Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj-ejj ... Brunswick Teréz (!?) (Õ volt ugyan is az elsõ magyar valaki, aki 1824-ben fenyõfát állított karácsonykor) ... azaddig karácsonyi életfa, avagy termõág szerepelt a népi ünneplésekben.
Alapvetõen a német hitvilágtól eredhet a fenyõ elterjedése hiszen Õk úgy gondolják, hogy a téli napfordulókor kiszabadulnak az ártó szellemek és csak a fenyõ (szúrós) védelmében lehetünk biztonságban.

Amúgy is érdekes keveréket alkot ez a népi napfordulós csinadatra és a vallási beszivárgás. Itt van történetesen a kisJézus születésének ténye, hiszen mindenki jól tudja, hogy nem december 24-én látta meg a napvilágot. De elgondolkodtató az idõpont választás is ... vallási szimbolika szerint a fenyõ Jézus családfája és valójában a tudás fájának is tekinthetõ. Erre utal az elsõ emberpár megjelenése is, hiszen karácsony ünnepe pont Ádám és Éva névnapokkor van. (tudás fája? hiszen ennek okán ûzettünk ki a paradicsombol 😛 ... Mi meg évrõl-évre megünnepeljük az eredendõ bûnünket) <#hehe>

Gyermek korunkban még hiszünk a Télapóban, a Jézuskában és a Csodában ... érettebben már értékeljük, hogy van egy pár nap az évben, amikor az egész esztendei apróbb ballépéseinkért, vagy a ki nem mutatott szeretetünkért adózhatunk ... majd ahogy vénülünk, már el is gondolkodunk az ünnep valós tartalmáról és jelentõségérõl.

Csak ez a fingszag ne lenne az egész lépcsõházban már napok óta : mindenki nyomatja ezerrel a töltöttkáposztát (gondolom). <#ravasz1>

Ajándékötlet:
WOODOO konyhai késtartó ("csupaszív" háziasszonyoknak)

Új esztendõvel kapcsolatos jókívánságok még koraiak ... de ne reménykedjetek, a jövõ év is pont olyan lesz mint az idei
Megragadnám az alkalmat, hogy kizárólag- és egyedül magamnak Boldog Karácsonyt Kívánjak!!! <#hehe>
Carloska
1.5 patch

http://www.totalbf.hu/letoltesek/battlefield_2142_1_5_patch/

punkbuster frissités

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

sziasztok feltettem a bf 2142õt be is regiztem de nem enged játszani. mit csináljak segítsetek lécci!
Boldog Karäcsonyt!

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Sziasztok! Mindenkinek kívánok Boldog Karácsonyt!
Ezen meg sem lehet már lepõdni. Welcome to BF 2142 universe. : )

Az a hibaüzenet, hogy: the product key entered is not valid for game activation.
Meg alatta, hog melyik kódot is kéne beütni. Ez megtörtént, de nem jó... elég pipa vagyok.
De most nézem, hogy regeltem, és nem enged login-olni sem...

War. War never changes.

Jó lenne tudni, hogy pontosan mi a hibaüzenet ... de!!! ... mindentõl függetlenül én is az EA terméktámogatást javasolnám. Ez esetben viszont én inkább a kedves hangvételû levelet és korrekt adatszolgáltatást tartanám a célravezetõnek. Nekem emberi hangon intézve a dolgokat, még mindig gyorsan segítettek.

Nem akarok hülyeséget mondani, de az EA fórumába is érdemes bekukkantani ... meg ha jól emlékszem volt is hírezés egy valamilyen rossz sorozatú utángyártásról és ha nem tévedek minden le is van írva, hogy mi a tennivaló.
Hibás a reg oldal? "System error. Try again later." Ezt írja ki?

Ha igen, írj a magyar supportnak. Add meg nekik a regisztrációs kulcsot. Erre majd írnak mindenféle hülyeséget, hogy ha neked nem sikerült akkor nekik sem fog. Írd vissza hogy már hónapok óta nem megy, csak néha. Aztán írd meg megint, hogy ne nézzenek hülyének, és utána aktiválják neked a játékot (mert meg tudják csinálni). Ez a megoldás.
Dobd ki a francba😊 csak a gond van vele, meg a méreg<#kuss>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Hali! Az elõbb megvettem a játékot. Telepítem, majd aktiválásnál beírom mindenféle módon a cd kulcsot (product key), és azt írja hogy rossz a kód, pedig tuti jól ütöttem be! Mi lehet a probléma??? 100X leellenõriztem.

War. War never changes.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Mondjuk azt simán megcsinálhatnák mint a Win7-nél, hogy a magjelenés napján nagy port kavarnának a játék körül és valami záros határidõn belül bevezetõ-kedvezményes áron is hozzá lehetne jutni.
Végül is halál elfogadható lenne a fanatikusoknak egy ilyen fajta kedvezmény.
De ha lenne összetartás a játékostársadalomban, akkor siman embargóval is súlythatnánk az 576-ot és a CD Galaxy-t. Egyszerûen senki nem venné meg bevezetõ áron. Nézne is a forgalmazó, hogy mekkora bukás lett az EA új játéka ... levinnék az árat ... és valójában pár héttel a megjelenés után már lehetne is akciósan kapni. <#hehe>
én is...de gyújthetem még a zsetont addig, mivel procit kell cserélnem, na meg alaplapot, de még a ház is szóba jöhet...szerencse a vga-val meg memóriában jól állok..kisebb beruházás, hogy újabb 3 évig tudjak géjmelni hasonlóan a 2142-höz..bakker<#ticking>
Upsz ... pont ebben a pillanatban tûnt el a VIP koronám ... el is felejtettem (mondjuk figyelmeztethettek volna az idõ közeledtére) ... mind1 😊
Végül is eredetileg az lett volna a terv (ha többen összeállunk), hogy a törzsvásárlói kedvezményen túl az 576 hajlott volna további "flotta" kedvezményre ... sajnos mivel össze-vissza lakunk, más-más az idõbeosztásunk és a pénzbeszedésnél is merülhettek volna fel problémák, igy a projekt elbukott (valójában bármikor életre hívható még a lehetõség ... egészen a megjelenésig).
Szóval a terv szerint simán lehetett volna egy találkozót szervezni a megjelenéskor (lásd PTD-*818* mikulás party) ... amikor összeállna a társaság, akkor átlehetne venni az összes játékot egy közeli 576 boltban, a megspórolt összegbõl pedig simán lehetne finanszírozni az összejövetel költségeit.
Valami ilyesmi volt az alapgondolat, volt is rá gerjedés ... de aztán mindenki elkezdett partizán akciókba kezdeni és elkezdtetek elõrendelgetni. Hát ennyi.
"Közös lónak túrós a háta" alapon az össznépi vásárlás megszervezése zátonyra futott, de ha helyrajzilag nem ütközik a dolog ... 576-os (elõrendelt) vásárlás esetén is ha az átadás-átvétel elõtt mondjuk valahol ütközünk, akkor tudok adni egy látra szóló, 10%-os kedvezményes törzsvásárlói kártyát ... és ha nem is nagy kaland, de a jelen helyzetben is megspórolható 1100 Ft. (sok kicsi sokra megy)
Elõrendeltem a BFBC2-t. Az EA hivatalos M.o.-i forgalmazójánál az 576-nál. Limited Edition néhány extrával 11e Ft. Onlány is lehet rendelni. Megjelenés 2010.03.05.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

VARIÁCIÓK csengõhangra <#vigyor4>
EZ+ 😊))
<#wilting>

Felkerült az Internetre a jövõben megjelenõ Battlefield Bad Company 2. játékról egy eddig szigorúan titokban tartott video, ami a vízi és légi összecsapást mutatja be ... IDE KATTINTVA megnézhetõ a felvétel <#vigyor2><#awink><#nevetes1>

Egy kis "retro" karácsonyi hangulat:

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Csak a clanmod miatt vissza kellett tenni az eredeti exét.

Carloska
most se kell dvd 😊

van 1.50 hez is mükdõ no dvd innen leszedheted 😊

http://data.hu/get/1964100/BF2142.exe.html

Rage47
végre nem kell dvd, akkor talán újra felrakom😊
Persze, mert nem a SIMS karácsonyi pályája <#crazya> ... amúgy valószínû, hogy a javítással érkezõ új pálya: Operation Blue Pearl - lehetnek.
Állítólag januárban jön ki.
Ezek milyen képek? Nem ismerõsek...

Látod még is milyen spúr <#hehe>
Carloska
névnapra 10 ezer ? az igen 😄 én örülnék ha szülinapomra kapnék annyi pénzt 😄

Lebuktál nyuszi !
Basszus ... akkor neked annyiszor húzzák meg a füled decemberben, hogy simán lehetnél a Húsvéti-nyúl <#nevetes1>
Doom 4
Most névnapomra kaptam 10.000,-ot de dec 15 szülinap + karácsony szóval asszem meg tom venni majd de ha lehet akkor fölösen nem dobok ki pénzt...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

JohnConnor
ideje belehúzniuk mert elégedetlen a nép, és messze van még a tavasz

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Carloska
Szóval akkor mostmár biztos 😄

Carloska
Készül a Battlefield 2142 1.51-es javítása - olvasható néhány infó az EA hivatalos fórumán. A javítás része lesz többek közt a Northern Strike kiegészítõ csomag, NO-CD/DVD patch és egyéb biztonsági frissítések.

raykrepsz
Ha játszanál sûrûbben látnád, hogy mostanában elég sokat játszunk NS-el <#nyes>

Én is a Delux-ot javasolom, mert a 3 új pályán túl minden kaszthoz 1 új unlock is tartozik (az engineer aknahatástalanító gránátja szerintem nélkülözhetetlen)

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Szerintem már most is része az alapjátéknak az NS. ÉS játszik magyar az NS pályákon, a pár nappal ezelõtti véleménykülönbségünk Rayyel is egy NS pálya miatt volt.
Doom: majdnem 1000 aktív játékos van 2142-ben most is.

Azért még a BadCompany2 jövõbeni megjelenéséig (amit majd a húsvéti nyúlnál lehet beszerezni ... talán) ... szóval addig még nyugodtan lehúzhatod a Jézuskát egy 2142-re.
Melyiket is? Ha arra gondolok, hogy sokan gyûjtik az eredeti játékokat, akkor biztosan a DeLuxeEdition-t ajánlanám. Végül is amennyivel drágább, annyival komplettebb élményt nyújt. Ha viszont belegondolok, hogy a kiegészítõ pályákon alig játszik valaki (magyarok közül), akkor szerintem elég az alapjáték is.

Amúgy is ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor majd a v1.51-es javítócsomagtól (amiben lesz megint egy új pálya) ... szóval állítólag a NS ettõl a patch-tõl már a játék része lesz és mindenki számára szabadon elérhetõ lesz. Mondom: ezek csak híresztelések ... egyáltalán nem biztos, hogy valaha is megvalósul.

Akár honnan is közelítem meg a dolgot a lényeg, hogy eredeti játékod legyen!!!

JohnConnor
Egyiket se, gyûjts BC2-re

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Doom 4
Ezt vagy ezt vegyem?

Doom 4
Ezek szerint igen.

Jóidõben még frizbiztünk vele, de a cudar idõ beköszöntével már csak gurigatjuk a szobában <#crazya> (....szerinted?)
Doom 4
Szokott játszani még ezzel valaki?

TV-ben hallottam...