Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
a zabigyerekket ne soroljuk be az édestestvérek közé <#ejnye1><#hehe> habár már van zabi társa ez a 21... izé <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Garyskillz
valakinek müködik a game vista alatt? nekem dx9es fájlokat keres és így el sem indul😞

Hi all!

Hálózati módban lehet berakni botokat?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SubZero911

Sztem a BF2 és a BF2142 között két nagy különbség van :

1. A BF2 hangulatát nagyon eltalálták, abszolút gyõztes minden nemben, a
2142 nagyon jó, de nem éri utól az elõdjét sosem.

2. A 2142 ki***ott nehéz. Iszonyú vadállat, aki egy körben 50 pontot tud csinálni, minden irányítás igen bonyolult, viszont ennél fogva realisztikusabb.

A fegyverek azonban. Remélem az UNLOCK-ok jobbak, mert az alap fegyók ...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Hát akkor vedd meg ! De szerintem, aki szereti a BF2-õt és sokat nyomta, úgyis visszamegy játszani vele...
Van gránát, és minden féle kütyü, csak el kell venni ellenségtõl!
Vagy lõjj le saját botod közül valakit 😊
<#taps>
Szép bunkó 😊
Azért annál kicsit több meló volt vele.
Hogy lehet a bunkót szépen kifejezni? 😊
nagyon ügyes vagy,áttudtál írni egy 0-át 1-re...?<#idiota>
értelme sok van...
Még hogy nincs ranked singleplayerben? Szerintem tényleg nincs 😊, de belenéztem a fájlokba, ha még olyan nézne beléjük, aki ért is hozzá, az meg tudná csinálni az sp rankedet, nem igaz? Unlock is kellene 😊 Csalás még nincs a gémhez?

Fájlszerkesztéssel eddig jutottam, a rangot figyeljétek...
sp ranked 😊
Rapid81
Mindenkinek ajánlanám figyelmébe ezt a kis cikkecskét, ha még nem lett volna itt szó róla:
Spyware a BF 2142-ben

Az egy dolog, hogy az EA azt mondja, hogy teljesen veszélytelen, de okosak a hackerek, és akkor mindenki szív akinek megvan a gáme.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

singölbe is megtod nézni a gránátot,meg ilyesmiket!felveszed az ellen cuccát és wáááá,már vanis gránát,meg emp grántá meg minden
bakvarnyu
ilyen a játék ha van gránát
3_full.jpg

Vki unlockolt már vmit?? vagy rangot léptetek már?? Eredeti gémmel rendelkezõk pls képet vagy mesét szúrjatok már be milyen a játék ha már van gránát és mindenféle kütyütök...

Leht már a letöltötel multiban tolni csak mert állítólag van valami patch hozzá.Egyébként én azért akarom elõbb a leöltöttel neten tolni mert hogy ha szar akkor nem fogom megvenni.A Battlefield 2-vel is így csináltam csak mondjuk az egybõl tetszett.
Zs0lt1
plusz még a BFV-t ;-)
schrank nem szólbe! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

zombeeka
Hali!
Remélhetõleg meglesz a 7végén nekem is a full verzió!
Kíváncsi vagyok az is ilyen szopi lesz,mint a demo!
Nem fûzök sok reményt hozzá,mert azért itt olvasgatva,nagyon nem találtam olyant aki lelkesen dícsérte volna!
Van egy olyan érzésem,h ez a Battlefield akkor volt az igazi amikor még csak az 1942-t nyomták!<#crazya>

Irgum-burgum :)

óriási dillemába vagyok.Most akikkel eddig bf2ztem majdnem mind megvette már a bf2142-t:Snekem meg nemjön be...de így meg elesek a társaságtól,mert tudom,h a közelébe se fognka jönni a bf2 ez után😞.
Viszotn tudom,ha megvenném akkor nyomhatnám velük és ugy azért akármilyen a játék jó társaságba,akármelyik xarr játékkal el lehetz lenni.Mondjuk én nemvagyok az a nagy plecsni vadász,még bf2vel se jáccotam sokat/300óra.../mire kezdtem volna belejönni,lelép mindenki😞
Zs0lt1
ne hülyéskedj nem kell bocsánatot kérni, csak tudod, jó kötöszködni ;-)

oO VinyuS Oo
Bocs Zs0lt1!

THX Paranoia!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

lehet
Zs0lt1
hány oldalo olvastál vissza, hogy ezt megtudd?
esetleg az oldal alján található keressét használtad?
Nna akkor tedd meg ezeket, és ne kérdezgess feleslegesen!

oO VinyuS Oo
Lanban lehet tolni titán modban?
Egyáltaéán lehet lanban nyomni?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

a játékmenetet a játékosok határozzák meg (értsd: a titan mód pl. jól felépített, a pályák is jók, mégis a többség összevissza rohangál), ha a qw-t ellepik (és elfogják) az agyatlan pistik, akkor ott is összevissza lövöldözés lesz..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

mike0013
hagyjuk az offot emberek...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Törölt felhasználó
pff kék wars ...felejtõs
bakvarnyu
na azt azert te is tudod , hogy hulyeseg egy olyan jatekkal peldalozni ami meg meg se jelent.

ezt nem kéne<#ejnye1>
koschwarz
hát nem ezért de most megnéztem egy videjót a quake wars játékmenetérõl. a 2142 hozá képest egy agyatlan lövölde. szerintem a QW már talán sok is egy public játékhoz, annyira összetett<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hülyeség elõbb a Battlefield Bad Company gyün 😄 😛

ZOLCHI
Stat <#miaz>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Stetoldalt talált már valaki?
Én csak reges hülye oldalakat találtam.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

bakvarnyu
van a tetejen egy apro rozsaszinu jel azt kell celba venni

schrank
ha ébren vagy ne álmodjál <#oooo><#hehe>

teddymac
lépegetön mi a gyenge pont?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ZOLCHI
Az eredetivel tolod?
Mert ugye csak ranked serveren fejlõdsz!!!

Zs0lt1
jah, 1 fejlövés - halál.
Igen, tankkal 😛

mikisanzi
1 fejlövés - halál

kell jobb?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Looserke
mégis mit vártál az EA/DICE párostól???

majd az 1.5 patch-tõl felfelé talán játszható lesz, habár akkorra már jön a Battlefield 2442... <#mf1><#idiota>

schrank
az eredeti kiegek mindíg is szebben voltak megcsinálva mint az ingyenesek de a sebzési rendszer még mindíg olyan szar mint a demoban ?

kBagyula
Minek töltesz le ilyeneket, ha nem tudod mi az? <#wilting>

Ez egyébként egy lemezképfájl.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

GoKu x
sziasztok! letöltöttem ezt de commanderbe vhogy nem becsomagolt fájlként hanem vmi másnak jelzi és igy ne mtom kicsomagolni, így még soha nem jártam, nfoba azt irja h ki kéne csomagolni opedig, vki segitene hogy kell? (amugy tudom h kel csomagolni de most itt vhogy nem 😊 )

Hát, megmondom õszintén vegyesek az érzéseim. Úgy egy órája aktiválódott az EADL-es verzióm. Rendben fel is ment aztán rögtön jelezte is hogy kell neki az új patch (pedig úgy volt hogy ebben a verzióban már benne van. Na de sebaj,gondoltam, majd jobb lesz(szarkazmus!!). Aztán láttam hogy nini van 1! unlock mivel Veteran vagyok. Hurrá. Nade nem eszik azt olyan forrón. Nem lehet rögtön új gyilokeszközt aktiválni ááhh dehogy, hanem mittomén egy földre tehetõ személyi pajzs meg a defibrillátor,illetve gránátok.Ok defibri az kell. Nah akkor serverre fel.
Elkeserítõ, az összes hülyegyerek aki átjött BF2-bõl ott rohangál fel és alá, TK-zik ezerrel(fõleg a Titánok ágyúiból mindenfelé). Aztán a lag,bár nem volt 60-as pingnél magasabb amit láttam. Éppen a demo pálya ment, de ahogy írtam úgy lagzott hogy az emberkém nem tudott egyet sem freggelni, mert úgy tûnt folyamatosan pörög maga körül(elhalálozás esetén meg elkezdett kúszni). Nem tudom hogy ez a jófajta patch mellékhatása vagy más de eléggé bosszantott.Remélhetõleg normalizálódni fog a helyzet,valszeg újabb! patch segítségével. Hogy jót is mondjak. Az a három pálya amit eddig kipróbáltam:Sidi Power Plant, Minsk és Verdun(voltam személyesen is az I. világháborús erõdben és környékén még áprilisban szóval el van találva), elég jóra sikerült,bár csak titán módban mentek látszott hogy foglalkoztak a pályával. Hát ennyi.

az eredetivel probálod igaz?

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

SubZero911
Nekem is ugyanez !!!!!! NINCSENEK SE PONTOK, SEM MEDAL-OK !!! Kidobom az egészet !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

mohus
EA DOWNLOADER-rel töltötted le?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

jah, és elõre is köszi a válaszotokat!😊
valaki segitsen! letöltöttem a batlefield demoját, 2 kérdésem lenne egy hogy én vagyok hülíye és béna vagy a gépem szar hogy nem müködik, meg mitkell csinálni hogy müködjön, és fennvan e itt vagy valamiylen másik oldalon a teljes verzio? mert nekem nagyon kéne, de ingyen.
mohus
ebbõl a szemléletbõl is látszik ,hogy még csak tanulgatod....a programozást...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]