231
hhc,hc stb :)
-
#191 nem ismer vmelyikőtök, vmi jó kis terror előadót, akinek zenéit meg is lehet szerezni? -
#190 Ismerősömnek 1-től huszonvalameddig az összes eredetiben van/volt meg (párat eladogatott) + Terrordrome összes, Napalm Rave, meg ilyesmik. Szép kis gyűjtemény volt az biztos. -
Daza500 #189 Hollandiában biztos. :) -
#188 lehet van olyan elvetemült hardcore hívő aki kiadna érte ennyi pénzt ? :o -
Daza500 #187 kb. 22 $ -
#186 értem :|
akkor marad porfogó ... -
haflac #185 semmi -
#184 mennyi az eszmei értéke egy eredeti Thunderdome 18-as dupla CD-nek ? =) -
toretto r34 #183 bazz ide el kell mennem:D -
mercenary #182 jatszom azon, szal johogy kepben vagyok. csak nem vettem eszre, hogy ez egy valasz volt riker uzenetere, igy azt hittem explosion elott is lesz pitcher, ami kicsit fura lett volna. -
#181 jól tudod nézz be a jumpstyle topicba q***a jó lessz -
mercenary #180 zolo: pitcher most lesz szeptember 20-an. vagy valamirol nem tudok? :) -
#179 Én pont egy héttel előtte fogok menni, igaz nem hardcore-ra, hanem hardstyle, Pitcher lesz a Dj =) -
Daza500 #178 Szét fogjuk hakke-zni a házat. -
Hardstyl3r #177 hát ez kihagyhatatlan... és még közel is van a helyszín hozzám:)
-
#176 úristen ide el kell mennem ez k**va jó lessz -
mercenary #175
Egy év után ismét visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, a Hardcore Explosion!
November 29-én, a régi E-Klub helyén újjáépült Diesel Club falai közt ünnepli az NARG Entertainment fennállásának 14. évfordulóját, és a csapat ez alkalomból eddig még soha nem látott grandiózus lineupot ígér, két teremben összesen 20 fellepővel. A cél nem kevesebb, mint minden tekintetben felülmúlni az előző évi születésnapi bulit, ami őrületes hangulatával rendkívül pozitív visszhangra tett szert határainkon túl is.
Az est folyamán a nagyteremben 7 holland DJ és 1 MC fog gondoskodni a hardcore őshazájában honos autentikus hangulatról. Az általuk reprezentált színes zenei palettának a házigazdák, XT Noise és Mercenary közös industrial/darkcore szettje adja majd meg az egyedi magyaros ízt.
Első ízben látogat Magyarországra a jelenkori hardcore vitathatatlanul legnagyobb géniusza, Ophidian (Enzyme Records), aki fiatal kora ellenére is már hatalmas életművel rendelkezik, és többek között olyan slágerekkel szerzett elismerést a stílusnak és magának hírnevet, mint az Angel és a Butterfly VIP. Ez utóbbi egyébként a 2003-as megjelenése óta az egyik legnagyobb példányszámban eladott hardcore lemez. Az azóta már Zeneakadémiát végzett Conrad Hoyer első lemeze még középiskolás korában, 1999-ban jelent meg, akkor még Trypticon néven, az egyedi stílusáról híres Gangsta Audiovisuals kiadónál, majd az ezredforduló után maga mögött hagyva az artcore-t, felvette az Ophidian nevet, és egy újfajta, kísérleti hangzás kifejlesztésén munkálkodott, elsősorban az ennek leginkább táptalajt adó Enzyme X labelen. Ezzel párhuzamosan Cubist Boy néven többször is kipróbálta magát a drum&bass, illetve Meander néven az IDM világában is, továbbá két éve ugyancsak az Ophidian aliast használva több hardtechno/schranz lemez jelent meg tőle. 2005-ben pedig elindította saját labeljét, a Meta4-t, ahol azóta számos, kísérleti elektronikus zenét játszó producernek biztosított megjelenési lehetőséget. Látogatásával nem kevés hazai rajongó álma válik most valóra!
A est másik fő fellépője Darkvizion (Terror Traxx), a legendás rotterdami hangzás jeles képviselője lesz, aki ugyan már az ezredforduló óta jelen van a legnagyobb holland bulikon, de mivel az első kislemezének megjelenésére 2007-ig várni kellett, a neve a hazai közönség számára eleddig kevéssé volt ismert. A Rize végül egycsapásra meghozta számára a nemzetközi sikert, s népszerűsége azóta idehaza is folyamatosan nő, amit az első magyarországi fellépése valószínűleg csak még tovább fokoz majd.
Aki ott volt a tavaly novemberi Hardcore Explosion-ön, az jól emlékezhet arra a frenetikus hangulatra, ami holland barátaink, D-Tail, Mortis és X-Plosion szettje alatt volt jelen a nagyteremben, így biztosan sokan örülnek majd annak, hogy ismét mindhárman ellátogatnak hozzánk, ráadásul D-Tail és Mortis ezúttal egy közös b2b szettel készül majd, kifejezetten a magyar közönség tiszteletére.
Továbbá a szervezők azokra is gondoltak, kiknek szíve inkább a kilencvenes évek hardcore-jáért dobog, Nimus és Quin-t közös early rave és oldschool szettje a régmúlt legnagyobb slágereit hozza el nekik.
Hogy a sok hardcore mellett azonban a keményebb törtzenék szerelmesei se maradjanak talpalávaló nélkül, a kisteremben a hazai drum&bass élet számos prominens alakja fellép az este folyamán. A Black Hoe nevű magyar netlabel színeiben érkezik Numek, aki már számos külföldi bakelites megjelenéssel is bizonyított. Szintén a Black Hoe-tól érkezik Mystification, Volko és Migu. Továbbá ismét fellép a verselős drum&bass-ével elhíresült és az Explosion Festival 2006-os liveactjével hatalmas sikert aratott Xenophobe. A megfelelő bemelegítésről Forecast és a Bassism Records képviseletében Boc, illetve az Exile Soundzos srácok, Reza + C, a méltó befejezésről pedig a Deep Upstairs bulik házigazdái, Dtr + HUman fognak gondoskodni.
Mindemellett a bulin debütál az NARG 2009-es merchandise kollekciója is, mely minden eddiginél nagyobb választékkal kecsegtet: Férfi és női pólók, normál és galléros kivitelben, új baseball sapka és passtartó. További részletek ezzel kapcsolatban hamarosan elérhetőek lesznek weboldalukon, a -n!
Hardcore Explosion
2008. november 29.
Diesel Club
H-1101 Budapest, Népligeti út 2.
(A planetárium mellett a régi E-Klub helyén)
Area 1 - Hardcore:
OPHIDIAN (Enzyme Records, NL)
Darkvizion (Terror Traxx, NL)
XT Noise vs Mercenary (NARG Entertainment)
Mortis vs D-Tail (Beter kom je niet / Elusive Agency, NL)
X-Plosion (Veendiep Hardcore, NL)
Nimus vs Quin-T (NL)
Area 2 - Drum&Bass:
Numek (Mindsaw, Killing Sheep, Black Hoe, Self Dest, Electronic Orgasm)
Xenophobe LIVE (Neurotoxin)
Mystification (Intransigent, Black Hoe)
Volko (Black Hoe)
Migu (Black Hoe)
Reza vs C (Exile Soundz)
Dtr vs HUman (Deep Upstairs)
Boc (Forecast, Bassism Records)
Flyer: Front | Back -
toretto r34 #174 ide lehet el kéne menni -
Riker #173 ajánlom itt is, elvégre a 2. teremben végig hardcore lesz, külföldi fellépővel:)
-
#172 faxa honlap! majd megnézem, csak délután meló, és nincs net... :S -
mercenary #171 bocs, előbb elfelejtettem kilinkesíteni. hogy csak egyet kelljen klattyintani: http://yithian.freeblog.hu -
mercenary #170 nem nagyon pörög itt se a téma... :S
hogy feldobjam valamivel, lentebb van link az én kis, napi jelleggel frissülő, hardcore-os blogomra, hátha valaki még nem vágja. http://yithian.freeblog.hu -
#169 -
#168 Agyelvonós féle -
mercenary #167 ezt jo hallani. de buliban meg jobb :P -
#166 állat -
toretto r34 #165 ez nagyon fasza most hallottam először Enzymet és fasza azt kell mondanom -
#164 Ez "szabadtéri sörsátorral" style? -
Daza500 #163 3AS6ÁRH1 FREE OPEN AIR ELECTRONIC MUSIC FEST 2008
2008. Július 04. - Péntek
techno, minimal, breakelectro, psy, trip-hop, drum&bass, hardcore, experimental, dub
Budapest, Hármashatárhegy
Szarvas bangó Techno
21.00-22.30 Zefyr
22.30-00.00 Cema Turbo + Realy live
00.00-01.30 Maks
01.30-03.00 Dork
03.00-04.30 La King
04.30-06.00 Gammer
Visual: Kiégő Izzók
Minimal nyúlfarkfű
21.00-22.30 Asa & Max
22.30-00.00 Klime + Kontrast
00.00-01.30 Isu
01.30-03.00 AVI / Tégla, Steve, FND
03.00-04.30 Sinko + Wamzer
04.30-07.00 Naga + Beta
Visual: AVI - Skogen - n0
Gyertyános-tölgyes BreakElectro
21.00-22.30 Vektor + Nixon
22.30-00.00 Garpo
00.00-01.30 Saky
01.30-03.00 Mesterházy
03.00-04.30 M. adam
04.30-06.00 Atomic + Gördön
Visual: Urbanizer
Prog-TECH-psY kígyószisz
21.00-23.00 Funghi
23.00-01.00 Acid goblins vs Haunted castle
01.00-03.00 Kraak
03.00-05.00 Oyle vs Plazma
05.00-07.00 Ioda vs Subotage
Visual: Exlex - Sicet
Tilos Triphop szirti gyöngyvessző
Cadik
Fluid line-up Ozon
Keyser
Suhaid
Bodoo
I Ration
Morzsa + Ponza
Visual: Lee Unflyable
Fűrészlábú szöcske D&B
21.00-23.30 Sim
23.30-01.30 Danny Darko
01.30-03.30 Sickboy
03.30-06.00 Norm b2b Vityoo
Visual: Shortcut / hajperformansz - Enikő
Hardcore sömörös kosbor
21.00-23.00 Vanda + Neckrow
23.00-00.30 XTNoise
00.30-02.00 Celsius
02.00-03.30 Alkemizt
03.30-05.00 Tshwest
Visual: Fluidvisual
Experimental fekete madárbirs
21.00-23.00 Lóri
23.00-00.30 Thalium
00.30-02.00 Tigrics
02.00-03.30 Prell
03.30-05.00 R2D2
Visual: Vicsek - Full Logic
Dub sallangvirág
21.00-23.00 Dermot
23.00-00.30 Skunk
00.30-02.00 Dr. Analog
02.30-04.00 Solomon
04.00-05.30 IRIE-I live
Visual: Massa - Csontrakéta
Pannongyík Kertmozi
21.00-23.00 KanadaKáosz
23.00-01.00 Sztyepp
01.00-03.00 Minek
03.00-05.00 Mike
Visual: Csipáncsap vetítős izé
---
Megközelítés:
Kolossy tértől a 65-ös busszal a végállomásig / Fenyőgyöngye /, majd tovább egyenesen a Szépvölgyi úton, a végén található parkolókig.
A kedvezményes PartyTaxi tarifákat a weboldalon találod, diszpécser autó fog állni a Kolossy téren !
Dada Suzy és az MKKP– Budhatomi – paksend – Lovas Laci & Lévay Márk lézerinstalláció, Good People t
Belépő: INGYENES !
web: illegalparty.hu -
mavado #162 Tudtam ám XD Amugy köszi a segitséget nem nagyon szoktam rapidröl tölteni:D -
#161 te:)
mert azt a betűt kell begépelni amin macska van. -
mavado #160 köszi de nem tudom letölteni mert 5 karakteres kódot add és csak 4- et lehet be irni :( vagy valamit én kurok el?
ÁÁÁÁÁ DE UTÁLOM EZT a Rapidshare-t!!!!!!!!!!!!!!:D -
Hardstyl3r #159 tessék -
mavado #158 és az melyik ?? vagy neked meg van ?? ha igen át dobhatnád :P -
Hardstyl3r #157 mavado: ajánlom neked az új Enzyme X -et inkább:) nagyon fasza!!! -
mavado #156 Enzyme Injection "Kolekció" nincs meg ?:) -
DecenS #155 hello-hello
tudom, ez nem épp egy apróhirdetés topic, de gondoltam, bepróbálkozom: van itt elfekvőben egy mára "legendás"-nak nevezhető Thunderdome kollekció. TD I-XXII -ig... meg egy két speciális kiadás (megamixek, party cd-k stb). Van esetleg valaki, aki érdeklődne ezek után és megvenné ezeket? Szép állapotú cd-k, gyűjtőknek biztos könnybe lábad még a szeme ezek láttán.. -
Daza500 #154 Egy kis party ajánlót ;)
Én ott leszek. :) -
HardStyleZ #153 szeretném a segítségeteket kérni abba h. aki ismeri Dj NightSoul-t az legyen szíves be linkelni a HardStylePower Vol.9-10.et előre is köszi -
HardStyleZ #152 csáó mindenki