2292
-
homeless #571 Nemmondod komolyan, hogy a 2. rész tetszett a legjobban!? Tudod, izlések és pofonok, de akkoris. Nekem ez a sorrend:
1,3,2
valakinek 1,2,3
De azzal általába mindenki egyet ért, hogy az 1 volt a legjobb. -
#570 nekem ez a resz egy kicsit trutymosra sikerult. vagyis csak a gyilkossagok kerulnek vegig eloterbe (persze azt nem mondom hogy nem kreativak - mert nagyon durvak es kidolgozottak). osszesegeben tetszett nagyon (nem akartam elaludni meg ilyen baromsagok) de a II. resz viszi a primet meg mindig. minden teren. illetve az I. sem elhanyagolhato. a ket reszben volt egy kis logika. vagyis gondolkodni kellett, amolyan rejtvenyek voltak, kis kirakosdi. itt meg semmi ilyesmi.
mondjuk a vege az nagyon jo de nagyon sajnaltam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiscsajt (aki a hulye apja bosszu-szomja miatt fog elpatkolni) -
kesz a DVDRIP idozitett valtozata
toltheto innen: SAW III
(koszonet erte ozzy007 -nek)
(kisebb hiba van benn, annyi hogy egy rovid kis monolog nincs feliratozva az elejen, a vegen meg hianyzik egy kis resz de vegig ugyan azt ismetlik a feliratban (rendor ordibal hogy: Daniel! Daniel!) ott a szoveg hianyzik csak szamot ir. - ennyi)
-
#568 Illetve nem csúszik, csak vágatlan verzió révén az új mondatok hiányoznak belőle :) -
#567 :DDD -
#566 Elég sok helyen csúszik a felirat, én még inkább megvárok egy másikat ^^ -
#565 Elkészült a felirat a DiAMOND-os verzióhoz.
Készítette: dnprulz
Köszönet neki! -
#564 hát amcisban már van dvd, mert most tettek ki dvd ripet, feliratosan, és az erlső kommentelők közöt beírták a végét:D:D mindenki az illetőt szivatja -
#563 Hogy érted hogy mivel "hergelte"? Nem értem a kérdést...
Jaja képtelenség a koponyaműtét, de látványos volt az meg kell hagyni!! Huh én majdnem elhánytam magam azon a részen :S durva volt!
DVD-ben szerintem majd csak Április fele jön ki. Vagy Március végefele.
-
#562 Magyarhonban mikor lesz kapható DVD kiadásban? -
Romtotem #561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv
Én is láttam a filmet, eszméletlen jó volt. Nálam is a sorrend: I, III, II.
Nem tudom mivel "hergelhette" Amanadát Jigsaw, és ti?
Koponya-operáció, ahogy filmben volt, teljes képtelenség. -
#560 Hát ha többször nézed akkor tényleg elveszti a film az "értékét" :)
Nekem elég volt 1szer! Mondom én mindeggyiket láttam és szerintem a 2.rész parásabb volt, de ez a 3. hát nem is tudom.... egy kicsit más kategóriába sorolható. Én inkább gusztustalannak mondanám!
Igen a savas rész nem volt semmi :) meg amikor kitépte a csajnak a bordáit az a szar :S ájj az durva volt!
Feliratosan láttam amúgy! -
Aspyrin #559 Hehe, már alig várom -
#558 hehe, minnél több idő tellik el azóta, mióta megnéztem, annál kevéssbé tetszik ez a rész. Na majd lepörgetem újra, hátha.. -
#557 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom a többi jelenet nem vágott a földhöz, de az álltalad említett, az nagyon. :) (na jó, meg a savas jelenet egy picit). De a belsőségtöltő és a fagyasztó már majdnem hogy nevetséges volt -
#556 Ajajj,akkor lehet,h nem bnővel fogok elmenni a moziba:D -
#555 feliratosan vagy szinkron? -
#554 Hu emberek, ma láttam a Fűrész 3-at!
Láttam az első 2 részt is nemrégiben megnéztem újra hogy felfrissítsem az eseményeket, de a 3... hát tényleg nagyon durvára sikeredett!! Nemtudom szerintem ez már tullőt a célon!
Nem csodálom hogy rosszul lettek amerikában a moziban, mert tényleg olyan jelenetek vannak benne hogy... fujj! Nem is az hogy parás, hanem már gusztustalan, de nagyon!
Pl az hogy mutatják amikor a csávónak felvágják a fejét és ahogy lebontják a koponyáját az nagyon durva volt! Majdnem elhánytam magam közben...! De minden apró részletett mutattak, nem csak részleteket, nagyon durva. A többi részről meg nem is beszélve...
Meg lehetett nézni, de többször nem fogom megnézni az tuti! -
homeless #553 Úristen már tíz perce sírok a röhögéstől.:DDDD -
#552 Marha nagy :D:D -
#551 Na ez engem is érdekelne; mert én se vágtam le hogy akkor most miért és függ az életet tőle (vagy mi?) -
#550 :) -
Hardstyl3r #549 Jigsaw már sztem túlzásba vitte a játszadozást LOL:) -
#548 nem csak 4, de 5-ik részre is leszerződött Jigsaw -
nojcibaba #547 Sziasztok!
Én is már láttam a 3-at. Lenne egy kérdésem ahhoz, aki már látta!
SPOILER (sajna nem tudok ilyet csinálni).
Számomra nem derült ki, hogy mi állt a borítékban, amit Jingsaw betett 1 fiókba Amandának. Mert amikor Amanda elolvasta, bőgött.
Sziasztok! -
#546 Jaaa! Esküszöm, azért ugrottam fel fél 10-kor hogy mi a franc ez a zene, reklám közbe! Aszittem megőrültem me akkor fan lettem :D:D -
Lipi1980 #545 Nem nagyon idevágó, de tegnap láttam a Denzel Washington új filmjének (Déjá vu) bemutatóját a TV-ben, és kb. 3/4-e alatt a fűrész sorozatból ismert Charlie Clouser - Hello Zepp c. zene megy. Lehet, hogy sok silmzenével csinálnak ilyet, de nekem akkor is erről a zenéről mindig is a FŰRÉSZ fog eszembe jutni... -
#544 Huhh ház hatalmas volt mindhárom rész :) Igen csak odavert nálam mindent a egész triológia, talán a 2 nem lett olyan jó mint a másik kettő.Igazából nálam csak a váratlanság miatt tetszik jobban a Fűrész 1. mint a 3. Íme az értékelésem: Fűrész=9.5/10. Fűrész2=7./10. Fűrész 3=9.0/10. -
Bammy #543 köszönöm -
ugot2know #542 van,hangalámondásos és videókazettán,1800 ft-ért a tied lehet!Na kell? -
#541 Itt a zene
A legelsőt szedd le -
Bammy #540 egyetlen ép torrentet találtam, annál meg nem indul el a letöltés. tud valaki adni egy oldalt, linket, ép torrentet, ahonnan le lehetne szedni? -
Bammy #539 thx! -
#538 Charlie Clouser - Hello Zepp a CÍME -
Bammy #537 Meg tudná adni valaki annak a számnak í címét és előadóját, ami mind a 3 fűrész részben bent van? Az elsőben a legvégén amikor minden durvaság kiderül akkor megy, és hihetetlen jó. A 2.-ban akkor megy azthiszem amikor bemennek abba a szobába ahol az 1.-ben a 2 faszi volt. A 3.-bn nem emlékszem hogy van e. Szerintem mindneki tudja melyikre gondolok. Csak ez az egy kéne szóval nem akarok egy egész soundtracket letölteni. thx -
#536 Gratulálok, ügyes vagy.Direkt akarod elrontani más élményét?A SPOILERT mi a francért nem bírod kiírni???
Még szerencse, hogy csak a "végén" szót láttam meg.
Mostanában ritkán néztem be ide, hogy elkerüljem az ilyeneket.Úgy tűnik kénytelen leszek még egy hónapig távol maradni. -
bcrics #535 jha most sikrült megnézni a filmet (/szar ez a kameraverz./)
jha...
....
a végén amikor a dokinak szétrobban a feje ...respect...
és most mi van a faszi hogy a kislányát mentse ő leszen a fűűrész??
szerintem:9/10 -
#534 Én megpróbáltam megnézni szinkronosan és hát minden tiszteletem Dörner Györgyé(nagy kedvencem), de messze nem tudnak olyan érzéseket belevinni a szinkronhangba, mint az eredetiben hallani.Jigsaw diktafonos hangja meg egyenes a katasztrofális-az eredeti után.Az idióta fordításokról nem is beszélve(my name is very fucking confused - az én nevemnek semmi köze az egészhez), bár ez annyira nem zavaró. -
#533 sztem január 4. és tuti feliratosan. dvd-n lesz csak szinkronos. a kettővel így volt. bár bármi megeshet, nem hiszek én már a moziknak -
Rohamoszti #532 Most akkor december 28. vagy január 4-étől adják nálunk moziba?