16212
Battlefield 2142
  • hendrichharcos
    Én ezt az eszmefuttatást már nem értem.Kezd meszesedni az agyam???? Szerintem minden csapatnak vannak jó és rossz oldalai,nem sorolnám csak a mienket =BT=/NEM BURGONYA TALLÉR/.Nem vagyunk profi gyilkoló "gépek" és nem is hiszem hogy azokká fogunk vállni de emberileg egy abszolút korrekt,és még sorolhatnám a jó tulajdonságaikat-de nem kell-mert aki ismer az tudja ki vagyok jelmondatunk mindent elmond.De mindenkinek más és más a célja e játékkal,igy másképpen áll a dolgokhoz.Én sok sráccal játszottam már HTW-PTD stb. le a kalappal sokuk előtt.Tisztelet illet minden "harcost"aki el akarja érni célját!Be kell azt is látnom hogy ehez mindegy milyen eszközt vet be:én próbálok nem nagy kolonc lenni egy csapat nyakán se-és örülök ha még mondják is mit tegyek.Tisztelet övezzen mindenkit,a profit azért amit elért,a kezdőt meg amiért csatlakozink hozzánk./én már 3srácot tudok aki abbahagyta-mert elvették a kedvét/
  • papo21
  • pityu1973
    Ne hagyd magad, mert felültetnek aztán magyarázkodhadsz !
    A BF 2142 én már megjelőltem és nem fájt!
  • Kovács legény
    akomeg hülye e vagyol e?:D
  • liquivent
    Sosem viccelek... :P
  • RoboGoD
    Paranoia rulez. (Valaki áll a hátam mögött...)
  • Bogdogege
    A Király él és élni fog
  • F1rstK1ng
    Ez most vicc igaz?
  • liquivent
    Dehát szoktunk együtt-vagy egymás ellen tolni....vagy nem értem amit írsz.
    Nem kell kipróbálnom rajtatok élőben is, mert tudom milyen.
    Bocs, ha butaságot írok, de nem értem a mondanivalód. :P
  • Alien69
    Ja. Aztán kipróbálod Rajtunk élőben is a lövöldözést?
  • liquivent
    Hi Soldiers!

Ha valaki topog az iwiw-en és van kedve bejelölni a Battlefield 2142-t, akkor tegye meg, sőt, nyugodtan a PannoN TitaN DestroyeRs Clan -t is megjelölheti. Már aki szokott velünk játszeni. :P
    Jó lenne, ha ott egyhelyen Battlefield 2142 név alatt be lenne jelölve sok magyar ember, aki tolja is...

Liquivent
  • uHs Gerzson
    Na azért a mentorunk dicsöségét nem pazaroljuk xD
  • kBagyula #7591
    Meg a Kóórdát!
  • pIIrash
    Ne aggódj. Ez a minden napos reggeli kávé mellé jár, mint nem ki/bekapcsolható feature.
  • dicehater
    Sracok eltuntek a pontjaim - most azt mutatja a stat hogy ujra 0 pontom van, szereztem nemit de meg nem allt vissza. Ez gyakran tortenik itt is? Azt hittem only in Bf2 :(
  • uHs Gerzson
    Balázs Palit akkor sem lehet überelni
  • SINbacsi
    jah, és kazettákat dobálnak az ellen felé és ha sikerül kinyírnia, a hulládnak elrappelik, h mien szar felnőni a "ghetto"-ban :D
    Legveszélyesebb "töltény" a 2Pac - Changes kazi :D
  • RoboGoD
    Télleg szép nagy. Nigáknak van, a vállukra veszik úgy hurcolják, mert van benne hifi cucc is. Az equalizer kijelzője látszik is...
  • PartyService
    Zoli nem kell neked az a fegyver, eltakarja fél képernyődet, úgy leszednek mint szart... akik best buyon megredelétk mind sirnak mert nem lehet visszaváltoztatni... az mien lol már... ea...
  • Twetr0x
    Bofors Defense Machine Gun
    Ez a sima EU Assault rifle új skinnel. Azok kapták, akik előre megrendelték a FutureShop-nál vagy Best Buy-nál. Járt hozzá még egy 64 Mbyte-os dögcédula alakú flash drive.
    Bofors Defense Machine Gun
  • RoboGoD
    Mi ennek a stukkernek a neve? Én játék közben még sosem figyeltem van-e ilyenem.
  • pIIrash
    Meg kell venni EA-nál!
  • kolbi870315
    ilyen stukit hogy lehet szerezni?
  • czky
    Én a KAIN fölött lévő összes játékos accountját törölném, akár szerverhiba akár nem...
  • pIIrash
    Mondjuk a statjukat nézve csak szerver hiba. De akkor meg miért nem javítják ki. Az első 6 órát játszott eddig és a Best Round Score 49. Szal vagy valaki meghackelte a main szervert vagy lementek mínuszba :D és ezt nem bírta lekezelni és büntiből kaptak +20000000 pontot. :P
  • H2
    Azt kéne, a becsületesen játszók meg kapjanak ilyet :

• pIIrash
    Azt nem értem hogy az ilyenek accountját miért nem bannolják örökre!?
  • F1rstK1ng
    Én is annyit Durva srácok vannak elöttem !!!
  • H2
    Ez érdekes , vmi knagy cheatelés mehet! 30 helyet estem vissza 12 óra alatt!
  • JohnnySmith
    no warez ! FAQ-ban ott figyel minden..
  • zsolt9999
    akármilyen cd kulcskód megteszi
  • zsolt9999
    nekem az online úgy se megy ha a cd eredeti akkor
  • F1rstK1ng
    Nagy király vagy 7000ért már megkapod kiegészítőkkel együtt, bocsi a boltot nem elrontani akarom, csak tényleg nem értem...
  • JoeGunn
    Király. Ja most nézem, hogy te küldted el nekem privibe.
  • zsolt9999
    igen
  • JoeGunn
    És cserélünk cd kulcsot?
  • zsolt9999
    figyelj nekm eredetibe van meg 11990 ft-ba került
  • JoeGunn
    Cserélnék eredeti bf2 cdkulcsot eredeti 2142 cd kulcsra. Ha valakit érdekel, írjon privátot.
  • pIIrash
    Comment: "Gyönyörű!"

• pIIrash
    Dúl az égi lamúr!
    Jó is az összeszokottság. Meg a kapkodásmentes repkedés.