hardcore,thunderdome....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Price :: 2500 HUF (7 EUR)
Lineup :: K2 Main Hall LINE UP:
22:00-23:00 Nilux
23:00-00:30 O.B.I
00:30-02:00 Tomash Gee LIVEPA!
02:00-03:30 Rude Awakening
03:30-05:00 Sandy Warez
05:00-06:00 KillSwitch vs. Reset
Backyard (Open Air):
Nils, Monique, Simon, Hadova, Laic & Mátus
Na erre szívesen kinéznék, ki tudja, lehet ott is leszek ;)
eom$
http://flickr.com/photos/zolika90/
keleti pu.-n lesz fél9 körül egy találka aztán 9-fél 10 kor pedig az örs vezér téren. onnan cocon club
DJ MIKK - "Twisted & Brainfire July Promo Mix" (July 2007)
01 Mikk & Square - Stronger Than Before (Mikk Remix)
02 Impact, Digital Anarchy & Tommy Gunn - Dancing With An Angel (Mikk Remix)
03 Mikk & Square - Never Let Me Go (Mikk Remix)
04 Mikk - Forever Shining
05 Statik - I Got A Feeling (Mikk & The Doctor Remix)
06 Mikk - Nothin' Lasts Forever
07 N-Trance - Set You Free (Mikk Remix)
08 Zero Control - Over Now (Mikk Remix)
09 Mikk - Torn 2 Pieces
10 CLSM feat. Lisa Abbot - Timebomb (Mikk Remix)
11 Breeze & Styles - Your My Angel (Mikk Remix)
12 Mikk feat. Ellie Jay - Sensation
http://www.twistedandbrainfire.com/audio.htm#mikk
Ha tetszett a stílus, akkor check: www.rave.hu
GYERTEK MINNÉL TÖBBEN
a kedvemé :D:D:D legyünk jó sokan, nagyon jólesz
hátom igaza volt annak aki mondta hogy nincs reklámozva rendesen :/
legközelebb ha lesz szólok :D amugy nagyon jo volt
most pedig: IEMF!!! mindenkinek kötelezõ megjelenni, nagyon nagy party lesz
iemf.hu
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Most ott is fog állni üresen, amíg meg nem veszi valaki.
De LOL már, hogyhogy bezárt a Kashmir? :o
Én amiket mostanában hallgatok , Zany, The Prophet , Brennan & Heart, és még mások , és úgy általában bejön ez a stílus , meghallgatom szívesen.
És eközben is, terjesztem az igét, csak még nem juthatok ki ide , majd 3 év múlva :\ : Talán a legnagyobb bulik egyiket a világon :)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Én HC-t csípem a legjobban, ha a hangulat úgy hozza jöhet HS (hardstyle) is, vagy akár SC (speedcore) is :)
eom$
De attól még ott van felette a K2 ! <#vigyor>#vigyor>
Oda most szombaton megyünk Sensor Base-re. <#vigyor3>#vigyor3>
Tényleg, a Hardstyle-al hogy álltok skaccok ?
Jah meg az egyik örök kedvenc számom : Dj Skinhead - Extreme terror, gondolom sokan ismeritek, beteg egy szám de akkor is jól megvan csinálva akárki-akármit mond. Megvan vagy 5 féle változatba:)
Am én is szeretem ezeket a stílusokat, leginkább a kedvencek közé tartozik Dj Promo, Gizmo, Dark Raver, Luna, leginkább ezek, de most találtam ezt: klip tom nem annyira kemény de nekem baromira bejön, és nem találok sehol Nico&Tetta -t ha vki tudna esetleg akkor pls help:)
kössssz
pá
Csak hát a hardcore (math core, dath core, metal core) a hangszeres zene egyik válfaja is. :)
Az Enter shikarinak meg amgy nektek is tessék utána nézni, mert trance elemeket is tartalmaz, ilyen elektronikus hard core holmi, kis math core-val átszõve
majd még nézelõdök ide :D
hardcore to the bone
na hakke
Mostanában az Enter Shkariért õrülök meg, hihetetlen hangulatos zenét tolnak.
Math core-ban preóbálkoztam a The dillinger escape land-al, de rövid távon meguntam... Viszont mathban a Protest the hero egyszerûen észveszejtõen jó.
Bár gondolom ezt nektek nem kell mondani :)
Ebben a videnyóban van egy szám 5:00-kb6:00-ig tart(amiben a bbbbbubble szerüség hallható:P)aminek szeretném megtudni mi a címe, ha tudtok, légyszi segítsetek!
*Posse*T.W.D*
Na persze énis késtem a flyer kirakásával, majd legközelebb elõbb kikerül. <#kacsint>#kacsint>
eom$
<#kacsint>#kacsint>
Én személyszerint csak a NEORAVE-ekre járok, ahol régi és új HHC, HC megy.
Most szombaton is lesz, de nem a Kashmirban. :-(
Az elõtalálkozókra mindenkit szívesen látunk. <#kacsint>#kacsint>
de amint lesz jogsim elkéne néznem...
de mét kérdezed? újonnan Speed Core megy? :P
Nekem Outblastnak kellene a trailer videoja mi meg a koncert elott volt fent itt http://download.mohradio.com/outblast/outblast-trailer.wmv de mar nincs!! ha valaki esetleg tudna adni egy linket vagy valamit jolenne koszi!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k