Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
sztem az 5.résszel nincs semmi gond, jól meg van csinálva, igaz sztem nincs akkora nagy csavar benne mint az elõzõ részekben, egyetlen dolog van ami nem tetszett a filmben az pedig az a rész amikor agyonbasszák árammal a csajt...nemtom miért de nekem nem tetszett<#idiota>, mást is kitalálhattak volna oda😄

Egyébként ezt a részt már nem az csinálta aki az elsõ 4et ugye?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cassoneitaly
Háát elõfordulhat, hogy többször láttad bár nem valószínû, de valszeg nálad a többször megnézés oka nem a film iránti 'fan'-atizmus <#idiota>, hanem egyszerûen a megértéshez többször kellett látnod..Nem baj az.. <#kacsint><#vigyor>
Aki igazán érti a filme(ke)t és többször megnézi, az egy új rész kijövetelénél még a klotyóra is félve megy ki, nehogy kiessen a film hangulatából...
Szóval gondolkozz csak <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

mateus33
Ki kötelez rá, hogy nézd? 😄

bertino
banner.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]Crassus
elmennek már a picsába! meddig fog ez menni? Saw 999-ig?
miért nem lehet befejezni? annyira idegesítõ,hogy mindíg folytatják:S a végtelenségig....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

akkor meg nem értem miért hagytad abba az 5.rész megnézését a 10.perc után kb =)
Kremmer
Képzeld el láttam az elõzõ 4 részt!😊Lehet hogy többször is mint te😊

Smuge
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
be is oltotta , hogy rossz acélból volt a lengõkar, beteg állat 😊

Bulykin
ma fûrész maraton van nálam, délután megnéztem az elsõ 3 részt, ha vége a mûsornak amit tesóm néz akkor folytatom 4. majd az 5 résszel, remélem hajnal 4ig végzek veleXD
most már kíváncsi vagyok nagyon az 5. részre, az imdb szerint se nagyon jó film és a rajongók véleménye is vegyes, de sztem nekem tetszeni fog, ha már Saw akkor nem lehet olyan rossz^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cassoneitaly
Én pedig ajánlanám, hogy nézd meg az elõzõ 4 részt is, hidd el, jobb lesz <#kacsint><#vigyor><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kedves Kremmer! A filmet nem csak bámulni, nézni is kell... Ha jobban megfigyelted volna Strahm csapdáját, akkor látnod kellett volna azt is, hogy nem tud a csövekig felnyúlni, ezért nem tépheti ki a csövet. Ajánlom, hogy nézd meg a film hátralevõ részét, kárpótolni fog.
Kremmer
Elkezdtem nézni az 5-öt4Az egy sz@r!Már ott kikapcsoltam amikor a zsarukám feje bent volt abba a sz@rb@ és folyatták rá a vizet 2 csõbõl!Hát könyörgöm,hiszen ott nyúlkál a 2 csõnél!Mi jut ilyenkor eszébe az embernek,kitépni!Elég gyenge kezdés,és elég nagy baki,nem is nézem meg ezt a részt!

akyyy
tavaly is akkor volt😞 pedig lassan HD-be nézheti az ember, otthon fotelba.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az egyik egyértelmûen a vége, Strahm halála.
A másik szerintem meg az volt, hogy a film elején lévõ gyilkosságért nem Jigsaw felelõs, hanem Hoffman csinálta bosszúból, még mielõtt Jigsaw tanítványa lett volna.
Törölt felhasználó
vki letudná irni spoilerban a 2 csavart?
mert ugye úgy volt h kettõ lesz benne de nekem csak 1 esett le....
Csak januárban jön a Fûrész 5!

És még csodálkoznak rajta, hogy sok az illegális filmletöltés????
Hát menjenek az anyjukba! Adják le idõben (hálovékor) és akkor senki nem fogja letõtögetni! Ja hogy olcsóbb, ha használtan veszik meg januárban a kópiákat? Akkor miért nem mennek turtklóba inkább <#boxer><#mf1>
ezért csinálták meg úgy a filmet,hogy legyenek találgatások! és végül megdöbbenjen az emberke =)
xy21
Ezek a találgatások viccesek...
Emléxem hogy az elsõ rész után jöttek olyan találgatások hogy Gordon lessz a 2. részben a segédje Jigsawnak meg ilyen marhaságokat😄

Sztem pedig le fogja még tesztelni. Elõkerestem Jigsaw mondatait a negyedikbõl: "You feel you now have control, don't you? You think you will walk away untested." (Azaz gyengusz angoltudásommal: Úgy érzed, hogy most már Te irányítasz, nemde? Azt hitted, h csak úgy elsétálhatsz anélkül, h nem teszteltelek volna?). Ezenkívül Hoffman eléggé aggodalmas fejet vág miközben ezt hallgatja. És sztem Jill a hunyó a dologban, de lehet h pont ez lesz a csavar... MIndenki rászámít.
igen ,de a feleség az elsõ!
szal sztem a feleség fog játszani hoffmannal 😄
5c0rp330n
sry a spoilerekértha erre járna egy mod, és ki tudná javítani, megköszönném. namind1.
nekem Hoffman már eléggé insider-nek tûnt, gyakorlatilag csak õ lenne képes továbbvinni a játékot, és mint kiderült, elég régóta pajtások John-al, innentõl lezdve kétlem, hogy John pont õt akarná továbbtesztelni. egyszer már tesztelte, mint kiderült.

Ja és az is kérdéses még, hogy
mi lesz Hoffmannal az üvegkoporsóban, biztos azzal az esettel is számoltak, hogy Strahm befekszik oda, tehát nem hiszem, hogy csak úgy kinyílna, és azonnal szabad lenne.
Elég gyorsan ment az idõ ahogy Strahm rájött a dolgokra, és mivel eléggé jól rájött mindenre, biztos nem volt olyan hülye, hogy ne gondolt volna rá, hogy esetleg történhet vele valami. Az egésszel azt akarom mondani, hogy miközben nyomozgatott, offscreen csinálhatott valamit, még ha el nem is mondta senkinek amikre rájött, valami biztosítékot biztos hagyott.

Tehát akár még õ is veszélyt jelenthet Hoffmanra nézve.

És a halála sem teljesen egyértelmû számomra, amikor összenyomja a prés, a végén mintha a teste nagy része a prés fölötti és a rács alatti rész között lenne, mert az egyértelmûen látszott, hogy van hely a prés és a rács között.
Simán meglehet, hogy csak a kezeit és a lábait nyomta össze szerintem.
Nem lenne rossz, ha használnád a spoilert!!!

Dean Winchester:
Lehet, h nincs biztosnágban Hoffman, hiszen emlékszünk,h lett vége a negyediknek. Vmi olyasmi volt a Jigsawban lévõ kazettán, h nem engedi el Hoffmant anélkül, h nem játszottak volna. És talán Jill lesz aki a játékot "rendezi". (Vagy Gordon?)
5c0rp330n
nekem úgy tûnt, hogy jigsaw asszonya hoffman oldalán áll.

az utólsó mondatoddal akartma válaszolni de látom rájöttél te is a válaszra =)
a bíztonság kedvéért teszek egy soilerkét.

de egyet nem értek amandával mivan?
am nincs bíztonságban hoffman,hisz ott a jigsaw volt felesége aki kapott egy dobozt nem?abban bármi de bármi meglehet 😊
5c0rp330n
illetve még 1 kérdés: mi lett volna, ha Strahm jól választ, és befekszik oda mégis? Hoffman maradt volna ott, és mindennek vége lett volna, az egész játékot kockáztatták gyakorlatilag. vagy ennyire biztos volt, hogy Strahm elb@ssza? 😊 mondjuk volt is róla szó, hogy ha eléggé ismered az embereket, tudni fogod, hogy mi fog történni.

5c0rp330n
most néztem csak meg az 5-t, a végén mondjuk már láttam, hogy mire megy ki a játék, de megint qrvára jól össze volt rakva az egész. 1-2 homályos részlet van nálam, ami azért lehet, mert elég rég láttam már a régebbi részeket, én is mindenképpen tervezek majd egy újranézést. ami még felmerült, az az, hogy hogy fogják mindezt a 6-ik résszel rövidre zárni, mivel úgy hallottam, hogy azt tervezik a befejezõ résznek, hoffman pedig most kezdett csak beindulni, és semmi nem veszélyezteti 😊

most képes lennél megnézni még1szer?
én ha egy filmet megnézek akkor minimum 4 hónapnak elkell telnie,hogy ujból megnézzem.akármennyire is tetszik nem nézem meg sürün,hisz tudom a tartalmát 😞
=)
cassoneitaly
vagyis mindenki látta az 5.iket

* és úgy behúzzák a végét

cassoneitaly
Gyerekek ne haljon már ki a topic, csak mert már mindenki látta az uccsó részt...
Van még itt mirõl beszélni <#vigyor>
Én speciel tervezek egy olyan hétvégét (valszeg karácsony elõtt) amikor egyben mind az 5részt megnézem.. Jó kis maraton lesz..
Áááá egy film, amit nem lehet elégszer megnézni... Egy film mindenek felett <#idiota>
Számomra nem is lesz a következõ 10 évben hatalmasabb... Fõleg ha a végét úgy behúzzûk, hogy köpni, nyelni nem tudunk... <#kacsint>

cassoneitaly
Ejjjjjj hatalmas volt.. Végre megnéztük <#wow1> Ugyanis haverral minden évben November közepéig csak ezt várjuk, és idén is nagyon megérte.. <#vigyor> Az uccsó részben tuti nem hisszük el, hogy végzõdik.. De az biztos, hogy megmagyarázzák Dr.Gordon merre tûnt,
hogy mi is van Jill dobozában / mi volt Amanda levelében
ejj, sokminden lez még itt..
Lényegében ez egy tökéletes hétvége így, hogy végre láttam az 5-öt <#vigyor0>

Nekem a tetszési sorrendem a következõ:

1.SAW III
2.
SAW I ; SAW V
3.SAW II
4.SAW IV

<#worship> JiGsAw RuLeZ <#worship>

persze egyértelmû!igazad van szoktam használni,lehet most azért felejtettem el mert még a hatása alatt voltam =)
bertino
tulélem nem az a gond, csak legközelebb ha ilyen van pls.

bocs !
Nem azt mondtam, hogy unalmas, csak azt, hogy felirat nélkül nem igazán volt élvezhetõ, hiszen nekem nincs olyan magas fokú angol nyelvtudásom, mint egyeseknek, és így sajna a szövegnek csak a 60%-át értettem...

Ezeket a , meg a . nem ismertem, de majd kipróbálom...
bertino
használhattál volna spoilert, de mind1

megnéztem, sztem túloztok a 10/2es átlaggal 😄
én 10/7et adnék simán érte.
nekem bejött,egyszerûen nem gondoltam volna énsem ,ha befekszik a végén akkor túlélte volna Strahm 😮
jó volt 😄
idõzítés valóban szar,de a .-al lehet növelni a , -csökkenteni a sebességet!
+3ra ha feltesszük akkor tökéletes az idõzítés 😉
PrisonMan
Ha unalmas akkor nem nézed. Ennyi.
Akinek meg baja van a felirattal: Subtitle Workshop Fogod letöltöd, magyarul is van, és úgy idõzíted a feliratot ahogy akarod.

Kezd kopni a Jigsaw mánia<#szomoru1><#szomoru1>

Nekem az elsõ negyed óra után annyira csúszott a felirat, hogy inkább kikapcsoltam, és anélkül néztem. Nélküle viszont nem volt annyira élvezetes, úgyhogy inkább kikapcsoltam, és majd akkor nézem meg, amikor kijön szinkronosan

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de már én is kezdem unni. A csapdák jók, de kezd uncsi lenni...
hát félhetsz is....

Egyetértek az elõttem felszólaló Toy Soldierrel, ekkora hígfost már rég kutyultak össze.. aki fórumozik az tudja, hogy tavaly a 4-nél sem írtam sok pozitívumot az akkori filmhez, de ez aztán most tényleg kritikán aluli.
Nyoma sincs az elsõ részben tapasztalható hangulatnak, Jigsaw már a múlté, egészen másról szól már itt minden. Az állítólagos csavar(ok) (hol is?) a filmben egy hatalmas hasmenés eredményének színvonalával egyenlõek.

értékelhetõ dolgot nem találtam a filmben, egyedül a tv-spotokat rakták össze hangulatosra beharangozónak. Komolyan nem értem hogy lehetett idáig lesüllyedni..
félek végnézni 😄
már 10 percet láttam belõle de nemtudom miért nem ragad meg most annyira ez a film.
az elsõ 3at egybõl megnéztem a 4-t is...
de ezt most vhogy nemtudom miért de nem néztem még meg,pedig idõm lett volna rá.
lehet ma-holnap rászánom magam,de félek elõre =)
toysoldier
végül sikerült megoldani.

tegnap este megnéztem...lehet jobban jártam volna, ha nem teszem..
rég láttam ilyen szar filmet.
2/10

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

OssianFan
Sziasztok! Nekem a 3. és az 5. rész a kedvencem, a 2 viszont szerintem egyenesen gyenge. Amúgy, csináltam egy Fûrész Fan oldalt, ha gondoljátok, nézzétek meg: Fûrész Rajongói Oldal Még nincs fent túl sok miden, de próbálom folyamatosan fejleszteni, ha adtok ötleteket 😉

Seth
Õszintén? Ez a rész egy nagy fos volt ,kap tõlem egy 3/10 -et, nem is akarom kommentálni

PSN ID.: Beegabor

toysoldier
mindenhol késik

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

már az elején is?
mert én az elsõ pár percig néztem és nem volt gond a felirattal.
5c0rp330n
tl például, de sztem sok nagyobb viszonylag naprakész oldalon fent kell lennie.. tpb-n is fent van.

toysoldier
csak nekem késik rohadtul a felirat?