16212
Battlefield 2142
-
#15532 Olvastam én is az élet történetedet a warcraft topikban -
zeoos #15531 En a felesegeimmel voltam igy ... a fene sem tudta, hogy ki utan mi kovetkezik ... mindegyik mas volt es meg is valamilyen egyseget alkottak ... a legizgalmasabb az volt amikor a I. talalkozott a II.-al (ott mondjuk egyertelmu volt, hogy a masodik tortenet rogton az elsobol folytatodott)
Minden esetre ezt a CoD MW2-ot pikk-pakk kiporgettem (egyaltalan nem fogott meg) ... maradok hat oreg BF harcos. -
TweaX #15530 tényleg arról vitatkoztok hogy melyik bf nem része a sorozatnak?...azt is megvitathatnátok hogy melyik need for speed nem tagja az nfs sorozatnak... -
1hengeresVmotor #15529 volt időm utána olvasni és megoldódott a problémám ezzel a programmal ... PB oldalon a FAQ nál volt ... http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe -
#15528 Azért mert nem annyira realisztikus mint pl. a BF2? Szerintem mindkettő elég jó móka :) -
#15527 Úgy mondanám hogy a 2142 ,nem a Battlefield része. -
zeoos #15526 Nem tudok erdemben nyilatkozni, mert meg nem jatszottam vele ... DE!!! ... elkepzelesem szerint meg ha tecnikailag ujat is fog hozni a rombolhato kornyezettel, de alaphangulataban ugyan ugy a komplett Battlefield-es sorozathoz fog tartozni es kesz.
Vagy ugy gondolod mert nem evszammal jelolik ezt az epizodot, akkor mar nem is Battlefield resze? -
#15525 Nem kötöszködés ként , de nem néztél el egy tizedes vesszőt , melyik klán talán a Pyro , mert a régi Bf2-ek közül nem sok.
Hooopla szerinted a BadCompany2 melyik Battlefield sorozatra hasonlít? -
TweaX #15524 ? megtörtént már... -
#15523 De kár, hogy példul tegnap is játszani akartam, vagyis játszottam is, de elvétve, vagy eggyáltalán nem találtam magyart.. :( -
1hengeresVmotor #15522 letöltöttem feltelepítettem ... de valami gubanc miatt nem ismeri fel a BF 2142 -
#15521 A pbsetup.exe toltsd le es azzal frissitsed a BF2142-t. -
1hengeresVmotor #15520 üdv win 7 64 bitesen azt írja ki mikor csatlakozok egy serverre hogy nincs PB közben fel van telepítve ...
tanácsa van valakinek ? -
zeoos #15519 Neztetek mar a SECTION8 cimu jatekot ? -
zeoos #15518 Jajj de YOOO Tweax, hogy bekukkantottal ... meg nem is targyaltuk ki a WAR Tournament-et ... valamit hallottam (csak ugy fel fullel) ... nem meseled el a frankot? -
zeoos #15517 OUTLET KLANOK -
zeoos #15516 Jahh-jahh ... nagyon sok uj jatekos van es a regiek is vissza-vissza neznek. Valahogy nagyon erzodik mar a BadCompany2 erkezese, mert egyre nagyobb a zsufi a Battlefield hazatajan. Mindenki melegit. -
RoboGoD #15515 Komolyan mondtam. Közel 1000 magyar aktív játékos van BF2142-ben. És a klán is igaz. -
#15514 jó vicc volt -
RoboGoD #15513 Persze, vannak fanatikusok. Sőt van olyan klán akik most tértek át BF2-ről BF2142-re. -
#15512 Hi all !
Két év távlatából érdeklődöm : ez a game megy még neten? Szerverek, játékosok vannak még? -
Angra #15511 mármint, hogy nagy itt az élet... -
Angra #15510 Ezt most ironikusan mondtad? :D -
Angra #15509 Ja, most néztük mi is, be is ruházunk rá:) Majd elmondom, milyen a BF-hez képest. -
steweee #15508 rúúúú tényleg ez is nagyon jó. sokan jáccanak még ezel ?
a frontline-a jobb roszabb ? -
RoboGoD #15507 Gondolom, hogy az is igaz, hogy sokban nem. -
TweaX #15506 itt aztán megy az élet -
#15505 Most hétvégén a steam-en 2.5 Euro -ba kerül a Frontlines Fuel of war. Sokban emlékeztett a Bf2142-re. -
#15504 aha most kéne menni játszani csak szar a kockulós gépem ezen meg nem fut el semmi videókari kéne meg winyó :S -
RoboGoD #15503 Remélem viszont, hogy a sok köcsög csíterláma már kodozik. -
RoboGoD #15502 Kikérem magamnak, én még le sem töltöttem a CoD-ot. -
zeoos #15501 Semmi-semmi, csak probaltam egy kis lelket lehelni a mostanaban punnyado plenumba. De nem sikerult. Valoszinu mindenki az uj CoD-ot nyomja ezerrel.
Vagy hat vegul is hazudok, mert ha jol emlekszem pont akkor hivott el *818*koppkoppkyle egy pokerpartyra (de csak kibiceltem). -
Angra #15500 Mi volt ez a nagy party? : ) -
zeoos #15499 Az en anyamat egyszer Franciaorszagban nyultak le ugy, hogy nyaron/ejszaka/a szallodai nyitott ablakon bemaszott valaki ugy, hogy a mutterek eszre sem vettek, ez a valaki meg szepen kipucolta a szobat.
Reggel volt am csak izgalmas az ebredes, amikor szinte semmi cuccuk nem maradt meg.
Akkor is elhajigaltak a szamukra erdemtelen dolgokat a kornyeken a tolvajok, igy valojaban a ruhak nagy resze meglett, csak az ertekek tuntek el. -
zeoos #15498 Amugy meg jo, hogy emlitetted a parducmintat, mert ha zebra lett volna mar mondanam, hogy a Gyozike-Bejaasszonyanal lesz a tatyo -
zeoos #15497 Sajnalatos, de tudod valahogy engem az ilyen jellegu gondok elkerulnek (... soha nincs 40 rugo a penztarcamban).
Amugy pedig vigyazz, nehogy valami artatlanra ugorj ra az utcan ha meglatod a taskat ... lehet a tolvaj kiramolta es magat a taskat eldobta ... valaki johiszemu ember megtalalhatta egy bokor alatt ... Te meg esetleg nekirontasz egy ilyen embernek. Azert csak ovatosan az ilyen vadaszatokkal. -
#15496 jó neked nekem meg szegény édeasanyám táskáját ellopták miközben kirakatot rendezett 40 ezer volt benne plusz bérlet , bolt , kirakatt kulcs nembaj feltünö táska estrfelé sétálok a környéken hátha valami arra valósi tolvaj voltt mert fekete fehér párducos táska kitünnik tömegböl -
zeoos #15495 ... buli vaaan!!! -
zeoos #15494 -
zeoos #15493 ... forintnak 50 a fele ... egye meg a feszkes fekete fene