Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hálózati módban lehet berakni botokat?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Sztem a BF2 és a BF2142 között két nagy különbség van :
1. A BF2 hangulatát nagyon eltalálták, abszolút gyõztes minden nemben, a
2142 nagyon jó, de nem éri utól az elõdjét sosem.
2. A 2142 ki***ott nehéz. Iszonyú vadállat, aki egy körben 50 pontot tud csinálni, minden irányítás igen bonyolult, viszont ennél fogva realisztikusabb.
A fegyverek azonban. Remélem az UNLOCK-ok jobbak, mert az alap fegyók ...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Vagy lõjj le saját botod közül valakit 😊
Hogy lehet a bunkót szépen kifejezni? 😊
értelme sok van...
Fájlszerkesztéssel eddig jutottam, a rangot figyeljétek...
sp ranked 😊
Spyware a BF 2142-ben
Az egy dolog, hogy az EA azt mondja, hogy teljesen veszélytelen, de okosak a hackerek, és akkor mindenki szív akinek megvan a gáme.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
3_full.jpg
Remélhetõleg meglesz a 7végén nekem is a full verzió!
Kíváncsi vagyok az is ilyen szopi lesz,mint a demo!
Nem fûzök sok reményt hozzá,mert azért itt olvasgatva,nagyon nem találtam olyant aki lelkesen dícsérte volna!
Van egy olyan érzésem,h ez a Battlefield akkor volt az igazi amikor még csak az 1942-t nyomták!<#crazya>#crazya>
Irgum-burgum :)
Viszotn tudom,ha megvenném akkor nyomhatnám velük és ugy azért akármilyen a játék jó társaságba,akármelyik xarr játékkal el lehetz lenni.Mondjuk én nemvagyok az a nagy plecsni vadász,még bf2vel se jáccotam sokat/300óra.../mire kezdtem volna belejönni,lelép mindenki😞
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
esetleg az oldal alján található keressét használtad?
Nna akkor tedd meg ezeket, és ne kérdezgess feleslegesen!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyáltaéán lehet lanban nyomni?
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Én csak reges hülye oldalakat találtam.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Mert ugye csak ranked serveren fejlõdsz!!!
kell jobb?
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
majd az 1.5 patch-tõl felfelé talán játszható lesz, habár akkorra már jön a Battlefield 2442... <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Ez egyébként egy lemezképfájl.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Elkeserítõ, az összes hülyegyerek aki átjött BF2-bõl ott rohangál fel és alá, TK-zik ezerrel(fõleg a Titánok ágyúiból mindenfelé). Aztán a lag,bár nem volt 60-as pingnél magasabb amit láttam. Éppen a demo pálya ment, de ahogy írtam úgy lagzott hogy az emberkém nem tudott egyet sem freggelni, mert úgy tûnt folyamatosan pörög maga körül(elhalálozás esetén meg elkezdett kúszni). Nem tudom hogy ez a jófajta patch mellékhatása vagy más de eléggé bosszantott.Remélhetõleg normalizálódni fog a helyzet,valszeg újabb! patch segítségével. Hogy jót is mondjak. Az a három pálya amit eddig kipróbáltam:Sidi Power Plant, Minsk és Verdun(voltam személyesen is az I. világháborús erõdben és környékén még áprilisban szóval el van találva), elég jóra sikerült,bár csak titán módban mentek látszott hogy foglalkoztak a pályával. Hát ennyi.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]