Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Nálam mindíg megy a fraps és a punkbuster még nem dobott ki, ezért nyugodt szívvel ajánlom a használatát! <#vigyor0>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
Köszi CZKY <#worship>ki probálom csak azt hallottam ezt a progit a punkbuster nem szereti, de a puding probája az evés<#finom>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

czky
Miért nem FRAPS-al csináljátok a képeket? Be lehet állítani h jpg legyen, és még videót is fel lehet vele venni...
Itt egy full verzió!
A png fájlokat meg ACDSee-vel meg lehet nyitni.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
Én azt vettem észre ha mentéskor csak png.-d van akkor fujhatod fõleg ha 0 bájtos akkor meg pláne mert ott a JPG kodólást valami gyengusz program amihez van társítva nem jól kódólja és ez hazavágja az egészet mentéskor. Itt nem a COREL ADOBE termékekre gondolok hanem valami NONAME vackokra, ha minden igaz nálam ez lesz a hiba. Most járok utána ha lesz valami akkor szolok!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tojas1
Találtunk egy progit ami elviekben megmutatja a "png" kiterjesztésû fájlokat is.De csak majd este tudom megnézni hogy mûködik-e.Pityunak is ez a baja tudsz neki szólni,hogy lehet megvan a megoldás.
Köszi

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tamas76
tojás, elvileg ha mentesz képet azt kilépés után a vágólapról berakhatod bárhova, a png állományt majd megnézzük

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Mattboy
Hi Allz!

Köszönöm a tegnap esti segítséget!

Naggyon komoly a gamma...csak egyenlõre elég gyorsan elhalálozok...

Valamikor talcsizunk valamelyik szerveren?

Szép napot mindenkinek!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

tojas1
A hétvége jó lesz!!
Azt mondták tegnap az 576-ba talán 1-2 hét múlva jön az alap billentyûzet.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

nem, mert nincsenek.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Sziasztok!
Tudtok mondani pár olyan szerver IP-t, amin tudok játszani tört key-jel?
Köszi!
Alien69
Há ezaz! Persze, hogy nem találsz szervert. 😄 De, most asszem majd felköthetjük a gatyót! Nehogy utolérj minket hónapra.

Alien69
Én meg azt mondom, hogy érdemesebb erõsebb ellenfelek ellen felvenni a harcot, mert CSAK erõsebb ellenfelektõl tanulhatsz! <#worship> Én pl ha éppen Hentes "kollegával" szemben snipázom, akkor persze egybõl nyavajgok, hogy má megint a másik oldalon van, de ettõl függetlenül, élvezem az egymás elleni csatát is. <#violent><#alien>

Mattboy
Most jön...már csak 10 perc...

Alien69
De, a peccset, amit lentebb többen is belinkeltek, felraktad??? Kétlem. :-)

Mattboy
Most töltöm a legfrissebbet...
Lehet hogy az a baja?

sanzik
gamespy acc nem hiszem,hogy kell hozzá
gondolom patch-eket felraktad...
Mattboy
Frankón nem vágom!
Hiába refresh, vagy update...egy darabot se talál!

Szétbasz az ideg!!

liquivent
Az 576 Kbyte-ban nem lehet kapni alapkeszletet?
En ott vettem anno kb fel eve...

Tojas....latlak vegre...este leszek olyan 23.30tol. Jon Trumpf is.
hetvegen meg LabKWM-el Ladislas-al otosben....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Mattboy
Megnéztem...meg is kérdezte, hogy kiengedem-e és azt választottam igen.
Nem tom mi lehet.
Bocsi a hülyeségért...gamespy accot kell csinálni, vagy elég az amit már az elején csináltam?

sanzik
talán a tûzfal beállításokat kellene megnézni elsõ körben
Mattboy
Hi allz!
SOS segítségre volna szükségem!
Megvettem a gammát...telepítettem...minden tutkó...
Csináltam accountot is....de nem talál 1 db szervert sem a game!

Please!
HelP!!

pityu1973
ez a hiba nálam is jelenkezett <#confused>

valaki lefordíthatá mit javítottak

tojas1
Tamás!

Nem látom a képeimet amiket a játékon belûl csináltam.
Már megvan,hogy hol kell nézni:c:\Documents and Settings\Tojás\Dokumentumok\Battlefield 2142\Screenshots\

3 fájl van,viszont a kiterjesztésük "png" üres képet mutat.
Ha tudsz segíts már légyszi

Köszi

tojas1
Köszönöm.
Jó volt látni azt a sok medált amit kaptam.
Este talán jövök./NECCES/

tojas1
Csáó Pityu!!

Mindenképpen érdekel a kieges bill.!
Beszéljünk róla telefonon vagy este a TeamSpeak-en.
KÖSZÖNÖM!!!!

Hello

pityu1973
Üdv Tojás
Ma beszéltem az emberrel a 2142-es bill. kiegészítõ ügyében ha kell akkor megrendelik és akkor telefonál ha készleten van. Ha kell le is foglaltatom a nevemre.
A Starterkitre azt mondta megrendelni meg lehet amerikából is csak mivan a behal hogy garozod le, ezért várják õk is a hivatalos beszállítóttól mert õk könnyeben intézik ezt a részét. Merc tipusú az most van dögivel!

uHs Gerzson
Beast: csak ritkán de akkor is 1-2 órát

Rogernyúl: nekem nem voltak gondjaim incrementalal nem úgy mint a többiek.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

tamas76
bejöttek, azt szórakoztak, most már majd ki kerüljük ezt remélem
osztott csapat? hát egen már hála többen vagyunk így, két hun csapatot kell csinálni, ami nem baj, mert akkor hatékonyabbak leszünk, de jó volt tényleg
tényleg jó volna a billihez hozzá jutni,mert röhej ami körülötte folyik,még jó hogy 2007-et írunk

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

hendrichharcos
Hogy kerültek oda??Engem nem zavart csak egy mukkot se értettem belõlük. Ukránok voltak talán??Nem volt rossz az osztott csapet, cak legközelebb figyeljük hogy kb egyformán legyünk. A céges billentyûzetet könyû szétkapni-próbáld meg ugyan ezt a fõnököd fején.<#vigyor4><#taps>

tamas76
hi, jó volt az esti zuzás
le akartam menteni tojás helyezését, de késõn nyomtam és már a következõ ablak mentõdött <#nemtudom>
lassan hála annyian vagyunk ,hogy osztott csapatokat kell nyomni, király<#taps>
az esti vendégeink a ts-en nagyon durva volt<#boxer>

pityu1973
hál' istennek ez a céges billentyüm ezt szétverhetem<#nevetes1>

kBagyula
Xerintem semmit sem vesztesz azzal, ha új néven kezded nulláról. A BF2 skill jól jön, az meg, hogy egy piros kettes legyen a neved mellett nem lényeges, és az alapfegyverek némelyike pedig kitûnõ a késõbbi ánlokk cuccokhoz képest. Az unlockot az elején úgyis 200-300 pontonként adja, így gyorsan kitudod bármelyik ágat lockolni majd.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hendrichharcos
Azért ne verd szét,mert este nem tudunk majd játszani!!!Nekem az se kell hogy rossz legyen a billentyûzet úgy is mellé tudok gépelni. Milyen nagyképûen hangzik-gépelni????<#vigyor4> Este??????

kBagyula
Az inkrementál peccs a BF2-t is elcseszte, akkor mégis inkább a full verzió.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

pityu1973
Esküszöm visszakéne már rakni a gombokat a billentyümre mert megint lemaradtak a betük sorry..... most szerelem a billentyût vagy kidobom...?<#confused>

pityu1973
szerintem hagyd a francba inulj uj névkén aztán a ugy is jo vagy benne hamar veteránná válsz.....tudod fél láb fél szem ....stb

BEAST
Gerzson , te is ilyen ratyisagokkal jatszol? :ooo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
300 megás patch és még mindig nem voltak képesek egy rohadt incrementalt kiadni...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hendrichharcos
HTWsek tegnap örültünk hogy jöttetek addig egész jól is álltunk-de nem lehetne hogy mindig velünk legyetek??Hogy azért legyen esélyünk! Meg úgy talán tanulhatnánk is és nem csak az újraéledést gyakorolhatnám!<#vigyor4>Na-tegnap legalább a Zoli átjött-biztos megsajnált minket. Remélem nem sok bakit vétettem igaz már 1órája verem a billentyûzetet. Mindig 2 gomb nyomódik le<#email><#falbav>

hendrichharcos
Szerintem meg nem voltál rossz!Az igaz hogy néha nem megy úgy a játék! Erölködök még akkor egy darabig de aztán abbahagyom-de a tegnapi nap király volt!Csapatba tejesen más.<#vigyor4>Tojásnak szeretnék gratulálni a tegnapi elsõ helyezéséért<#eljen><#eljen>-ezek a lelek nagyon tetszenek.!!!Ma lesztek??Mi lesz a hosszúhétvégével??Nem tudnánk annyian összejönni hogy egy jót játszunk!Lassan itt a nyaralási szezon anya késziti a programjait-nem sok idõm lesz nyáron!Lehet viszek magammal egy gépet<#boxer>-de akkor bizti igy járok!

GregSB
Hosszabb kutakodás után rájöttem a baj okára. Ha valaki Vista alól akarja tolni a játékot, annak adminisztrátor módban kell elindítani. Különben úgy jár mint én és ki fogja vágni a PB állandóan 😊

Carlos HUN
én ma mintha nem lettem volna agyilag a gameben XDDDDDD

czky
Holnap este már remélem nekem is sikerül jáccani veletek! 😊

Alien69: szívesen!<#vigyor>

hendrichharcos
Köszi-feltettük!! Jó volt az este!Remélem lesz még ilyen. A TS is szuper volt-hála Tominak-neki is köszönöm<#vigyor4>

Alien69
He he, köszi a linket! Jön is, de 840kB/s-l!<#taps><#nyes>

tojas1
NAgyon Szívesen!!!

Hali!

Torrentrõl 200K-val jön
Innen

tamas76
köszönjük tojásnak a linket, akinek nem ugrik fel automatice az EA core ,hogy töltikézzél, akkor használjátok a linket amit tojás adott, tölt,telepit, gogogo!!!<#violent><#violent>

tamas76
köszi tojás<#worship>
asszem nem is tok mit mondani<#worship><#worship>