Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Errõl jut eszembe. Schrank? Kiüldõztétek öt a világból már??? 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nekem sokkal jobb a helyesírásom, mint Neked.
"azt látjuk hogy" - hiányzik egy vesszõ
"keresdd" - keressd
remélem 😄 nem rosz öttlet
Fujiryu
Hát az utódok gyakran nem érnek fel az elõddel😄 Meg aztán már nagyobb gyakorlatunk van az elüldözésben😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Nyolan, azt látjuk hogy magyarból nem vagy zseni, de a logikád se semmi!
Van egy álmom. Mrlego és Nyolan megalapítja elsõ közös klánját, és hasonló képességü embereket toboroznak.
Feltételek:
- Helyesírás 2-es tanári jóindulattal
- sg.hu fórum látogatása
- Elszántság és kitartás

Ha magadra ismertél, kérlek keresdd meg õket!

mNzJean
Nejlon egy hónap mulva már sehol sem lessz Janek legalább fél évig kempelte a bf2 topiciot.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Ugye megengeded, hogy ezek után II. Janek-nak szólítsunk?<#mf1>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

exit parancsot irjam be 😄 nem vagyok nagy angolos de tudom hogy nem listát fog adni hanem kilép és kiprobálásra kilépet
kBagyula
<#hehe><#hehe><#eljen>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A nemtudót jól írtam, a na de nem is et is. De amúgy a többi jó. Ezennel megveheted 2500 forintért a gémet.
guardian hero
Helyesírási hibák:

nemtudó -> nem tudó
ami azt hiszem, -> ami, azt hiszem,
kihulik -> kihullik
Na de nem is -> Na, de nem is

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja és a játszótársra lenne 1-2 ötletem... Tudod ami veled 1idõs... van kalapja nincs kalapja...<#idiota><#mf2><#mf1>

B+ te olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret!<#wilting><#mf1><#gunyos1>

Nem csak este szoktam játszani, hanem délután, éjjel, és néha reggel is. Errõl ennyit. Amúgy pedig nem vagyok semmiféle buzi. Bár néha szoktam fantázálni fiúkról, de ez offtopic.
Más: Azt hol lehet megnézni, hogy volt-e már olyan köröm, ahol összegyûlt a 30 Titan Deffense Score?
Más: Ezeken kívül még van egy hiba. Amíg azt nem találod meg, nincs nyeremény.
mesor
Ebbõl a hsz-bõl én csak azt látom, hogy egy stat buzi kocka vagy akinek esténként nincs jobb dolga csak játszani,játszani és játszani... 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kBagyula
"kihullik",
"afelõl"

Nyertem Grétsi úr? 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
De segítek mielõtt öngyilkos leszel:

• IAR: 30 Titan Defend Score
Ez azt jelenti, hogy egy körben 30 defend score, nem összesen. <#lama>

• Global: 60 Hours played in Titan mode

kBagyula
Valamit elcsesztél, nem kicsit, hanem nagyon és kihagytál valamit, azért nem kaptad meg. Ha akkora isten vagy akkor magadtól is rájöhettél volna. <#ticking><#kuss>

Vóna egy kérdésem. Nekem Titan Defense Excellence Badge Silver van, pedig megvan a 60 órás titánozás, és a 30 deffense score. A kérdés az, hogy mért nem adja meg a gamma a goldot, amikor mindenem megvan hozzá. Ugyanez a helyzet a Titan Combat Excellence Badge-dzsel is.<#help><#help><#help><#help>
JohnnySmith
Bravó már hiányoltalak.....<#wilting>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

A rangolt a "ranked" angol szó nyers fordítása magyarra.
Ui.: Ha valaki oly' intelligensnek képzeli magát, hogy rámutat elõzõ hozzászólásomban fellelhetõ egyetlen helyesírási hibára -melyet szerény személyem figyelmetlenségbõl követett el-, adok neki 2500 forintért egy eredeti Bátölfild kétezer-egyszáznegyvenkettõ személyi számítógépes (PC) digitális elven mûködõ játékot a felbecsülhetetlen értékû, eredeti jelszavával egyetemben.
Me0w
Mi az a rangolt szerver?

Together we'll fly someday...

Az isten visszatért.
Nos. Ti helyesírni nemtudó banda! A karakterem -vagy mi- ezennel elérte az aranyozott csík-kitüntetést, ami azt hiszem, a 25. szint. És mire ti idáig elértek, kihulik a hajatok.
Na de nem is ezért méltóztattam ebbe a lepra fórumba írni, hanem azért, mert játszótársat keresek, és affelõl érdeklõdöm, hogy van-e már magyar rangolt szerver.
Nem is cizellálom tovább értékes mondanivalómat.
Üdv!
kBagyula
...és mit ír?

Csak 6 x olvastam el
Megnyomod játék közben a konzol gombot, a "0" -át, és beírod: exit
A képernyõn meg fog jelenni, hogy melyik gombot mire használhatod.
Lehet, hogy elsõre nem magyarul fogja kiírni, próbálgatni kell!
Nekem sikerült.

kBagyula
A játék kézikönyvét elolvastad-e ugye? <#hehe>

sziasztok

1. szoktatok használni sörétes puskát?
2. a gyors üzenetek a Q,T ugye?(más nincs ugye?)
3.L,K,J üzensz a döbieknek ugye?(más nincs ugye?)
uHs Gerzson
<#worship>KLegény™<#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
KLegény bazzeg!

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
5000-t adok érte, igaz Klegény nem volt vevõ ( lehet alkudni? 😄)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Nehéz lesz 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

OFF:
Bontatlan BF2142 eladó 10000HUF(lehet alkudni😄)
Ha érdekel ott az MSN-em vagy küld privit..

ON

Team GIGABYTE

Mas is tapasztol ping ingadozast? 40 es 180 kozott ugral a pingem, a legkisebb mapon akar. Stabil jatszhato fps van, kozben folyamatosan szaggat a lag.
Fujiryu
Te még így se tudsz egy értelmes mondatot megfogalmazni...

JimKirk
LOL!😄
Kovács legény
ha még pontosabbak akarunk lenni akkor 11.730 ,mert 40Ft a szatyor😄

www.czekoart.hu

neeem, ha egészenegészen pontosak akarunk lenni akkor 11690 😄 (Cd galaxis, 576)

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Kovács legény
11.630😊

www.czekoart.hu

egész pontosan 11.600. Sõt, még a Battlefield 2 is ennyi a nagyobb helyeken.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

JimKirk
Az szep.
van használom néha angol magyar helyesirási szotár de fel fegyeztem 😄 a gyakorlat nem árt.(nagyon elkéne)
Kovács legény
ha jolemlékszem 11-12.000 az 576-ban

www.czekoart.hu

Kovács legény
neked 30.000

www.czekoart.hu

JimKirk
Mennyi most magyarorszagon a 2142?
Tenyleg 10 ezer?

En itt belgiumban nagyon akciosan 35 euroert vettem meg, de szinte mindenhol 40 euroert probaljak rasozni az emberekre!
vedd+ a boltba!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

wardogzombie
engemérdekel az egyik 2142

Esélytelen vagy! 😊)) A mikulástól neked Magyar Helyesírási Szótárt kérek!

ZOLCHI
Ezt bizony már mindenki beismete,hogy olvashatatlan az összes írásod.
Miért erõlteted ha nem megy?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.