Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
Csak annyi lenne,hogy tudtok-e olyan servert,ahol a master server nem dob le?
Köszi elõre!
UI:Esetleg vmi trükköt<#worship>#worship>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Statpaddolva: Felmegy 3 klántársával egy szerverre, azok belefutnak x-szer. közben senkit nem zavarnak. Senki nem lesz ideges, és meg lesz az a rohadt badge. (meg a többinek a purple hearth 😄)
A Normál módszer nekem jobban fáj mert én futok bele 20x is a spawn után abba a kurva claymoreba.
Másik modszer: Ugysem játszom annyit mint õk, ugyse leszz annyi pontom mint nekik. Szoval full nemérdekel... + nekem is van pár cimbim egy konkurens fórumrol. Veluk én is megtudnám csinálni, de minek?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Gyanus volt ám hogy a minap láttam a neved a jcsr tagok közt 😉
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Zsír az a narancssárga oroszlán(hajrá hollandia😄)
on
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
(nem pont rád gondoltam)
számomra azt jelenti hogy vki segédprogramot használ és próbál gizdulni hogy milyen kemény.
A statpad az fáj neked?ha valaki csinálja szarabbul fogsz játszani?
Az tény hogy gusztustalan dolog ,de nem lehet vele mit csinálni.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Én nem csítelek mert az elbassza más játékélményét.Ezt már mondtam párszor...
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
Aztán meg hullott a sok tábornok mint a légy mikor valami összeröffenés volt <#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Fájt a fejem és pihentem meg amugyis inkább vegyél fel buddynak és felmegyünk valami olyan servere amin vannak is
<#gun>#gun>
Pedig olyan score/min-t csináltam<#eplus2>#eplus2>
inaktív :C cu@bf3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Legközelebb mi lesz?
Már látom a szöveget:"Megpróbáltam lelõni a katonákat nem sikerült , pedig megpróbáltam párszor a Veterán meg is volt.Ezek után felmentünk páran szórakozni és belõttük az aimbotot és rögtön letudtam lõni valakit.Próbáltam elötte nem sikerült béna vok.Nem érzem magam ettõl rosszabb embernek, szerintem csíter sem vagyok..."
A másik meg amit mondtam, hogy addig tarom elfogadhatónak amíg másokat nem zavar...Persze az ilyen sznobok azt mondják, hogy aki ezt csinálja az csítel is, anélkül hogy végiggondolnád azt azt amit én mondok...
A sportnak ehez semmi köze, a publikozást, meg a badge szerzést én inkább egy hétvégi focizáshoz viszonyítanám a haverokkal, amirõl te meg beszéltél mint sport(verseny focimeccs), azt mondjuk egy BF2142 bajnokság döntõjéhetz viszonyítanám.Szóval azt remélem megérted, hogy egy hétvégi focizásnál, máshogy játszol mint egy igazi tétmeccsen...
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
Téged zavarna e , ha sportoló lennél és tudnád ,hogy tisztességes munkával nem tudsz az élmezõnybe bejutni?Doppingolnál e,hogy hamarabb elérd azt amit más sose fog? Erre a kérdésre az emberek fele igenel a másik határozott nemmel válaszolna ,én az utóbbiak közé tartozom.Mindenki maga döntse el ,hogy tisztességgel kevesebbet ,vagy tiszteségtelenül a többet választja.
azért az durva..igen, szenvedjen heteket vazzeg, a becsületesen játszó is megszenved érte..azért mert vérpistike egy béna hülyegyerek, még nem jogosítja fel arra, hogy ügyeskedjen, csaljon, hogy aztán a jobb cuccokkal villogjon.. Gondoldd már át a dolgot..ennek a játéknak pont az unlockolás az egyik lényege, azért játszol, hogy fejlõdjön a karakter, ha a szándék nem ez lett volna, akkor alapból mindenki elérhetne mindent..
Azt meg továbbra sem értem, hogy mitõl lenne neked rosszabb attól hogy 3 barát, jókat nevetve megszerez egy badget amit nem sikerül megszereznie(persze szenvedjen még heteket hátha sikerül, ahelyett hogy egy szórakozva megszerzi fél perc alatt)
Akik meg 1000 pontokat szereznek azok meg nem normálisak és magasról le kell szarni õket.Nem hiszem, hogy van olyan épeszû ember aki sokáig csinálná ezt, mert egyhelybe lebegni unalmas...Meg azt sem értem, hogy mitõl rosszabb neked attól hogy van neki 100000 pontja.Attól, hogy neki nincs annyi nem lesz neked több...Nem játszol olyan sokat, hogy az elsõk között legyél a pontversenyben szóval még ott sem okozhat sok fájdalmat neked.De ha ilyen hülyeségek, neked rossz kedved okoznak, hát az már télleg LOL...