Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a battlefield azér van ott elõtte, mer akkor jobban el lehet adni<#shakehead>#shakehead>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN: s3ctorHU
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
fõleg azzal együtt, hogy a 2142 még csak azt sem mondhatja el magáról, hogy kinõtte a bf2 gyerekbetegségeit.
Ami gáz, az a titán fedélzetén a beltéri harc. Már eleve eléggé bugos a titánon való mozgás, ráadásul a belsõ tér kiképzése se túl izgalmas, nagyon látszik, hogy nem erre lett ez a motor kitalálva.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mi is cancel? A játék? Hát elviselne még egy pár hónap fejlesztegtést, meg kijöhetett volna valami béta korábban, hogy figyelembe vehessék a gamerek visszajelzéseit.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Lehet egy realisztikus FPS is élvezetes, de egy 2142-ben játszódó cuccon ilyesmit számonkérni... érdekes, mindenesetre.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ettõl függetlenül nekem is egy kicsit kaotikus érzésem volt<#nevetes1>#nevetes1>
de csak azért, mert most még mindenki az új jármûvekkel, fegyverekkel és környezettel volt elfoglalva, nem azzal, hogy csináljon is valami értelmeset.
volt olyan kör, hogy zsinórban 4 silót foglaltam el egyedül, senkitõl nem zavartatva, egy kis buggyval (vagy mi a szar az) száguldozva.
Meg nem nagyon válogattál a fegyverekbe volt a kék izét lövõ meg zöld trutyit 😊))
egyébként Én szerettem mind a kettõt.
Na de elég volt a játék fejlesztgetésbõl... érjük be azzal, ami van.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A problémám a már sokak által ismert: 1-5 perc játék után kidob az asztalra és közli hogy az exe hibázott és leálla progi. Frissen instalált XPsp2 dx9c-vel és a régi rendszerrel is ugyan ez a gond...
Lehet ezen segíteni valahogy?
Régi ati driverrel is ez a gond.
Leszedtem a legújabb ati drivert a gond maradt.
Az általam játszott idõ alatt egy embert féltárból szedtem le persze zoomal és pontosan lõve...ugyan úgy mind Bf2ben.Ezt csak azéer jegyeztem meg mert itt a kommentekben láttam hogy sokan kifogásolják a sebzést.
De ha volna vkinek vmi megoldása a problémára azt megköszönném.
Ha a realitás lenne a lényeg, akkor a két csapat két atombiztos föld alatti bunkerben csücsülne, és távirányítású robotrakétákkal lõnék egymást, a foglalásokat meg automat droidok végeznék. Marha élvezetes lenne.
Nekem a fegyverek sebzése nem teccik!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit