Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
UI.: Gyengébbek kedvéért a videóban látható robotról (mech) van szó 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(de ha már itt tartunk aa-ban is tök kafa, hogy mindenki magánál m16ot lát, az ellennél meg ak-t, mind2 oldalon, ezis iszonyat reális ám 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Tény 😄DDD
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2142
linkecske.
Nnaszal: A következõ a fennforgás:
A www.battlefield2142.com domain név egy groth.se nevû Stockholm-i cég nevén fut, ami roppant érdekes, mivel a DICE is ugyanebben a városban folytatja áldásos tevékenységét.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
SZVSZ csak oda dobtak valamit az újságíróknak hogy csámcsogjanak rajta!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Dan Blackstone: We’re about to announce something very big, so stay tuned. One other interviewer asked this and I gave him a hint, so it’s only fair that I do the same for you: 3213/3X2. Or said another way: S.R. 4588164.
Ezt fejtse meg vki plz <#fejvakaras>#fejvakaras>
"amúgy én igenaktív bf2-es vagyok és az összes játékos nevében mondom hogy mi
nem szeretjük a sci-fi FPS-t úgyhogy nem tudom mi lesz "
Nektek csinálnak majd külön bf-et mondjuk BF 1842 😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Shacknews frissen készített interjújában a BF egyik vezetõ programozóját (Dan Blackstone) faggata, aki elköpte hogy a kötvetkezõ BF széria a jövõben fog játszani:
"Nagy bejelentésre készülünk, szóval készüljetek fel! Hasonló kérdéseket már kaptunk más interjúkészítõtõl, de neki is csak ehhez hasonló feladvánnyal tudtunk válaszolni: 3213/3x2. De mondhatnám azt is, hogy négyzetgyök 4588164."
Szóval a megoldás a 2142. Tehát a következõ Battlefield a jövõben, egészen pontosan 2142-ben fog játszódni!
Alig várja már mindenki 😊)))
Teljes interjú. Tulképp csak a vége a lényeg, a többi a Modern combatról és a konzolos átíratról szól..