Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all!😊
Én azt a BUG-ot vettem észre hogy amikor kiszaktam a lépegetõbõl hogy megjavítsam magától elkezdett "csúzni" majd eltünt. Tapasztalta már valaki?
Egyébként a helit szerintem jól eltatálták csak a tv-rakétát nem😊
Rage47
jah, azt sem.
tehát több mint 100 évvel késöbb úgy gondolom h nagyobb technikai fejlödések lesznek...
lalakov
Még mindig nem lehet egy lövéssel kinyírni valakit(fejlövés)?😞(
Rage47
dede, van ilyen érzésem olykor.
ma voltam sniper-rel demoban, nem hiszem el h ilyen f*s lenne 100 évvel késöbb, mikor talán most is jobbak vannak - alig zoomol, alig találok el vkit stb. persze igy nem lesz annyi kemper😊
hm nekem az tünt fel,h a BOTok gránáttal dobálóznak:S
Kövesdi A
amugy össz vissz hány pálya található a game-ben idáig kb 5 -öt látam a multi-részben érhetõ el a többi ?

MerlinW
Visszatérve a játékra, nektek nem tûnik olyan szegényesnek? Mármint kevés pálya, jármû, 1100+ évvel késõbb játszódik, mégsincs kihasználva a dolog (sok fantázia nincs benne) Ha valami arra késztetne hogy megvegyem, lehet mint BF2 addon-t megvenném (ha játszanék BF2-vel😊) De mint önálló játék, önálló játékáron, lehet átverve érzném magam...😊

[merlinw.org]

ZOLCHI
Persze. Pontokat csak ranked vagy privátranked servereken gyüjthetsz.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

MerlinW
Nincs félreértés😊 Délben kezdtem ismerkedni vele, persze hogy szingliben gyakorlom be a pályákat, fegyvereket, lehetõségeket😊
Hamachi-n meg csak 1-2 ember volt ma, úgy meg semmi értelme.

BF2 kimaradt az életembõl, elsõ résszel játszottam évekig, másodikat nem vettem meg, a warez eleinte meg bugos volt, így el is lett felejtve... evvan😊

Remélem mindenkit kielégítettem😊

Kérdésemre nem válaszoltatok így gondolom ez offical dolog lehet😊

[merlinw.org]

ZOLCHI
Bocsi! Nem néztem vissza a forumba azóta.
Már nem játszunk,de legközelebb küldök privit.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

reaper4
😄 ne érts félre nem gúnyos a mosoly 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bakvarnyu
apám ezek teljes hülyék ami itt megy <#vigyor1>

schrank
kizárt ezek mind útés kvékes kecsegek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ZaJanga
:-)

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Mert talán singülbe nyomod?!Oh dzsizüsz van itt olyanis aki bf2t legalább?<#idiota>
MerlinW
Kérdés: rangom miért nem nõ? Single játék végén mutatja hogy 39/40 aztán main ablakon 0 marad..😊

[merlinw.org]

schrank
szerintem is egyértelmû ! ne legyenek ilyen "haverjaid" <#hehe>

rage
Memóriahibától kezdve a rosszul beállított page file-on át, Windows problémákon (nem frissített, update-elt stb), háttérben futó összeakadó rezidens programokon keresztül rossz alaplap/VGA/Hang driverig, elég sok minden lehet az oka.

Vagy akár lehet bug is a játékban...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Newyorker
No ezt ki kéne próbálni 😊

Colectors Editionról tudtok valamit?

UnknownAsshole
Jó ha szerinted egyértelmü, akkor miértnem tudod kinyögni hogy miaz.
Ember miazhogy egyértelmü, és mégse vagy képes megmondani. Úristen, köszi a segitséget, iszonyatosan segítõkészek vagytok.
Nem nyitogatok topikot ilyen kérdéseknek, nem beszélek warezos témáról, nem bunkoskodok, akkor mért kell velem szorakozni ?
Kupo
NFOrce fórumán találtam, nem teszteltem, hogy jó-e: http://rapidshare.de/files/36812947/BF2142.exe (Demo exe)

TS Zolly
Szerintem egyértelmü.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

LasDen
demo exe-t merre találom????
nem, nincs meg a demó.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

UnknownAsshole
2805 - HELP PLS !
TS Zolly
Már megijedtem, hogy azt akarod mondani: A BF nagy öregjének. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

teddymac
zolchi adnál kod +jelszó :

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Én nem játszom vele, de rákukkoltam, hogy külföldön hogyan csinálják.
Demo exe bemásol, és már kész is.
Nem hamacsiznak ezek... <#vigyor>
Ahogy nézem az xfire keresõjében, már van ilyen szerver
ZOLCHI
OKÉ OKÉ
nekem már megy a gém haver megtalált.
Bocs az értetlenkedésért!

teddymac
BF2142DARK/teddy

teddymac
Elöször hamacira csatlakozz

ZOLCHI
még mindig hibás jelszot mond a hamachi

Kupo
Hmachi-n is csatlakozni kell channelbe, és ott valakinek kell hostolnia.
Nem olyan, hogy elindítod hamachi-t és máris sok szerver lesz.

ZOLCHI
Rányomtam de nem talûl semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SubZero911
Banyek...Senki nem töltötte még le EA DL-en ???????

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Kupo
Ha van szerver akkor kijelzi, a listába, elején azért is tölt kcisit, és kiírja: Updating Server list...
Aztán arra dupla katt, vagy lehet van join is. De hamachi-val mûködik.

teddymac
rányomsz a multira es join

teddymac
BF2142DARK jelszo teddy
21.00-ig

ZOLCHI
<#taps>

ZOLCHI
És hol találom azt a csatlakozási lehetõséget?
Mert ugye offline módban tudsz belépni a gémbe és ott csak create van a local menünél.
Offline modban eleve nem találsz servereket még ha Hamachit használsz is!

atomboy
Inkabb BF Sato... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
most hogy így "feltört" a new generation tudod minek érzem magamat a BF schumacher-ének <#vigyor5>

schrank
grafikán változtatni ??? grafikab...zi kérdés <#ejnye1><#hehe>

teddymac
nemsokára csinálok egys servert gyertek fel páran

teddymac
De van csatlakozási lehetöség is mi kiprobáltuk igaz csak ketten voltunk ,de müxik

teddymac
"Az Electronic Arts tegnap egy külön hivatalos fórum témát indított az oldalukon, amiben a Battlefield 2142 demójának hibái kerültek elõtérbe. A cég elismeri a legtöbb hiba meglétét (amik sajnos valószínûleg a teljes játékba is bekerültek) és megoldást is kínálnak hozzájuk."

ZOLCHI
Hogyan tudok Hamachinn keresztül játszani a gaméval?
Ugye csak kreálni tudok lan hálót,csatlakozási lehetõség nincs!

TS Zolly
Mert ö a Schrank.

Newyorker
THX, akkor a második kérdés az elsõre a válasz! 😊

teddymac
Nem értem ha valaki feltesz egy kérdést miért kell bunko modon válaszolni ? Schrank