2292
  • 5c0rp330n
    elég valószínű, lol :)
  • cassoneitaly
    SAW 6 Poszter --- Valószínüleg FAN-ART
  • Lipi1980
    Ha egyszer a környéken járok, akkor tuti kipróbálom! Hülye lennék kihagyni...
  • cassoneitaly
    upsz...benéztem, már van kint az oldalon videó a saw-ride-ról.. Szóval nem szóltam ferialnd

SAW - HUNGARIAN FAN SITE
  • cassoneitaly
    Videók a "Saw: The Ride" hullámvasútról, az angliai Thorpe Park-ból:

Csalogató reklámfilm

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=3zf3z1zisBc]Maga a "vasút"[/URL]

Videó a tesztjéről (a forgások, a körfűrészek... finom lehet =) )

És a 'fedélzetről' egy ON-RIDE videó...

FULL-DRIVE, A times-tól a full tesztje =)

Na, ki próbálná ki ? Én Biztosan

feriland..mondjuk az uccsó kettőt hozzácsatolhatnád az oldalon a saw-ride-os bejegyzéshez
  • cassoneitaly
    8. és 9. forgatási nap - APRIL 9, 2009, 5:52PM

John Raybin:
    A fűrész 6 forgatásán ELKEZDETT A VÉR FOLYNI...Ez az utolsó jelentés erről a hétről, mivel pénteken nem forgatunk...Mindenki 'bajtársként' kezeli a másikat.
    Egy film forgatásán általában a szereplők és a stáb a saját lakókocsijában ebédel és nem foglalkoznak egymással... A fűrész filmekben viszont mindenki együtt eszik és beszélget. Ez a "Családi" légkör hozzájárul a sorozat hatalmas sikeréhez...Ha fűrész rajongó vagy, és bírod a jó fej embereket - akkor minden bizonnyal szeretni fogod a Fűrész 6-ot...

...:: HIVATALOS FŰRÉSZ HÍREK ::...
  • cassoneitaly
    Ő nem a liftben van jófiú...
    Hanem egy széf-be van bezárva 'egy biztonságos helyen van' ahogy azt Jiggy bácsi mondta Eric MAtthews-nak... ["he is in a safe place..."] És ha kivárta volna eric, hogy leteljen az idő, akkor ugyanúgy kinyílt volna a széf ajtaja és megvan Daniel... Csak úgye nem várta ki... Amúgy meg mit gondoltál, miért van oxigén a kiscsávóra rakva??? Mert általában egy lift szellőzik Szóval a lényeg, hogy Daniel mindvégig ottvolt a széfben, mert ez az egész 'ideggáz-házas' dolog rég megtörtént, csak felvételről ment amúgy is...

Remélem sikerült segíteni
  • Suffering
    Hello! Most kezdtem el nézni ezt a fürész sorozatot. Most tartok a második résznél. Kérdésem: Végén amikor a számláló 0-hoz ér és feljön liftel ekkor az a kis srác Daniel. Ő hogy kerül a liftbe?
  • Siczi
    Oké, Flint, igazad van, habár én úgyse bírom majd kivárni, addig is biztos kutakodni fogok (bár az 5. kampányában is sok fals info jelent meg, ez újra a te véleményedet erősíti).
  • Flint Sullivan
    Vajon milyen jelenetet forgattak a nagy Tobin "Jigsaw" Bell mesterrel? Siczi, szerintem Jigsaw utolsó tanítványa, Hoffman szivatójának személyét várjuk meg majd Fűrész VI premierjén. Én a filmben azt a pillanatot várom, amikor a három jó madár, Jigsaw, Amanda és Hoffman közös jelenetben szerepelnek.
  • cassoneitaly
    6. és 7, Forgatási Nap
    APRIL 7, 2009, 6:32PM (ET)

John Raybin:
    Tobin Bell "Jigsaw" forgatott jelenete nekem eddig a kedvencem. Amikor belép a díszletbe, minden szem rászegeződik erre a fantasztikus színészre. Egyik színész sem törődik annyit a a filmmel, mint Tobin Bell.Látszik a szemében az elszántság. Mindig lenyűgözi a közönséget -- ahogy engem is, mindig 'borsódzik a hátam' tőle -- Mondanom sem kell,hogy hatalmas Tobin Bell rajongó vagyok....A szereplő és az egész stáb kedveli a rendezőt, Kevin Greutert-et -- Kevin szervezett és jól fekészült mindenből. A következő forgatási napok 'tele lesznek' csapdákkal, csavarokkal és váratlan fordulatokkal...A 'kellékes mester' Jim Murray megmutatta a film egyik legfontosabb jelenetének kellékeit. Azokat nem lehet majd elfelejteni...Főleg az egyik kelléket nem fogják sosem elfelejteni a 'fűrész' rajongók

• Siczi
    Hali mindenkinek!

Örülök, hogy újra "témázgatunk", ám kissé úgy érzem, kerülgetjük a lényeget, mint macska a forró kását... Szerintem csapjunk bele a lecsóba! Szerintetek ki fogja megszívatni Hoffmann-t? És hogy? Van-e már info róla? Az úriember, aki ír naponta a forgatásról (Köszi a fordításért!), nem igazán akarja Dr. Gordont emlegetni... Lehet figyelmeztették, hogy ne legyen poéngyilkos?
  • feriland
    cassoneitaly : kuldtem neked üzenetet, löcci válaszolj rá, mert nem lenne rossz :)
  • 5c0rp330n
    jaja :)
  • ForceAll
    Hi All! Tök jó ez a fórum, most találtam meg :) Én is szeretem a Fűrészeket. Egyik haverom mutatott egy oldalt a vaterán ahol meg lehet venni a Fűrész 5-nek a plakátját. Tudom hogy nem szokás itt linkelgetni, ezért csak azt tom mondani hogy ha kell valakinek (nekem már van egy) akkor ott megtalálja, jah és csak 1500 volt! További jó fűrészelést :)
  • Flint Sullivan
    HM! Arra kíváncsi leszek, hogy a Fűrész VI-nak vajon milyen beteg posztert találnak ki, milyen képeket és trailer-t dobnak ki, no meg milyen lesz maga a film.
  • bxs
    Egy kis kitérő: egy cikk a Fűrész játékról és az első belőle megjelent screenshotról. :)
    http://iconsoffright.com/news/2009/04/first_look_at_saw_the_video_ga.html
  • bcrics
    " A csapatot lenyűgözte, hogy milyen színészi tehetsége van."Sztem vmi egész másal nyűgözte l le a csapatot a kis ordítozós ringyó.
  • bcrics
    stem tuti kúrja amandát,nemigaz menyit ömleng a cafkáról.az iet nem toleráljuk.csapdát neki!!:)
  • cassoneitaly
    A pénteki (5. forgatási nappal) adós vagyok:

APRIL 3, 2009, 5:34PM (ET:
    John Raybin: Ma a jelmeztervezővel, Alex Kavanagh-al töltöttem egy kis időt...Alex is a csapat tagja már a második résztől...Láttam a ruhákat, felszereléseket, és mint mindig Alexnek jó ötletei támadtak! Mindegyik iszonyat jó...Egy újab bhosszú forgatási nap volt ez...Ahogy mászkáltam a díszletben, elmentem az egyik legdurvább "Fűrészes" csapda mellett...A rajongók imádni fogják...
  • cassoneitaly
    Szívesen mindenkinek

4. Forgatási nap... APRIL 2, 2009, 5:01PM

John Raybin:Folyik a forgatás Torontóban, Kanadában...Beszéltem a 'színésznővel', Tandera Howard-dal...Természetesen ő volt az, aki megnyerte a VH1 "Sikoly Királynője" néven futó valóságshowját - amit Shawnee Smith vezetett. Mivel megnyerte a valóságshowt, Tandera szerepet kapott a VI. részben...Tandera életerős és bájos...És ami a legjobb benne, hogy hatalmas "Fűrész" fan!...Nagyon izgul, hogy szerepelhet a VI. részben. A csapatot lenyűgözte, hogy milyen színészi tehetsége van...Ma egy hosszú napon vagyunk túl...Ma különösen tetszett "Amanda" jelenete...Nagyon érdekes volt és sok információval szolgál...Tegnap este Costas Mandylor-ral vacsoráztam...Ő is nagy kedvencem...Egyébként üdvözli minden rajongóját...
  • mateus33
    Én is olvasom rendszeresen ;)
    Köszönet a munkáért!
  • 5c0rp330n
    Gordon szereplése mennyire biztos?
  • bigfoot
    köszi a fordításokat!!!
  • wesker24
    Én is rendszeresen olvasom a hireket és Respect érte !
  • cassoneitaly
    Látom csak én 'élek' a saw-fanok közül, na de hátha betér olvasni valaki..
    Újabb UPDATE:

3. Forgatási nap...APRIL 1, 2009, 5:38PM,TORONTO,CANADA:

JOHN RAYBIN: A kellék-mester Jim Murray-el és a segédjével, Mario Moreira-val töltöttem a napot...Jim és Mario már a Fűrész 2 óta tagjai a csapatnak...Ők ketten a legismertebb kellékesek Kanadában....Ők azok a zsenik akik a lélegzetelállító kellékek mögött állnak, melyek a 2.,3.,4.,5. részben használtak....És most a 6. részben vesznek részt....Nem hisztek a szemeteknek, amikor meglátjátok mit műveltek!...Tegnap éjjel hosszan beszélgettem Shawnee Smith-el("Amandával")....Shawnee a legjobb...Annyira örül, hogy szerepel a 6. részben is és imád a "Fűrészes" családjával lenni...Jól érzi magát és könnyen visszarázódik legendás karakterének megformálásába - "Amandáéba"...Szebb már nem is lehetne, és ahogyan kijön a többi színésszel...egyszerűen bámulatos. Őt mindenki szereti!...
    ...::_Naponta_::...::_Update_...
  • cassoneitaly
    Nagy kérdés lesz, hogy Dr. Gordon fogja-e tesztelni Hofit... ITT EGY VIDEÓ, egy srác teóriája, hogy vajon kik lehetnek a lehetséges tesztelők... Ugye az 1-ben Gordon felesége tuti túlélte, meg persze GORDON (miniszterelnökünk ) ; a 2-ben Eric Matthews fia, Daniel... A háromban Jeff lánya, de ő ugye kivan zárva , illetve még nagy esélyes JILL is...
    Mert emlékeztek, Jiggy mondta a boncolós-kaziján Hoffmannak, hogy "You are the last MAN standing"... Annyi nyom van, hogy hihetetlen... Viszont ha megnézitek a fenti videót [angol tudás szükséges] akkor bővebben magyaráz ezekről a csávó... De ha nem is hallgatjátok, akkor is legalább tekerjétek a végére, mert 9:20 körül van egy kis meglepi...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 3ból jeff amikor mászkál valahol épp elmegy ilyen ruhák mellett, és mi van ott?? Gordon bácsi véres fehér pólója... HolyShit!
  • bcrics
    amanda tuti hogy nagy metallica és pantera fan.tökre metál a lány...mindig megnő a hemoglobin szintem ha meglátom,,jah kekszeltek már fűrész filmre?nagy királyság:DD
  • cassoneitaly
    MARCH 31, 2009, 5:17PM (ET), TORONTO, CANADA:
    Ismét jelentett JOHN RAYBIN az OFFICIALSAW.COM-ról.
    KEVIN GREUTERT rendezővel ebédeltem ma...Ma volt a szülteésnapja...A csapat egy nagyszerű tortával lepte meg...Miután mindenki elénekelte neki a 'Happy Birthday'-t, megköszönte mindenkinek...Kevin rendkívül összeszedett. Felkészült mindenből...Voltak ma olyan felvett jelenetek amit ha a fanok meglátnak egyszerűen beleszeretnek...Nagy a lelkesedés...Az volt ma a legjobb, amikor Shawnee Smith ("AMANDA") megölelt és mondta, hogy "Hello"...Shawnee szeretnivalló és csodás, mint mindig!... További hírek folyamatosan a www.officialsawnews.com -on.
  • cassoneitaly
    MARCH 30, 2009, 6:58PM (ET), TORONTO, CANADA:
    JOHN RAYBIN JELENTÉSE AZ OFFICIALSAW.COM-RÓL, A FŰRÉSZ 6 FORGATÁSÁRÓL...

Ma volt a forgatás legelső napja...A rendező, KEVIN GREUTERT kezében tartja a dolgokat a - Nyugodt, lezser fickó és ő irányít...
    Imádom a díszletet. Rendkívül jól néz ki. Ezek a legjobb "FŰRÉSZES" díszletek, amiket eddig láttam...És a csapdák - Azokat ha meglátjátok!...Minden évben ugyanaz a "FŰRÉSZES" csapat tér vissza a színfalak mögé...Olyan ez már, mint egy nagy család. Mindenki ismer mindenkit. Mindenre odafigyelünk, történjen az a kamera előtt, vagy mögött...

Az első nap a forgatás lezárult 6:37PM (ET)-kor...

...:: UPDATE NAPONTA ::...
  • cassoneitaly
    Ma végre elkezdték a VI forgatását Torontóban...
    Figyelem a híreket, és ha vannak, akkor tessék figyelni, mert pirossal lesznek a hivatalos hírek

...::_Legends Never Die_::...
  • Flint Sullivan
    BigFoot: Ha jók az értesüléseim, akkor fontos szerepet töltött volna be Tapp az Inga csapdás résznél, amikor megtalálták a holttestét. Ott lett volna egy jelenete, meg még egy, azt hiszem.
    Xerxész: Képet sajnos nem tudok, de pontosan el tudom mondani, hogy hol. Gordon csak egy pillanatra tűnik fel, amikor Jigsaw és Amanda készítik a fürdőszobát. Amikor Jigsaw kiönti a vért a szoba közepére, akkor látszik, hogy a háttérben fekszik-letakart arccal, egyébként azt csak egy dublőr játszotta, Cary Elwes az első részen kívül nem szerepelt egyik Fűrész filmben sem.
  • Xerxész
    A 3. részben hol is van Gordon?
    Mutatnál erről egy képet?
  • bigfoot
    kár hogy nem érdekelte! milyen szerepet szántak volna neki?
  • bcrics
    akkor most mivan?:)
  • Flint Sullivan
    Hát, nem tudom, hogy Gordon valóban benne lesz e. A Tapp nyomozót alakító Danny Gloverrel is az volt, hogy a Fűrész V-ben szerepelt volna, ám ő nem vállalta, mert egyszerűen nem érdekelte a dolog. Remélem, hogy Cary Elwes hajlandó lesz szerepelni benne, ugyanis nagyon is arra utalnak, hogy életben van:
    1. Állandóan utalnak rá, holttest sehol sincs, plussz őt magát az első rész óta nem láttuk egyetlen egy felvillanásban sem (csak a lába, illetve a Fűrész III-ban a háttérben feküdve)
    2. Jól megfigyelhető a második és harmadik részben: lélegeztető gépek, szívmonitor, gyógyszer...se Amanda, se Hoffman nem biztosíthatta őket, legalábbis nem ilyen mennyiségben, ami Jigsaw rendelkezésére áll. Pl. Fűrész II, amikor először megtalálják a zsaruk, és mindenféle orvosi szerkentyű körbevette, vagy Pl. Fűrész III-ban, ahhol Jigsaw fekszik.
  • bigfoot
    remélem a VI választ kapunk Dr Gordon ra is
  • Dodo55
    Meg a másik, hogy mire volt jó Dr. Gordon besározása? A 2.-ben Jigsaw már simán felfedte a kilétét. Úgyhogy én csak arra tudok gondolni, hogy ez az egész meggyanusítás csak azért kellett, hogy utána bebizonyítsák, hogy mégsem ő az, így ne gyanakodjanak rá később. Ugyanis Hoffmant is bebiztosította Jigsaw, azzal, hogy Strahmra kenték az egészet, mint az kiderült az 5-ből.
  • Dodo55
    Ami tényleg érdekes, hogy az 1 végén Jigsawnak nagyon furcsa a hangja, amikor azt mondja: "Most people are so ungrateful to be alive, but not you, not anymore". És olvastam most youtubeon egy hozzászólásban, hogy Dr. Gordon hangjára hasonlít ez. És meghallgattam megint, és tényleg.
  • mateus33
    Tyűha, valóban!