Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek akinek kedve van egy kis BF2142 háló játékhoz jöjjön😊
A név:RL-BF2142
Jelszó:va-76
pIIrash
/ pillanat még az 1.01-es a legújabb. De már elvileg kint van az 1.05. Csak sehonnan nem lehet leszedni 😛 Aztán lehet, hogy csak azt íták le, hogy majd ha kint lesz, akkor az miért is lesz jó nekünk.
itt.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

http://209.85.129.104/search?q=cache:_JoEIqIiOQkJ:theteck.forumactif.com/ftopic854.Hamachi-VPN-And-BattleField-2142-Cracked.htm+hamachi+server+bf2142&hl=hu&ct=clnk&cd=6&client=opera
itt meg talaltok mindent
az tenyleg jo arany...
mas hasonlo szinvonalu jatekok dragabbak joval megjeleneskor.
ZOLCHI
Ok. Az ár/érték arányra mondtam.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

"Ha tényleg 9ropi a Corában,az nem pénz érte. "

Nekem pénz érte, de ezen nem veszünk össze...

Én egy másikat találtam az EFNETES nekem sose ment...

ZOLCHI
Hmmm. Ezen már az elején átestünk!
Anno,miko kiderült,hogy razor nem müxik multiban,ez volt az elsõ húzás.
Sajna azt az egy servert qrva ritkán lehet megtalálni. EFNET a neve aszem. Normális megoldás a warezos multira még nemigen van.
Ha tényleg 9ropi a Corában,az nem pénz érte.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

elarulom hogy teli van a serveretek.
Hamachi szerverünk még mindig él!
Esténként vagyunk!
server: tesztbf2142
pass: battle
akor minek játszol vele vagy minek irsz bf forumba ha nem tetcik a game?
minek szedted le vagy veted meg ? 😄
szia a path a f.a.q van és minden ami az inditáshoz kelhet de van egy csomo oldal de itt az alap(ami nagyon fontos) meg van
Zs0lt1
a többi mapot a nemrég kijött sp minimoddal is ki lehet próbálni.
sztem szarok. csakúgy, mint a játék.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Newyorker
Sziasztok!

Tud valaki vmi jó kis HAMACHI servert, ami sûrûn mûxik?
Elõre is köszönöm!

Sziasztok.
Nekem nem akar az istennek se elindulni.
Mit kéne tennem??
Van valami okos megoldás??
Melyik a lefrissebb patch::
Honnan lehet leszedni?
Jó lenne már játszani egy igazit.:-)
De amíg nem megy nem lesz rá esélyem.:-(
Supersix
Dögöljön meg az összes faszi akik kitalálták ezt a kiba**** punkbustert hát nem lehet egy normálisat játszani még egy szar demoval se, hiába frissítem de állandóan kibasz!!!Soryy de nagyon kész vagyok!

bakvarnyu
lemertem volna fogadni, hogy az oroszoknal lesz eloszor<#smile>

joebacsi
hmm az ilyenhez vajon lehet szervert aplikálni?
mert kicsit normálisabbnak tûnik ez a változat a hamacsi bohóckodásnál...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nyugi, szard le a negatív véleményeket, énis egy cs-s hülyegyerektõl vettem meg a bf2õmet a megjelenés után 1 hónappal 5 rongyért...pedig nemis olyan nagy az orrom 😄
a lényeg, hogy a lakásán eszközöljétek a boltot, és no para...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
húúú bazzeg ez aztán a nagy csít. aztakurva!
még a játék elindítása elõtt megcsináltam ezt bazzeg! lol.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hm rutinos bfsnek ez volt az elsõ dolga😉
Hmmm... alakul, alakul, de még nem az igazi 😊

kBagyula
A Cora-ban 9000 Ft most. 😊 Elég akciós nem?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Apropó: remélem nem kapok csak kicsi leszúrást, de van lehetõség HAMACHI nélkül, neten játszani nem eredeti bf2142-vel. Kipróbáltam, megy 😊

http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=41252

A dolog egyszerû: a warez verzió BF2142 exe fájlját szépen ki kell cserélni a demóbol jövõ BF2142 exével és voila.

Limitációk:
- nincs unlock és extrák
- eddig összesen 1 szervert találtam, ami néha megy, néha nem. Ezt se szerverkeresõvel (a leirás szerint mennie kéne, de nekem nem ment), hanem googleval és az IP-t beadva.

Viszont igy kipróbálhattam a többi mapot is, és egészen megtetszett.

Ide a rozsdás bökõt hogy warez volt... 😊
Vagy egyesek ilyen könnyen kidobnak az ablakon ennyi pénzt?

Apropó: ha valaki adna el használtan EREDETI BF2142-t, szivesen megvenném valami akciós áron. Hátha valakinek nem tetszett...

Flamet/kioktatást elkerülendõ, tisztában vagyok a kockázattal, de a BF2-t is igy vettem meg, nem volt gond...

ZOLCHI
Ha elindítod a gamét,bejön az ablak ahol kéri a EA accountod.
Itt van olyan lehetõség,hogy "create new account". Itt gyerekjáték megcsinálni a reged.

bocsi de mioan nehéz mindenki tud regisztrálni egy oldalra ez ajan nagy dolog?
gyorsan feladod
Neuman
Te jó isten inkább letörlöm a francba!

Köszi a segítséget!

!!!HALA MADRID!!!

Regisztrálj az EA oldalán majd játék inditás után az EA felhasználóneved és jelszód adod meg ezután kreálsz egy soldier nevet és már nyomhatod is a gamet.Feltéve ha eredeti játkod van...

kBagyula
Ja, csinálj.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Neuman
Miért jön be a telepítés után, hogy jelentkezzek be az Ea-re nics jelszavam, csináljak vagy mi a picsa?

A faq-ot már olvastam.

!!!HALA MADRID!!!

JohnnySmith most olvastam el soha töbé nem fordul elö és elnézést kérek érte,nem szeretném ha kizárnának inen csak segicségre szorulok a játékban enyi az egész de értetem az üzeneted
3 katonám van és egyikse kap unlock-ot
Fujiryu
Oda van írva...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

bakvarnyu
ez mit tud?

BF 2142 Single!
http://bf2142fever.com/
included are ALL the currently available SP levels, in a 64mb package!
Filefront
FileCloud
FilePlanet

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Szita nem tudtok tobb helyet csinalni a hamachi serveren?😄
en mar nem ferek be....
ZOLCHI
Bocsi,nem jol fejeztem ki magam. Csak soldier nevet creálj ujjat.
Legalábbis én ezt tenném.

Én is órák óta azzal szenvedek, hogy nem enged accountot kreálni ! Szerinte regisztráltam már egy EA accountra (nem regisztráltam, bár érdekes módon az EA oldalán is jelzi a felhasználónál), és ezért nem hagyja. Pont mint az Mrlegonál: "the cd key has alredy been registered with an account". Egy tucatnyi külföldi fórumban találtam ezzel kapcsolatos kérdéseket, de senki nem válaszolt érdemben rájuk. Most gyakorlatilag ráégette azt a nevet és kódot a játékra, amivel elõször beléptem, mert nélküle használhatatlan (ez egy két hónapja generált EA account). Viszont a bátyámé a játék és õ szeretne a saját veterán accountjával belépni.

Ja és nodisk fájllal fut (amibõl sikerült egy trojaival fertõzött fake változatot is futtatni az Isohuntról, majd leszedtem innen a jót), mivel hálózaton keresztûl lett felinstalálva, és nem látta a játék a DVD-t (itt elromlott a meghajtó). Nem tudom, hogy ez lehet-e probléma. Másik gépen meg a rendszer vinyó (fizikai problémái vannak) kezdett el szórakozni a poén kedvéért, úgyhogy nem tudtam oda sem feltelepíteni tesztelésképpen.<#duhos2>
Ja és eredeti itt is a játék (Amazonon lett rendelve).

Valaki tudja a megoldást ?
generáltam egy ujat remélem ez bejön
ZOLCHI
Mrlego : Próbálj játszani egy uj accounttal! Hátha arra adogatja a cuccot.

Valaki linkelhetne egy normális statoldalt! Nekem a tracker nem gyere be.

TS Zolly
Jaja, bf2 legelején nem volt ritka a röbb napos késés.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Ölég lassan frissít ez a BFHQ. Várj türelemmel.

sztechnika
Egy gyors kérdés:Hóesés-t,hogyan lehet kikapcsolni,a Verdun mapon?

kBagyula
Egyetértek. 😊 De nem én nevelem.

ez bf2142 topic ,hogy jön ide a cod???<#fejvakaras>
a reklám miatt<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

ZOLCHI
Persze,hogy kell. Picit szétnézel a F.A:Q.-ban és meg is találod.
Nem árt az eredeti játék sem a patch-elés elõtt!

Me0w
Ne haragudj, de azt a szulot aki a 6 eves gyereket leulteti egy ilyen jatek ele... fasznak gyereket csinalni ha lebaszod a tv meg a pc ele, inkabb vettek volna eleg ovszert.

Together we'll fly someday...

kel valami patch hogy rangen serveren játszak kérlek irjatok ez fontos
Harly18
Jól sejtem, hogy a Battlefield ezen része nem egy nagy durranás? A Battlefield 2 megjelenésekor a legnépszerûbb topic volt.....ez meg :S

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/