Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt a BUG-ot vettem észre hogy amikor kiszaktam a lépegetõbõl hogy megjavítsam magától elkezdett "csúzni" majd eltünt. Tapasztalta már valaki?
Egyébként a helit szerintem jól eltatálták csak a tv-rakétát nem😊
tehát több mint 100 évvel késöbb úgy gondolom h nagyobb technikai fejlödések lesznek...
ma voltam sniper-rel demoban, nem hiszem el h ilyen f*s lenne 100 évvel késöbb, mikor talán most is jobbak vannak - alig zoomol, alig találok el vkit stb. persze igy nem lesz annyi kemper😊
[merlinw.org]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Hamachi-n meg csak 1-2 ember volt ma, úgy meg semmi értelme.
BF2 kimaradt az életembõl, elsõ résszel játszottam évekig, másodikat nem vettem meg, a warez eleinte meg bugos volt, így el is lett felejtve... evvan😊
Remélem mindenkit kielégítettem😊
Kérdésemre nem válaszoltatok így gondolom ez offical dolog lehet😊
[merlinw.org]
Már nem játszunk,de legközelebb küldök privit.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
[merlinw.org]
Vagy akár lehet bug is a játékban...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ember miazhogy egyértelmü, és mégse vagy képes megmondani. Úristen, köszi a segitséget, iszonyatosan segítõkészek vagytok.
Nem nyitogatok topikot ilyen kérdéseknek, nem beszélek warezos témáról, nem bunkoskodok, akkor mért kell velem szorakozni ?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nem, nincs meg a demó.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Demo exe bemásol, és már kész is.
Nem hamacsiznak ezek... <#vigyor>#vigyor>
Ahogy nézem az xfire keresõjében, már van ilyen szerver
nekem már megy a gém haver megtalált.
Bocs az értetlenkedésért!
Nem olyan, hogy elindítod hamachi-t és máris sok szerver lesz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Aztán arra dupla katt, vagy lehet van join is. De hamachi-val mûködik.
Mert ugye offline módban tudsz belépni a gémbe és ott csak create van a local menünél.
Offline modban eleve nem találsz servereket még ha Hamachit használsz is!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ugye csak kreálni tudok lan hálót,csatlakozási lehetõség nincs!