Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Számít ez? <#fejvakaras>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Zsolo007
Pedig én akárhogy nézem arra emlékeztet. Mondjuk ettõl még nem 1:1, de az látszik, hogy honnan jött az ötlet 😊

azért elég majdnem az az 1:' szvsz 😄 ettõl függetlenül énis megnéztem a videt és nem vágom miért 21akármenyibe akarnak emcheket tenni... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

izé... mechwarrior nem 2xxx-ben játszódik de mind1, egy ezressel több kéne oda 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
Ott legalább mindenki egyenlõ esélyekkel indul 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kBagyula
Milyen jól lehet majd TK-zni azzal a nagy böhöm Mech-el, széttaposod a haverjaid egy véletlen manõverrel. Lesz majd punish ezerrel...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zsolo007
A fene vinné el a májukat. Az egy majdnem 1:1 Vulture másolat! Ez kell 😊

UI.: Gyengébbek kedvéért a videóban látható robotról (mech) van szó 😊

joebacsi
még bf42höz volt egy ilyen scifi mod, stratégiai építkezõs elemekkel, Empires-nek hívta magát, nekem tetszett, csak kevesen játszották sajna 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
megsúgom, hogy mi a bf-eket egyáltalán nem a realitása miatt szeretjuk 😊
(de ha már itt tartunk aa-ban is tök kafa, hogy mindenki magánál m16ot lát, az ellennél meg ak-t, mind2 oldalon, ezis iszonyat reális ám 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kaszi46
<#ravasz1><#eplus2><#violent>

*Posse*T.W.D*

Sadist
Én meg igen aktív ármi játékos vagyok, és megsúgom, hogy a BF2 már alapból sci-fi ami a játékmenetet illeti 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na erre én is kivi leszek... nézétek meg a repcsiket.. na az fain lesz...

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Jancsik
nekem bejön 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

JohnnySmith
😄DDDDD
Tény 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Botond
3213/3x2 az nem 2142 :-) (3213/3)x2 az 2142 :-D
ERykk
pfff nekem nem teszik:o)

Zs0lt1
hát jah, jó lenne csak ne bf néven fusson 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

badsec
Lehet perverzió, de nekem tetszik a videó!<#wilting><#miaz>

Horda Maki!:D

JohnnySmith
Te ez nem is olyan rémes sõt.... Mechwarrior meg minden 😄D

JohnnySmith
"Nagy bejelentésre készülünk, szóval készüljetek fel! Hasonló kérdéseket már kaptunk más interjúkészítõtõl, de neki is csak ehhez hasonló feladvánnyal tudtunk válaszolni: 3213/3x2. De mondhatnám azt is, hogy négyzetgyök 4588164."

2142

Zs0lt1
A kiszivárgott videó:
linkecske.
Nnaszal: A következõ a fennforgás:
A www.battlefield2142.com domain név egy groth.se nevû Stockholm-i cég nevén fut, ami roppant érdekes, mivel a DICE is ugyanebben a városban folytatja áldásos tevékenységét.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Az EA sok mindent mondot, ígért ami nem valósult meg!
SZVSZ csak oda dobtak valamit az újságíróknak hogy csámcsogjanak rajta!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JohnnySmith
Sajna pénz beszél.... Lelehet még jónéhány bõrt húzni a szériáról, tény hogy valami életszerûbb jobb lett volna.

Shacknews: What can we expect for the future of the Battlefield franchise?

Dan Blackstone: We’re about to announce something very big, so stay tuned. One other interviewer asked this and I gave him a hint, so it’s only fair that I do the same for you: 3213/3X2. Or said another way: S.R. 4588164.

Ezt fejtse meg vki plz <#fejvakaras>

JohnnySmith
Hát látod 😊) vagy mögé vágnak valami szar címet még.... szvsz bf-nél rosszabat úgy se tudnak 😊)))

"amúgy én igenaktív bf2-es vagyok és az összes játékos nevében mondom hogy mi

nem szeretjük a sci-fi FPS-t úgyhogy nem tudom mi lesz "
Nektek csinálnak majd külön bf-et mondjuk BF 1842 😊))

Crem
Ez lesz az elsõ BF seria amit ki fogok hagyni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Na ez már kicsit túlzás.<#duma>

<#csodalk><#wilting><#bdead>

schrank
<#idiota> mi a címe a topiknak ? az a címe a játéknak is <#nezze> amúgy én igenaktív bf2-es vagyok és az összes játékos nevében mondom hogy mi nem szeretjük a sci-fi FPS-t úgyhogy nem tudom mi lesz <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

akyyy
fogadok akármibe hogy battlefield 3 lesz a neve

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
jövõben, mint a GR3 is majd tán 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

JohnnySmith
Érkezik az új Battlefield
Shacknews frissen készített interjújában a BF egyik vezetõ programozóját (Dan Blackstone) faggata, aki elköpte hogy a kötvetkezõ BF széria a jövõben fog játszani:

"Nagy bejelentésre készülünk, szóval készüljetek fel! Hasonló kérdéseket már kaptunk más interjúkészítõtõl, de neki is csak ehhez hasonló feladvánnyal tudtunk válaszolni: 3213/3x2. De mondhatnám azt is, hogy négyzetgyök 4588164."

Szóval a megoldás a 2142. Tehát a következõ Battlefield a jövõben, egészen pontosan 2142-ben fog játszódni!

Alig várja már mindenki 😊)))

Teljes interjú. Tulképp csak a vége a lényeg, a többi a Modern combatról és a konzolos átíratról szól..