, köpd le 3x a billentyűzetet és közben vizelj a lábadra az még messze van a crack fogalmától.
  • Tinman #14
    Az emberek egyáltalán nem tűrik el az ilyen drasztikus változásokat. Dobjam ki a tv-t, dobjam ki a TFT-t, dobjam ki a 100k-s VGA-t mert hiába HD ready, de az sem jó eszerint.

Szerintem aggodalomra semmi ok... ezért senki nem fog súlyos százezreket áldozni, hogy ennyire a HDCP-re élvezzen.

Beszoptatok kedves gyártók, de nagyon...
  • mrzed001
    Melyik másolásvédelmet nem törték eddig fel?
    Csak idő kérdése
  • NEXUS6
    Hát ha abból indulok ki, hogy a DVI mennyire, és milyen lassan terjedt el akkor nem nagyon izgulok.

A multkor láttam ugyan egy karit amire csak DVI aljzatot szereltek, de ez egy 8MB-os őskövület volt, szal vga rulez még most is.

Én bízok a kínai elvtársakban is. A nagy cégek évekig bojkottálták, hogy a dvd/cd lejátszójukat MP3 vagy video fájl lejátszót építsenek, aztán ők is megadták magukat.
  • DopeBob
    Nagyon helyes követendő példa :)

Nekem is van egy CDm ami nem megy számítógépben... MI AZ HOGY NEM??? K*rva anyjukat komolyan
  • netrunner
    Ez IGY VAN!
    pl. egy haverom pár éve még elég sok eredeti cd-t vett (volt rá pénze), de aztán vett egy olyat amit valami nagysikerű másolásvédelem miatt nem tudott lejáttszani a discman-jében, meg az autója hifijében.
    Azóta ő is az internetről tölt le minden zenét...
  • prociii
    Dehogy, hátha benne van a 10-ben :)
    "FiringSquad értesülése szerint a piacon mindössze 10, azaz tíz ilyen termék létezik"
  • Adenoma
    így van, mindig azok szívják meg, akik fizetnek a lemezekért. most biztos nem veszek ilyen másolásvédelemmel ellátott videókártyát, mert nincs rá pénzem, meg minek. most költsek kb 250.000 forintot az új rendszerre? főleg, hogy most jött ki, hogy az ATI nem is szerelt HDCP chipet a kártyáira, mert kétségesnek látta a technológia elterjedését, és volt rajta lisence díj is...

magyarul
    a forrás
  • DopeBob
    Ha teszem azt vettem egy tévét ami nagy buszkén hirdeti magárol hogy HD ready, akkor az ha jol értem nem ér szart se? beperelhetem a gyártót? dögöljon meg mind
  • DopeBob
    Nem veszik észre hogy pont azokat baszogatják akik megveszik/vennék? Van olyan másolásvédelem amit még nem sikerult feltorni? :S nem hinném
  • Barthez
    Kit fog érdekelni a magas felbontás ilyen áron? A dvd-k idejét fogják meghosszabbítani csak. És jön más optikai tároló tervező aki elviszi előlük a piacot.
  • prociii
    Ha senki nem venne ilyet, hanem megelégedne a dvd minőségével az lenne ám a nagy szívás.
  • Pharaoh
    Általában mindig azokat szívatják meg, akik megveszik az eredetit.
  • arty
    HA lesz feltört verzio
  • mrzed001
    Kérdés, hogy mit szólnak majd ehhez azok, akik jó ideje meglévő, vagy nemrég vásárolt méregdrága készülékeiket kénytelenek lecserélni emiatt.
    Vagy inkább nem cserélik le (mert nem hülyék), hanem letöltik a feltört verziót.
    ÖnGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL