16212
Battlefield 2142
  • Angra
    Örömmel tölt el, hogy ebben a közösségben ilyen értelmes emberek is vannak, nem csak fikázó vérpistikék. :D
  • zeoos

HO - HO - HO - HOOO !!!

• zeoos

• Ben007
    Miért érzem úgy hogy visszanyalt a fagyi?
  • liquivent
    vagyis szerVgazdának. :)
  • liquivent
    Van egy két ukrán kapcsolat szergazdának. :D
  • raykrepsz
    Sajna a szervergazdánk mostanában kicsit inaktív :(
  • zeoos
    ... JAAA(?!)
  • liquivent
    csak mivel a mi szerverünk nem tökéletes erre a célra, a *818* -al azt beszéltük, hogy esetleg ők csinálnak custom map szervert a sajátjukból...sajna még nem csinálták meg. :(
  • RoboGoD
    Liquivent emlegette anno...
  • zeoos
    Mi lenne a konkret vagyad? (... csinalj egyet)
  • RoboGoD
    Sosem lesz magyar custom map szerver?
  • raykrepsz
  • raykrepsz
  • zeoos
    ... nyugi! ... (ugy birom, hogy igy feltudod huzni Magad)

Kozben pedig ha belegondolsz, a repulosoknek inkabb foldi celpontokra kell vadaszni es a levegoben csak ha szukseges, akkor csapnak ossze. Azert a haditechnikaban nem ugy van, hogy foldon-vizen-levegoben azaz minden szinten megvivjak a csatat hajo a hajo ellen, katona a katona ellen, gep a gep ellen, repulo a repulo ellen .

Amugy en szeretem a repuloket. Valojaban az 1942-ben meg nem annyira tetszett, de a BF2 mar telitalalat volt ebbol a szempontbol (mondjuk ott volt kimondottan csak repulos palya is).

De amugy igazad van ray ... Veled is egyet ertek jatekmenet szempontjabol.
  • zeoos
    Jogos! ... Bundeshwer+BUNDESWEHR ... mentsegemre legyen mondva, hogy mar felkezzel a gatyamat huztam, kozben mar csorogtek, hogy itt varnak a haz elott, de meg gyorsan beszerettem volna fejezni a mondatot. Bocsika :)
  • bakvarnyu
    ezt egyszerű vállról inditható stingerrel lehetne kezelni, hogy ez miért nicns azt senki se érti
  • RoboGoD
    A Bundásban az erő-nél elugrott a h betű.
  • zeoos
    Ne csodalkozz a WIKIPEDIA hianyosagain, hiszen azokat az oldalakat MI felhasznalok irogatjuk ossze, nem pedig valami agyasok. Ha ugy erzed, hogy van mit hozza tenned a VERDUN szo magyarazatahoz, akkor nyugodtan tedd meg.
    Amugy is persze, hogy nem latsz (helyesen:) WEHRMACHT (szabad forditasban: vedero) katonakat a kesobb jatszodo tortenetekben, mert valojaban igy es ilyenforman csak 1935-1945ig hivtak a III.birodalom fegyveres eroit. (korabban Reichswehr, kesobb -es a napjainkban is- pedig Bundeshwer).
  • TweaX
    azért GS-sel is jókat lehet mókázni
  • raykrepsz
    Mondjuk én pont azért szeretem a 2142-őt, mert nincsenek repcsik.

Nemrég amikor jött új patch a BF2-höz, újra feltettem és elkezdtem játszani vele. Aztán újra elegem lett azzal, hogy az az oldal nyer amelyiken jobb pilóták vannak. Az utolsó csepp az volt amikor a 2 ellenséges oldal pilótái egymásnak irogattak chat falon, nem támadták egymást a levegőben, csak a földi játékosokra vadásztak. A jó kurva annyukat....
  • TweaX
    nem értelek...a battlefield sorozat nem a történelmi hasonlóság miatt sorozat(vietnámban láttál wermacht katonát vagy a 2-ben?) akármennyire is meglepő de valamiért a játékmódok megegyeznek csak más időben/helyszínen játszódnak.

a frontlines azért bukott be mert nem lett agyonreklámozva mint a cod vagy a bf akármelyik része, pedig sok tekintetben a bf-nél is jobb
  • Santacla
    Valószínűleg azért van neki ilyen történelmi háttere, mert Verdun tagja volt Európa három legnagyobb erődítmény rendszerének (Antwerpen,Przemy¶l), de ha megnézed (azért kipróbáltam) a wikin ha beírod Verdun, nem nagyon hoz föl második VH-s eseményt. Holott biztosan volt.
  • bakvarnyu
    Ezen logika mentén a BF2 se illik a sorba, vagy van manapság a Wake Island-en konfliktus? Nekem ezzel a játékkal mindössze két problémám van :1. ocsmányul néznek ki a tankok 2. nincsennek repcsik.
  • zeoos
    Vegul is a nandorfehervari diadal miatt (1456.) pedig nekunk kolompol az egesz kereszteny vilag ... valahogy csak-csak meg kell emlekeznunk a dicso eleinkrol!!!
  • zeoos
    Azert Verdun jelentoseget nem kellene csak az elso vilaghaborura korlatozni, bar a verszivattyunak nevezett napon 1916-ban 600 ezer katona veszett oda a verduni erod ostromanal.
    II.vilaghaboruban: 1944.decemberben is szarba kerult Verdun az ardenneki nemet offenzivaban, ahol is Eisenhower bekulalt egy kicsit es lepasszolta az iranyitast Montgomerynek.
    De sokkal korabban: 1792 szeptembereben is szep kis csete-pate volt arra fele (a poroszok picsaztak el a francia forradalmi eroket)

Mindent egybevetve Verdun valoszinuleg valami olyan helyen all, ami konfliktus eseten valahogy mindig csataterre valtozik. Foldrajzilag tehat amig az a terulet letezik, addig akar 2142-ben is adozhatunk tiszteletunkkel annyival a mindenkori verduni hosoknek azzal, hogy "ebren tartjuk a hely szellemet" akar ilyen jatek formajaban is.

1944.december 15.
  • Santacla
    Már megbocsájs, de szerény történelmi tudásom maradéka az, hogy az első VH-ban volt a "verduni vérszivattyú" és nem a második VH-ban, persze akkor is voltak ott csaták, de ha azt mondom Verdun, akkor 1916, és az valahogy nem asszociál a 2142-höz...
  • JohnConnor
    Igen, túlságosan újat nem fog hozni. De talán az élmény módosul a környezettel. Sajnos a Világháborúk ki lettek végezve millió egy játék által. Én bevállalnék azért még egy jövős játékot a terminátorok ellen..mekkora poén lenne (no nem az elbaszott salvation játékra gondolok).
  • RoboGoD
    Én azt várom, amikor egy BF játék szervereinek csatáit egy stratégiai játékban irányítják. Amikor a commander felett is vannak tábornokok, és jön az utánpótlás, ha van honnan és akkor lehetsz stratéga, ha már jó commander voltál...
  • zeoos
    Vietnam egy kis technikai villongas volt csak a maga koraban. Az elso 7.1-es hangrendszeru jatek volt es annyiban szakitott a Battlefieldes hagyomanyokkal, hogy a Vietnam temat meglovagolva egy kicsit tobb szerepet kapott a kornyezet/novenyzet.
    Amugy stilusaban nem hozott semmi ujdonsagot, igy leginkabb csak az 1942 modjanak tekintheto.
    2142-ben pedig persze, hogy nincsenek naci katonak, hiszen a tortenet szerint ugyebar a nagy bumm utan jarunk az idoben es mar csak ket frakcio harcol egymasal.

Jo lenne am ha egyszer a jatekkeszitok osszeulnenek es kiadnanak FPS mufajban egy olyan jatekot, amiben osszelehetne szedni az egyes gyartok jo gondolatait es megoldasait.
  • RoboGoD
    A 2142-ben ugyanazok a 2.VH nagy csatáinak helyszínei vannak megint. Ez a vonal ami összeköti. A 2142 szerintem sikeres. Volt annyi játékos mint a BF2-ben, ami szintén sikeres. A Vietnam kimaradt. Azt meg sem vettem, mert nem jött be. Nekem az lógott ki a sorból valamiért, de szerintem a feeling hasonló volt mint az XP->Vista feeling. Szóval valami félig kész dolog volt, ami nem igazán hozott újat. Na szerintem az bukott be.
  • Bogdogege
    "A 2142 még számával is utal az 1942 folytatására" Érdekes egyetlen egy wehrmacht katonát sem láttam a 2142-ban.
    Szerinted a DICE nál mire gondolkodtak a 2142 (sikere után), több jövőben játszódó Bf már nem lesz, a Frontlines is bebukott .

Száz év múlva , ha így halad a világ a dédunokádnak nem , hogy titánja vagy lóva nem lesz, de egy jó fejős kecskének is őrülni fog.
    A Vietnám kimaradt
  • RoboGoD
    Mert nincs felvéve neked néhány száz a buddylistre. A mi klánunk is kb. 30 fő, amiből kb. 20 aktív.
  • RoboGoD
    BF1942 - BF2 - BF2142. Mi nem része? Mindháromban veterán vagyok, állítom, hogy egy sorozat részei. A pályák között is van sok átfedés. A BF2 a BF1942 DC modból nőtte ki magát. A 2142 még számával is utal az 1942 folytatására. A BC2 meg a BF2 felújítva. Az előző videó engem teljesen arra emlékeztet. Nem gond mert szerettem azt is. Amúgy mindhárom realisztikus, mert mindhárom a korának megfelelő realitásokkal rendelkezik. Még szerencse, hogy a 2142-ben nem lóval kell közlekedni, az lenne csak totál realisztikus.
  • RoboGoD
    Playstation Betából van.
  • zeoos
    Valoszinu sokan fogjuk majd aktualisan latogatni azt a topicot is, de egyelore nincs igazan mirol beszelni. Mindenki tukon ulve varja mar a megjelenest, altalaban az uj videok es hirek azonnal megjelennek kulonbozo forumokban (klanokon belul is) ... tehat szerintem majd mindenki naprakesz a temaval kapcsolatban.

Szerveznem is egy kozos kedvezmenyes vasarlas lebonyolitasat, mint korabban irtam az 576 is hajlik a dologra, de vegul is vegiggondolva a dolgot es mivel mar tobben elorendeltek, igy ez a projekt sajnos dugaba fulladt.

Es mar csak abban bizzunk, hogy nem lesz csuszas a megjelenesben (annak idejen a S.T.A.L.K.E.R.-al nagyot szivtunk) ... akkoriban is mar volt elorendeles, volt kihirdetett fix idopont es meg is kurva sokat kellett meg varni a valos megjelenesre. Minden esetre remenykedem ... es persze varom a betat, ha egyaltalan tenyleg lesz.
  • Bogdogege
    Olvasgassátok a Battlefield Bc2 topikot is .
  • Bogdogege
    Kár ,pedig a legjobb játék van egy pár mod meg pálya, itt tényleg össze kell dolgozni a csapat társakkal.
    dota
    footman frenzy
    footman vs grunts
  • zeoos
    Akkor tudhatod, hogy az a jatek sem fogott meg ... mint altalaban semelyik sem ... persze majd mindegyik jatekot kiprobalom/megnezem/kijatszom ... meg is ez idaig a S.T.A.L.K.E.R.-on kivul csak a Battlefield (barmelyik resze) tud lekotni huzamosabb ideig.
  • TweaX
    a cod sorozat már csak arra épít hogy a 12 -14 éves kiskölkök kisírják anyucitól 20ezerért...szar dolog, ez van