Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zee21
Hát ha pázmányos vagy akkor vigyázz mit mondasz mert ha hazudsz egybõl megcáfollak 😄
kivéve ha pont ITK-s vagy mert ott nincs ismeretségem....
de BTK-n tuti nem írsz heti 4-5 zh-t de JÁK-on se nagyon 😊
unokatesom BTK-s és aztse tudja hogy mit csináljon a nagy semmittevésbe
JÁK-on is van egy haverom és õ se beszélt a heti 4-5 zh-król

www.818clan.eu

Ha a kozepiskolaban jo voltal, abbol siman megelsz meg igy az ev elejen. Ha pedig nem, akkor ugy is feleslegesen probalkozol.
jah, de ha nem sikerülnek jól kiszopsz egybõl...tehát kell rá tanulni
Gondolom azé' kisZHk...

am...tényleg 4-5 zh van hetente...
F1rstK1ng
ugyanmár 4-5 zh egyhéten elsõs korodban október elején 😄
fasztkell hazudni, mond hogy nem akarsz találkozni wele és ennyi. (egyébként én sem akarnám, hogy wki a házamba jöjjön és nézze ahogy játszom, eléggé beteges, deh ezt meg lehet mondani)

inaktív :C cu@bf3

lol mindenki részérõl minden le van zárva...ez így a "kiss my ass" új változata 😄
Amúgy jó tudni, hogy még egy ember tudja, hogy én mit akarok csinálni... <#vigyor2>
Amúgy fórum azért van, hogy belepofázzunk...ha nem akarná hoopla hogy belepofázzunk, msn-en írta volna...
(téma részemrõl is lezárva)

nem neked szólt, nemhiszem hogy érted mire gondoltam, hoopla majd érteni fogja
Pázmány

zee21
milyen egyetemen kell heti 4-5 zh-t írni? fõleg elsõ év elsõ hónapjába?
téma részemrõl is lezárva nem akarok belepofázni ( te se akarsz stranger!)

www.818clan.eu

Asszem eltévedtem. Ez egy vallási fórum?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

És boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa...
mondtál nekem bizalmas dolgokat msn-en visszahallottad valakitõl is? NEM...te vagy az aki a másik háta mögött fikázod a másikat, 1 hónapja nem jártam a fórumon sem...gyerekes vagy és szánalmas, folytasd

és még mindig nem gondolkozol
Valahogy mégis az van, hogy te osztod az agyat az összes kommentedben és te határozod meg hogy kinek mit kéne tennie mikor...ha nem úgy tesz...akkor seggfej...

Na ide figyelj seggfej! Nem kell am ekkora pofat ereszteni, mert egyreszrol siman tenymegallapitas volt a reszemrol, hogy csak a szadat jartattad de semmi konkret megbeszeles (eleg sok ido eltelt a megbeszeles ota es nekem senki ne mondja, hogy egyetem ide - dolgozatok oda: nem tudtal volna szakitani par perc szabadidot ... biztos viccelsz). Masreszrol megint csak normalisan megemlitettem, hogy a dolog a reszemrol le van zarva, erre te jossz ezzel a gyoker dumaddal. Vegul pedig mar az elejetol tudhato volt, hogy ugysem fog osszejonni ez a talalkozo, csak futod meg itt a felesleges koroket.
Tetszik nem tetszik ez vagy Te! Nagyszaju, szemtelen senkihazi, aki csak osztja az agyat es kozben lapit mint szar a gazban.
Nem kell am az egyetemet tulmisztifikalni, mert jomagam is koptattam mar az iskolapadot igy hat van nemi selytesem errol a hatalmas nyomasrol. MSN-en meg igen is kerestelek es akkor is csak felrebeszeltel.
Szaz szonak is egy a vege, amit mondani akartam azt megtettem. Viszontvalaszod nem erdekel, a pofatlankodast el sem kezd. Leirtad magad kispubi es ebben az a legszomorubb, hogy meg csak eszre sem veszed magad.
Tema lezarva!
másrészt...én ajánlottam fel hogy gyere és bizonyosodj meg róla nem te jelentetted ki hogy akkor te most jössz és kész...

miért nem lehet átgondolni amit leírsz?
jah, msn-en nehéz rámírni

tudom inkorrekt faszkalap vagyok blablabla...
bocs hogy egyetemre járok és heti 4-5 zh-t írok...igazad van szemét szar alak vagyok, és most megyek elsüllyedek szégyenemben

nevetséges
JohnConnor
Ja igen és a 12 voltos ág ketté van osztva így az egyik 25A-os a másik 18..ennek külön örülök...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

JohnConnor
Nekem Zalman 500 Hp-m van hasonlón jó kategória... Enermax, Zalman, FSP, de mostanában a Corsair, és OCZ tápokat is dícsérik.....

te meg katt máshova, de ne ide

DwayneHicks
Jó kis tápod van Hooopla! Nekem egyelõre még elég az 500W is. Pedig már több mint 3 éve vettem, és csak pakolom bele a cuccokat folyamatosan. Ezt nem bántam meg, bár nem is a legolcsóbb márka: Enermax Liberty 500W

<#rolleyes>

A Chieftec-et én is csak ajánlani tudom, jó ár/érték mutatójuk van. 😉

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

Az ASUS honlapján van egy power calculator, amivel kijött, hogy jelenleg is kb 600W-os tápomnak kellene lennie, de a jövõre gondolva kiszámoltattam a leendõ konfigom fogyiját is, ezért 650W. Most már 2 éve egy 400W-os chieftec táp viszi, elvileg csak játék közben kellhet a nagy teljesítmény, annyit meg kibír egy ilyen táp. Melyik nagykerbõl lehet beszerezni, nekem sok helyen spec árat adnak, mert az egyik legnagyobb IT cégnél dolgozok. Viszont az Á-FAvágó kisiparosok jelenkezésének örülnék...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Chieftec CFT-650-14CS 650W ATX tápegység
Részletes jellemzõk:
SUPER széria
A leghalkabb 14cm ventillátorral ellátott csúcsmin?ség? tápegység „legkisebb” tagja. Nincs több kábelrengeteg ezután, mivel minden csövekben van elvezetve, ezáltal növelve az optimális légáramlást. A táp, ami nemcsak a játékosok álma…
- 650 Watt Intel / AMD
- EPS12V a dual processzoros gépekhez
- Cable management
- Minden Kábel „cs?ben”
- 140mm Halk ventillátor <~27 dB
- active PFC (Power Factor Correction)
- AFC (Automatikus Ventillátorsebesség Szabályzó))
- OVP (Túlfeszültség védelem)
- OTP (Túlmelegedés elleni védelem)
- 4 x PCI Express csatlakozó nagyteljesítmény? VGA kártyákhoz (SLI / Crossfire)
(24 ho garancia) ... 19900,-/+AFA aron tudok szerezni (ha kell).

CHIEFTEK 650W ... es, hogy miert is ezt? ... egyszeruen csak jo es kesz (lefustoltem mar egy par szart ... ezzel pedig semmi gomndom mar egy jo ideje)

(biztos, hogy kell 650W?)
Tervezem, hogy veszek egy új 650W-os tápot. Ki milyen márkát ajánl? És miért? Köszi.

Nagyon punnyadt mostansag itt a csevej. Remelem mindenki ezerrel keszul a bajnoksagra ... ket het mulva START.
<#violent>.........<#guluszem1>

Tweax-Gyuree: az elmult nem keves ido alapjan most mar megallapithato, hogy inkorrekt hangember vagy. Az Istenert nem akart osszejonni a megbeszelt talalkozo, ami sokat elarul Rolad. Mostantol a felajanlasom mar nem ervenyes es levontam a kovetkezteteseket.
JohnConnor
De kérdem én minek? ha meg van osztva akkor van értelme, de egyébként...<#guluszem1>

szerintem a kolis élet sokkal jobb mitn az albérlet vagy otthon lakni és úgy járni be suliba 😊
több a lehetõség házik bulik és csajok téren ...

Carloska
a net az jó kolikban bár én sose lennék kolis kinem bírnám 😄

legjobb a kolis net LanT3 😄 http://www.speedtest.net/result/583312370.png

liquivent
nekem is T-Fos van, mint írtam, a szolgáltatással nincs is baj, többnyire, de több szinten becsapva érzem magam, így egy inkorrekt cégnél nem maradok...Én 8 évig voltam náluk, de elég volt...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Carloska
én régen axeleros voltam akkor lett t-online most meg t-home

sose volt semmmi problémám se max fél napig nem votl net 2-3 szor msot is a 15 megás családi adsl megy rendesen 8-9 es pingel

liquivent
Én két embert tudtam megkérdezni róla....ezek a vélemények:

01:
Nekem nagyon nagyon jó tapasztalataim vannak.
Én a 3. kerületban lakom és folyamatosan hozzák a szerzõdésben vállaltakat.
Szerintem nagyon korrektek legalábbis a T csoporthoz képest.
Ezek a tapasztalataim!

02:
Nekem az van,semmi gondom vele! 😊
nem tudom a csomag pontos nevét, 2mb/512kb.Stabilan mûködik.
Semmi bajom nem volt idáig,néha-néha optikai szál sérülés beesik,de gyorsan javitják. 😊

...

megmérettem velük a pingeket is a szerverünk felé....29 ms.
Ez a T-Fos -nél jelenleg nekem 41 minimum....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
Én is épp a Rubicom -ra készülök áttérni...
Két hét múlva mondom fel a T-Fos Internetem, mert ki vagyok tõlük....aztán beköttetem a Rubicommal, az pedig az ígéretek szerint három hét....

Most T-kábelem van. Általában 20-50 között van a pingem, de drága és kicsi a sávszél. III.-ban lakok.

Hello! Nekem elég jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Nem szokott gond lenni. Emlékszem, amikor elõször waroztunk a PTD ellen és sokaknak közülünk az egekben volt a pingje nekem akkor is bõven 100 alatt volt. Viszont az elmúlt két hétben hétköznap is volt alkalmam napközben is játszani és elõfordult az egyik nap, hogy sorozatosan connection problem lépett fel. Nemtom mennyire lehet gyakori de általában amikor játszom (hétvégén vagy esténként) akkor rendben van.
Rubicon-al kapcsolatosan csak azt tudom mondani mint Julius Ceasar : "Iacta alea est" ("a kocka el van vetve"). <#circling>

Ha dontesedben segit a tortenelmi visszatekintes akkor jo tudni, hogy az Okorban tilos volt a hadvezernek atkelni a csapataival ezen a folyon. Caius Iulius Caesar megtette (ekkor hangzott el a fent emlitett mondasa) es ezzel a dontessel meg is bukott a Romai Koztarsasag.

Napjainkban, ha az "atlepni a Rubicont" hasznaljuk, akkor az vegleges dontest jelent. Tehat jol gondold meg, ha szolgaltato cseren torod a fejed!!!

<#circling><#vigyor2><#awink>

A Rubicom internet szolgáltatóról tud valaki valamit nyilatkozni?

A wok-ot így írják helyesen, nem?

butcher20
okok csak láttam gameplayben hogy néz ki és gondoltam kipróbálom😄

de sebaj ha nem müxik mert megvok nélküle😊

liquivent
az ilyen hülyeségekkel nem érdemes foglalkozni, mert csak single player módban mûködnek. ha multi playerezni szeretnél, akkor el kell felejteni bármiféle módosítást, különben kivág a punkbuster.
márpedig ezt a játékot csakis multi-ban és csapatszellemben ildomos játszani.. 😊 máshogy nincs értelme.

zee21
mi az a blád peccs?

www.818clan.eu

butcher20
valakinek volt már gondja a Blood patchel?

nekem az a problémám hogy a single player mod mappájába is feltettem meg a sima Bf2142 mod mappájába is. De az single player modnál nem müxik mert már az account menü hiányos csöppet, csomó minden nem látszik rajta

butcher20
köszönöm szépen a segítségedet😊

liquivent
Battlefield 2142 ---> 1.20. patch ---> Northern Strike ---> 1.40. patch --->1.50. patch
minden patchb[l a fullosat tedd fel, így biztosan fog mûködni.
egyébként igen, csak 160 mb a kiegészítõ....

butcher20
sziasztok!!!

van egy 160 MB-os northern strike add-on booster pack nevezetû .exe fájlom😊

ennyit foglalna a kiegészítõ? ezt simán rátelepíthetem az alapjátékra? vagy tegyek fel valamilyen patchet elõtte?

JohnConnor
igen, ha nem fordítod meg a betûket<#wave>

ez vmi uj clan?<#wow2>

Tenyleg elnezest, foleg az uj "wth" klan tagjaitol ... nem szemetkedni akartam ezzel a bazi-zacsi keppel (ez inkabb a sors ironiaja) ... de mar nagyon regen nem rohogtem ilyen joizuen.
Meg is van a csapatuk logoja <#hehe>