Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ezt a linket találtam..

Ezen az oldalon van kint.

Alwares
A hivatalos oldalon nincsen open béta csak a fileplanetes szar...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Az EA.com-on nem találtam. 😞

DarkHorSe
hivatalos oldalon kint van a link, remelem meg tudjatok ti is keresni

Swedish people are albino monkeys

Alwares
Igen ez engem is érdekelne...

ERykk
Igen?Mutass már egy linket...

DarkHorSe
kijott a hivatalos openbeta!!!!4

mar a fele lentvan <3

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kBagyula
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>
Bakker, ha ezt így beteszik a magyarosításba lemegyek hídba.

Tényleg röhelyes a BF2 honosítása is. Abszolút magyartalan, összefüggéstelen, nemutolsó sorban pedig ékezet nélküli betûkkel van megcsinálva. - Ja, hogy nincs ékezetes fontkészlet benne? - Akkor hagyni kell alapból a mákba.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

driver kill assist

"segítettél megölni az ellenség sofõrjét!" <#hehe>

dronkZero
Heh, magyarítás. Addig nincs vele problémám, amíg a minõsége elfogadható. De ha valakinek csak egy olyat sikerül összemókolnia, mint amilyen most a BF2-é, akkor inkább neki se álljon. Még csak screenshotokon láttam, de a sírógörcs kerülgetett. "Kösz, bajnok"... Jézusom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

<#fogmosas>

-tRs-Landor

Devid14
Szóval nem fake 😛

Devid14
Nekem is ez van meg, de nem tudom elindítani, mert kéri az aktivációs kódot.

Ez szerintem fake...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hát sajnos igen! 😞
és a teszterek még képekel sem bombáznak minket... GRRRR

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Devid14
Ha esetleg valakinek kell:
(http://www.smallservers.net/Battlefield2142_Beta.exe
de crack az még nincs :

Dave000
Kopp-kopp, van itt valaki?? 😄 PoE megjelnés óta elég nagy kuss van itt 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

JohnnySmith
Asszem akkor ennyit a honosításról....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ott a pont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kovács legény
de ha már 1L kvesebb akkor örülhetünk

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát megkell venni a játékot,amugy nem.

www.czekoart.hu

és az online batlefield füzetös bocsi nem nagyon probáltam még
Truck Driver001
Nekem megvan a beta.Az aktívációs kódokat meg ne szedd le.
1.Vírusos.
2.Nem müködik egyikse.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

probáld ki...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

modnom ez csak megérzés volt ami nem jött be, soha nem tettem fel online gamera magyargatást(megjegyzem offline ra se 😛)és nem is fogok, csak rémlett iylesmi valamelyik game kapcsán egy forumbol, ennyi...

a torenteken van beta és aktiválási kulcsok is azok nem jok?
TS Zolly
Engem soba vágott ki a pb a Magyarosítás miatt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Alwares
A védelemmel nem lesz gond mert ez full ugyanaz mint a 2 és az is ment, nem volt gond a magyaritással... Az idõpazarlást meg hagyjuk mert figy én már pl. leforditottam a Cossacksot és nem bántam meg...

amugy meg csináljáték nyugodtan engem nem azvar, csaka véleményem modntam el hogy szvsz idõ pazarlás egyszerüen..., ha meg van akinek ez kell akkor hajrá 😊

nem a játék hal be hanem az online cheatvédelem meg egyébb szarok..., és nekem ugyrémlik már votl iylen, igaz hogy melyik csodánál azt már meg nem mondom neked 😊

és szerinted ha azokat maygargatják akkor nem lessz tele? nane 😛

tudom, ez van 😊 a serialt már nem is irtam mert az már tényleg sok 😛

Alwares
Hát bazze. Ha nem kell akkor nem rakod fel! Nem tudom mi a célod ember. Ennél kevesebb szövegü játékhoz is csináltak már magyaritást és csinálni is fognak. Jah és eddig nem sok olyan játékról hallotam volna ami behalt volna egy magyariástól. Mert olyat egyszerüen nem adunk ki. Szintén ha valaki nyelvet akar tanulni, nem rak fel magyaritás vagy leül tanulni. Meg különben is van aki szeret magyar játékkal jáccani. Nah mindegy nem húzom az idõmet ilyennel, hogy valakinek a magyaritások értelmét papolom....

Kovács legény
pl.a menüt ,a beállitásokat nemhülyeség forditani még ezeknél a játékoknál sem ,mert igy is telivan hülye kérdésekkel a forum😊

www.czekoart.hu

JohnnySmith
Komolyan mondom rosszindulatú vagy 😄
Annyi is elég lett volna pl hogy : Azért ennél jobb indok kéne hogy miért adjak serialt 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

amugy emg hogy a pb szereti-e a magyargatást vagy nem azt csak tippeltem, ált iylen rendszerek nem nagyon komálják ha turkálnak az origi fileokban, tévedtem, ez van, ettõl még ugyanugy nem látom értelmét a dolognak...

nem leugatás csak egyszerüen marhaság szvsz, hogy a 2 szavas szókincsü gameket is maygargatni kell ahelyett hogy elgalább azt a két szót megtanulnik azok akik nem beszélnek magyaron kivül más nyelvet és már enyivel is okosodnak...
mert hogy egy rpg-t amiben több kisregénynyi szöveg van és azok fontosak is a játék szempontjából magyaritanak az oks, nem lehet midnenki nyelvtudós, de hogy azt a pár szót ami egy ilyen tipusu játékban van nem lehet kitalálni az azért már gáz...

Kovács legény
a többi bf-nek is van magyaritása és valakinek szüksége van rá ,amugy a pb-nek semmi baja a honositással ,nemértem miért kell leugatni a másikat ,vétett valamit ellened?

www.czekoart.hu

jézusuristen..., de msot komolyan, ezen mi a tökömet forditasz???? lõnek lõnek!!! tank tank!!! ??? pfff..., arról nem is beszélve hogy nem hiszem hogyha lessz benne pl pb vagy hasonlo az olyan angyon jól fog viszonyulni a csoda maygargatásodhoz...

Alwares
Azért is kéne hozzá serial mert amint el tudom inditani, el kezdjük forditani és ha most el tudjuk kezdeni megjelenésre készen lesz a magyaritás!!!!

Alwares
És valamilyen nyilt béta nem lesz?

mikora jelenik meg a teljes nem tudni?

Promi
<#hehe>
Kovács legény
egyelõre
és nyugodtan kiirhatod a szavakat ,itt nemcsuszol átt a 2. smsbe

www.czekoart.hu

EmThor
azt írják erõsen akad a béta, sõt a beígért WS támogatás is elmaradt egyenlõre 😞 a motor ua. u.úgy néz ki áll.lag

nagyon birom a jövöben játszodo játékokat remélem nemfogok ebe csalodni és más se fog remélem
és ezt csak online lehet majd játszani?
hol van ez a játék ugyértem füzetnék én is de honan lehet leszedni a béta verziot?
<#lama><#lama>