2292
-
feriland #2091 A SAWFILMS.EXTRA.HU oldal megrendezte nyereményjátékát. Bárki részt vehet rajta, nyeremény egy Fűrész V DVD. Jelentkezz! -
#2090 John Raybin - 2009-Május-08 - Egy nagy nap a Fűrész rajongóinak
A forgatást lassan befejezzük...Annyira örülök, hogy láthattam a "fűrész filmek" eddigi legfontosabb és legmegrázóbb jeleneteit... Nagyon meg lesztek elégedve a rendező, Kevin Greutert munkájával.
A csapdákról nem is beszélve....Tobin Bell egyszerűen mesteri lesz a 6. részben. Fogalmazhatok úgy is, hogy talán ez az eddig legjobb munkája! Costas Mandylor-ral együtt vacsoráztunk és sokat beszéltünk az új filmről és a sportról. Costas nagyon szereti a sportot, különösen az amerikai focit, kosárlabdát, jégkorongot és az labdarúgást. (Rendkívül jó labdarúgó volt mielőtt színész lett...)
A színészek és a stáb már nagyon várják Október 23.-át. Mert tudják, hogy az egy nagyszerű nap lesz a Fűrész rajongóinak
...:: HIVATALOS FŰRÉSZ HÍREK ::...
...:: SAWFILMS.EXTRA.HU ::... -
Siczi #2089 Oké, Seth, sorry, félreértettelek. Peace! -
#2088 Te miről beszélsz?Én a készítő blogjáról beszéltem egész eddíg(amiket Cassone kolléga szorgosan fordítgat angolról magyarra, pirossal kiemelve), nem a te hozzászólásaidról. Anyám, nézz már körül mielőtt elkezdessz okoskodni. Na peace -
Siczi #2087 Kedves Seth! Olvastam a hozzászólásodat, és, hogy ne legyek egyoldalú, megnéztem néhány hozzászólásomat, hogy valóban ömlengek-e? Nekem úgy tűnik, hogy csak keresem a lehetséges megoldásokat, a 6. részt illetően (ugyanis én is szeretem a Saw filmeket...), az pedig, ha néha elragadtatom magam, annak köszönhető, hogy kifejezetten rajongó vagyok...(Márpedig egy ilyen fórumon ennek is van helye. No, meg a negatív kritikának is, hiszen tökéletes film nincs...) Mindegy, egy a lényeg, legyen jó a 6. rész. Ennyi. -
#2086 Megoldás: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1: Harmadik kulcs, 2: Corbett Reinhart, 3: Eric Matthews, 4: Art Blank, 5: Lindsey Perez -
#2085 Interaktív Fűrész Játék [apto]Angol tudás szükséges...[/apro]
-
#2084 1.Ki a franc szólt egy rossz szót erről a fórumról ? Ettől az ömlengéstől ,amit a blogon produkál az uriember a filmjéről arra reagáltam
2. Én szeretem a Saw filmeket
3. Akkor írok ide amikor csak akarok, nehogymá te mond meg
Így már érthető voltam? -
#2083 Aztaaarohadt!! Mennyi idő kellhetett ezt megcsinálni omygod
Nagyon ott van -
#2082 John Raybin - 2009. Május 5. - Vér, merészség, moralitás...
A forgatás utóbbi két napja egyszerűen lélegzetelállító volt. Nagyon izgalmas minden! Szemtanúja lehettem a "Fűrész történet" egyik sorsdöntő jelenetének -- Vér, merészség és moralitás!...
Kevesebb, mint egy hét maradt a forgatásból....Tegnap a forgatás szünetében ücsörögtem Costas Mandylorral a lakókocsijában. Azt mondta "A rajongók imádni fogják a Fűrész 6-ot"...Betsy Russel (Jill) fantasztikus a filmben. Egyben bájos is (és elbűvölő személyiség). Imádok vele csevegni....
Elmentem a partira, amit hetente tartanak a producerek. Mindig jó móka. A szereplők és a stáb nagyon fel vannak spanolva a film miatt...Egyébként sokat beszélgettünk a többiekkel a London melletti Thorpe Park legújabb hullámvasútjáról, a "Saw - The Ride"-ról. A hullámvasútnak nagy sikere van. Ez a hihetetlen utazás egyik részében láthatjátok Tim "Tekerő csapdáját" is, amit a fűrész 3-ban láthattunk...
A stáb egyik kedvence Shawnee Smith. Csak várjátok ki, míg meglátjátok a 6. részben. Tetszeni fog nektek...
Siczi #2081 Höhö!
Vészmanó összekeverte Lynn-t Dr. Gordonnal. Habár mindkettejüknek van köze Jigsaw rákjának diagnózisához. -
feriland #2080 én sem emlékszem ilyenre :D
SAWFILMS.EXTRA.HU <<magyar Fűrész fansite -
Flint Sullivan #2079 Vészmanó, ilyen meg mikor volt? Ilyen jelenet nem létezik-legalábbis nem volt szerencsém hozzá, ha igen. De ezt kétlem. Tuti, hogy él. -
vészmanó #2078 Dr.Gordont Amanda megölte a 3.részben, így azt nem kell találgatni, hogy fog-e szerepelni...(mikor kiért az ajtón lelőtte) -
#2077 John Raybin 2009. Május 1. Még több hír a díszletből
A mai forgatáson együtt ebédeltem Costas Mandylor-ral. Ő az egyik legvicceseb ember akivel eddig találkoztam...Nagyon izgul a Fűrész VI-ban lévő szerepe miatt és alig várja, hogy láthassa a rajongók reakcióit október 23.-án...Bár nem mondhatok sokat, de annyit esetleg, hogy mindenki imádni fogja a filmben!...Jövő héten Costas leforgatja az egyik kulcsfontosságú jelenetét...
Ma újra láttam Peter Outerbridge-et (William-et) "akcióban"... Majd ha nézitek a Fűrész VI-ot, meglátjátok milyen egy egyéniség a filmben...Töltöttem egy kis időt a díszlettervezővel, Liesl Delauriers is...Liesl volt az a nő, aki a Fűrész 2, 3, 4 és 5. részek díszlettervezője is volt. Igazi élvezet volt vele lenni a mai forgatáson. Jó munkát végzett a díszletekkel...
Egy kicsivel több, mint egy hét maradt a forgatásból, a stáb és a szereplők pedig nagyon jó hangulatban vannak. Tudják, hoogy a 6. rész nagyon fog tetszeni a rajongóknak...
#2076 John Raybin 2009 Április 29 Még több hír a szereplőkről...
Peter Outerbridge egy jó színész, a rajongók minden mozdulatát követni fogják amikor a Fűrész VI megérkezik a mozikba Október 23.-án. Szeretem nézni ahogy játszik. Peter "William" szerepét játsza majd a filmben -- az ő szerepe miatt lesz a Fűrész VI-nak nagy sikere...
Járkáltam ismét a díszletben és elmentem a leghátborzongatóbb csapda mellett. A rajongókban a vér meghűl amikor meglátják...
A forgatásból már csak 2 hét van hátra. Aztán jönnek az utómunkálatok...A cselekmény és a forgatókönyv teszi különlegessé a Fűrész VI-ot... Amikor a jelmezek körül jártam megfigyeltem, hogy a jelmezesek milyen jól dolgoznak és mennyire törődnek azzal, hogy a színészek jól nézezenek ki....Kevin Gretuert jó formában van. Még egy hosszú rendezői karrier áll előtte...
Fontos jeleneteket forgatunk még a 2 hét alatt!
SAWFILMS.EXTRA.HU -
Siczi #2075 Eszembe jutott valami. A napokban nézegettem a 4. részt, és Cecil csapdájánál elgondolkodtam egy kicsit... Kijön a kések közül, beesik a "drótok" közé, de azt nem tudjuk, hogy meghalt-e... Ha az időrendet nézzük, ő volt a tesztalanyok közül - talán - az első. Lehet, hogy "megtért", és ő lesz Jigsaw titkos tanítványa? Talán hülyeséget írok, mindenesetre gondolkodni szabad. Nem? Seth-nek üzenem, hogy ez egy "fanclub" lényegében, úgyhogy, ha nem tetszik neki a fórum, akkor ne írjon ide többet... -
saw123 #2074 Ez a kis összeállítás tényleg üt!!!! Kúúúl -
#2073 Szerintem felesleges is tovább blogolnia, mert minden bejegyzésében a legjobb jelenet,legjobb csapda, legjobb színész,legjobb kellékes,minden legjobb XD
Tudom hogy a saját filmjéről nem ír rosszat az ember,de kicsit túlzásba viszi az öntömjénezést XD -
#2072 Újabb hír még nincs, viszont itt egy újabb érdekesség...
SAW I-től V-ig a jelenetek kronológiai sorrendben:
Nekem tetszik, jó kis videó
Fűrész rajongóknak kötelező darab! -
crysis #2071 Hi!
Megnéztem a filmet és ez állati durva volt.Nekem Straham volt a kedvencem,azt hittem ennyi minden után végre túléli.Hát tévedtem.Mindenki azt hiszi,hogy Straham volt,aki folytatta,de most halott,le lehet zárni az ügyet.Érdekes lesz a SAW 6. -
#2070 Találtam egy kis érdekességet még. A rendező (Kevin Greutert) BLOG - ja.
Az utolsó 2 bejegyzését gondoltam megosztom veletek. (Egyébként hetente ír a blogjába...)
2009.Április 11 - Egy újabb nagyszerű forgatási hét
Vége a második hétnek, és leforgattuk az egyik kedvenc jelenetem a filmből, köszönhetően a segédrendező és az egész stáb hatalmas munkájának, mint ahogyan a színészeknek is, akik furcsa tekintettel fogadták a forgatási napok végét. Eltöltöttem egy kis időt a vágószobában és figyeltem, ahogyan a szerkesztő Andrew Couts összerakja a jeleneteket. Készített egy pár videó-effektet amelyek a legjobbak, amit eddig szerkesztőktől láttam, annyira jó, hogy akárhányszor látok egy különösen DURVA kis jelenetet,gonosz módjára elkezdek szertelenül nevetni...
2009.Április 19 - Egy fontos hét...
Az elkövetkező hét (2009.04.20 - 2009.04.24) már jó ideje ott virít a naptáramban. Ugyanis felvesszük a három legnagyobb, legfontosabb,legjelentősebb jelenetet. Szombat reggel a szereplők egy része és a stáb összefutott a díszletben egy kis próbára, mert ez a hét messze túl bonyolult lesz ahhoz, hogy mindent egy nap alatt próbáljunk megtenni. Szóval mostmár elég jól érzem magam.
...
Túl vagyunk a forgatás felén, ami lenyűgöző. Életem egyik legbámulatosabb hónapja volt ez, kivéve néhány egyéni hátizsákos túrámat még a 20'as éveimben...A szereplők és az egész stáb próbál csodát csodára halmozni, és a magabiztosságom az egekben.
www.kevingreutert.com
WWW.SAWFILMS.EXTRA.HU -
#2069 A forgatás 4. hete - 2009.04.24
John Raybin:
A Fűrész 6-ot nézve több alkalommal ez lesz a reakciótok:
"Na erre nem számítottam" és hogy "Ez az egyik legjobb csapda, amit eddig láttam"...
A filmben Tobin Bell-ről (Jigsaw-ról) a szemetek nem bírjátok majd levenni...A Fűrész 5-ben az a jelenet, amikor "Jill" (Betsy Russell) kinyitja a dobozt rengeteg rajongó fantáziáját beindította. Elég príma kis doboz...(Többet nem árulhatok el róla..)
A felvételek felén már túl vagyunk. Nemsokára elkezdjük forgatni a film legfontosabb jeleneteit. Nagyon mozgalmas hét volt ez itt Torontóban. És egy igazán fontos hét...
...:: HIVATALOS FŰRÉSZ HÍREK ::... -
#2068 John Raybin újabb jelentése:
>> Egy kis szórakozás a Fűrész VI szereplőivel! <<
A Torontói vacsora előtt, megittam egy italt két új szereplővel...A csodás Jon Mack szerepelni fog a filmben és egyszerűen elbűvölő. Amelett, hogy színésznő, Jon még énekel és modellkedik, valamint alig várja, hogy szerepeljen a Fűrész VI-ban. A rajongók le sem bírják majd a szemüket venni róla....Később csatlakozott hozzánk Jimmy (James) Van Patten , aki visszatér a "családhoz". A negyedik részben Jimmy játszotta Dr. Heffner szerepét (A boncolós jelenetben). Jimmy egy nagyszerű fickó és szeret a filmben szerepelni. Jó móka volt őt nézni a forgatáson, és látni, hogy mit tartogattak neki az írók.
...:: HIVATALOS FŰRÉSZ HÍREK ::... -
Flint Sullivan #2067 Nekem van egy tippem a dobozkával (mit már, láda, mert akkora nagy!) kapcsolatban:
Szerintem Hoffmanról vannak bizonyítékok benne, hogy Jill lebuktassa őt, mert tudjuk, Hoffman felhasználta Amandát, hogy kinyírassa Jigsaw-t és sok más mindenkit, ő meg megússza. Bár nem Jill lesz (szerintem) a harmadik tanítvány, aki bosszút áll Jigsaw haláláért, de viszont lenne egy jó kis "mindenki át akar verni és lebuktatni mindenkit" helyzet. -
Lipi1980 #2066 Aúúúú vazzeg!
Hogy ez miért nem jutott eszembe? Vagy a disznópofa maszk?
Talán mert az túl evidens lenne...
Köszi! -
#2065 -
Lipi1980 #2064 Milyen maszk?
Ez nem a Hannibal Lecter hogy maszkja is legyen...
Nekem semmilyen maszk nem rémlik -
Suffering #2063 na mengéztem az 5.-t is. Szerintem Jil dobozában az a maszk van. Szerintem Jigsaw azt akarja hogy ha Jil még szereti őt akkor folytassa Jigsaw munkáját. -
Suffering #2062 Amanda nem hallt még meg? (fürész 1-4-et láttam csak.) -
#2061 12. - 13. Forgatási nap (Szerda, Csütörtök) ; 2009 Április 17
John Raybin
Ez egy eléggé véres hét volt. De még mennyire...A producerek, az írók és a rendező Kevin Greutert rendkívül eszesek(Majd ha meglátjátok Shawnee Smith-t (Amandát) a filmben, akkor meglátjátok miről beszéltem...). A fűrész 6-ban nagyon agyafúrt csapdák vannak, ijesztőek és egyben lenyűgözőek - Igen annyira jók!...
Senki sem tud jobban mosolyra deríteni, mint Costas Mandylor (Hoffman). Egyik este vacsoráztam vele, és alig bírtam nevetés nélkül...Jim Murray (A kellékmester) a "Fűrész 6"-ban használt vért "ragadósként" jellemezte nekem -- Amivel egyetértek. Tényleg "ragadós" és nagyon élethű...Tobin Bell (Jigsaw) hatalmas Baseball rajongó. A New York Yankees-nek drukkol. Ha valaki megemlíti neki a csapatot egyből széles mosoly kerekedik az arcán ...Az elkövetkező forgatások már egyre durvábbak lesznek...
-
#2060 10. és 11. forgatási nap - 2009 Április 14
John Raybin
A halál az élet része, így a Fűrész 6-é is. Ha a díszletben járkálsz, és szereted a véres holttestek látványát, akkor ezek mindenképp a te napjaid....Mark Burg és Oren Koules, a producerek akik intézik a film dolgait és egyben tulajdonosaik is, többek mint egyszerű producerek. A díszletek mögött bevonják magukat a munkába, megbizonyosodva arról, hogy a film minden egyes része pontosan, átgondolva legyen elkészítve. Minden szereplőnél...Minden forgatáson...Minden jelenetben...Fontos a folytonosság...Egyszerűen jól kell kinéznie...Az e heti felvételek rendkívül érdekesek és fondorlatosak...
-
Lipi1980 #2059 Végre megnéztem az V. részt!
Szvsz. egész más hangulata volt mint a korábbiaknak! A vége csavar lehetett volna még csavarosabb, de így is sem volt rossz. -
Siczi #2058 1. Hoffmann csapdája (amivel megszívatta Straham-et)
2. Seth csapdája
3. A mauzóleum-csapda (Fűrész 4.) -
feriland #2057 1, Cecil csapdája
2, Kerry csapdája
3, Seth csapdája
=>Magyar rajongói portál, minden SAW-fannak<=
/feriland -
#2056 Kíváncsi vagyok, hogy kinek mely csapdák voltak a kedvencei.
Mindenki írjon egy TOP3-at! ;) -
#2055 Én is kíváncsi vagyok mi lehet benne.
A 6-ban remélhetőleg ez is kiderül. -
#2054 Mi lehet Jill dobozában? Pontosan nem tudni, de figyeljetek jól:
THE HINT IS THIS:
-
#2053 sztem qrvaszar.. biztos valami amatőr kretén csinálta.. -
Lipi1980 #2052 Nem rossz, de én egy kicsivel több fantáziát vittem volna bele. Főleg a 6-os, vagy VI-os szám megformálásánál!
Lehet, hogy vacsi közben csinálta valaki mert meglátott benne valami művészit...