Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
2 GB Rammal, mindez a sokáig töltés és sweppelés a múlté.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

-tRs-Landor
A BF2 azér tölt sokat és azér igényel sok RAMot mert a pályán rengeteg tereptárgy van. Pl egy 16 os pályát gyorsabban tölt, és nem szagatt anyit akinek nem bírja a gépe.
Battlefield 2 tudnivalók a beállításokhoz magyarúl
Itt le van írva, hogy kell beállítani hogy szagattás mentesen menjen egy nem csúcs kategóriás gépen is.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
hatalmas szabad tereket<#circling>#circling>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Ha azt akarjátok hogy a BF2 gyorsan töltsön, és ne szaggason egy 6800 assal vagy ilyesmi kártyával, ahoz az 1.5 GB RAM szükséges. De ha tényleg mindent High ra raktok akkor kell a 2 GB RAM lehetõleg minél nagyob sebességû.
Ja és a proci azér nem árt ha 2.5 GHZ felett van.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A bf2-ben meg medium-full keverékben.
Nekem most 768 mb van,de lehet veszek még 512-t!
VGA 9800pro az birni fogja legalabb mediumban a gamet de a memoria nem art meg azert<#rolleyes>#rolleyes>
A betöltés jobb mint a bf2-n,mert a bf2 betöltése nagyon el lett szurva,pedig nem annyira nagy grafika volt h annyi idõ kelljen neki és memória?
(F.E.A.R is gyorsabban töltött<#guluszem1>#guluszem1>)
Fõleg a "lépegetõ"érdekelne,akinek van ilyen saját képe az valahogy töltse fel vagy MSN en vegyen fel:[email protected]
Köszi!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de van amikor ilyen sokat: <#idiota>#idiota>
szal én nem tartozom a titán le rusholos csapatok közé
vagy ugye helivel is fel lehet menni, ugye az a legegyszerûbb, mert ha fent van már egy csapatszállító, akkor bele lehet születni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
spészt kell nyomogatni bõszen,ha kiugrasz vmibõl.
APCbe kell beszálni jobb klik és kilõ ilyen kapszulába és vhogy rákell irányitani a titánra.nekem még nemsikerült.
Még holnap használjátok ki estig az idõt<#ravasz1>#ravasz1>!
Holnapra privátban küld vki nekem cd key-t h még 1 utolsót kiprobalhassam?PLS!<#worship>#worship>
Felülrõl a 2. video!
LINK:http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2501
Amúgy a vége nekem nagyon bejött
<#nyes>#nyes><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Officials say that its about to end in 9PM PST, almost 11 hours from now, instead of september 12th.
Hi Everyone,
We will be closing down the beta on Monday morning stockholm time. Our techs need some extra time preparing for the demo and have informed us that they will need to implement CD key checks and punk buster checks (both of which have been turned off).
I cant express how valuable and educational this Beta has been for us. You guys have brought up points and provided feedback on things that otherwise would have been overlooked or not considered.
I look forward to playing with everyone in the demo and when the game releases. I sincerely hope each of you have found some value in this experience and will choose to join us again in future beta testing.
Valaki lefordítaná? Sztem azt írta amit lejjebb írtam, hogy holnap reggel lezárul a béta tesztelés.
Jelenleg 768mg RAM és 9800Pro van a gépemben(BF2 mediumban szaggatásmentes),de lehet veszek még 512mb RAM-ot és menne high(BF2a memórára támaszkodott,gondolom mindneki tapasztalta<#taps>#taps>)
THX még1x<#hamm>#hamm>
1024x768 75Hz és minden lowon a távolság meg 88-on.
Semmi nem ronda.A konfigom: Leadtek 6800GS Kingston 2x256Mb ram, AMD Athlon 64 3200+, 400w-os táp, A8N-E alaplap. ÉS tökéletes. A fagyásprobléma megoldódott mert nem a játék miatt, hanem mert a vga-t húztam 425/1000-röl 525/1250-re <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> . De miután vissza raktam már nem is fagyott be.
2. Az hogy lehet, hogy amikor az ellenfél titánjának a pajzsa majdnem elfogyott, akkor valahogy ujra töltõdött?
3. Ha az ellenséges titán hajónak elfogyott a pajzsa(ugya az a vastagabb körvonal) akkor melyik géppel lehet fellöni magunkat egy kabszulában és hogy?
4. Ha kiugrom a vadász"helikopter-bõl" akkor nem ilyen kis kapszula szerû szarban vagyok hanem semmi nem véd attol, hogy lezuhanva elhalálozzak. A bf2-ben a 9-est megnyomva tudtam ejtõernyõt nyitni. Itt hogy?