Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ezt a részt már nem az csinálta aki az elsõ 4et ugye?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Aki igazán érti a filme(ke)t és többször megnézi, az egy új rész kijövetelénél még a klotyóra is félve megy ki, nehogy kiessen a film hangulatából...
Szóval gondolkozz csak <#kacsint>#kacsint>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
miért nem lehet befejezni? annyira idegesítõ,hogy mindíg folytatják:S a végtelenségig....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most már kíváncsi vagyok nagyon az 5. részre, az imdb szerint se nagyon jó film és a rajongók véleménye is vegyes, de sztem nekem tetszeni fog, ha már Saw akkor nem lehet olyan rossz^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyik egyértelmûen a vége, Strahm halála.
A másik szerintem meg az volt, hogy a film elején lévõ gyilkosságért nem Jigsaw felelõs, hanem Hoffman csinálta bosszúból, még mielõtt Jigsaw tanítványa lett volna.
mert ugye úgy volt h kettõ lesz benne de nekem csak 1 esett le....
És még csodálkoznak rajta, hogy sok az illegális filmletöltés????
Hát menjenek az anyjukba! Adják le idõben (hálovékor) és akkor senki nem fogja letõtögetni! Ja hogy olcsóbb, ha használtan veszik meg januárban a kópiákat? Akkor miért nem mennek turtklóba inkább <#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Emléxem hogy az elsõ rész után jöttek olyan találgatások hogy Gordon lessz a 2. részben a segédje Jigsawnak meg ilyen marhaságokat😄
szal sztem a feleség fog játszani hoffmannal 😄
Tehát akár még õ is veszélyt jelenthet Hoffmanra nézve.
És a halála sem teljesen egyértelmû számomra, amikor összenyomja a prés, a végén mintha a teste nagy része a prés fölötti és a rács alatti rész között lenne, mert az egyértelmûen látszott, hogy van hely a prés és a rács között.
Simán meglehet, hogy csak a kezeit és a lábait nyomta össze szerintem.
Dean Winchester:
a bíztonság kedvéért teszek egy soilerkét.
de egyet nem értek amandával mivan?
am nincs bíztonságban hoffman,hisz ott a jigsaw volt felesége aki kapott egy dobozt nem?abban bármi de bármi meglehet 😊
én ha egy filmet megnézek akkor minimum 4 hónapnak elkell telnie,hogy ujból megnézzem.akármennyire is tetszik nem nézem meg sürün,hisz tudom a tartalmát 😞
=)
* és úgy behúzzák a végét
Van még itt mirõl beszélni <#vigyor>#vigyor>
Én speciel tervezek egy olyan hétvégét (valszeg karácsony elõtt) amikor egyben mind az 5részt megnézem.. Jó kis maraton lesz..
Áááá egy film, amit nem lehet elégszer megnézni... Egy film mindenek felett <#idiota>#idiota>
Számomra nem is lesz a következõ 10 évben hatalmasabb... Fõleg ha a végét úgy behúzzûk, hogy köpni, nyelni nem tudunk... <#kacsint>#kacsint>
Lényegében ez egy tökéletes hétvége így, hogy végre láttam az 5-öt <#vigyor0>#vigyor0>
Nekem a tetszési sorrendem a következõ:
1.
3.SAW II
4.SAW IV
<#worship>#worship> JiGsAw RuLeZ <#worship>#worship>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezeket a , meg a . nem ismertem, de majd kipróbálom...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én 10/7et adnék simán érte.
nekem bejött,egyszerûen nem gondoltam volna énsem ,ha befekszik a végén akkor túlélte volna Strahm 😮
jó volt 😄
+3ra ha feltesszük akkor tökéletes az idõzítés 😉
Akinek meg baja van a felirattal: Subtitle Workshop Fogod letöltöd, magyarul is van, és úgy idõzíted a feliratot ahogy akarod.
Nekem az elsõ negyed óra után annyira csúszott a felirat, hogy inkább kikapcsoltam, és anélkül néztem. Nélküle viszont nem volt annyira élvezetes, úgyhogy inkább kikapcsoltam, és majd akkor nézem meg, amikor kijön szinkronosan
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de már én is kezdem unni. A csapdák jók, de kezd uncsi lenni...
Egyetértek az elõttem felszólaló Toy Soldierrel, ekkora hígfost már rég kutyultak össze.. aki fórumozik az tudja, hogy tavaly a 4-nél sem írtam sok pozitívumot az akkori filmhez, de ez aztán most tényleg kritikán aluli.
Nyoma sincs az elsõ részben tapasztalható hangulatnak, Jigsaw már a múlté, egészen másról szól már itt minden. Az állítólagos csavar(ok) (hol is?) a filmben egy hatalmas hasmenés eredményének színvonalával egyenlõek.
értékelhetõ dolgot nem találtam a filmben, egyedül a tv-spotokat rakták össze hangulatosra beharangozónak. Komolyan nem értem hogy lehetett idáig lesüllyedni..
már 10 percet láttam belõle de nemtudom miért nem ragad meg most annyira ez a film.
az elsõ 3at egybõl megnéztem a 4-t is...
de ezt most vhogy nemtudom miért de nem néztem még meg,pedig idõm lett volna rá.
lehet ma-holnap rászánom magam,de félek elõre =)
tegnap este megnéztem...lehet jobban jártam volna, ha nem teszem..
rég láttam ilyen szar filmet.
2/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
PSN ID.: Beegabor
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mert én az elsõ pár percig néztem és nem volt gond a felirattal.