Athletic Club Bilbao
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gól elõtt:
a gól után: :)
hétvégén a Villarreal ellen is hasonlókat szeretnék látni! Aupa Athletic!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ennek örülök :) egész sokan vagytok itt rajtam kívül a fórumon akik szeretik a Bilbaot...:) hétvégén el kell verni a Villarrealt...remélem sikerül...Aupa Athletic! :D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyébként...már régóta...csak valamiért eddig nem nyitottam topikot...de mostmár van...egyébként nem tudom hány éve...de érgóta...de félre ne értsd...azért a N°1 a Fiorentina...csak Spanyolhonban a Bilbao az elsõ, összesítésben meg a második...szóval...nagyon szimpatikus csapat, és szerintem megérdemeltek egy topikot, ami most meg is valósult :D

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ezt a honlapot mindenkinek csak ajánlani tudom...mestermunka...most lettem online szurkoló, regeltem, és egy sereg adatot meg tudhat az ember innen...majd ha kis idõm lesz akkor mazsolázgatok belõle, és felteszem ide is...Força Bilbao! Hétvégén megtorpedózzuk a sárga tengeralattjárót!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.