Mutasd meg a weboldalad !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Ha kellenek képek forrás megjelõléssel adok szívesen 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

tudom, oldalt írok 😊de mindjárt frissitem vaaagy csinálok 1 kép cserélõs php parancsot

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Csacsi
nem frissült az oldalad... 😊 Pedig már 31-e van 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grizzly21
a ctrl-s -t lenyomni 1 mp😊

😊
írom írom a weboldalt elmegyek kávézni feljövök a szobámba belerúgok a hosszabbítóba, áram elmegy gép kikapcs 6 óra munka kárba vész, igen, meg tanultam már hogy 20 percenként menteni kell de lusta voltam!
áááááá

😊

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

kispeki
Ha paraszt lett volna, ezt írja: "Egyenlõre a sorozatgyilkos fog darabolni mielõtt kiviszi a darabjaid a kukába. A keresett szó: egyelõre!"

Õ viszont egyszerûen kijavított 😛😊

SoF II: C4z0rla

n3whous3
hm jövõre szerintem én is összedobok egy saját oldalt, mert nem ártana

púúúúú

értelek én, de ne offoljunk javítsuk ki egymást tény tök jogos, örülök neki hogy kijavított de ettõl függetlenül nem kell taj parasztnak nézni 😄

n3whous3
Az a baj, hogy van pár olyan szó, amit nagyon nagy arányban elrontanak, ezért mindenhol felhívom én is a figyelmet erre, hogy terjedjen az ige.

Pedig szeretek oktatni :------(

Mi érdekel mondd, Java, C#, C, C++, JSF, JSP, .net, xml/html, sql, java ee,

jóvan csak hülyülök

púúúúú

MerlinW
Nem oktat õ, csupán jó szándékúan nem hagyja, hogy a tudatlanság homályába vessz. Én is szoktam szólni, mert ez már nem csak nyelvtan, hanem fogalomzavar is😊

[merlinw.org]

szerintem ne oktassuk egymást oké?!

Kispeki:
Az lesz amúgy is meg kell tanulnom lassan programozni php-ban is 😊

n3whous3
egyelõre

púúúúú

kispeki
Motor alatt az oldalt üzemeltetõ kódok tömkelegén értem, azaz amik elvégzik a tevékenységeket... pl.: bejelentkezés, hír kiírása, fájl feltöltés, letöltés, fórum, stb. Ezek után jöhet a design 😊 (Ötleted pedig majdcsak lesz, csupán idõ kérdése 😊)

nem mondasz hülyeséget, de nem tudom milyen motort kéne "átépíteni...", meg am így tényleg semmi normálisa ötletem nincs 😊

kispeki
Én mielõtt csinálok oldalt, ezt kigondolom, és csak utána látok neki, hiszen ezek után fogod tudni, hogyan nézzen ki, mit hova kell rakni. Miután meg van az ötlet, felépítem az alap struktúráját az oldalnak, késõbb pedig, ha megvan a motor, elkezdem szépítgetni. Végül meglesz a komplett oldal, amit elkezdhetek feltölteni az adott tartalommal. Plusz szoktam készíteni tervet is - fõleg ha nagyobb projektrõl van szó -, hogy miként lássak neki, melyik napon mit csináljak, stb. Ajánlom Neked is 😊

Bexter
Jah tudom én raktam ki 😛

google a barátom volt 😊 de am itt a fórumon is megtaláltam 😄

Bexter
Ez az én képem 😄

teljesen jogos 😊, de egyenlõre ez van amíg ki nem találok valami témát az oldalnak az a lényege hogy nem nagyon akarok át állni fejlesztésre meg programozásra ha nem tényleg témákat írni, meg ilyenek szal egy alap html vagy php oldalt összehozni és semmi képpen sem e107 joomla és társaira gondolok és egy adott témát találni amit lehet boncolgatni és nem foglalkozik vele minden 2. oldal

annyi a gond az ötlettel, hogy ki az aki csak azért megnyitja az oldalt, hogy megnézze a napi képet?
más helyeken csak egy kis "kocka" az ilyesmi az egyik sarokban
egyenlõre html-es a dolog, ha lesz rá kereslet akkor php-vel lesz megoldva 😊, meg azon agyalok hogy alá egy egy napi youtube zene/videó, nem tudom szóval érted valami érdekeset ami nem tömeg oldal, már pedig ilyenbõl nagyon sok van 😊

kispeki
Szerintem túl nagy.. egyébként jó, ha PHP-val van megoldva a cserélgetés, nem pedig a HTML kódot szerkeszted minden nap... 😊

10 perc egy alap 😊

http://erdekeskep.atw.hu/

nem tudom hogy jött...

passatgt
arra nem is gondoltam

Voyager5
"telefonszam 06 helyett 0036 v +36 legyen, ha nem akarok kizarni a kulfoldieket."

Meg meg talan annyi, ha mar kulfold, hogy az angol reszbol kiszeded a "sitebuilder" szot -> szerintem fogalmuk sincs mi lehet az.
passatgt
nemvágom mi a bajotok a holmexes oldallal😄

a logó adott volt, szín adott volt, illetve 1-2 dolog még meg volt szabva, pl a gyorskeresõs táblázatos szarság és a fõoldal

azon kívül meg szerintem teljesen korrekt

grizzly21
Na, ez grafikailag nagy fejlodes, nekem nagyon tetszik, szep munka!

1-2 megjegyzes:

telefonszam 06 helyett 0036 v +36 legyen, ha nem akarok kizarni a kulfoldieket.

En egy otletet nem biztos hogy ellonek ket kulonbozo honlapnal (balaton-kert.hu nal is ugyanez a scrollozas van navigacionak)

Azt nem ertem hogy ha van erzeked ilyen szinvilag, tipo letrehozasara, akkor pl a "holimex" honlap hogy fordulhatott elo? De szerintem tudjuk be annak hogy fejlodtel, es remelhetoleg lesz majd hamarosan 1 uj munka amit be tudsz annak a helyere tenni

passatgt
löl

Voyager5
GZ!
Felkerultel a Devlounge-ra.
pyrohun
Go back / up dude!

vagy

upstairs

😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
az nem hiba(fogalam nincs mit írjak rá angolul), legalább a kis külföldi is tanul egy kevés magyar kultúrát😄

kispeki
Nekem is tetszik, azonban ha nem veszed zokon, egy aprócska hibát találtam benne 😊

Ha átváltom a nyelvet angolra (Y), akkor a contact résznél a majom alatt még mindig a "visszamennyé" felirat van.

birdo
Láttam már ezt a logót.... Balatonalmádiban szintén kertépítéssel foglalkozik egy házaspár....fönnlaknak a hegyen, a székelykapus nádfedeles házban.Õket hívják Mestercsikinek....elõször azt hittem , hogy Õk azok....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

passatgt
fogalmam nincsen

birdo
Yó lett...ari )
Volt már nektek másik honlap is ügye?
A Mestercsikiéket nem ismered véletlenül ?

passatgt
visztpeter.me

végre megcsináltam portfólióoldalt, semmi extra de szerintem jól néz ki😊

MerlinW

[merlinw.org]

fergusonpapa
bocsi h igy irok de láttom vannak akik értenek itt a dolgokhoz..van 1 weboldalam.nem én csináltam letöltöttem.egy php reward script.az oldal bejön nincsenek gondok..DE mysql ben betöltöm a hozájáro adatbázist szépen láttom az admin elérhetséget és mégse jó.változtatom akkor sem.emelett az userekis ha regelnének se küld mailt h aktiválják és bár bene rendzserben az oldal nem engedi be h nincs ilyen.persze ugyanez adminnál.ilyenkor mi a hiba??segitsetek.

www.icewebhu

birdo
Erre gondoltam (((
Csak sajnálom a dolgot mert jópofa és hívogató volt.

grizzly21
ja, hosszutavu melokat eri meg, neha azert 1-1 rovidke jol johet: pl nemreg csinaltam bannert 30-40 korulert, 1 nap alatt megvolt.

MerlinW
Régen (kb 3-4 éve) készítettem utoljára végfelhasználói oldalt, 100-150k alatti munkákat sosem vállaltam be, mert nem érte meg nekem. Mára szinte teljesen felhagytam velük, az elmúlt 4 évben EU-pályázatos oktatási rendszereket és nagyvállalati intranetes alkalmazásokat készítek, ezek milliós nagyságrendûek.

CMS + dizájn az egyetlen kombó, amit megéri 100k alatt elvégezni, máskülönben többe kerül a ráfordított idõ. Persze hobbi szinten, egyeseknek suli/munka mellett kiegészítésként megérheti 20-50k-ért oldalakat gyártani, mondjuk õket hívjuk piachígítóknak😊

Magyarul attól függ, hogy fõállásban, vagy mellékesként dolgozol. Mellékesként rajtad áll mi éri meg neked, fõállásban erre a szakmára nem igazán igaz a "sok kicsi sokra megy" mondás. Legalábbis, ha fizetni akarod havonta a számlákat😊

[merlinw.org]

grizzly21
csak kivancsisag, de ha nem akarsz ne valaszolj: egy atlagos melo nalad milyen nagysagrend arban? Tehat akkor te csinalsz mindent grafikatol frontend-en at backend-ig? Egy ilyen atlagos melo kb mennyi ido alatt van meg?

MerlinW
Én általában ezt úgy csinálom hogy:

Én: megállapodás, dizájnterv
Õ: fizet x%-ot
Én: adatbázisterv, fejlesztõi/felhasználói rendszer dokumentáció, dizájn html-ben
Én: szerveroldali funkciók, pofozgatás
Én: költöztetés, keresõoptimalizálás, bugfixek, projektlezárás
Õ: fizeti a fennmaradó összeget.

Mindenki hepi.

[merlinw.org]

cSuwwi
ezért kell elõleget kérni, akkor nincs ilyen
elõleg kéréséhez meg kell vmit letenni az asztalra

shit happens

grizzly21
ez sajnos nem egyeduli eset itthon

Oldalam:
pchumor

gondolom ez http://szakacsparbaj.hu/
van helyette 100 másik, vagy olyan nagyon különleges volt?
grizzly21
mivan?

birdo
A ' szakácspárbaj nevû gasztronómiai oldal alkotójának üzenem, hogy nagyon sajnálom amiért az a remekül megalkotott oldallal Így járt.
Gondoltam ellesek egy túrós pogi receptet .... most törölhetem a kedvencek közül <#sir>

MerlinW
Az van nekem is, de köszönöm azért😊

[merlinw.org]