Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Köszike, de már lõttem pl Dragunovval, elsõ alkalommal 9-est és 10-est, és te?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Semmi ilyesmit nem találtam benne, legalábbis én eddig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

koschwarz
márhogy akkor is inog, amikor valamelyik gombbal visszatartod a lélegzeted?

állítólag így van, mint a cod2-ben, de én nem próbáltam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szvsz a sok önjelölt sniper elöbb iratkozzon be egy lõtérre tanulni eg ypicit és utána mondja meg a frankót arrol hogy micisnál "a sniper" 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rapid81
Hát ezaz. Bármit csinálok, a távcsöves stuki úgy inog, hogy becélozni valakinek a fejét aki 10 méternél messzebb van lehetetlen, eltalálni meg szerencse.

Egy sniper sohasem lélegzik lövéskor.
Mielött lõne, vesz egy nagy levegõt, amit benntart tüzelés utánig!

Rapid81
A játék alapvetõen élvezhetetlen, nem lehet tudni éppen mit kell csinálni, a fegyverek nagyon gagyik (pl a távcsöves puskával szinte képtelenség eltalálni valakit, fõleg ha még mozog is), a jármûvekbe minimum a 2 ember, de jobb ha több van, mert fegyvereket kezelni csak akkor lehet. A help meg gyakorlatilag egy nagy nulla, az jó hogy elmondja mit kellene csinálni, de azt , hogy hogyan már meg sem említi!
Ja, és a távcsöves puska nem tudom miért inog ha egyszer le van támasztva a földre??!!
Remélem még javítanak rajta mielõtt kiadják a teljeset.

Hali! Nálam van gubanc, vagy másnál sem elérhetõ az ea master server?

koschwarz
igen, ez feature elvileg, direkt azért, hogy ne lehessen hason pattogó idiótákat látni.<#eljen>

mascarun
Hail!
nekem még mindig vagy egy olyan gondom hogy a demonál mikor keresi a szervereket fogja magát és lefagy a program.
Miért lehet ez? Vagy hogy tudnám kiküszöbökni....?

Hja és itt a hasravágódásos lövöm az elent takitka nem igazán jön be.megnézed a célkereszted sokkal lasabban "fókuszálódik" középre mint állva,gugólva.
koschwarz
najó, távolra általában én is egy egéroldalsógomb megnyomásával egyes lövésre állok és úgy lövök, de a legtöbbször inkább közepes vagy közeltávon harcol az ember.

Lacc
A lépegetõ rakétái meg követik a célpontot, ha jól lõsz vele, de elég trükkös, meg idegesítõ tud lenni néha az biztos. Pláne, hogy túl hamar felforrósodik 😛
Lacc
Ha távol vagy az ellentõl, és gyalog vagytok, akkor assaultal, ha nem sorozatba lövöd, akkor ki lehet osztani a fejét a másiknak, és így jut a többi emberre is egy tárból, ha ott vannak. Amúgy meg a snipert jó használni, még közelre is hatásos.
1tár 1 embet.ha jön még valak mellete akkor már véged van mer kispuskáva senkit nem lehet lelöni,késeni meg hát....1x sikerült megkaptam a dögcéduláját.Ezt a trapollást"sprintelést" meg hát belehet magyarázni,h sok a cucc az emberkéken,customize menü pontba leszedheted rolla és akkor tovább szaladgál,persze ahogy melléd lönek meghasz😊
Lépegetõt meg nemtom szal vagy 4-5x kell belelöni tankal,h megdögöjjön.Vannak neki azok a rakétái ami szana széjel mennek,ha távolba lévõ tankra,apc re akarsz rálöni.Ha nincs elötted eléggé akkor else találod.Szóval az a legjobb ha fucc vele szembe,h minnél közelebb legyél!Borzasztó😄
Gánshippek jók lettek sztem,a bétához képest.Azt nemértem,h mikor olyan bénítóval leszednek,/akkor uyge nemtod írányitani/és így szépen lassan "lehúllik" ereszkedik simán túlélhetõ lenne,de ahogy földet ér robban:S
jó hát képeken jól mutat, ez tény, de játszhatatlan szerintem

gecc
Szerintem nem olyan rossz a cucc.

koschwarz
aha<#szomoru2>

<#nemtudom>

hát nagy fostalicska ez a játék gyerekek, uninstall

gecc

koschwarz
rosszul vettem észre, hogy egy páncélos gyalogosba majnem egy egész tár belemegy?<#nemtudom>

Newyorker
Igen,a legnehezebb a gyalogost kilõni.lolll.

koschwarz
egyébként én is azon csodálkoztam, mikor lépegetõvel, tankkal, mindenféle szarral lõttem a gyalogost, az meg vígan bírta. átestek a ló túloldalára b+.

viszont mióta megjelent a demo, egyre jobbakat jáccok bf2 szervereken<#eljen>

koschwarz
nem, de a szójaproitein egy kalap kakit sem ér<#mf2>

schrank
az apc nem kétéltû buzi ívben lõ minden nincs "mandíner" lõvés mint bf2-ben az apc-vel ha mellé lõsz akkor is sebzi a gyalogost semmi nem sebez semmit ha egyáltalán eltalálsz vele valamit rakás szar az egész <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem nagyon bejön a game.Pedig ahogy olvastam rengeteg embernek nem tetszik.Ami kifejezetten tetszik az az, hogy a gépágyúnak nem olyan lövésnyoma mint egy 9mm-es pisztolynak lásd Bf2.Na meg visszapattan a betonról stb.....
schrank
mi van fingat a szója <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sector512
pro:
- lépegetõ (beállok a sorba 😄)
- korrektebb medic rendszer
- hangulat
- titan mód
- sniper célzás ("levegõ vétel")
- szerver keresõ

kontra:
- sebzés (bár ezt gondolom az elsõ patch-el javítják, és a 10-ik körül jó is lesz 😄)
- kevés grafikai fejlõdés (azért van némi)

PSN: s3ctorHU

BlackShadow
ati cat 6.9 , legújabb directx .. uaz a hiba

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

áprilisi direct x, legújabb vidkari driver
ERykk
Ismerõsömnek is volt ilyen hibája, már mindent megpróbált a reinstalltól kezdve game ujrarakás Direkiksz frissítés etc. de semmi nem vált be nála. Ha valaki tudja a megoldást az írja le, megkösöznném😊

ERykk
Ha nagyon kéne akkor meg tudnám szerezni magamnak 1-2 nappal megjelenés elõtt, de azt hiszem ezt a szart egyáltalán nem veszem meg...

Rage47
ilyennel még nem találkoztam
-xp sp2-je van?
-reinstall esetleg
sztechnika
HEllo all!

Haverom feltette a BF2142 demot és ezt írja ki neki miután belép:
A BF2142 hibát észlelt,ezért leállt.A kellemetlenségért elnézést kérünk bla-bla-bla...
Mi lehet a gond,mit csináljon?

Rage47
nekem láccik
teddymac
Tudom,hogy nem ide vág a dolog ,de miert nem látszik a bannerben a kép?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

és ha EA Downloaderen keresztül veszem meg, akkor azt mikor lehet aktiválni? 10/13? 10/17? 10/20?
Hat mar sajnos nem tudom megvenni, telefont kellett vennem, mert ami volt elromlott 😞 Sajnalom. Nembaj, majd remelem azert lesz tort szerver eleinte ahol lehet jatszani, engem ugysem erdekelnek a rangok meg a pontok.

2006.10.13-án szállitja az EA világszerte.Az Európai megjelenés 2006.10.20 a magyar forgalmazók huszadika elõtt 2-3 nappal hamarabb megkapják.Én a Pc Dome online shop-ról rendeltem meg és már egyeztettek velem,tehát az infókat tõlük tom.Pc Dome online shop

Már értem így akarták izgalmassá tenni a gamet hogy elnidittod azt 3 perc múlva kilép hogy bf2142.exe hibát észlelet ezért leáll dijazzom.<#mf2><#mf2><#mf2><#boxer><#boxer>
Rage47
nem az zavar h meg kell szokni, hanem az h nem reális sztem.
alma2
Ja ez igaz, szokni kell a fulnek, hogy megertse az ember, de milyen egyszeruen megoldottak itt nincs hotel stb stb. csak silo 1 2 3 4 5 😊

szerintem

ERykk
Nekem ez látszik, viszont néhány másik topikban nem látszik. Nem tudom biztosan az okát, de lehet h köze van a fórum változásához is😄

teddymac
nem látszik a kép a bannerben!! Miért ? Valaki help 4 Thx

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ERykk
A bf2142.com on ezt írták: Release Date: 17th October 2006

Rage47
úgy emléxem akkor
Nagyon tetszik a jatek, remelem meg tudom majd venni. Oktober 20.an jelenik meg?

Rage47
de milyen?

Rage47
nekem a legójabb van