Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"Ezután indítva a játékot az általad megadott néven tudsz bejelentkezni, majd offline módban játszani."
Ebben a mondatban mit jelent az, h offline mód?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mi az hogy ne tuningoljon ? semmit nem tuningolt, szal errõl ennyit.
esetleg valaki más tudja a megoldást
www..KALOZOK.com
haveromnak lenne egy kis problémája! felmegy egy szerverre és 1-2 perc játék után kifagy ezzel a hibával:
légyszi aki tud segitsen, hogyan tudnánk orvosolni a hibát! thx
(demo-ról van szó, amit innen töltöttünk le)
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Le kel szednem v.honnan?
Plz Help!
A demot naon elbaszták azzal a pályával. A teljesben még ki sem próbálhattál mindent!!!! Eredetivel tolva még kircsibb lesz.
Szerintem sokak véleménye meg fog változni.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A progit többször felraktam az üzi maradt...
A demo-t két különbözõ helyrõl szedtem le (másodszorra az sg-rõl), de a gond maradt....
Valami hsználható ötlet valakinek????
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
itt elõ tod rendelni
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Tud valaki helyet, ahol már lehet kapni ?
Provátba várom az észrevételeket,ötleteket,SEGÍTSÉGETEKET.köcee
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Asszem megveszem ezt eredetiben.
Az a fura,hogy csak 5 mapot találtam...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én átírtam a nevemre mindhármat, majd játékon belül ugyanazzal beléptem jelszó nélkül.
[merlinw.org]
Lényegében egy BF2 mod, ami a jövõben játszódik, se több se kevesebb...
Minden hibája és a minden jó tulajdonsága megvan ami a BF2-nek is megvolt, el lehet vele szórakozni. Sebességgel nincs gond, ugyan az mint a BF2 esetében volt, talán a hó és egyéb idõjárási effektek lassítanak picit de ez nem számottevõ.
Kiváncsian várom miféle rókabõr lehúzása lesz az EA következõ találmánya...
Pár kép: ITT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES