Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"neha valami feher villanas van es onnantol kezdve addig vaksag van amig meg nem pusztulok..."

flashbang grenade rulez <#idiota>

CSOCSO
hat erdekes egy gamez.. neha valami feher villanas van es onnantol kezdve addig vaksag van amig meg nem pusztulok...

sokat szakad a jatek... es tiszta lol hogy az egyik tank torony nem forog vizszintesen.. csak fuggolegesen lehet bologatni vele.. a tobbit a tankkal kell fordulni.. a lepegeto erdekes... de semmi tobb. a helikopter szvsz szokhato... haver felteszi es lesz gunnerem akkor megenncsak buntetes lesz itt is ahogy a bf2 ben is!!! helikopter rulz
Alwares
Akkor egyszerre minimum 15 dolcsi kell, 3000 forint, hát...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CSOCSO
ugy hogy befizettem a fileplanetre
Alwares
Demo még nincsen csak béta de az is csak a Fileplaneteseknek...

van már demo verzio vagy beta aszt honan szedhetem le?
Alwares
Nah mesélj csak hogyan jutottál az aktiválási folyamat végére!

CSOCSO
Az aktivalasi folyamat befejezodott. kattintson az INDITAS gombra a jatek futtatasahoz, vagy a MEGSE gombra a leallitasahoz... nah szevasztok megyek jatszani😄
CSOCSO
bazz ha tudom hogy fizetni kell erte le se szedem...
és mégis megélnek belõle...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Tudom de az is faszság mert nagyjából az egész fileplanet egy nagy kolonc szar semmi haszna nincsen...

TDC Geronimo
<#lama>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
nem a bétáért fizetsz, hanem fileplanet subscribe-ért.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

üdvözöllek a való életben...
jah és sok sikert

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Bakker én felheckelem a fileplanetet mi az hogy fizetni kell a bétáért?

nyugi nem te vagy az egyedüli <#wilting><#nevetes1>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

atomboy
Ugy emlekszem, hogy azok kaptak meg a kodok, akik jelentkeztek beta-teszternek. Ismeretlen nevuknel biztos nezni fogjak...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Alwares
Aktiválási kódot tudnátok küldeni e-mail-ban? Mert leszedtem a játékot de az elején kér egy kódot amit elvileg e-mailban kaptam, szóval ha valakinek van akkor légyszi küldje el. Az e-mailo: [email protected]

Baszki csak nekem csak most esett le!

Dice-perin! <#idiota>

Zs0lt1
kamu volt bazzegm fogd már fel 😄

Zs0lt1
akkor röhögtem volna, ha eapirin van 😄

Nekem priviben nyomhatnád az FTP-t thx
Diceperin FTW!!! <#idiota>

Zs0lt1
Mostmár lehet tudni, mivan a medic dobozkájában 😄

Truck Driver001
Linket!😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

JohnnySmith
Egyértelmû...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

örülünk neki 😊

ERykk
Biztos meg lehet oldani VALAHOGY😉

TS Zolly
BF42-ben sem csippantottam a futurisztikus hüje moddokat. Ezt esetleg meglesem, de tuti nem fog a szivemhez nõni. Ugy tekintek rá, mint egy BF2-ös fizetõs mod.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kés/pisztoly/egyébberõszakalkalmazásáralakamastárgy felvesz, és irány az újságárus!!! 😄DD

JohnnySmith
De akkor is kell hozzá valami kulcs nem? Azt honnan szerzi meg a delikvens?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Azt hiszem hogy már lehet fizetni 7$ a Béta játékért ITT!ha valaki lenne olyan kedves és befizetné nekem esküszöm hogy vissza fizetném neki csak nekem nincsen olyan kibaszot bankártyám.. GRRR! 😞((
Ha valaki befizetné helyetem is akkor dobjon egy privit és küldeném az adataimat... Köszönöm!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Egy Beáta rendel!
Hosszú vöröses barnahajú legyen <#love11>

-tRs-Landor

Valakit érdekel hogy honnan lehet leszedni a BF2142 BETAát mert tudok egy FTP címet.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ami nem baj, tegyük hozzá 😊

Ennek a képnek azért van egy gyenge Republic Commandó feelingje 😄

izé, nem viccnek szántam 😊

most éppen kapott egy pownage ot azt van ideje irni😛P

TDC Geronimo
szarviccek ezek már 😊

izé, milett a wow-al? áramszünet a szervergépen? 😄DD

TDC Geronimo
Ilyen ratyival ne told. Jön PoE, jer oda 😛

Azt hiszem hogy már lehet fizetni 7$ a Béta játékért ITT!ha valaki lenne olyan kedves és befizetné nekem esküszöm hogy vissza fizetném neki csak nekem nincsen olyan kibaszot bankártyám.. GRRR! 😞((
Ha valaki befizetné helyetem is akkor dobjon egy privit és küldeném az adataimat... Köszönöm!

bye már mész is?😊

helo mindenkinek!<#integet2>
megjöttem én is a topigba! <#banplz>
mostmá van fasza vas jöhet a DEMÓÓ!! <#vigyor>

-tRs-Landor

Kovács legény
képet róla!!!

www.czekoart.hu

Kovács legény
és mien?

www.czekoart.hu

alma2
es csak huzzatok a nepet, hogy jatszotok a betaval, vagy mar egy A4-es fuzetet teleirtatok bugokkal, es el is kulditek nekik ?

szerintem

1ik videóba látam,h azzal a cuccol a kezébe rohan,árnyéka lácik a földön
ugyhogy muszáj lesz bekapcsolnom az árnyékokat<#idiota>
uHs Gerzson
Van 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
tényleg a láthatatlan cuccal mivan?

www.czekoart.hu