Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van (vagy lesz) saw3?
az 1 tetszett a 2 sztem sz@r, elrontották, ha ez így folytatódik, ne legyen 3 se

xy21
Na jó kis játékot találtam akkor😄😄
Élveztétek??😄

Törölt felhasználó
http://www.fangoria.hu/foto/saw3.jpg
bigfoot
ok már sikerült

bigfoot
telescopot hogy nyitom ki?mert hiába kattintok a kulcsra majd utánna a lakatra nem lesz semmi

Mr_no_NaMe
Az ajtó alatt volt 😄
Csakk kattintgattam mint a hülye azt ottvolt. Már kijutottam.
Mr_no_NaMe
Én az ajtó elõtti számot nem találom...hol van az? Nincs ott semmi.
SASboy
széfes dolog sehogy sem jön összes

nice legs. what time to open?

Japep
Kössz, már sikerült is!
😄DDDDDDDDDd

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
Hogy lehet gyorsan kinyitni a csapóajtót???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akyyy
nézz fel a lámpára...
látnod kell az összes kódot különben nem fog forogni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Japep
Nekem nem megy a széf számjainak mozgatása a nyilakkal...
😞(((((((((((((((

(A jobbra-balra nyilakkal kell??? Hosszan kell nyomni, mert csak rezeg...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tufa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. A lábad alatt van 1 kulcs azt vedd fel!
2. Nyisd ki vele a föld alatti csapóajtót gyorsan mielött aktiválod a bombát és vedd ki az ezüst kulcsot!!!
3. A polcon van egy szám vedd fel!!!
4. Az ajtó elött is van egy szám azt is!!!
5. Nézz föl a plafonra!!Ott lesz egy V betû,ami egy római 5-ös
6. A csõ mellet van egy csavar,azzal verd le a kést!
7. A fával bekeretezett kis lyukon nézz be és amikor fúj a szél akkor vedd el a zöld zsinórt!!!
8. A tv felett van a szellõzõ nyílás ott van egy arany kulcs azt vedd el!!!Csak nyomjatok rá!
9. Az arany kulcsal nyisd ki a tv melleti sarokban lévõ (alul) kis nyílást ott van egy 2-es.
10. Az ezüst kulcsal nyisd ki a teleszkópot.
11. A teleszkóppal nézz ki az ablakon és látsz egy 8-ast.
12. Aztán a széfet úgy tudod irányítani,hogy a nyilakkal mozgatod és beírid ezt a számsort:egyszer jobbra egyszer balra : 5 1 8 2 11
Az 5-öt jobbra, az 1-et balra, a 8-at jobbra, a 2-t balra, a 11-et jobbra.Cikázva! A NYILAKKAL IRÁNYÍTOD A SZÉF KÓD BEÜTÕJÉT. A SZÁMOK UTÁN PULL-T KELL NYOMNI!MINDEN EGYES SZÁM UTÁN!
13. Kapsz egy zöld kulcsot azzal nyisd ki az ajtót!
14.Kinyitottad és már ki is jutottál

akyyy
most mond már, legalább az elejét. vagy mégjobb, írd le spoilerben ( makrókba benne van)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
direkt erre van ez is kitalálva

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

xy21
De jó hogy ez kifogott rajtatok😄
Próbálkozzatok!!!
Ha nem megy senkinek Pénteken elmondom hogy kell megcsinalni😄

akyyy
<#help><#help><#help>

#73 : a kép szélére viszed és ugy lehet "mozogni"

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hogy lehet a szobában mozogni, mert nekem nem jön össze. ha valamire rákattintok, onnan nem tudok visszajönni. Köszi

Feladom, nem lehet egy helyre se betenni a kulcsot
akyyy
leltme egy kuclsot meg egy cetlit de merre tovább? akulcsot beteszem a lábamnál lévõ jatóba de aztmonbdja ez túl könnyû, meg leltme a tv meletti sarokba egy "titkos helyet?" :S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bigfoot
megjelent a saw 1 vágatlan változatban!

Japep
Hogy az istenbe tudtad te ezt megcsinálni?!?!?!
Pl. van egy kés a plafonba, de nem tudom kiszedni, meg van a széf, de nem tudom forgatni a számzárat...

Szóval mit kell csinálni???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Én már megvettem a Fûrész 1-et, és ma rendeltem meg a Fûrész 2-t!
😄DDDDDDDDDDDDDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
az mi?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

xy21
Na ezt próbáljátok ki<#buck>
Nekem sikerült megcsinálni.
Szobából menekülõs fûrészes

bigfoot
hát igen
addig is megnézem a motelt

Japep
Húúúúú, de messze van ez még...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
okt 31 jön ez a film is!
rendezõ elvileg maradt,kíváncsi leszek

na jó
😄
bertino
ez egy film az isten szerelmére, nem vagdoshatja olyan sokáig, ameddig igazából tartana... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezen a csont kérdésen a fûrészes jelenetnél is el kell gondolkozni
túl hamar vágja le a bokájától a lábfejét, nem gondoljátok?
csont meg minden? ennyi idõ alatt?
Bandew
A fél alkarját? De hisz ott nincs is izület. Egy svájci bicskával el tudta volna vágni a csontot? Meg különben is nem durva ez egy kicsit? Hogy szorulhatott úgy be a keze? Mondjuk ha "mákja" volt a srácnak talán annyira beszorult, hogy a vérkeringése sem volt megfelelõ és nem érzett semmit, amikor levágta magának.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

így van
de igazából én már sokadoszorra néztem meg, és csak akkor gondoltam rá, h bazz ennek ott az ing
húzza oda azt a rohadt telefont és ennyi
viszont akkor megint csak oda jutok, h Jigsaw felkel, megrázza, lelövi
vagy nem is tudom
ezt már nem tudjuk meg soha....
😊
bigfoot
pl ott van a cigi is + a pisztoly t9bb választási lehetõség is volt!!!

nem az volt a célja Jigsawnak, mivel a kulcs a kádban volt, csak Adam lábával kihúzta a dugót, a kulcs pedig lecsúszott a lefolyón
szal jigsawnak alapból nem az lett volna a célja, h levágja a lábát akárki is,
csak így alakult
de ilynekor felmerül az is, h akkor minek van ott a fûrész...na erre nem tudok semmit mondani
😄
ja és ha megnézed.... DR. Gordon akkor vágja le a lábát, amikor ideges lesz, mert csörög a teló, a felesége hívja, csak nem éri el...
na ott ha leveszi az ingét, akkor azzal simán odahúzza, mint Adam az elején a magnót...és akkor megnyugodott volna, h él a család és minden ok és nem vágja le a lábát....
csak erre Jigsaw mit lépett volna?
na jó, nem írom át a filmet
😊
Mincsi
Hát igen....

De már tök sápat volt a doki, vagy nem tom...<#wow2>
De túl lehetett élni...<#nemtudom>

Rush!

bertino
😞

PLackó
<#wow2>

Hunnenkoenig
Ha orvos, akkor gondolom azert ert hozza, hogyan allitsa el a verzest.

Amugy meg szerintem ilyen esetben a szervezet is reagal. En legalabbis ugy tudom, hogy beall ilyenkor valami, ami nem enged oylan gyorsan elverezni.

Multkor volt mindenhol TV-ben, hogy amcsiban egy hegymaszo gyerek valahol a grand canyonban szerencsetlenül jart. A keze beszorult valahova es ket nap hiaba valo varakozas utan, hogy megmentsek, a svajci bicskajaval levagta a fel alkarjat es elgyalogolt a legközelebbi faluig, ami ugy 60-100 Km-re volt...

Igaz. Én sem értettem miért mondta mindenki a halálát. Boldog túlélõként távozott, utánna mivel az elõadás végetért gyilkosunk is elhagyta a színt. Akik meg bentmaradtak azok póruljártak.
Még az sem kizárt hopgy segítet a féllábú palinak elálítani a vérzést, hiszen bebizonyította hogy érdemes az életre.

Jigsaw nem egy sima gyilkos. Azki túléli az már mehet. Hisz a rendörségnek mit mondhatnak? Nem tudják hogy ki mûvelte ezt velük.

Szóval mehetnek élvezni az életet...
bertino
épp ez volt a film lényege...
csak így tudott kiszabadulni, Jigsaw-nak pedig ez volt a célja, hogy elértesse az áldozatokkal mire képesek azért, hogy megmeneküljenek és életben maradjanak

ez nem esett le a végén ? 😄 szal az, hogy kinyírta 100%osan kizárható

az meg, hogy elvérzett... nem tudom, nekem mégis azaz érzésem, hogy vmilyen szinten még visszatér majd

Mincsi
nem hiszem hogy megmenekült a doki, hisz vagy elvérzett, vagy a gyilkos vhogy kinyírja... <#violent>

Rush!

bertino
"Ja meg azt hianyoltam benne, hogy az elsö reszböl felbukkanjon egy vendegszerepre a levagott labu ficko, hiszen az elvileg ugye megmenekült... Kicsit jobban tamogatta volna a folytonossagot."

én abban reménykedem nagyon erõsen, hogy õt a harmadik részben szerintem még ujralátjuk, vhogy megérzés <#vigyor5>

Hunnenkoenig
Na igen, a masodikban talan kicsit tul sok volt az ember, de azert elegge visszafogottan adtak elö.

Az elsöben is volt azert akcios resz, ahol a rendör verekszik a tuszulejtövel ugye, meg meg nehany jelenet a raktarban, mikor kergetik a gyilkost...

Nekem egyedül az nem tetszett egy kicsit, hogy a vegen a csaj teljesen felfedi magat. Igaz igy volt meglepi, de a harmadik reszben igy mar nem lesz izgi, hogy most akkor ki a gyilkos.

Bar mondjuk bizom benne, hogy valamit kitalalnak.

Ja meg azt hianyoltam benne, hogy az elsö reszböl felbukkanjon egy vendegszerepre a levagott labu ficko, hiszen az elvileg ugye megmenekült... Kicsit jobban tamogatta volna a folytonossagot.

Az viszont nagyon jo volt, hogy az utolso jelenet az elsö resz helyszinen jatszodott.

Mincsi
Így van, végre vki...

csak nálam a kettõnél, olyan akció film érzésem támadt...
rednõrök, meg ilyenek...

ettõl függetlenül teccet...

Rush!

Hunnenkoenig
Jo, ilyen alapon minden valamire alapul, hiszen minden törtenet el lett mar meselve, minden dal el lett enekelve...

Az, hogy emberek be vannak valahova zarva egy "kiserlet" miatt, nem egyedi. Elismerem.

Viszont a filmeknel szerintem nem az a lenyeg, hogy egyes elemeket hol lattal vagy nem lattal mar, hanem az, hogy azok a jol ismert elemek hogyan lettek összeteve.

A Star Wars is egy 100 ezerszer elmeselt törtenet volt, csak a kivitelezes volt fenomenalis.

Amugy pedig olyan gyilkos, aki ilyen technikai trükkökkel gyilkolaszik, szerintem meg nem volt...

A Cube csapdait ne szamoljuk, mert az ugye csak gyilkolasra volt, de nem volt igazan alternativa. Vagy beleleptel, vagy nem.

Itt mar eleve benne voltal, csak meg kellett talalnod a kiutat. Mig a Cube-ban a szerencsed döntött, meg az, hogy van-e meg cipöd, itt rajtad allt a valasztas, hogy meghalsz-e vagy sem.

Több ilyen film kellene a nepnek. Ötletes, egyedi, mesterien kivitelezve.

így van, nekem is nagyon tetszettek, de igazából nem sok ötlet volt bennük, vagyis az alapokat más filmekbõl merítették, tehát csakaz egyediség ellen tiltakozom😊

amúgy kötelezõ vétel, csak bevárom a trilógia díszdobozt.
bertino
de láttam, de én csak annyit mondtam, hogy nem egyértelmû a kettõ együtt nekem ^^
ennyi

Hunnenkoenig
Miert, te nem lattal meg hazakat ipartelepek körül?

Csinalt egy atjarot a haz pinceje es a raktar között. Lehet az volt a portas haza...

Hunnenkoenig
En a napokban neztem meg mind a kettöt elöször.

Egymas utani ket napon neztem es nekem mind a kettö nagyon tetszett. Szerintem a masodik resz logikusan követte az elsö reszt es tudtak belöle ujat kihozni.

Arra, hogy a csaj benne van, igenis voltak utalasok, amik egyböl feltünnek, csak nem tudsz vele mit kezdeni. Peldaul egyböl megtalal keves keresessel olyan dolgokat az elejen, amik fontosak a törtenet beinditasahoz.

Na mindegy, szerintem egyaltalan nem vesztett a minösegböl az elsö utan a masodik sem es varom a harmadikat!

Több ilyen film kellene a nepnek. Ötletes, egyedi, mesterien kivitelezve.

bertino
igen, csak teljesen máshonnan mentek be a házba, mint az egyben...
ugyanis az egyben egy raktárra mentek be, tisztán látható, mondjuk ettõl még lehet uaz a ház