Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Itt egy full verzió!
A png fájlokat meg ACDSee-vel meg lehet nyitni.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Köszi
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Köszönöm a tegnap esti segítséget!
Naggyon komoly a gamma...csak egyenlõre elég gyorsan elhalálozok...
Valamikor talcsizunk valamelyik szerveren?
Szép napot mindenkinek!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Azt mondták tegnap az 576-ba talán 1-2 hét múlva jön az alap billentyûzet.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Tudtok mondani pár olyan szerver IP-t, amin tudok játszani tört key-jel?
Köszi!
Lehet hogy az a baja?
Hiába refresh, vagy update...egy darabot se talál!
Szétbasz az ideg!!
En ott vettem anno kb fel eve...
Tojas....latlak vegre...este leszek olyan 23.30tol. Jon Trumpf is.
hetvegen meg LabKWM-el Ladislas-al otosben....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Nem tom mi lehet.
Bocsi a hülyeségért...gamespy accot kell csinálni, vagy elég az amit már az elején csináltam?
SOS segítségre volna szükségem!
Megvettem a gammát...telepítettem...minden tutkó...
Csináltam accountot is....de nem talál 1 db szervert sem a game!
Please!
HelP!!
Nem látom a képeimet amiket a játékon belûl csináltam.
Már megvan,hogy hol kell nézni:c:\Documents and Settings\Tojás\Dokumentumok\Battlefield 2142\Screenshots\
3 fájl van,viszont a kiterjesztésük "png" üres képet mutat.
Ha tudsz segíts már légyszi
Köszi
Jó volt látni azt a sok medált amit kaptam.
Este talán jövök./NECCES/
Mindenképpen érdekel a kieges bill.!
Beszéljünk róla telefonon vagy este a TeamSpeak-en.
KÖSZÖNÖM!!!!
Hello
Ma beszéltem az emberrel a 2142-es bill. kiegészítõ ügyében ha kell akkor megrendelik és akkor telefonál ha készleten van. Ha kell le is foglaltatom a nevemre.
A Starterkitre azt mondta megrendelni meg lehet amerikából is csak mivan a behal hogy garozod le, ezért várják õk is a hivatalos beszállítóttól mert õk könnyeben intézik ezt a részét. Merc tipusú az most van dögivel!
Rogernyúl: nekem nem voltak gondjaim incrementalal nem úgy mint a többiek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
osztott csapat? hát egen már hála többen vagyunk így, két hun csapatot kell csinálni, ami nem baj, mert akkor hatékonyabbak leszünk, de jó volt tényleg
tényleg jó volna a billihez hozzá jutni,mert röhej ami körülötte folyik,még jó hogy 2007-et írunk
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
le akartam menteni tojás helyezését, de késõn nyomtam és már a következõ ablak mentõdött <#nemtudom>#nemtudom>
lassan hála annyian vagyunk ,hogy osztott csapatokat kell nyomni, király<#taps>#taps>
az esti vendégeink a ts-en nagyon durva volt<#boxer>#boxer>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Alien69: szívesen!<#vigyor>#vigyor>