Mutasd meg a weboldalad !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
írom írom a weboldalt elmegyek kávézni feljövök a szobámba belerúgok a hosszabbítóba, áram elmegy gép kikapcs 6 óra munka kárba vész, igen, meg tanultam már hogy 20 percenként menteni kell de lusta voltam!
áááááá
😊
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Õ viszont egyszerûen kijavított 😛😊
SoF II: C4z0rla
Pedig szeretek oktatni :------(
Mi érdekel mondd, Java, C#, C, C++, JSF, JSP, .net, xml/html, sql, java ee,
jóvan csak hülyülök
púúúúú
[merlinw.org]
Kispeki:
Az lesz amúgy is meg kell tanulnom lassan programozni php-ban is 😊
más helyeken csak egy kis "kocka" az ilyesmi az egyik sarokban
http://erdekeskep.atw.hu/
nem tudom hogy jött...
Meg meg talan annyi, ha mar kulfold, hogy az angol reszbol kiszeded a "sitebuilder" szot -> szerintem fogalmuk sincs mi lehet az.
a logó adott volt, szín adott volt, illetve 1-2 dolog még meg volt szabva, pl a gyorskeresõs táblázatos szarság és a fõoldal
azon kívül meg szerintem teljesen korrekt
1-2 megjegyzes:
telefonszam 06 helyett 0036 v +36 legyen, ha nem akarok kizarni a kulfoldieket.
En egy otletet nem biztos hogy ellonek ket kulonbozo honlapnal (balaton-kert.hu nal is ugyanez a scrollozas van navigacionak)
Azt nem ertem hogy ha van erzeked ilyen szinvilag, tipo letrehozasara, akkor pl a "holimex" honlap hogy fordulhatott elo? De szerintem tudjuk be annak hogy fejlodtel, es remelhetoleg lesz majd hamarosan 1 uj munka amit be tudsz annak a helyere tenni
Felkerultel a Devlounge-ra.
vagy
upstairs
😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha átváltom a nyelvet angolra (Y), akkor a contact résznél a majom alatt még mindig a "visszamennyé" felirat van.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Volt már nektek másik honlap is ügye?
A Mestercsikiéket nem ismered véletlenül ?
[merlinw.org]
www.icewebhu
Csak sajnálom a dolgot mert jópofa és hívogató volt.
CMS + dizájn az egyetlen kombó, amit megéri 100k alatt elvégezni, máskülönben többe kerül a ráfordított idõ. Persze hobbi szinten, egyeseknek suli/munka mellett kiegészítésként megérheti 20-50k-ért oldalakat gyártani, mondjuk õket hívjuk piachígítóknak😊
Magyarul attól függ, hogy fõállásban, vagy mellékesként dolgozol. Mellékesként rajtad áll mi éri meg neked, fõállásban erre a szakmára nem igazán igaz a "sok kicsi sokra megy" mondás. Legalábbis, ha fizetni akarod havonta a számlákat😊
[merlinw.org]
Én: megállapodás, dizájnterv
Õ: fizet x%-ot
Én: adatbázisterv, fejlesztõi/felhasználói rendszer dokumentáció, dizájn html-ben
Én: szerveroldali funkciók, pofozgatás
Én: költöztetés, keresõoptimalizálás, bugfixek, projektlezárás
Õ: fizeti a fennmaradó összeget.
Mindenki hepi.
[merlinw.org]
elõleg kéréséhez meg kell vmit letenni az asztalra
shit happens
van helyette 100 másik, vagy olyan nagyon különleges volt?
Gondoltam ellesek egy túrós pogi receptet .... most törölhetem a kedvencek közül <#sir>#sir>