Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
állítólag így van, mint a cod2-ben, de én nem próbáltam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mielött lõne, vesz egy nagy levegõt, amit benntart tüzelés utánig!
Ja, és a távcsöves puska nem tudom miért inog ha egyszer le van támasztva a földre??!!
Remélem még javítanak rajta mielõtt kiadják a teljeset.
nekem még mindig vagy egy olyan gondom hogy a demonál mikor keresi a szervereket fogja magát és lefagy a program.
Miért lehet ez? Vagy hogy tudnám kiküszöbökni....?
Lépegetõt meg nemtom szal vagy 4-5x kell belelöni tankal,h megdögöjjön.Vannak neki azok a rakétái ami szana széjel mennek,ha távolba lévõ tankra,apc re akarsz rálöni.Ha nincs elötted eléggé akkor else találod.Szóval az a legjobb ha fucc vele szembe,h minnél közelebb legyél!Borzasztó😄
Gánshippek jók lettek sztem,a bétához képest.Azt nemértem,h mikor olyan bénítóval leszednek,/akkor uyge nemtod írányitani/és így szépen lassan "lehúllik" ereszkedik simán túlélhetõ lenne,de ahogy földet ér robban:S
viszont mióta megjelent a demo, egyre jobbakat jáccok bf2 szervereken<#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fingat a szója <#mf1>#mf1>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- lépegetõ (beállok a sorba 😄)
- korrektebb medic rendszer
- hangulat
- titan mód
- sniper célzás ("levegõ vétel")
- szerver keresõ
kontra:
- sebzés (bár ezt gondolom az elsõ patch-el javítják, és a 10-ik körül jó is lesz 😄)
- kevés grafikai fejlõdés (azért van némi)
PSN: s3ctorHU
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Haverom feltette a BF2142 demot és ezt írja ki neki miután belép:
A BF2142 hibát észlelt,ezért leállt.A kellemetlenségért elnézést kérünk bla-bla-bla...
Mi lehet a gond,mit csináljon?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
szerintem