2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#2249 Hú, hát nekem egy "kicsit" kaotikus. Főleg a főoldalon. Túl sok a reklám, és nagyon alaposan át kell nézni, hogy mi az ami számomra érdekes lehet. Azonkívül a háttérkép sem igazán illik oda, elég low budget kategória és nem igazán értem a szerepét. De ha már kép: sajna, mindenki olcsón(ingyen) akarja megúszni, miközben hihetetlenül fel tudja dobni az oldalt egy jól kiválasztott stock fotó. Sosem győzöm hangsúlyozni, ne sajnáljunk 2-3000 forintot kifizetni akár 1db fotóért, a látványosság érdekében. -
#2248 hát nem tudom, szerintem egy nagyobb betűméret kéne, alig olvasható :( de különben tetszik! -
Csillagf3nyke #2247 Köszike! Meg a tanácsot is! -
Koppixer #2246 sajnos nem az enyém, de rendkívül kreatív: link -
#2245 nekem tetszik ez is.
Egy megjegyzes: a felso almenuk-nel ne legyen dropshadow mert olvashatatlanna teszi a szoveget (xbox360 hirek, ps3 hirek, stb) -
Csillagf3nyke #2244 Nagyon jó lett... Tetszik :)
Nem az enyém, "csak" társ-tulajdonos vagyok... Párom műve: DemonicPlayer -
#2243 saját -
#2242 Ez jo lett! Milyen cms van mogotte? -
#2241 http://mame.hu
még van pár hiba, de majd folyamatosan javítgatva lesz -
#2240 Nem saját természetesen, de szerintem megér egy posztot itt:
(chrome-al nézzétek)
http://www.nytimes.com/chrome/ -
#2239 jajjjj )))
Elolvastam a " politika kategóriát...egyébként meg annyira jó, hogy nincs egy darab reklám se ))
Oké.
Ötletes a kategorizálás...de miért a végén van a listának??
A színek rendben vannak...
Nem vagyok regisztrálva a Facebook -on és nem is fogok.... ezért kérdezem, hogy elég a hely az írásokhoz ?? Nem kicsi ?? -
#2238 Igen pont most akartam írni :)
A jobb oldali üres sáv másra van fenntartva :) -
#2237 Közben elolvastam bővebben mindent és így már reális :) -
#2236 ja, hogy úgy van most is
akkor meg egy 20-30px-el jobbra az egészet:) -
#2235 nekem bejön, de valamiért olyan érzésem van, mintha nem középen lenne az oldal, pedig ott van ugye
személy szerint én a 3 négyzet szélességet raknám középre(durván 120px) és a tetszik gombokat meg negatív marginnal balra -
#2234 "Becsült határidő"
tehát változhat, előbb látni kell hozzá, de bármit megcsinálunk 2 nap alatt:) -
#2233 A teccik.net-re sem írt senki - ennyire ellenszenves az oldal? :)) -
#2232 Szép, letisztult, bár én a sok kis bekezdést, szöveges részeket valahogy máshogy rendezném, talán jobban elkülöníteném.
Viszont - szerintem - tudnék olyan psd-t adni (értsd: olyan dizájnt olyan "feltételekkel"), amit nem csinálnátok meg 2 nap alatt :) Ez nem kötözködés, csak fgyeljetek arra, hogy nehogy esetleg emiatt bukjatok el valamit, mert valaki egy iszonyat részletes grafikával és elég különleges, egyedi igényekkel megkeres Titeket, amit tényleg necces megoldani ennyi idő alatt. -
#2231 amúgy www.psdvago.net-ről vélemény?:D
régebben már linkeltem de senki nem szól tohzzá, sőt, még meg se néztétek szerintem:D -
#2230 Szerinted mennyiből állna megcsinálni a deeplinkelést? :)
Elmondom, hogy miért nem tettem meg: direkt.
Azt szeretném, hogy az összes látogató, függetlenül attól, hogy ő csak a kapcsolat menüpontra vagy másra kíváncsi, mindenképpen ugyanazt lássa. Igen, az arcukba akarom tolni a képeket - hiszen erről szól az oldal. :)
Mindenesetre megoldható (mint ahogy egyébként Flash-sel is).
Viszont az oldal tökéletesen működik pl iPad-en "landscape" módban, az animációk ugyan simábbak a gépen, de iPad-en is látható és élvezhető. -
#2229 Onnantol kezdve, hogy elkezdodnek html+js -el ilyen flash-es mozgasokra hajazo oldalak, pont ugyanazok a problemak jonnek elo, mint ami flash-nel - mi is lenne szebb bizonyitek arra, hogy ezek a gondok nem a flash hibai voltak, hanem pusztan azoke akik azt a konkret honlapot csinaltak.
Mire gondolok: pl deeplink itt most abszolut nincs meg, semmi indexeles.
Korrekt oldal egyebkent, tetszik a stilusa.
Kepgalerianal szerintem csak a kep cime fade elodjon ki es be, a gombok alul maradjanak vegig. -
#2228 A navigáció a képeknél még nem az igazi, csak mivel ma kellett élesíteni az oldalt, sietnem kellett.
Szóval amiket leírtál, az teljesen jogos :)
Foglalkozom még vele... -
#2227 a képnézegetőnél kapásból a képre kattintottam a következő képért, sztem úgy jobb lenne, alul a next gomb kicsit eltűnik
meg a főoldalon a lefelényilat csak másodszorra vettem észre, valamit azzal is lehetne kezdeni
illetve fel-le / jobbra-balra billentyűkkel kezelés?:)
amúgy fasza -
#2226 http://georgekrupa.com/ :) -
#2225 Frissítettük, jelenleg:
Facebook like, iwiw megosztás, szimbólumok, kategóriák, kereső, stb. -
#2224 Tudjuk, hogy van már ilyen oldal, de mindegyik hót gagyi, ezért:
http://teccik.net/
:))
-
#2223 Köszi a hátteres ötletet, megvalósítva:) -
#2222 Jó a kicsikockás alapháttér..a színvilág is teljesen oké, egészen addig míg nem nézem a baloldali konzerv megmaradó mustárszínét.... változtatni kellene annak a színét is oldalanként....asszem
A szmájlik viszont édesek ))
Tetszik az ötlet, hogy a feliratos sáv " elvonulása - váltása és, hogy nem a megszokott helyen van. -
#2221 A bejelentkezés és a jobb felső sarok direkt ilyen. A tartalmi szöveg pedig perpill csak IE8-9, FF3, Chrome 7 alatt korrekt. Persze még távolról sincs kész a cucc.
A többi észrevételt köszi, javítottam:) -
#2220 a Bejelentkezés/Regisztráció nálam is el van csúszva, szvsz a pontozott vonal fennt-bal-lent nem illik bele (de ez csak az én véleményem :)) A footer alatt mintha túl sok tér lenne kihagyva, valamint ha be akarok jelentkezni, nekem egy fehér háttér a form-nál jobban tetszene, mint ez a "lyukas" - átlátszó háttér :) (szintúgy a regisztrációnál)
Egyébként esztétikus, szép munka :) -
#2219 szöveg nálam el van csúszva -
#2218 Mai cucclim -
#2217 Itt van ez is amúgy, használjátok egészséggel:
Ingyenes Admin felülethez való css/xhtml sablon mindenféle jó kis funkcióval.
http://visztpeter.me/grayadmin/
Az angol miatt bocsi, csak így több emberhez el tud jutni:) -
#2216 Majd kitalálok erre valamit:) -
#2215 1680* ast használok ott header kép már nem a legjobb -
#2214 ja igen, az nálam se passzol, de jövőhéten megoldom majd, mert még 2-3 oldalt fel kell tölteni úgyis(rólunk, árajánlat) -
#2213 korrekt!
Az aljan a szurke szerintem nem illik a tobbi resz szinvilagaba, zoldet barnat hasznalnek itt -
#2212 fagondozas.info -
Wright111 #2211 nem tököltem az atw-vel mert nem csipálja a joomla-t így maradt egy új tárhely ahol tesztelek most így bő 1 óra alatt ennyit tudtam ki hozni belőle
oldalam -
Wright111 #2210 befejezem a joomla átalakítását, és akkor megbeszéljük a dolgokat hogy gondolod? :)