Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszi!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
This Player Name does not exist in Statistics.
You must play before registering!
Ha problémád van a regisztrációval írj az adminnak itt
Írtam a megadott címen, de választ nem kaptam. Próbáltam más felhasználóval, de úgy sem engedi. Valami ötlet?
A noob-ok támogatója az MSX.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Megvettem ezt a k**** játékot. Telepítés után 2x még hajlandó volt valamilyen cd-re utaló megfejthetetlen hibaüzenetet kiírni, azóta semmit nem csinál. Bejön a kezdõkép, de egyébként csak áll a progi.
Nem tudom kilõni, a gépet nem tudom leállítani, és egyáltalán semmi NEM TÖRTÉNIK.......
Ilyenkor mi van???
A support oldal tippjeit részben kipróbáltam, mint minden task kilövése, reinstall, meghajtó elérési út váltása....
Semmi....
Please help me!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....
vissza veszel még belölle 1 picit
De ha jól látom, még demo szerver.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Aki tud segítsen a problémám a következõ:
Megvettem a 2142-t felteszem,beállítok minden grafikai dolgot úgy,ahogyan a demoban.
És akadozik a game,pedig a demoban cseppet sem akadozott.
A kérdés,hogy mit kell átállítani vagy vmit csinálni,mert nem értem h lehet ez,h demoban szépen fut és teljesben nem?
Köszi elõre!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Ezt próbálta már valaki tört játékkal, vagy ez még csak demo szerver?
/jöhetnének már a private ranked -es tört szerverek... <#rolleyes>#rolleyes> /
Megvettem ezt a k**** játékot. Telepítés után 2x még hajlandó volt valamilyen cd-re utaló megfejthetetlen hibaüzenetet kiírni, azóta semmit nem csinál. Bejön a kezdõkép, de egyébként csak áll a progi.
Nem tudom kilõni, a gépet nem tudom leállítani, és egyáltalán semmi NEM TÖRTÉNIK.......
Ilyenkor mi van???
A support oldal tippjeit részben kipróbáltam, mint minden task kilövése, reinstall, meghajtó elérési út váltása....
Semmi....
Please help me!!!!!!!!!!
Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Battlefield 2142 Logitech G15 plugin .
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
<#gun>#gun> <#idiota>#idiota>
<#lama>#lama>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(olvastam a F.A.Q.-t)
Ez szenyaság!!!!
Jovan naaa
Azt se tudom hol vehetném meg!!!
De a BF2 bezzeg ment neten!!!
1-2 serveren de ment!!!!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Én akkor most sírok!!!
#&@>#&<<>#&
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Ezt bácsi nem én találtam ki, komoly forumokon olvastam, hogy ez okozza a hibát. (mármint a P😎,
Mindjárt belinkelem, azt nem okoskodsz ! <#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nagyon fontos lenne.
THX THE1Gabor
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Sanyesz5 kód battlefield
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/