Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Hála a szkriptnek. 😊) BC/BR/DTK/TK auto kick, ha béna vagy ha sokat tk-ztál valamellik jármûvel, nem enged beszállni amíg van más ember a közeledben...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Dragon volt az. Nagy szájuk volt tényleg anno. De még soha nem waroztak elötte, aszték, meglehet nyerni egy wart egyéni szkil szerint is csak. Amugy a rengetek klán van ott, kik részt vesznek a cb-n is. Pl a =BiA= klán. Most a cb Conquest - 32 12. helyezetje. Leht ti kevertétek öket, de az eX és a GSdc kapott tõlük. Szoktam látni RATS klánjelzésü emberkéket. Amugy nekik külön van ilyen kupa féleségük ezen kivül. Eddig lenéztem azokat akik PR-en játszanak, de hidd el, sokkal jobb, mint OR szerveren. Egyénileg szkilesek, cspatmunka kiváló MINDIG, és ami a legnagyszeübb, nincs mocskos játék.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

egyuri
Haha Nálad komolyabb emberek is probálkoztak már hiába.

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

JCSR ODIN
Volt egy private rankeden alakuló klán, akiknek vmi iszonyat nagy szájuk volt és azt hitték, hogy majd jól elpicsázzák az eredeti bf2-söket, hát le is nyomtuk a wart vmi 700 - 0 lett ide, közük nem volt hozzánk, sem egyéniben, sem csapatban, szóval kételkedve fogadom az efféle megnyílvánulásokat 8)

Ettõl függetlenül nyílván vannak egyéniben jó emberek, gondolom, de aki klánozni akar és nemzetközi szinten élvezni a játék örömeit annak kamu játék + private ranked felejtõs 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

matyi08
nem, az mindegy, hogy a játék eredeti-e, vagy nem, a lényeg a cd-kulcs.

Szóval azt mondjátok hogy ha én is más cd keyt használok meg haver is akkor be tudok menni nem tört szerverekre, ugy hogy persze a játék eredeti?
helyes helyes<#taps>gyere csak😊mindenap ez van😄
Vannak olyanok 2õt is ismerek aki megvette a bf2 és inkább itt jáccik mert élvezhetõ társaság van és persze rengeteg magyar!megy a voipolás meg a tímwörk<#eljen>csak akik meg már megvették anno bf2 lefikázzák azokat akik itt jáccanak😞peddig sztem,simán helyt állnánk!
komolyan létrehozok egy Anti-CD-key League-t aztán eltöröljük a kibaszott kulcsokat az biztos...
TS Zolly
PoE2 miatt regeltem be végül magamat oda. Tegnap felmentem sima bf szerverre is, hááát wazze! Tényleg vannak nem semmi arcok ott. Svd vetõdés közben egy lövés pl. Csapatmunka??? Amit láttam ott tegnap, lepipálja az összes official rankedon lévõ csapatmunkát. Szinte élvezet volt játszani. Ahányszor megjelentem játékba, az elsõ 5 percbe kaptam is meghívást szakaszba. Tök idegenektõl. Gondolom látták, magányos farkaskodok. Tegnap kiváncsíság miatt felmentem az ea hu szerverre. 3 kört nyomattam végig, de nemhogy nem hijtak meg szakaszba [ megjegyzem ugy mentem oda, hogy önként nem állok be sehová ] , hanem a Magyar játékosok még a Hi All köszönésemre sem reagáltak. Pedig velem együtt vagy 15-en voltunk ott, csak Magyarok.

Ezek tudatába, felejtem egy idõre a official szervereket, ha bf2-ni lesz kedvem, megyek valamilyen PR szerverre.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
És ha észre vetted, mint 2142 demo szerverként sem megy már. Sima bf2-re vissza lõtték.

Igen sok helyen máshogy vannak szerverek,a MI serverünket se írták még át(GUMI BF2 Server).a monitorba még így van benne de mondjuk a játék server keresõjébe már nemtalálod meg így...
Balumann
ja ott tényleg írja :/ De itt is írta ugyan úgy hogy demo, de mostmár nem írja 😄
Na mind1

TS Zolly
Amit te nézegetsz, az az Anitk 5 szerver. És ha megnézed, a neve is mutatja, demo.

Voltmár ebbõl elég sok balhé.
Ha jól emlékszem, még az eredeti battlefield kapcsán.
Ugyanígy kiszórták "havernak" a kulcsokat, aztán mikor a kedves vevõ hazavitte a dobozát, a kulcs már használatban volt.
Xal nemigazán tudom megérteni h miértis jó ez embereknek.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Rage47
jahh, így könnyü😊)
Kösz!!!!, Megpróbálom!
Battlefield 2142 online 1.01 nocd crack sok minden van fen nézkörül fen idövel lesz normális vberzio is petit2000
ö is legális ember mint én soha nem másol és soha nem tölt 😄
key meg lehet szerezni eredetit könyen legalábis nekem bejöt besétáltam a boltba és adtak persze nem mondtam hogy minek kell de bejöt 😄 haverom volt a pultnál 😄
ne hülyézd már le nem mindenki jo ebe a témába
azért nem kéne...
Hülye..
Nem az eredeti játék itt a lényeg hanem a CD key ami benne van a jatekban...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hi all!
lenne egy kisebb kérdésünk, haverral az a mi bajunk h sajnáljuk a pénzt a játékra. De ha vennénk egy eredetit közösen és feltennénk nálam is meg nála is (más cd key-jel persze) akkor mûködne?
Szal tudnánk egy szerverre menni?
pls segítsetek!!!
battlefield2142-Crack-Patch rar ez jo a bf hez vagy muszáj azt a bonyolult menetet végig csinálni ami a f.a.q van
Balumann
De hol van kiírva hogy demo? :S Mert én akor mikor elkezdtem tölteni néztem párszor ezt az oldalt, akkor még láttam valahol hogy demo. Most meg eltûnt, azért is kérdeztem meg :S
De most megnéztem az oldalt, pályáknál csak a sidi power plant van, úgyhogy tényleg demo lehet. Bár monitor -nál már azt írja, hogy map: Verdun.
Na mind1 akkor még várok

TS Zolly
Hát nézd kedves barátom! Most a Private Ranked szerverekrõl van szó. Továbbiakban: PR. PR szerverek, mint már irtam, nagyrésze tört. Magyarán fel lehet menni tört játékkal. Ugyan ugy kapja az ember a különféle marhaságokat, de rang, jelvény, plecsni megszerzése esetén nincs dobpergés. De minden megvan lásd: itt.
Amirõl a barátunk kérdez, az még bf2142 demo szerver. Nevében is benne van. DEMO! Ha lesz tört szerver, a PR fiuk biztos beizzitanak egyet, vagy többet akár. De ök sincsenek jó véleményel a 2142-rõl. Tört szerver meg tuti lesz, csak kikell várni az idõt. Olyan még nem nagyon volt a BF sorozatba, hogy nem lehetne tört szervert létrehozni, tört cd-s játékosoknak.

reaper4
bf2142 dvd

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Balumann
mert nincs helyem, és lusta vok felrakni 😊 Várom hogy legyen tört szerver.

scorpeeon
Hogyhogy vannak egyáltalán tört szerverek? Nem úgy volt, hogy tört nem is megy multiban?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szenoi
Nu!!!

Az a helyzet, hogy sikerült egy huszárvágással megoldani a gondjaimat! Aki hasonló cipõben evez:
-Eredeti játék
-Nem akar semmi pénzért elindulni

Az próbálkozzon meg a No CD crackes exe-vel. Ezzel simán elindult.
Röhej, hogy csak így lehetett munkára fogni a progit. Valami gond van a meghajtó kezeléssel....
További jó mulatást mindenkinek

Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....

TS Zolly
Nem minden Private Ranked tört! Pl CoR Arena PoE2 szerver nem tört.
Csak azt nem értem, ha megvan neked a game, miért nem próbálod ki temagad???

benne van
matyi08
én leszedtem azt a patchet, meg egy új cracket, és mikor fel akarom rakni a patchet, akkor elindul valami, mintha a játék lenne, és fekete képernyõvel kilép.

FAQ-ba hegesszétek már be a játékból kidobós megoldásra a TURN OFF VOIP-t, mert sokan szopnak vele...

az ünnepi kaki...

Balumann
ja tom hogy private ranked, én tört battlefield 2-vel játszottam, úgy tudom hogy ezek a private rankedek mind tört szerverek. Ezt már többször is néztem, most úgy látom hogy ez már nem demo szerver, és gondoltam hogy lehet hogy tört. De nem sokan reagáltak az üzenetemre :/
Szóval ezt a szervert próbálja ki valaki tört játékkal hogy megy-e! Én letöltötem a játékot, de még nem raktam fel, gondoltam várok amíg lesz tört szerver, mert single-be nem nagyon akarom játszani, Hamachival meg nem tom hogy mennyire tudnánk ezzel játszani, 2-en nincs értelme, de nem tom mennyit bírna el a netem. Úgyhogy lehetõleg valaki próbálja ki!
/visszaolastam, nem látom, hogy volna ilyenrõl szó:S /

szenoi
Help [/marquee direction]

Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....

Orvendezz, hogy ilyen konnyen megszabadultal ettol a vacaktol, es csak bo tiz rongyba kerult. Javitasokra ne nagyon szamitsatok! A DICE valoszinuleg mar veszettul hegeszti a BF 700042-t, ami szinten ennek a motornak a sikertelen rendbeszedesi kiserlete lesz, szinten vacak netkoddal, es tobb buggal, mint amennyi elmeletileg beleferne a jatekba. Ha esetleg megis csinalnak hozza patchet(A booster packok keszitese is rengeteg idot elvesz. Ez egyebkent remek otlet. Nagyon keves penzert meg lehet venni, es abszolut semmit sem er.), akkor leginkabb a lepegetok hangjat, es a nyomjelzo szinet fogjak modositani. A meglevo hibakhoz nem nyulnak, nehogy valamit elrontsanak, de beepitenek nehany ujabbat. Jo szorakozast!

Aki jot akar maganak, megvarja, mig lemegy a BF2 ara, megveszi es gyorsan korulnez mod ugyben, mert azok ingyen sokszorosat erik, mint a BF2, meg a 2142 egyutt(incl. booster packok, meg kiegeszitok.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

remélem a játékot kijavitják majd és normalisan lehet majd teljesen játszani
tudom sok idö adig GE zek legaláb
Akkor bf2142 dvd.iso vagy bf2142_dvd.iso vagy rzr-2142.iso? melyik jó? a bf2142.iso az nem.
köszönöm szépen, úgy nézem most mûködni fog!
Pheaper
ja az kéne 😄 videókari driver frissités😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

uhh:S szép😄 directX?videokari driver frissítés?
Promi

Segítsen valaki! A játék lemezének nevét (amit az ISO file) kiírása után ad a lemeznek)meg tudná valaki írni? Elõre is köszi!

bf2142 dvd

rzr-2142.iso?
Segítsen valaki! A játék lemezének nevét (amit az ISO file) kiírása után ad a lemeznek)meg tudná valaki írni? Elõre is köszi!
kapcsold ki a voice ip-t a játék hangbeállításnál
Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Tudna valaki segíteni nekem megoldani a problémámat? Folyton kidob a játék! Angolul nem igazán tudok, úgyhogy az EA oldalon sem tudom hogy keressem a hiba kiküszöbölésének a megoldását! Néztem, hogy sokan megoldottátok ezt a gondot, de pontosan nem esett róla szó, hogy hogyan. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy aki ezt végigcsinálta, az vagy itt, vagy e-mail-ben kérem segítsen! Nagyon hálás lennék! Köszönöm!
[email protected]
kigyi
Tört verzióban nem létezik egyenlõre online mód.
Csak a hamachi-s ami helyi hálózatot szimulál így lehet játszani egyenlõre. Sajnos NEM netes szervereken hanem csak azokon amiket mi csinálunk.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kérlek szoljatok ha van normális verzios bf2142
mi az a hamachi? ergo õ be se tud lépni a multiba. Kiirja neki hogy nincs internet kapcsolata. Pedig Van, és a fievallal is engedélyeztetve van!!!

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~