Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Nálam azért nagyon sok kéne hogy odaverje valami az OFP-t 😊)) (természetesen nem a grafról beszélek😊)) )
De biztos vagyok benne hogy ha így van ahogy írod, akkor nagyon jó kis mod lehet!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Zs0lt1
hát pedig ha 2vh-s akciót szeretnél ami igazán valósághû, (ofp-t odaveri szvsz), akkor a forgotten hope-ot kell kipróbálnod ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

JohnnySmith
Nem sajnos 😞 Nem nagyon moddoltam a BF42-t. Asszem a DC volt talán amit kipróbáltam.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

joebacsi
kicsit off, de pl forgotten hope modot próbáltad még 42 alá?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JohnnySmith
Látom már nagyon imádni fogjátok hogy lézer pisztolyokkal lövöldözhettek meg ugrálhattok mint az unrealben 😊)))))))) Habár szvsz most sem kell sok hogy a BF2-bõl cs szerû agyatlankodás legyen...
Szerintem marad az OFP2 vagy az Armed Assault, ha nem bírjátok kivárni az OFP-t😊))

Zs0lt1
nem, én már hozzászoktam ahhoz, tudom mik azok a hibák amikkel eggyütt kell tudni élni, szal sztem simán jó lenne, ha tovább fejlesztenék a BFV-t.

schrank
inkább ráfizetnél nem <#mf2>
de most tényleg a bf2 motorjával lehetne jó vietnámot csinálni <#nemtudom><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
egyébként igazán csinálhatnának ilyen búszter pakkokat a BFV-hez is, még fizetnék is érte talán :-)

Zs0lt1
hát figyelj, eddig a multból csináltak játékot, most ugye nemrég a 'jelenbõl', ezután már csak a jövõ marad?
bár remélem tényleg csak valami vicc.

joebacsi
kb másfél mondatból, és egy kétes eredetû videóból van ez csak spekulálva, szóval egyáltalán ne vedd még készpénznek 😊
(amúgy a booster pack-ek után énmár nemsokmindenen lepõdnék meg 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
Ezt a BF2142-t tényleg komolyan gondolják? Én elõször azt hittem, hogy valami vicc, bár kicsit odébb van még ápr.1. Egy ekkora nevû sorozatot így akarnak tönkreqrni? Hát, sok sikert nekik hozzá. Remélem mire az kijön, lesz hasonló minõségû alternatíva.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

akyyy
loool, ettõl kiskoromba anynira besz/rtam hogy most is félek tõle<#wow1><#zavart2><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomalak
érdekes a dc ben meg bf2 ben ment mind1 mire az a peccs kijott a vietnàmot full meguntam.
Ha jól emlékszem az ágyújával tényleg nem lehetett a vízszintes alá célozni, egy csomószor kellett rátolatnom valamira ha dombtetõn voltam :/

Hiába volt erõsebb, emiatt meg a lassabb újratöltés miatt nem volt olyan über

schrank
a felsõ tank látszik kisebbnek de azon pont egy lóbaszó könyököl nem egy porbafingó BMX-es kecseg <#nezze><#nyes>

Danee
ha a két ember ugyanakkora akkor a felsõ (tank) nagyobb 😊

schrank
vagy inkább a hülye gyerek BMX-szel <#hehe>

joebacsi
a felsõ hangja mélyebb...

schrank
szerinted mi különbség van a t-55 meg a t-54 közt <#ravasz1>

Zs0lt1
az egyik peccsben tették bele a t72-t, bár igaz, hogy a tanknak sok köze nem volt a vietnámi háborúhoz.
egyébként t55-re rosszul emléxel, nem az volt, hanem t54 ;-)

joebacsi
hát keresnivalója tényleg nemvolt semmi, de asszem valami késõbbi pöccsel mégis beletették 😊

schrank
alap vietnamban volt t-72 <#fejvakaras> én csak t-55 -re emlékszem <#confused> meg ilyen elsõgenerációs btr-60-akárhányas ami tudjuk évszámot jelent úgyhogy t-72-nek semmi keresnivalója nem volt a vietnámi háborúba <#nemtudom>

Zs0lt1
lol a t72-vel csak a lámák nem tudtak lõni, az egyik legerõsebb tank volt.

Beers
Nevetséges az egész!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Tomalak
Kiràl volt vietnàmban a t72 es is amikor beraktàk semmi nem lehett vele loni mert minden alacsonyabb volt nàla :d Amugy sokat bohocokdtam vele de az alap 42 sokkal jobb volt szvsz, meg ahhoz 1918 as mod :d
DummyBoy
Hidd el nekem, ha a heliben odacsoszog hozzám az enemi és én nem hallom, akkor az fog legkevésbé érdekelni 😊

Mert megérdemlem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
egy fps-ben nekem ne szólogasson a háttérben a <#mf2> ezért nem játszo szkvadban sem mert mindíg pofázik valaki aztán nem hallom ha valaki csoszog felém <#ravasz1>

Mr Manson
huhihó

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zs0lt1
ratyik vagytok mind a ketten :ÐÐÐ

DummyBoy
Nem is tudom ... Szvsz eddig az egyik leghangulatosabb game amit kiadtak ...

Csak sajna ahhoz csapat is kell 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ebben énis mellédállok 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jáj ne szólaltál volna meg 😄DD robotosegymásralövös, váááá 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

-tRs-Landor

schrank
nah végre valaki mellém áll hogy a BFV az szar volt <#ravasz1>

Tomalak

Amugy biztos nagyon jo cucc lessz ha az eredeti team csinàlja és nem az aki a vietnàmot.
Danee
Egyszer biztos kipróbálnám, csak ne bf lenne a neve.. aki játszott már valamelyik bf-el, az tudja, hogy ez nem ennek a játéknak a világa.
De végülis eléggé logikus: volt már Battlefield a múltban (42), jelenben (dc, bf2) miért ne lenne a jövõben is?

schrank
az ilyen sci-fi ...ziknak ott az UT állítólag abban is vammak jármûvek már ha a robotzsaru annak nevezhetõ <#hehe> de ha ilyen lesz a következõ bf akkor kiköttetem a netet eladom a gépet és rendes életet fogok élni <#miaz>

bodesz
ha lesz ez lesz az elsõ BF amit kifogok próbálni 😄 😄 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Svindler
Max ha repül <#hehe>

PT-6| Rodat

Jaja, Tribes1 10. évfordulójára 😊
schrank
nnna ja el tudod képzelni magadat egy ilyen "hátán" <#hehe>

schrank
szerintem leghamarább 2 év múlva jön ki bf 2002 ben kijött az 1942 2004 ben a bfv de mivel hogy az nagy bukta volt gyorsan ki kellett adni a bf2-t ami megint jóra sikeredett úgyhogy lassan már egy éve kint van és akkor mi lesz ha kijönnek az elsõ nagy mod-ok szerintem 2008 elején lehet számítani egy új bf-re <#papakacsint> és ahogy látjuk az EA most a kiegészítõ lemezekre gyúrt rá meg még biztos van egy-két ötlet a tarsolyában <#ravasz1>

Svindler
Ez nem bf lesz még ha ezen a néven is adják ki. Iszonyat!

PT-6| Rodat

JohnnySmith
LOL
ED209 😊

de mikor fogják kiadni???
az egy lényeges dolog

schrank
robotzsaru cirka 20 évvel ezelõtt <#mf2>

Tribes 4... avagy hogyan találjuk fel a spanyol viaszt 10 év után újra.
JohnnySmith
Mechwarriort azért mondtam mert ott láttam hasonlót, meg az a legnépszerûbb az ilyen robotos lépegetõs egymást halálra lövõs játékok között. (nem mintha tudnék másikat)

hát aki szereti btechet annak igen 😊

jó hát az arra emlékeztet az már ok 😊