Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gecc
<#taps><#eljen>

gecc
Valamiért nem tudok csatlakozni?

sanzik
én ott voltam <#integet2>
Carlos HUN
me másikat nem látja game monitor rankednak.

Carlos HUN
De az amin épp vagytok az kamu ranked a külföldi magyar servere gyertek fel!

gecc
OK,MÁS VK?

gecc
EA.HU 195.228.45.119

Carlos HUN
Felmegyek rá 10 perc mulva

gecc
Úgy látszik hogy csak én voltam olyan hülye hogy megvettem a játékot.<#buck>Még egy magyaral sem találkoztam<#mf2>
Az EA.HU-ra akkor jön vk?

Carlos HUN
Én nem láma demo serverekre gondoltam LOOLL

Ok THX

papo21
hol találom meg a magyar rankedet?<#wilting>

pTD-hU ptdclan.hu

probáld a German Killzone nevû szervert, egyébként egy idõben nekem is csinálta a kivagdosást a PB miatt, aztán megszûnt o_O

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

THX
Vagy 20 szervrt néztem 😞
Magyar IP???????
Valaki légyszives

Carlos HUN
Na ma megprobáljuk a magyar rankedet<#nyes>?

papo21
jajaj olyan szervert kell keresni ahinnan nem dob ki<#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

sanzik
Van olyan szerver amirõl kidobált engem is.
Átmentem másikra és ott jó volt.
Mivel csóró vagyok, elkezdtem demózni, viszont 5 perc után kivág a PB frissítési hibával, pedig már 3x csináltam frissítést.
Valaki találkozott hasonlóval?

Kulturverseny van?

hja, ilyen kegyetlen ez a világ látod, a szemétjéhez eredeti kell.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Teflon Mike
haj de jó akkor nem kell 😊

JohnnySmith
"eredetit kell venni"

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Teflon Mike
láma vagyok 😊 még csak 20 perce jáccok 😄 és bakker most mikor ki léptem hogy ide írjak és vissza akartam lépni akkor elinditóm a játékot lemeghy az összes kis köcsög filmecske és mikor profilt kéne válaszutani akkor kilép a vinfosba hogy hibát észlet a kruva annyát help

gecc
Nagy Ász lehetsz<#mf1>

<#lama><#taps>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Teflon Mike
sziasztok nincs valami csít amivel unlockolni lehet ezeket a plussz dolgokat mint pl.: az a pajzs vagy az a lebegõ izé vagy gránát...

Carlos HUN
Tegnap nyomultam campen saját csapatbol látom valakinek nincs neve se semmi kise lehetet nyírni az se volt cheater és az a legszomorubb nem fogja meg ezeket a szarokat a pb<#levele>
És ugy álcázák magukat kinyírják direkt magukat hogy legyen haláluk is ne csak 33-0 pl

papo21
eredetit kell venni<#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

és megcsináltam amit a F.A.Q.-ban írtatok!De semmi haszna..
Regeltem a demóban de azt írja ki amikor bejelentkezek hogy, nincs internet-em!Aztán azt kérdezte hogy akarok-e offlinban gamelni.Aztán le okéztam és azt írta ki hogy nem talál ilyen felhasználót.Reggeltem úlyra egész játékban és azt írta ki mikor kész lett hogy rossz cd-key.aztán ugyanazt írtaki amikor be akartam lépni!Valaki segítsen pls!
gecc
Ezért nem jó ez a unlock rendszer,sok kis sunyi miatt<#levele>
Ezen a (HUN) godfathers clan szerveren volt már vk 84.244.171.156

kBagyula
BFroe.com oszt jóvan.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

sok értelmes egyrakáson.

ZOLCHI
Valszeg healing. Pálya szélén egymást gyógyítják egy verdában.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

gecc
Na ez mi?<#conf>a titánjukat pedig szarrá lõttük<#mf2>

intelinszajd
Lehet a civilek úgy tudják megszünt...<#hehe>
...az oroszoktól minden kitelik <#rolleyes>

One Shot, One Kill... ---or--- Száz Shot Null kill..

ttibi
hogy lehet megszerezni a Troop Transporter Pint mi az a "10 Titan Air Drops"?

Boxer HUN
Kérdezz nyugodtan!!! Igaz, nekem nincs meg a progi, és anno béta teszterként játszottam vele utoljára, de ez nem tud megakadályozni abban, hogy kimerítõ választ adjak a kérdéseidre!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

miért, nem szeretnél te lenni az ördögi hetes az én kis listámon?<#vigyor>

akartam egy kérdést fel teni de ahogy visza olvastam elment a kedvem töle 😄
papo21
<#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

ZOLCHI
Na ez lesz itt a bibi!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

A KGB '93-ban megszûnt <#integet2>

War. War never changes.

intelinszajd
Ne bántsátok szegényt <#vigyor2>
Lehet õ a KGB fejese, aztán ilyeneket mondtok rá és baj lesz <#hehe>

mNzJean
Vazze lõni azért tudsz ? <#falbav> Hihetetlen ,mindig azt hiszem ,hogy a lámaságot fokozni már nem lehet ,de valaki mindíg rátesz a hülyeségre még egy lapáttal.<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boxer HUN
<#wilting> ...a számítógépet be kell kapcsolnom, ha játszani szeretnék ezzel a játékkal??? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

közel jársz hozzá, hogy te legyél a hatodik akinek azt mondom, hogy nem neked való ez a játék..áh már késõ kimondtam, gratulálok, te vagy a hatodik.

Supersix
Jah megtaláltam közben de azért THX!!

intelinszajd
A http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/ weboldalon ha bejelntkezel a BF2142 accountodal akkor meg tudod nézni a részletes statisztikád, közte a Dogtagsokat is 😊

11.990 asszem