Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GO-GO-GO!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
BF2 Account already used !!! Hat perszem mert az enyem te vadbarom es abbol akarok veteran droidot csinalni, mindjart visszamegyek inkabb mosogatni argggggggghhh <#violent>#violent>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
<#taps>#taps>
1. belepek es account nevnek megadom a regi Bf2-es nevet DE kiirja hogy nincs ilyen account
2. VISZONT ha belepek egy masik accounttal es azon belul new soldiert krealok caroy neven kiirja hogy MAR HASZNALT a nevem <#falbav>#falbav>
Az a baj hogy nagyon fel sem tudom hivni az EA HU-t mert innen Londonbol kicsit draga lenne az otthoni mobilt tarcsazni (vodafone szamuk van) + varni hogy jojjon mar valami hozzaerto ember, sajna van veluk tapasztalatom. Itt meg hiaba irsz a costumer supportnak visszajon egy link hogy nezd meg a nagy FAQ link gyujtemenyt es jonapot...
150-200-al jön.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
aktív^^ cu@dsnk
Elore is koszi
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Tegnap óta játszom a demoval, és van egy idegesítõ dolog: Az összes Punkbusteres server kidob egy idõ (1-2 perc) után. Indoknak nem írnak semmit. A jelenség nem új, játszok a Fear multijával is, és ott is azonnal kivág az összes PB-s server "inadequate OS privilages" szöveggel.
(Elfogathatatlan elõny az OS-bõl kifolyólag kb magyarul)
Vista alól játszom egyébként, reménykedem benne hogy nem ez a baj mert az elég égõ lenne. Már kiszemeltem a boltban a játékot, mert nagyon tetszik, de nem fogok kiadni érte 10 ropit, ha minden 2. server kidob majd utánna...
Illetve már írtam a Vaterát..nem kapok érte százalékot sajnos..de olcsóbban hozzájutnál..😊
KATT
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Felhívtam a galaxist...ot azt mondták 11 690 az alap és 3890 a kieg...
Felhívtam a Media-t is ott meg azt mondta emberünk 11 990 az alap és 2990 a kieg....
Érdekes...
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Tegnapi játék nagyon király volt, foglaljunk el egy szervert ma is 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
És a többi zsé?
Biztos akadna még ott egy fagyira! 😊
nálunk mindenkinek az EA kiküldte ingyen<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nem értem,hogy tellik fizetésbõl ilyenekre embereknek<#vigyor1>#vigyor1>
tarts ki,mi addig jókat játszunk<#nyes>#nyes>
Hamarosan fizu time és megállíthatatlanúl jövök!
Addig pedig az írásaitokból fakasztok erõt a türelemhez és a kitartáshoz!
tehát vedd, telepitsd, gyere.
Köszönöm az infókat.
Hamarosan én is csatlakozom hozzátok(Amennyiben lehet)de volna még egy hülye kérdésem, ami egy esetleges félreértésbõl adódhat.
Ha megveszem a gammát, onnantól kezdve van bármilyen plusz költségem?(Mint a wownál pl elõfizu)
Teljesen kész vagyok...
Tojás! Köszönöm a doksit....most hogy elolvastam mégjobban rá vagyok kattanva a cuccra...
lol<#integet2>#integet2>
Privátba adhatok én is szerver elérést ha gondolod a kliens progit bárhonnan letõltheted és magyarítást is találsz hozzá nagyon sok helyen.
Teljesen free használd bátran!
de tényleg fogadjuk el, ha javít rajta örülünk, ha nem,akkor is
ha nagyon nem akkor a pályán a sarokba állítjuk, kukorica térdeplés és egyébb<#nyes>#nyes>
ismerd meg kicsit és másként látod
Hendrich!!!!Ne vegyél semmit sértésnek, mert behajtom az ebédemet, és még meg is verhetsz<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#dumcsi>#dumcsi>
Természetesen el tudom olvasni igy is,hogy mit szeretne, csak mint mondtam a szememet bántja fõleg és szerintem nem csak nekem.
De ne legyen ebbõl flame,ez csupán egy kérés volt,hogy ha tudna kicsit csiszolni rajta akkor hálás lennék.
Ha meg igy marad akkor így fogjuk szeretni. <#worship>#worship>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Le ül szeretne nekünk írni, üzeni, és ezt jól teszi, a maga módján, ne legyen ez már annyira bántó.Egyébként is fonatetikusan olvasol , és el tudod olvasni.
Ne rossz néven vegyétek, fogadjunk el mindenkit úgy ahogy van. Széles korosztállyal játszunk, mások vagyunk. köszi
Hadd mondjam el azt is, hogy egyre jobb a játék hangulata, egyre többen magyarok játszunk együtt. Örülök neki. remélem ez így marad.
Meg ezt a kisbetû-nagybetû használatot nem kellene erõltetni ennyire.
remélem nem érted félre, csak igy nagyon rossz a szemnek olvasni <#worship>#worship>