Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(akkor már ketten vagyunk <#eljen>)

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

mNzJean
Csak nem hagy nyugodni ez a dolog.<#fejvakaras>Ha megnézem az érmeimet ,és a pontjaimat akkor jó érzés ,hogy "megdolgoztam" érte.Az én érmeim még ha kevesebb is akkor is szebben csillognak a statpaddos érmeknél.Még mindig nem gyõztetek meg ,hogy statpaddolni jó.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Me0w
Bf2-ben 😊

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Te is játszol ezzel a szarral? 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
En normal ranked szerveren, harci korulmenyek kozt szereztem meg az expert explosivest, szoval ez nem kifogas...

Together we'll fly someday...

HunnernesKonge
Nah mivan makik ilyesztõek vagyunk? Semmi lámi kérdés? <#unalmas>
HunnernesKonge
Várd meg az 1.10-et mert ott már nem dobál ki (ismi mondta, neki ugyanez volt a baja) vagy töltsd le a bétát, van 4-5béta szerver...
sztechnika
Csáó All!

Csak annyi lenne,hogy tudtok-e olyan servert,ahol a master server nem dob le?
Köszi elõre!

UI:Esetleg vmi trükköt<#worship>

na az a másik fele, álandóan új nevet csinálsz és az nem jó mert akkor"nem ott leszünk hanem itt"<#zavart2><#idiota><#lama>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

HunnernesKonge
<#banplz>
HunnernesKonge
Normál körülmények között: Felmegy egy szerverre (nem késpisztoly) és addig explosie-vel amig ki nem bassza az admin (mert mindenki sir hogy igy apm ugy apm) vagy amig le nem telik a kör, és nem tudja megszerezni. (Ez még az spmet is rontja egy jo player esetében)
Statpaddolva: Felmegy 3 klántársával egy szerverre, azok belefutnak x-szer. közben senkit nem zavarnak. Senki nem lesz ideges, és meg lesz az a rohadt badge. (meg a többinek a purple hearth 😄)

A Normál módszer nekem jobban fáj mert én futok bele 20x is a spawn után abba a kurva claymoreba.
Másik modszer: Ugysem játszom annyit mint õk, ugyse leszz annyi pontom mint nekik. Szoval full nemérdekel... + nekem is van pár cimbim egy konkurens fórumrol. Veluk én is megtudnám csinálni, de minek?
Fujiryu
Megszerezhettem volna, de mivel igazándiból, kétnaponta csinálok új nevet, magasról leszarom a badgeket, csak flémkeltésnek volt jó😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

HunnernesKonge
Ejnye! nem illik meztelenkedni. Sok kis 14alatti BF2142 pléyer visszamarad a fejlõdésben. 😄
Gyanus volt ám hogy a minap láttam a neved a jcsr tagok közt 😉
(éppen ezért meg tudná szerezni azt a cuccot normál körülmények között is, igen, elhiszem, hogy meg kell érte harcolni, meg ez idõ és jaj, de meg tudná szerezni.. Egyébként szerintem túllihegtük már ezt a dolgot, tegyen mindenki belátása szerint ebben a kérdésben)

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Fujiryu
Kicsit off:

Zsír az a narancssárga oroszlán(hajrá hollandia😄)

on

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Még most is tag vok csak nincs ruhám😄 Meztelenkedek😄 Játszottam a kupadöntõn is.

HunnernesKonge
Az meg hogy Fujiryu tagja volt magyarország egyik legjobb BF2-es klánjának (JCSR) az szerintem elég bizonyiték hogy nincs szüksége cheatekre.

HunnernesKonge
Te meg kössél bele egy elgépelési hibába. Uristen milyen emberek vannak ebben a topikban...
(nem pont rád gondoltam)
szavaimat nem?

Fujiryu
Látom nem érted mirõl beszélek, csak kiforgatod a szavaimet.Csinálhatod ezt is, de megpróbálhatnád megérteni mit mondok...

aha, és ez egy gumihatár ezekszerint, ami másoknak már nem fér bele, de neked még igen, az rendben van, a többiek a sznob nyomorékok, értem.

Fujiryu
Hát szerintem még gusztustalannak sem nevezhetõ, persze van egy határ ami után minden gusztustalan.

mit jelent számodra az hogy cheat?
számomra azt jelenti hogy vki segédprogramot használ és próbál gizdulni hogy milyen kemény.
A statpad az fáj neked?ha valaki csinálja szarabbul fogsz játszani?
Az tény hogy gusztustalan dolog ,de nem lehet vele mit csinálni.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fujiryu
Mekkora egy sznob nyomorék vagy b+...

Én nem csítelek mert az elbassza más játékélményét.Ezt már mondtam párszor...

Nincs gond, ha jössz sem tudunk játszani, 2 emberrel sem indul el a pálya <#szomoru1> Na majd kereslek ha ismét oda jutok.

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

erdos
Vazze, bf2-ten ugyanez ment az elején, csak lilába <#vigyor>
Aztán meg hullott a sok tábornok mint a légy mikor valami összeröffenés volt <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

loál <#eljen>

Carlos HUN
Bocs 0o <#rinya>
Fájt a fejem és pihentem meg amugyis inkább vegyél fel buddynak és felmegyünk valami olyan servere amin vannak is
<#gun>

joebacsi
hogy miben?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

F1rstK1ng
Your stats not displaying properly? It shows you with 0 points, no unlocks, all medals gone, but the badges are there? These and similar things are what is happening right now. DICE informed us that there is a problem with the stats server. As far as we got told, the stats are all still there, and they are working on restoring everything to the state it was before. Be patient and wait, the problem should be fixed soon.

Pedig olyan score/min-t csináltam<#eplus2>

inaktív :C cu@bf3

kBagyula
lol<#hehe> ezt az osztást.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mooo
Tipikus csiter hozzáállás.Az ilyenekbõl lesznek azok,akiknek a kezét legszívesebben eltörve látnám...
Legközelebb mi lesz?
Már látom a szöveget:"Megpróbáltam lelõni a katonákat nem sikerült , pedig megpróbáltam párszor a Veterán meg is volt.Ezek után felmentünk páran szórakozni és belõttük az aimbotot és rögtön letudtam lõni valakit.Próbáltam elötte nem sikerült béna vok.Nem érzem magam ettõl rosszabb embernek, szerintem csíter sem vagyok..."
Fujiryu
Hát nem tudom én azért játszom ezzel a játékkal, hogy élvezzem.Az expert Explosives badget nem sikerült megszereznem, pedig megpróbáltam párszor a Veterán meg is volt.Ezek után felmentünk páran szórakozni és statpadoltunk egyet és meglett a badge.Próbáltam elötte nem sikerült béna vok.Nem érzem magam ettõl rosszabb embernek, szerintem csíter sem vagyok...

A másik meg amit mondtam, hogy addig tarom elfogadhatónak amíg másokat nem zavar...Persze az ilyen sznobok azt mondják, hogy aki ezt csinálja az csítel is, anélkül hogy végiggondolnád azt azt amit én mondok...

A sportnak ehez semmi köze, a publikozást, meg a badge szerzést én inkább egy hétvégi focizáshoz viszonyítanám a haverokkal, amirõl te meg beszéltél mint sport(verseny focimeccs), azt mondjuk egy BF2142 bajnokság döntõjéhetz viszonyítanám.Szóval azt remélem megérted, hogy egy hétvégi focizásnál, máshogy játszol mint egy igazi tétmeccsen...

F1rstK1ng
dobj egy linket

mNzJean
<#hehe>LOL

nem, ebbe csak a game van benne, az internetet külön le kell hozzá tölteni..

csak azt akarom még kérdezni hogy ebbe a razorváltozatba internet game benne va?

van olyan nem eredeti ami megy neten és szeretném kétdezni lehet e lanba bootot rakni?

Egyedül nem olyan izgalmas ez a magyar szerver. Jó ötletnek jó volt, de hát azért 10 perc után már unalmas bámulni a This game will start when 5 more players join ... <#idiota>

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

Te + ne gondolkodj!!! Azért van a számitógéped...<#mf1>

Neked mi a problémád a korommal??? És az hogy jön ide hogy hány kilo vagyok.Szerintem mielõtt +szólnád a másikat nézzél szét magad körül... És jól szét is nézhetsz mert van mit!A vicclapokról + annyit hogy valószinû hogy ezeket az oldalakat velem ellentétben te vagy az aki látogatja.

a helyzet szerintem kicsit hasonló a konkrét csíteléshez, csak más a megítélése illetve a súlya
mNzJean
"Azt meg továbbra sem értem, hogy mitõl lenne neked rosszabb attól hogy 3 barát, jókat nevetve megszerez egy badget amit nem sikerül megszereznie(persze szenvedjen még heteket hátha sikerül, ahelyett hogy egy szórakozva megszerzi fél perc alatt)"

Téged zavarna e , ha sportoló lennél és tudnád ,hogy tisztességes munkával nem tudsz az élmezõnybe bejutni?Doppingolnál e,hogy hamarabb elérd azt amit más sose fog? Erre a kérdésre az emberek fele igenel a másik határozott nemmel válaszolna ,én az utóbbiak közé tartozom.Mindenki maga döntse el ,hogy tisztességgel kevesebbet ,vagy tiszteségtelenül a többet választja.

plusz ugyanez a 3 jóbarát nevetve használja majd ki a játék egyéb hibáit is szándékosan, esetleg nevetve, jót szórakozva fél perc alatt lekaszál téged meg még 20 másik embert is egy kis cheat mod segítségével. Õk jót nevetnek majd tényleg.

"Azt meg továbbra sem értem, hogy mitõl lenne neked rosszabb attól hogy 3 barát, jókat nevetve megszerez egy badget amit nem sikerül megszereznie(persze szenvedjen még heteket hátha sikerül, ahelyett hogy egy szórakozva megszerzi fél perc alatt)"

azért az durva..igen, szenvedjen heteket vazzeg, a becsületesen játszó is megszenved érte..azért mert vérpistike egy béna hülyegyerek, még nem jogosítja fel arra, hogy ügyeskedjen, csaljon, hogy aztán a jobb cuccokkal villogjon.. Gondoldd már át a dolgot..ennek a játéknak pont az unlockolás az egyik lényege, azért játszol, hogy fejlõdjön a karakter, ha a szándék nem ez lett volna, akkor alapból mindenki elérhetne mindent..

F1rstK1ng
jelen

ansell
Megyek EA székházat ostromolni, kocsikat gyújtogatni. Jön valaki?

aktív^^ cu@dsnk

Fujiryu
Nem feltétlenül neked szólt hanem azoknak(mert volt ilyen) akik a késes pisztolyos szervereket csalásnak mondták...

Azt meg továbbra sem értem, hogy mitõl lenne neked rosszabb attól hogy 3 barát, jókat nevetve megszerez egy badget amit nem sikerül megszereznie(persze szenvedjen még heteket hátha sikerül, ahelyett hogy egy szórakozva megszerzi fél perc alatt)

Akik meg 1000 pontokat szereznek azok meg nem normálisak és magasról le kell szarni õket.Nem hiszem, hogy van olyan épeszû ember aki sokáig csinálná ezt, mert egyhelybe lebegni unalmas...Meg azt sem értem, hogy mitõl rosszabb neked attól hogy van neki 100000 pontja.Attól, hogy neki nincs annyi nem lesz neked több...Nem játszol olyan sokat, hogy az elsõk között legyél a pontversenyben szóval még ott sem okozhat sok fájdalmat neked.De ha ilyen hülyeségek, neked rossz kedved okoznak, hát az már télleg LOL...

Hello ismered az Sg forum szabalyzatat? Ha nem, akkor feltetlenul olvasd el, majdnem olyan izgalmas mint a tobb 100 szavazas!

mNzJean
Hát Fuji merster azt kell mongyam ,hogy kevered a fogalmakat ,számomra és itt sokak számára a STATPADDOLÁS ,nem a kés pisztoly servereken való játékot jelenti.Hanem amikor 2142 bugját kihasználva 1000 pontot szerez valaki 3 perc alatt úgy ,hogy semmit nem csinál csak a titán fölött lebeg egy szállítóval, vagy bf2 tipikus statpaddja ,3 haver egy serveren egymást öli és éleszti.Ha ez szerintetek nem csalás ,akkor mi?<#fejvakaras>