Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A név:RL-BF2142
Jelszó:va-76
itt.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
itt meg talaltok mindent
mas hasonlo szinvonalu jatekok dragabbak joval megjeleneskor.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Nekem pénz érte, de ezen nem veszünk össze...
Anno,miko kiderült,hogy razor nem müxik multiban,ez volt az elsõ húzás.
Sajna azt az egy servert qrva ritkán lehet megtalálni. EFNET a neve aszem. Normális megoldás a warezos multira még nemigen van.
Ha tényleg 9ropi a Corában,az nem pénz érte.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Esténként vagyunk!
server: tesztbf2142
pass: battle
minek szedted le vagy veted meg ? 😄
sztem szarok. csakúgy, mint a játék.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nekem nem akar az istennek se elindulni.
Mit kéne tennem??
Van valami okos megoldás??
Melyik a lefrissebb patch::
Honnan lehet leszedni?
Jó lenne már játszani egy igazit.:-)
De amíg nem megy nem lesz rá esélyem.:-(
mert kicsit normálisabbnak tûnik ez a változat a hamacsi bohóckodásnál...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a lényeg, hogy a lakásán eszközöljétek a boltot, és no para...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
még a játék elindítása elõtt megcsináltam ezt bazzeg! lol.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=41252
A dolog egyszerû: a warez verzió BF2142 exe fájlját szépen ki kell cserélni a demóbol jövõ BF2142 exével és voila.
Limitációk:
- nincs unlock és extrák
- eddig összesen 1 szervert találtam, ami néha megy, néha nem. Ezt se szerverkeresõvel (a leirás szerint mennie kéne, de nekem nem ment), hanem googleval és az IP-t beadva.
Viszont igy kipróbálhattam a többi mapot is, és egészen megtetszett.
Vagy egyesek ilyen könnyen kidobnak az ablakon ennyi pénzt?
Apropó: ha valaki adna el használtan EREDETI BF2142-t, szivesen megvenném valami akciós áron. Hátha valakinek nem tetszett...
Flamet/kioktatást elkerülendõ, tisztában vagyok a kockázattal, de a BF2-t is igy vettem meg, nem volt gond...
Itt van olyan lehetõség,hogy "create new account". Itt gyerekjáték megcsinálni a reged.
gyorsan feladod
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A faq-ot már olvastam.
!!!HALA MADRID!!!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
http://bf2142fever.com/
included are ALL the currently available SP levels, in a 64mb package!
Filefront
FileCloud
FilePlanet
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
en mar nem ferek be....
Legalábbis én ezt tenném.
Ja és nodisk fájllal fut (amibõl sikerült egy trojaival fertõzött fake változatot is futtatni az Isohuntról, majd leszedtem innen a jót), mivel hálózaton keresztûl lett felinstalálva, és nem látta a játék a DVD-t (itt elromlott a meghajtó). Nem tudom, hogy ez lehet-e probléma. Másik gépen meg a rendszer vinyó (fizikai problémái vannak) kezdett el szórakozni a poén kedvéért, úgyhogy nem tudtam oda sem feltelepíteni tesztelésképpen.<#duhos2>#duhos2>
Ja és eredeti itt is a játék (Amazonon lett rendelve).
Valaki tudja a megoldást ?
Valaki linkelhetne egy normális statoldalt! Nekem a tracker nem gyere be.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a reklám miatt<#banplz>#banplz>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Nem árt az eredeti játék sem a patch-elés elõtt!
Together we'll fly someday...