Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Uristen ember!😮
Ha a magyarom ilyen milyen lehet az angol? 😄 ezt be is ismerem
what'S you name? 😄 na jo van egy kis alapom max anyi szotáral irok
Fujiryu
Mivel oda angolul kell sztem ne írj😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

😞 köszi 😞
5000ért vevõ vagyok egy 2142re
ha valakinek van és ennyiért eladná dobjon egy privit mert ezt a topikot nem olvasom

-tRs-Landor

Kovács legény
csak ezt az egy hibát vetted észre?

www.czekoart.hu

Zs0lt1
jah a gép hibázott, mi? lol 😄

mellesleg a hibázott kétté :p

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
Van egy eladó bontatlan csomagolású eladó BF2142-õm ,kikiáltási ára 10.000HuF.
Ha érdekel küldj privit.

(mielött megkérdeznétek , kettõ van)

www.czekoart.hu

szerintem nyomasd inkább a Mariot..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

kolbi870315
Sziasztok. Tudtok adni nekem magyar szerver címeket?
Köszi.

BF2142:kolbi, kolbi01

-99 kill team és nem vágták ki a játékost nem igaz hogy a szándékos gyilkosokat nem vágják ki egyböl 1 óráig tartot mig kirukták
Me0w
Na ez a kerdes is... nem, az nyer, aki kiszbaditja a rozsaszin macikat a ladabol.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
az a baaaaaj ,hogy nem gondolkodsz😉

www.czekoart.hu

kBagyula
<#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
nem lehet hogy a kör közbe kaptál valami kitüntetést amiért sok pont jár stb...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ZOLCHI
Föltétlenül!!!!!!!!!!!!!!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

egyszere 2 szintet léptem 500 p adot egy ember megölésért 😞(( nagyon félek hogy kizárnak nem csaltam.
soha nem csaltam.
most sem csaltam a gép hibázot.És nagyon félek hogy kizárnak suportnak irjak szerintetek?
TS Zolly
Általában.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bauer15
hello én sosem voltam egy nagy Batllefield-es de most ez a rész nagyon bejön
viszont ez úgy van hogy az a csapat nyer akinek több a pontja?
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

hü de pörög a totyik<#vigyor>
jó bocs

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

de én egy játékost akarok

JohnnySmith
Ésszel fórumozzál ha megkérhetlek... (és még kedves is voltam a "mûvedhez" (hsz-aidhoz) képest amit érdemeltél volna)
1.És használd a "válasz erre" gombot.
2.Ez nem cset hanem fórum 1000X le lett írva. Ne csinálj 3perc alatt 10hsz-t.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bocsi mindenkinek

sector512
Lényeg hogy csinálni kell magadnak egy accountot, ahol te megadsz egy felhasználónevet és jelszót, utána azzal kell belépni.

PSN: s3ctorHU

de akkor sem indul

agyhalál
A baj az, hogy nem használtad a fenti FAQ linket.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

top50😉

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

atomboy
Ez mar nem eri el a top10-t se.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

JimKirk
Hat kis baratom ha tenyleg csak 10 eves vagy, akkor en nem segitek neked!<#ejnye1>
TS Zolly
Még mindig csak a top 2.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

hát b+<#falbav>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Sziasztok van egy kis problémám amikor belépek a játékba kér egy bizonyos logint és egy jelszót. Havalaki tudja mia a baj kérem segítsen.

agyhalál
Szevasztok. Nem olvastam át az összes hozzászólást, csak a Playlist és a Razor szavakra kerestem rá. Playlist-re nem adott találatot, Razornél pedig nem volt olyan hozzászólás, ami megoldotta volna a gondom.
Razor verzióm van, FAQ szerint jártam el, a játék el is indul, de amikor a playlistbe betöltött pályákat, vagy instant actiont indítanék, nem kezdi el betölteni a pályát, hanem törli a kiválasztott pályákat és marad a playlist kép.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm elõre is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

BigReaper
Gyerekek, ez a mai hatalmas volt, én nagyon jól éreztem magam, a hely is jo volt, és akkor is mi vagyunk a jobbak! 😄😄 Hajrá JCSR!!!

www.team-gigabyte.com

ZOLCHI
Ezt bizony elbuktuk.
Azért szép menetek voltak.
Grat a fiuknak!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Hûha!
560-al húznak az oroszok.

Colton
HI

Hogyan lehet lerakni azt a 10-dik Dolgot a kitedben

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Kovács legény
asszem nemérünk oda 6-ra a talira😊

www.czekoart.hu

ZOLCHI
Még csak most kezdik ameccset.
Az oroszok 400 tickettel vezetnek. Fall of Berlint akarták a mieink,de oroszék a sid power plant-ra szavaztak.

Fujiryu
Oroszok mennek egy 500-zal és még a szervert lövik befelé nálunk😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ERykk
Bazz, benyomom a közvetítést, egybõl azt látom hogy konneksön problem és levág mindenkit...
Asszem ennyi elég is volt<#pardon1>

ZOLCHI
Mi a francot csinálnak??????????
Teamkill party?

ZOLCHI
Bingo!
Codekfrissítés és már minden ok!

SLYTHOMi
vlc is lejatssza:
www.videolan.org

ZOLCHI
Nem megy a 11-el sem.Valszeg codek gond lesz.

ZOLCHI
Megpróbálom. Kössz!
Most töltöm a mp 11-et

kBagyula
MédiaPléjer 9-el megy nálam szépen. Ctrl+U és ezt kopizd be neki: mms://media.levelup.hu/bf2142hu

Nem sokat vesztettél különben. Hallgatni is rossz néha szegényeket.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ZOLCHI
Nekem nincs kép a steaming videónál.
Mi lehet a gond?

kBagyula
Áhh baze ez a kommentátor... 😊)) Méghogy a walker gyenge. Erõsebb mint egy tank. <#lama>