Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1 tetszett a 2 sztem sz@r, elrontották, ha ez így folytatódik, ne legyen 3 se
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
látnod kell az összes kódot különben nem fog forogni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😞(((((((((((((((
(A jobbra-balra nyilakkal kell??? Hosszan kell nyomni, mert csak rezeg...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Nyisd ki vele a föld alatti csapóajtót gyorsan mielött aktiválod a bombát és vedd ki az ezüst kulcsot!!!
3. A polcon van egy szám vedd fel!!!
4. Az ajtó elött is van egy szám azt is!!!
5. Nézz föl a plafonra!!Ott lesz egy V betû,ami egy római 5-ös
6. A csõ mellet van egy csavar,azzal verd le a kést!
7. A fával bekeretezett kis lyukon nézz be és amikor fúj a szél akkor vedd el a zöld zsinórt!!!
8. A tv felett van a szellõzõ nyílás ott van egy arany kulcs azt vedd el!!!Csak nyomjatok rá!
9. Az arany kulcsal nyisd ki a tv melleti sarokban lévõ (alul) kis nyílást ott van egy 2-es.
10. Az ezüst kulcsal nyisd ki a teleszkópot.
11. A teleszkóppal nézz ki az ablakon és látsz egy 8-ast.
12. Aztán a széfet úgy tudod irányítani,hogy a nyilakkal mozgatod és beírid ezt a számsort:egyszer jobbra egyszer balra : 5 1 8 2 11
Az 5-öt jobbra, az 1-et balra, a 8-at jobbra, a 2-t balra, a 11-et jobbra.Cikázva! A NYILAKKAL IRÁNYÍTOD A SZÉF KÓD BEÜTÕJÉT. A SZÁMOK UTÁN PULL-T KELL NYOMNI!MINDEN EGYES SZÁM UTÁN!
13. Kapsz egy zöld kulcsot azzal nyisd ki az ajtót!
14.Kinyitottad és már ki is jutottál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbálkozzatok!!!
Ha nem megy senkinek Pénteken elmondom hogy kell megcsinalni😄
#73 : a kép szélére viszed és ugy lehet "mozogni"
Pl. van egy kés a plafonba, de nem tudom kiszedni, meg van a széf, de nem tudom forgatni a számzárat...
Szóval mit kell csinálni???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
😄DDDDDDDDDDDDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
túl hamar vágja le a bokájától a lábfejét, nem gondoljátok?
csont meg minden? ennyi idõ alatt?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de igazából én már sokadoszorra néztem meg, és csak akkor gondoltam rá, h bazz ennek ott az ing
húzza oda azt a rohadt telefont és ennyi
viszont akkor megint csak oda jutok, h Jigsaw felkel, megrázza, lelövi
vagy nem is tudom
ezt már nem tudjuk meg soha....
😊
szal jigsawnak alapból nem az lett volna a célja, h levágja a lábát akárki is,
csak így alakult
de ilynekor felmerül az is, h akkor minek van ott a fûrész...na erre nem tudok semmit mondani
😄
ja és ha megnézed.... DR. Gordon akkor vágja le a lábát, amikor ideges lesz, mert csörög a teló, a felesége hívja, csak nem éri el...
na ott ha leveszi az ingét, akkor azzal simán odahúzza, mint Adam az elején a magnót...és akkor megnyugodott volna, h él a család és minden ok és nem vágja le a lábát....
csak erre Jigsaw mit lépett volna?
na jó, nem írom át a filmet
😊
De már tök sápat volt a doki, vagy nem tom...<#wow2>#wow2>
De túl lehetett élni...<#nemtudom>#nemtudom>
Rush!
Amugy meg szerintem ilyen esetben a szervezet is reagal. En legalabbis ugy tudom, hogy beall ilyenkor valami, ami nem enged oylan gyorsan elverezni.
Multkor volt mindenhol TV-ben, hogy amcsiban egy hegymaszo gyerek valahol a grand canyonban szerencsetlenül jart. A keze beszorult valahova es ket nap hiaba valo varakozas utan, hogy megmentsek, a svajci bicskajaval levagta a fel alkarjat es elgyalogolt a legközelebbi faluig, ami ugy 60-100 Km-re volt...
Még az sem kizárt hopgy segítet a féllábú palinak elálítani a vérzést, hiszen bebizonyította hogy érdemes az életre.
Jigsaw nem egy sima gyilkos. Azki túléli az már mehet. Hisz a rendörségnek mit mondhatnak? Nem tudják hogy ki mûvelte ezt velük.
Szóval mehetnek élvezni az életet...
csak így tudott kiszabadulni, Jigsaw-nak pedig ez volt a célja, hogy elértesse az áldozatokkal mire képesek azért, hogy megmeneküljenek és életben maradjanak
ez nem esett le a végén ? 😄 szal az, hogy kinyírta 100%osan kizárható
az meg, hogy elvérzett... nem tudom, nekem mégis azaz érzésem, hogy vmilyen szinten még visszatér majd
Rush!
én abban reménykedem nagyon erõsen, hogy õt a harmadik részben szerintem még ujralátjuk, vhogy megérzés <#vigyor5>#vigyor5>
Az elsöben is volt azert akcios resz, ahol a rendör verekszik a tuszulejtövel ugye, meg meg nehany jelenet a raktarban, mikor kergetik a gyilkost...
Nekem egyedül az nem tetszett egy kicsit, hogy a vegen a csaj teljesen felfedi magat. Igaz igy volt meglepi, de a harmadik reszben igy mar nem lesz izgi, hogy most akkor ki a gyilkos.
Bar mondjuk bizom benne, hogy valamit kitalalnak.
Ja meg azt hianyoltam benne, hogy az elsö reszböl felbukkanjon egy vendegszerepre a levagott labu ficko, hiszen az elvileg ugye megmenekült... Kicsit jobban tamogatta volna a folytonossagot.
Az viszont nagyon jo volt, hogy az utolso jelenet az elsö resz helyszinen jatszodott.
csak nálam a kettõnél, olyan akció film érzésem támadt...
rednõrök, meg ilyenek...
ettõl függetlenül teccet...
Rush!
Az, hogy emberek be vannak valahova zarva egy "kiserlet" miatt, nem egyedi. Elismerem.
Viszont a filmeknel szerintem nem az a lenyeg, hogy egyes elemeket hol lattal vagy nem lattal mar, hanem az, hogy azok a jol ismert elemek hogyan lettek összeteve.
A Star Wars is egy 100 ezerszer elmeselt törtenet volt, csak a kivitelezes volt fenomenalis.
Amugy pedig olyan gyilkos, aki ilyen technikai trükkökkel gyilkolaszik, szerintem meg nem volt...
A Cube csapdait ne szamoljuk, mert az ugye csak gyilkolasra volt, de nem volt igazan alternativa. Vagy beleleptel, vagy nem.
Itt mar eleve benne voltal, csak meg kellett talalnod a kiutat. Mig a Cube-ban a szerencsed döntött, meg az, hogy van-e meg cipöd, itt rajtad allt a valasztas, hogy meghalsz-e vagy sem.
így van, nekem is nagyon tetszettek, de igazából nem sok ötlet volt bennük, vagyis az alapokat más filmekbõl merítették, tehát csakaz egyediség ellen tiltakozom😊
amúgy kötelezõ vétel, csak bevárom a trilógia díszdobozt.
ennyi
Csinalt egy atjarot a haz pinceje es a raktar között. Lehet az volt a portas haza...
Egymas utani ket napon neztem es nekem mind a kettö nagyon tetszett. Szerintem a masodik resz logikusan követte az elsö reszt es tudtak belöle ujat kihozni.
Arra, hogy a csaj benne van, igenis voltak utalasok, amik egyböl feltünnek, csak nem tudsz vele mit kezdeni. Peldaul egyböl megtalal keves keresessel olyan dolgokat az elejen, amik fontosak a törtenet beinditasahoz.
Na mindegy, szerintem egyaltalan nem vesztett a minösegböl az elsö utan a masodik sem es varom a harmadikat!
Több ilyen film kellene a nepnek. Ötletes, egyedi, mesterien kivitelezve.