Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
Tovabbra is azt akarod, hogy beferjen? <#hehe>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Befejezhetnéd már nyugodtan, ezzel csak az eszedet sugározod ami = 00. Szóval hagyd abba ezeket az óvodás beszólásokat. És mondtam már, nézz körül elõször magad körül. KÖSZÖNÖM!

kBagyula
Hadd már rá, Fuji ilyen és kész. ÕsBfes, oszt jólvan. <#vigyor5>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

F1rstK1ng
hah... de vicces vagy így este kis pöcs
Te vagy a topicba a legnagyobb statpadder azt te osztasz másokat
Ez nem lámaság mi?

inaktív :C cu@bf3

Fujiryu
Csak azért 10 és nem 11, hogy FACEOFF is beférjen<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szasz Norbi!

Te jatszasz 2142-t vagy bf2-t vala?
Ha igen, adok mailben ts adatokat ugyis reg dumaltunk 😊

az ünnepi kaki...

TS Zolly
Apád himveszejével kecseg!!!!!! <#mf1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

atomboy
10 tul keves...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

mNzJean
itt biztos kapsz választ http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082200464 , Meowot keresd,õ szokott segíteni ha valaki nem tud valamit.<#ravasz1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kBagyula
<#merges2><#sniffles><#wilting><#ticking><#kuss>ezdelol.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

zoli122
Csittel hogyan lehet?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
<#lama><#wilting><#help>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Meg tudná valaki mondani hogy hogy kell unlockolni ezeket az izéket

sztechnika
Találtam 1-2 servert ami nem ba** ki<#eljen>(DE)
Amugy kár volt 1-2 emberre hallgatni a server problemaban.
Masik nem tom emlékeztek-e de nem ment jól a game...
Mediumban megy 1024-en 4x AA brillianre szuressel megoldas:400mhz tuning aprockonak(ki gondolta volna).

Fujiryu
Mondom hogy csináljunk egy topikot ahova csak a 10 évnél öregebbek jöhetnek be...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

zoli122
hehe ezt nem tuttam mert még KB csak 1 hete jáccok a gaméval, azért köszi

mNzJean
Hát ez mindent visz.<#wilting>Unlockokról hallottál?Azokat a cuccokat majd akkor tudod behúzigálni amikor elértél bizonyos pontszámot,jutalmul választhatsz majd magadnak egy puskát,én pl. tegnap egy tankot unlockoltam de nem árulom el ,hogy .<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zoli122
Sziasztok nekem van egy nagy problémám tuggyátok a tagot lehet customizélni nah le veszem a nehéz pajzsot róla vagy rajta ahgyom az mindeggy és nem tok fegyvert cserélni se gránátot magamhoz venni semmi aszondja hogy fogjam meg azt huzzam oda a helyére de oda húzom és nem történik semmi PLS HELP HELP

Cobra.
De, a szerver oldalán ki lehet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

papo21
autobalance és ezt gondolom ki kapcsolni nem lehet?

pTD-hU ptdclan.hu

Fujiryu
Na jólvan....
Nem kéne csinálni egy BF2142 10++ -os topikot?<#hehe>

Me0w
Nem mond nekik semmit. Idiotak.

Together we'll fly someday...

ZOLCHI
"tejószagúúristenszmájli"

autobalance mond eme szó nektek valamit????????????????

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

mesor
áhhhh, hihetetlen....

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#bdead>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

néha 10/3 játék de nem gyakran (nem tudom miét...)
lol nekem még nemcsinálta

Mindig szokta csinálni?

ez jo kérdés engem is érdekelne a válasz mert velem is megesik gyakran(idáig aszt hitem azért mert roszalkotam) 😄

ui:meg köszöném ha a mic re valaki segitene
papo21
Sziasztok!
A segitségetek szeretném kérni van egy olyan problémám ,hogy játszok , elég jol áll a csapatom pontszám ügyileg és egyszer csak átkerülök a vesztésre állo csapatba! Miért van ez ?

pTD-hU ptdclan.hu

ZOLCHI
Ekkora pangást!?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Sziasztok most vetem egy mikrofont a bf-hez de ha lenyomom a V-Bettüt csak sercegést halanak a többiek miért van ez?(máshol tökéletesen müködik a microfon)
Kovács legény
mirõl beszélsz?

www.czekoart.hu

kettõt vettél hátha lockolják az egyik accot? <#bohoc>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Fujiryu
Bontatlan meg minden

nem akartam 2üzibe leírni így neked csak a pff ment

Fujiryu
Gerzson egy 10esért viheted az enyémet😄

Zs0lt1
és ezt miért nekem mondod? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

pff...

Gerzson szólok ha lesz még😛

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nincs meg msn-en

Beers
Ne is mond, olvasd el mi van kiírva az msn-jére 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

F1rstK1ng
Jaj fejezd már be, ne légy kretén, unalmas, 1oldalon keresztül írod milyen fasza statpadolni, most meg magyarázkodsz mint egy GYP-s!

inaktív :C cu@bf3

Fujiryu
KIhagytam belõle a jót😄
SZóval nem azt mondtam, hogy statpadolni jó, hanem azt hogy nem kéne lecsíterezni meg leugatni azt aki nem olyan pro mint ti...

Fujiryu
Nem azt mondtam, hogy hanem azt hogy nem kéne lecsíterezni meg leugatni azt aki bénább mint ti...

wardogzombie
szevasztok.segítsetek. multiban állandóan 2-3percenként kidobál a master server ez mitõl lehet?
a gém eredeti,rádiós netet használok.<#conf>

te is játszol ezzel a szarral?😄

erdos
Én meg meg se nézem 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

kBagyula
HBD Me0W és mesor!

ZOLCHI
HBD Me0w & mesor