Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tojas1
TELEPÍTVE!!
GO-GO-GO!!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tojas1
PATCH
Innen töltöm HENDRICH!!!!
Bal oldalon van Update v1.25

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

dicehater
Ez az oldal komolyan hulye: veteran

BF2 Account already used !!! Hat perszem mert az enyem te vadbarom es abbol akarok veteran droidot csinalni, mindjart visszamegyek inkabb mosogatni argggggggghhh <#violent>

Carlos HUN
jólvan meek énis játszani veletek amint felraktam 😄

tamas76
készüljön mindenki, míg lemászik és telepít<#email>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

tamas76
Tojás köszi, hahó emberek új patch!!!!!!!!!!!!!!!

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

kBagyula
Már fenn is van, fenn is van!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Megnéztem, nincs ilyen nevû játékos. <#nemtudom> Passzolom a kérdést.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

tojas1
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
NEW PATCH!!!!
<#taps>

dicehater
Az a baj ezt mar probaltam

1. belepek es account nevnek megadom a regi Bf2-es nevet DE kiirja hogy nincs ilyen account
2. VISZONT ha belepek egy masik accounttal es azon belul new soldiert krealok caroy neven kiirja hogy MAR HASZNALT a nevem <#falbav>

Az a baj hogy nagyon fel sem tudom hivni az EA HU-t mert innen Londonbol kicsit draga lenne az otthoni mobilt tarcsazni (vodafone szamuk van) + varni hogy jojjon mar valami hozzaerto ember, sajna van veluk tapasztalatom. Itt meg hiaba irsz a costumer supportnak visszajon egy link hogy nezd meg a nagy FAQ link gyujtemenyt es jonapot...

czky
Én innen szedem! 😊
150-200-al jön.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kolbi870315
tud valaki adni egy oldat ahonnan nem 2 óra az új oatch leszedése?
köszi

BF2142:kolbi, kolbi01

kBagyula
Mûködik. Ugyanazt a nicket/emailt használd, amit a BF2-ben használsz jelenleg a regelésnél.

ansell

aktív^^ cu@dsnk

dicehater
Emberek ha valaki tud segitsen mert szivok: meg mult ev masodik feleben regeltem magam a 2142 veteran programra el is mentettem a nevem "caroy" neven mert ezzel toltam vagy 1200 orat. De a 2142-t csak most vettem meg 4 napja de lovesem sincs hogy hozhatom elo belole a veteran unlockot + hogyan tudom hasznalni a regi nevemet? Sehol sem talalok olyat hogy "retrieve old name/account" - vagy esetlegesen ez a veteran dolog mar nem mukodik?

Elore is koszi

kBagyula
Hát ha bemennél a Cora-ba is akkor kapnál 9990-ért is ha szerencséd van.

pedig itt egyértelmûen az oprendszert nem szeresse. Probáld meg frissíteni manuálisan a PB-t, bár nem tudom, hogy ez segít e a demon. Mindenesetre a full megy Vista alól, de rosszabbul fut mint XP-n.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

GregSB
Sziasztok!

Tegnap óta játszom a demoval, és van egy idegesítõ dolog: Az összes Punkbusteres server kidob egy idõ (1-2 perc) után. Indoknak nem írnak semmit. A jelenség nem új, játszok a Fear multijával is, és ott is azonnal kivág az összes PB-s server "inadequate OS privilages" szöveggel.
(Elfogathatatlan elõny az OS-bõl kifolyólag kb magyarul)

Vista alól játszom egyébként, reménykedem benne hogy nem ez a baj mert az elég égõ lenne. Már kiszemeltem a boltban a játékot, mert nagyon tetszik, de nem fogok kiadni érte 10 ropit, ha minden 2. server kidob majd utánna...

ha van dombornyomott bankártyád akkor a kieget le tudod tölteni az EA-tól is, átszámolva kb 2500 FT ért. Az árak meg sajnos ezek újonnan..

Illetve már írtam a Vaterát..nem kapok érte százalékot sajnos..de olcsóbban hozzájutnál..😊
KATT

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

pityu1973
KB valós árak ezek!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Mattboy
Hm érdekes...
Felhívtam a galaxist...ot azt mondták 11 690 az alap és 3890 a kieg...
Felhívtam a Media-t is ott meg azt mondta emberünk 11 990 az alap és 2990 a kieg....

Érdekes...

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

pityu1973
BUDI listában megjelõlsz minket és akkor megtalálsz mely szervereken zuzunk. Egy pár emberkének látod alul a nick nevét. Persze ez nem azt jelenti nincs kedvenc szerver. Általában mi is a játék közben szoktuk egymást megtalálni! De így a legegyszerübb! A Clánok nevében nem tok nyilatkozni azt megteszik õk!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tamas76
kész vagyok<#kuss><#kuss><#kuss>

tamas76
fúú, de értelmes írtam ki magamból a hülyeséget<#taps><#wilting><#bdead>

tamas76
azok a kedvenc szerverink, ahol szinte mind ott vagyunk, és szét zúzuk egymást, és szét szidjuk és röhögjük egymást.....ja vagy csak én?<#ticking><#zavart2><#hamm>

tamas76
jaja, ma is zúzni kéne<#violent>

vannak "kedvenc" szerverek? Hol szoktatok játszani?
Twetr0x
Fagyi nem is kellett<#nyes> Felnyalattuk egymással a havat<#eplus2>
Tegnapi játék nagyon király volt, foglaljunk el egy szervert ma is 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Alien69
Nem, az nem akkor volt, a mi kis "csatánk" tegnap volt, és kb annyi, hogy helivel rossz irányban kerestelek. :-)

tamas76
a többibõl vettük a Northern Strikét, ja volt fagyi is<#nyes><#nyes><#finom>

Mattboy
lol
És a többi zsé?
Biztos akadna még ott egy fagyira! 😊

tamas76
megfüztük az EA-t, hogy csak 1 forint haszonnal többért adja el mint amiért értékesiti, és így a fenálló haszonból megkaptuk<#nevetes1><#nevetes1><#kuss>

Mattboy
Ingyen? Mi a jó abban?

tamas76
pénzért veszed mégis?
nálunk mindenkinek az EA kiküldte ingyen<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
nem értem,hogy tellik fizetésbõl ilyenekre embereknek<#vigyor1>
tarts ki,mi addig jókat játszunk<#nyes>

pityu1973
Látom a fotommal ismét sikerült fellenditeni egy kicsit a forumot<#nevetes1>. A képet nem lenyúlni privát<#boxer>. Az igéretet betartották <#worship> köszi a kés gazdájának, hozzá teszem utána egy csapatban voltunk egy másik szerveren ahol ha jól számoltunk 18 magyar volt fent és ez király volt.

Mattboy
Köszönöm uraim!

Hamarosan fizu time és megállíthatatlanúl jövök!
Addig pedig az írásaitokból fakasztok erõt a türelemhez és a kitartáshoz!

pityu1973
A Járék megvásárlása után már nincs semmi plussz!

tamas76
tessék elmenni, megvenni, egyszeri költség, keress olcsó helyet így tudsz áldozni a Northern Strike-ra is, mert sok szerver van ami már arra épül, vagy mikor mész a haverokkal és épp olyan pálya van, nem tudsz csatlakozni,
tehát vedd, telepitsd, gyere.

Mattboy
Hi allz!

Köszönöm az infókat.
Hamarosan én is csatlakozom hozzátok(Amennyiben lehet)de volna még egy hülye kérdésem, ami egy esetleges félreértésbõl adódhat.
Ha megveszem a gammát, onnantól kezdve van bármilyen plusz költségem?(Mint a wownál pl elõfizu)

Teljesen kész vagyok...
Tojás! Köszönöm a doksit....most hogy elolvastam mégjobban rá vagyok kattanva a cuccra...

lol<#integet2>

pityu1973
Ez egy kliens progi ami fut a játéktól függetlenül úgy mint az MSN SKYPE... stb ezzel tudsz kommunikálni játék közben a csapattagokal és nem kell nyomni a "V" gombot. Ha felinstalálod akkor utána csatlakoznod kell egy szerverhez és ott a megfelelö szobában már mehet is a szövegelés egymásközt. Teljesen életszerûvé teszi a játékot probáld ki.
Privátba adhatok én is szerver elérést ha gondolod a kliens progit bárhonnan letõltheted és magyarítást is találsz hozzá nagyon sok helyen.
Teljesen free használd bátran!

hendrichharcos
Teljesen igazad van!!Egy kicsit jobban fogok figyelni megigérem.De amúgy meg kell vallanom nem voltam egy nyelvtan zseni-de ahogy nézem a fele betûk lemardtak stb.Ez nem sértés hanem köszönettel tartozok hogy ebbõl is tanúlhatok-és vannak akik figyelnek rám-és meg is értenek-Az ebéd meg nem kamu-amikor mondjátok.Jeleket rakhatok???Azok úgy tetszenek<#email>Amúgy tényleg csak e miatt használom a gépet és ide irtam elõsször-van titkárnõm a cégnél-meg anya is jól gépel-nem terheltem magam ilyennel!!-igy most elég jó volt

Sziasztok, a TS hol érhetõ el? vmi külön programon keresztül, vagy a bf-nek van valamai rejtett része, amivel még nem találkoztam? 😊 szívesen csatlakoznék, mert nagyon kevés magyarral találkozok a külföldi szervereken.
tamas76
okés, értelek, és örülök, hogy te is<#dumcsi>
de tényleg fogadjuk el, ha javít rajta örülünk, ha nem,akkor is
ha nagyon nem akkor a pályán a sarokba állítjuk, kukorica térdeplés és egyébb<#nyes>
ismerd meg kicsit és másként látod
Hendrich!!!!Ne vegyél semmit sértésnek, mert behajtom az ebédemet, és még meg is verhetsz<#boxer><#boxer><#nyes><#nyes><#dumcsi>

sanzik
Én is az épitõiparban dolgozom és csempevágot használok számítógép helyett,de csak annyi lenne,hogy esetleg átolvassa amit ír mielött rányom a gombra.
Természetesen el tudom olvasni igy is,hogy mit szeretne, csak mint mondtam a szememet bántja fõleg és szerintem nem csak nekem.
De ne legyen ebbõl flame,ez csupán egy kérés volt,hogy ha tudna kicsit csiszolni rajta akkor hálás lennék.
Ha meg igy marad akkor így fogjuk szeretni. <#worship>
tamas76
jaja, nekem is küldje a képet a késes listájáról ahol szerepelek , hadd tegyem ki ösztönzésül<#zavart1>

uHs Gerzson
Enyémet még nem kaptátok meg <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

tamas76
helló, hadd kelljek hendricharcos védelmére, minekutána nem számítógépen dolgozik, csak a játék miatt és miattunk használja a pc-s világot, ne vessük szemére.Mindenki hibázik, a fórum ne errõl szóljon.
Le ül szeretne nekünk írni, üzeni, és ezt jól teszi, a maga módján, ne legyen ez már annyira bántó.Egyébként is fonatetikusan olvasol , és el tudod olvasni.
Ne rossz néven vegyétek, fogadjunk el mindenkit úgy ahogy van. Széles korosztállyal játszunk, mások vagyunk. köszi

Hadd mondjam el azt is, hogy egyre jobb a játék hangulata, egyre többen magyarok játszunk együtt. Örülök neki. remélem ez így marad.

rambo79HUN
Az enyém is?? Amúgy én is kiváncsi lennék hogy kik tudtak idáig megkéselni engem ,/van egy pár harcos tuti !!/ mert a csata hevében nem nagyon tudom megfigyelni hogy ki késelt le !! =HTW=HUN2OL1 -ról tudok hogy megkéselt ! Vannak mások is a fórumról??

sanzik
Már én is akartam kérni,mert nagyon zavaró,de nem bántásból,hogy legalább írásjeleket használj a mondatokban. (vesszõ,stb)
Meg ezt a kisbetû-nagybetû használatot nem kellene erõltetni ennyire.

remélem nem érted félre, csak igy nagyon rossz a szemnek olvasni <#worship>
kBagyula
Kérlek! Komolyan! Tanulj már meg helyesen írni plííz!