713
Athletic Club Bilbao
-
#433 -
#432 -
#431 -
#430 -
#429 -
#428 gratula szép volt -
#427 na...ez a meccs megvan...:) szép volt fiúk! csak így tovább!
Aupa Athletic! Aupa Euskadi! -
#426 nem emlékszem pontosan...de olyan 150-200 körül... -
#425 Megkérdezhetem kb. hány hsz volt, amikor házigazda lettél? :), mert csak érdekelne :) -
#424 este 10-től Bilbo-Osasuna...3 pontot várok...:) minden Bilbao szimpatizánst, és olyat aki az Osasuna vereségét szívesne venné, szeretettel látunk a topikban! Aupa Atheltic! Aupa Euskadi! -
#423 köszi Ádám:) -
#422 sok sikert -
#421 hétvégén verni kell az Osasunát...baszk derbi...itt nincsen olyan hogy esélyes nem esélyes...itt a pillanatnyi forma és a fanatizáltság fog dönteni...
Aupa Athletic! Aupa Euskadi! -
#420 cikk az utolsó két meccsünkről és beharangozó az Osasuna elleni hétvégi baszk derbiről a Athletic Bilbao Magyarország honlapon. -
#419 na sziasztok! Ma lattam az itteni gazzettaban hogy sikerult a gyozelem! Fantasztikus! El sem hiszem pedig megtettem tippmixen is! Jo napot zartam tegnap, nzert a Fiorentina, kinn voltam a meccsen, es meg a Bilbao is nyert! Soha rosszabbat! Aupa Athletic! -
#418 grat -
Zséé #417 FT Celta de Vigo [0 - 1] Athletic Bilbao
8' A. Aduritz
-
#416 Celta Vigo - Bilbao 0-1 -
#415 ma este gyozni kell, nem tudom majd kovetni az esemenyeket, de majd holnap benezek ugyanigy netcafebol, es akkor majd megtudom...: jo szurkolast, Aupa Athletic! -
#414 találtam egy kegyetlen jó képet...:D Aupa Euskadi! Aupa Athletic!
-
#413 ezek a képek készültekn a meccsen...Aupa Athletic! -
#412 -
#411 -
#410 -
#409 sajnos angolul még nincsen fenn a honlapon...de azért beteszem...
Athletic Clubek 1 Colorado Rapidsek 0
Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Colorado Rapids taldeari. Dañobeitia golegilea izan da 39. minutuan.
Athletic Club: Aranzubia, Felipe G., Karanka, Lacruz, Casas, Murillo, Endika, Tiko, J.Guerrero, Dañobeitia eta F.Llorente. Ere jokatu zuten: Escalona, Martins, Iturriaga, Beñat, Angulo, De Paula, Eneko eta Lizoain.
Colorado Rapids: Joe Cannon, Eric Denton, Kyle Beckerman, Jovan Kirovski, Clint Mathis, Jean Philippe Peguero, Terry Cooke, Mike Petke, Chris Wingert, Dedi Ben-Dayan eta Pablo Mastroeni. Ere jokatu zuten: Luchi Gonzalez eta Colin Clark.
Epailea Ibernia izan da.
kb enynit jelenthet, ahogy kvieszem...
Az Athletic tegnap 1-0-ra legyőzte a Coloradso Rapids csapatát Dañobeitia 39. percben szerzett góljával.
szép volt fiúk! várjuk a folytatást a hétvégén! AUPA ATHLETIC! -
#408 ma 19:30-kor azaz 20 perce kezdődött egy barátságos meccs a Bilbao és a Colorado Rapids csapata között a baszkföldi Ellakuriban...sajna nem találtam semmilyen online kjözvetítést, a csapat honlapján sem ,így be kell érni majd a végeredménnyel...Aupa Athletic! -
#407 cikk a hétvégi Cádiz elleni meccsről a szájtomon...:) -
#406 na..még pár kép a meccsről...:D:D Aupa Athletic! -
#405 ez a kedvencem...tudom hogy már volt, de sebaj...:) ilyenből sosem elég...:D:D
-
#404 ők nyertek valamit, amit nem tudok hogy mi, de az ziher hogy én is szívesen megnyerném...:D:D
-
#403 -
#402 -
#401 -
#400 A mai meccs képekben...:) Aupa Athletic! -
#399 -
#398 -
#397 -
#396 -
#395 -