2292
-
kis kocka #531 erre csak annyit tudok mondani hogy mindenkinek más az izlése és ezt én tiszteletben tartom, akkor legyen igazad -
#530 nagy hülyeség nem szinkronizálni mert én láttam az első kettőt feliratosan is és szinkronosan is, és messze jobb szinkonizálva! -
#529 másik, hgoy látom használod a netet. Még szép kis avatarod is van. És egy nyomorék keresővel nem birsz? Csak annyit irtam be hogy: fürész 3 megjelenés
Oda sem kellett irnom hogy magyar megjelenés, máris a legelső három, hatalmas betükkel hirdette: megjelenés Magyarországon december 28!!!
Szerinted ha még nem is volt magyar bemutatója, akkor találsz letölthető verziót róla a neten?
Bocs a fejmosásért, de sok idegességet és felesleges pötyörészéstől megmented az embereket és magadat is, ha hajlandó vagy kicsit utánanézni saját magad a dolgoknak! -
kis kocka #528 hát erre ne is várj és szerintem a legnagyobb hülyeség lenne szinkronizálni egy ilyen filmet -
#527 -
#526 Hello. Van már vlahol letölthető Fűrész 3 magyarul??? -
Lipi1980 #525 Neeeeeem bííííííííroooooom tovább!
Melyik a manapság legjobban nézhető verzió, amit le lehet szedni?
Köszike... -
#524 én azt mondom, hogy az első nagyonjó volt, a másodikban rátettek még egy lapáttal és nem csak egy bőrt húztak le róla, viszont nekem a 3 személyszerint nem tetszett; egyrészt túl sok a visszaemlékezés, másrészt túl leegyszerűsödött a cselekmény és nincs annyi csavar mint az előző részekben. -
bcrics #523 üdv vmi elfogadható minőségü linket nem tudna rakni vki/nem torrentet/? -
#522 sokan elfelejtkeznek arról a dologról amit úgy hívnak hogy meglepődés-csavar-fordulat....
nos , ha ezt már láttad egy résszel előbb az lesz az etalon....tehát amit előszőr látsz ahhoz viszonyítasz...
tegyük fel soha nem készült el az első és a második rész...akkor a harmadik végén egy szintén "nem várható" csabvar van!!
de mivel elkészültek ezért hiába vár az ember egy hasonló nagy meglepit a végére az már nem lesz nagy mivel már "hozzászokott".
ezért nehéz filmes berkekben új és meglepő dolgot létrehozni...az első rész pont erről szól az újjításról...sikerült nekik
egyébként mindhárom rész nagyon jó szerintem.... -
#521 tegnap néztem meg. nekem nagyon bejött. utána még vagy negyed órán át nem tudtam mivan, és nem tértem magamhoz:D -
#520 lesz 4 is?
en nagyon szeretem mind a 3 reszt,mert sztem ez nem a tipikus ijesztgetös thrillerek/horror-ok köze tartozik.Hanem van benne vm,ami elgondolkodtató,es borzongató...
Sztem ez a resz sem undoritobb,mint a többi,es bar gyakorlatilag ugyanarrol szol mind3 rész,mégis ismét megtudtam lepödni a vegkifejleten..:) Mondjunk a legütösebb akkor is az elsö rész volt. -
#519 ez csak film, azért azt megnézném, ki élne túl egy ilyet....
szóval csak illúzió, díszlet volt az egész!
Persze nagyon jól megcsinálva, én a körmömme kapartam a falat, még véget nem ért, de kibírtam -
kis kocka #518 egyéni szoc probléma:) nekem kedvenc film-sorozatom és már várom a 4-et -
dieselG #517 Lehet bennem van a hiba, de a héten a kolimban a gépemen néztük a haverokkal, és annyira nem bírtam tovább annál a pontnál mikor a fúrógéppel koponyát lékelgettek, hogy bezártam a bsplayert, a hőzöngő haverokat kikergettem a szobából és utána töröltem a filmet.. egyszerűen rosszul lettem. Már a második részt se bírtam végignézni tisztességesen annak idején :(
Gusztustalan -
kis kocka #516 az avi-nak és a feliratnak ugyan olyannak kell lenie. tehát átírod/másolod az avi/felirat nevét a másikba. -
nagykepu #515 Hi!Én még csak most vagyok itt először!És lenne egy hatalmas és fontos kérdésem! Megvan AVi-ba a film, csak nem tudom, hogy hogy a picsába kell alárakni a leszedett feliratot!!!Valaki magyarázza már el!!!!Köszi!!!! -
#514 http://www.sg.hu/cikkek/48779/kormanyrendelet_hataroz_a_furesz_3_rol -
#513 [spoiler]Végül is talán ha sikerül még akkor visszabillentenie, mikor a kulcs éppen kiesni készül akkor jó.. de hasonló helyzetben tudod mikor tudnék én logikusan gondolkodni :D
A változásba is egyet értek.. de azért a második részben, elég sok olyan jelenet volt, ahol még egy-egy ember lelki világának változását nyomon követhettük. Azért az a pár alany a szobába.. még jó volt. Ebben a harmadikban már mégkevésbé. Látod, ez az a lefele mutató tendencia, amit korábban már említettem.
[spoiler] -
homeless #512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próbáld ki, hogy egy befőttes üvegbe raksz egy kulcsot és tele engeded vízzel. Utánna borítsd ki az egészet, és a kulcs fog kiesni legutóljára. Sötétnek meg tényleg sötét volt a 2 meg a 3 is. Az egybe gakorlatilag egy kivilágított szobába játszódott az egész, itt meg csak a félhomály volt szinte végig. Meg az egybe az tetszett, hogy remekül bemutatták, hogy hogy alakúl ki baráti kapcsolat a két fogvatartott között. Hogy vesznek össze időnként, stb. A 2 és a 3 csak esztelen öldöklés végig, csak a végén kap értelmet az egész. Inkább arra mentek rá, hogy minél véresebbet és gusztustalabbat csináljanak, amit én imádok, de nem egy olyan film folytatásaként amilyen az 1 volt. Abba pl az volt az egyetlen véres rész amikor levágta a doki a lábát. A csapdákat se mutatták meg, hogy hogy végeznek az áldozatukkal, és mégis sokkolta az embereket. -
#511 DVD -
#510 reményeim szerint pontosan ezekkre a dolgokra fog fény derülni a 4-5. részben -
#509 azt amit dvd-n ki tudsz kölcsönözni :) -
Spike31 #508 Hi!A kettőnek melyik verziója a legnézhetőbb?Köszi. -
#507 Azért kell jönni az 1-el, mert mégis csak az volt az első, és ezek a folytatása. Ergo az ember elvárja hogy szinten maradjon a dolog, ne lefelé ágba menjen. De ha még úgy is történik.. hát istenem. De egy mérföldkőnek lennie kell, ez nem más mint az első rész.
De természetesen az egész sorozat hatalmas. Egyedülálló a horrorok között, és bár van akinek nem tetszik, szerintem hatalmasat alkottak mindhárom résszel. :) Nincs harag ha neked tényleg jobban tetszik ez az 1-nél, csak elképzelni, elhinni nem tudom :) Valahol jóval lentebb egy fél oldalas reagba kifejtettem hogy miért, ha gondolod visszaolvashatod. Nem fogom ismételni magam :D
Kiváncsian várom a 4. részt, vajon mit fognak tudni kihozni az eddigiekből, és hogyan valósítják meg. -
#506 Jó leeht túlkapás amit írtam de sztem hülyeség állandóan az 1el jönni az egész trilógia jó szerintem! lehet hülyeség amit írtam hogy jobb a 3 mint az 1 de most ez a csavar dolog is jó mind1ik azt ennyi mind1ikbe van jó meg rossz nézhető kategória! -
#505 Hja, az meg hogy sötét volt.. mit vártál egy kamerás verziótól? Mentél volna a 2.nál is moziba, egyeltalán nem volt sötét az a film. És azt hiszem, ebben is minden kivehető majd ha megjelenik DVD-n. Anno ez volt a Silent Hillel és majd minden a közelmúltban megjelent filmmel, főleg a horrorral. Egy-két kivételt leszámítva. Majd ha lesz idehaza a bemutató, szánj rá egy kis pénzt, és nézd meg te magad is. Én is azt fogom tenni :D -
#504 Na akkor két embernek a válasz, ugymond ellenvállasz, mert csak belekötni tudok, nem egyetérteni.
csum666: tudom, tudom, izlések és pofonok. De mondd hogy csak minket akarsz idegesíteni. Egyszerüen hihetetlen, hogy nem csak hogy egylapon említed az eggyel, de azt állítod, hogy jobb, több a csattanó??? Ugyanazt a filmet néztük? Ebben alig volt csattanó, csavar. Ami volt, azt már sejtettük vagy tudtuk elötte lévő percekben.
homeless:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mégegyszer megnézed a filmet, akkor látthatod, a csaj le volt láncolva kötözve. Jó, kiborítja a savat. Hurrá, a keze nem mállik szét. Aztán meg csak nézi a földön heverő kulcsot és énekel jókedvében?
Raktárat meg nem vesz. Ha venne, könnyedén elkaphatnák. Biztos ismerik a legtöbb állnevét, meg hát pénze is honnan lenne? Lehet hogy van, de inkább azt tudom elképzelni, hogy keresett pár, a sok millió elhagyatott, lerobbant, csövesek álltal lakta raktárat, azt kisajátította magának. A legelhagyottabb helyeken. Korházi cuccot is lehet lopni, nem nagy ügy. De mi van ha rohadt sok pénze van, de azt nem ferrarira költi. Mekkora feltünést kelltene már vele. Kell valami ami gurul, hát ott ez a kis vacak. Ugyan ki emlékezne arra, hogy ez a kocsi merre járt?
A hülye drogos kiscsaj pedig új életet kapott, új lehetőséget, új mestert. És a mester sokmindent tanít. De nem is kell müszaki zseninek lenni, hiszen az összes, az összes csapda az a mester müve. A csajszinak csak fel kell raknia az áldozatra, azt néznie hogyan is müködik. Vagy lett volna említés a filmben, hogy ez az ő csapdája? Ő szerelte össze a dokinőn található nyakörvet. A mester segitségével talán ez sem olyan nehéz. :P Végül annyi, hogy egy jel megszünésével felrobbanjon az a pár töltet. Ennyit még el lehet képzelni :D
Nem kell ennyire keresni a hibákat :D -
homeless #503 Na megnéztem. Nekem így jön sorrendbe a 3:
2 szar, 3 jó, 1 a legjobb. Az elején azthittem, hogy kúrvaszar lesz, már majdnem kikapcsoltam, de utánna beindúlt. Az nem tetszett, hogy végig nagyon sötét volt. Ez már a 2-be is baszta a csőröm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor az elején elkapja a rendőr csajt, akkor a hülye kúrvája miért nem borította ki a savat? Akkor legfeljebb az újja hegyét marja szét nem az egész karját. Bár mindegy mer úgyis meghalt volna. Ja meg azt bírom, hogy jigsawnak honnan van pénze erre a sok szarra? Minden részbe új raktárat vesz, kórházi cuccok, stb. Pedig az első részbe amikor ment a kórházba, ha jól emlékszem valami ótvar régi kocsival ment. Meg azt is bírom, hogy a hülye drogos kúrvából időközbe műszaki zseni lett:). Na nembaj, az a lényeg, hogy az 1. rész üt mindent, de ezek már kicsit el lettek hálivúdiasítva.:(
-
#502 nekem nagyon tecett talán übereli az 1et! több volt benn a csattanó és durva is volt igy a végén felkelve.... -
Bammy #501 [SPOILER]Kösz cassoneitaly. Hát ja azért elég nagy csattanó, de szerintem a legnagyobb hatása az 1.-nek van ilyen szempontból. Ott még az ember nem várt a scattanóüra, mert nem tudta h ez szokott lenni, és az a zene és hogy ott feláll jigsaw, akáhányszor visszanézem azt a rézt ráz a hideg. annyira jó. persze ez a 3 is jó lett, de azért annyira nem mint a többi. de én azthitem hogy az amanda segíteni akart az embereken, mert az adamnak is ot mondta hogy kiszabadítalak. de ezekszerint nem. de ha a 4 majd azt dolgozza fle h a jigsaw h jutott el idáig, akkor szerintme abban lehetne a legnagyobb csattanókat megcsinálni![SOILER] -
#500 -.- -
#499 Bammy!!! Remélem így érted.. SPOILER!!! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a lényeg hogy jigsaw a végén leszopatott mindNkit. Jeffnek mondta, hogy megölheti, de azt nem hogy miért... Mert a kiscsajt elzárta egy szobába, és amikor a jeff elvágta jigsaw torkát akkor vett elő még 1 uccsó diktafont... -
martinho040150 #498 köszikee -
#497 utoljára
FELIRAT EHUNE ITTENE
FELIRATEEE -
martinho040150 #496 VKI IRNA PRIVIBE EGY SAW3 PUKKA FELIRAT LINKET???ELŐRE IS KÖSZI -
martinho040150 #495 HY!!!!LESZEDTEM A CINEMA STORE-RÓLA SAW3 PUKKA-T !DE NINCS HOZZÁ FELIRAT!!:( HONNAN SZEDJEK LE EGY MAGYART? -
kis kocka #494 hello all bocsi a kérdésért de tudna valaki adni egy linket privibe hogy honnan tudnám leszedni(nézhető verzió). nagyon megköszönném -
Bammy #493 SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! nemtom h kell ilyen szart cinálni szalne olvassa el aki még nem látta a filmet!
Na megnéztem. Nekem tetszett, bár nagyobb csattanóra vártam a végén. De lehet hogy túl nagyot vártam.....bár nekem még mindig az első tetszik a legjobban. De ebben végülis mi volt a húde nagy csattanó? most az a lényeg hogy az amanda nem csinálta jól a dolgait és megölte azokat akik túlélték volna és a jigsaw berágott de adott neki mégegy esélyt, de aztis elcsezste és kitervelte az egész kinyírást? mert sztem ez elég gyenge az egyhez emg a kettőhöz képest. azt nem értem viszont hogy a faszi kislánya hogy volt/hol votl a végén. bár az végig csesztette az agyam hogyha akkor rabolták el a fatert amikor a kislány suliba készül, mi lett a lánnyal? nade et mondja el vki pls. -
#492 bsplayer leszed megnyit film,aztá load subtitules