Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xy21
Wow a trailer nagyon f@sz@.(mármint a 3-nak😄)

A folytatásokat úgy kell nézni, hogy el kell vonatkoztatni az elsõ résztõl!!!
Bár ez nagyon nehéz!
Abban a pillanatba, hogy ez sikerült, nagyon tetszeni fog a második, harmadik, sokadik rész is!
Az elsõ rész azért volt 10/10, mert egy teljesen új alapötlettel állt elõ...
A második rész azért okozott sokaknak csalódást, mert nagyon próbálták az elsõ részhez hasonlítani, ami azért nem hasonlított, mert ha hasonlítana, akkor nem a másokdik rész, hanem az elsõ rész folytatása lett volna! Olyan kb. mint a Gyûrûk Ura trilógia, ami valójában egy történet, csak 3 részre szétbontva.

Próbálájtok úgy nézni, hogy ne keressetek benne olyan dolgokat, hogy ez vagy az jobb volt az elsõ részben, stb. Csak az adott filmre koncentráljatok, és majd a végén amikor megnéztétek az egészet, akkor kapcsoljátok össze a kettõt!

Nekem anno a Mátrix-nál sikerült! Amikor megnéztem a elsõ után a második részt, majd a harmadikat is nem jött be! Hogy lehet egy ekkora filmet (történetet) így elbaszni! Aztán külön-külön szedve néztem meg õket, és így sokkal jobban bejött!!!!

A FÛRÉSZ MINDEN IDÕK LEGJOBB (PSZICHO)HORROR FILMJE!!!!!
I can hardly wait the Saw III...
akyyy
de azért a kettõ végén is durva volt h a gyerek mindvégig ott volt, és basztak szétnézni jobban😄
meg olyan jól megbíztak abban az állítolagos "gyilkosban" a rendõrök hogy odamentke a müszerekhez, másik filmbe meg a pasi gyereke nem bízik az apjában..😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kmarha
Igéretes 😊 A végén mikor nem egy emberhez, vagy csoporthoz, hanem egész
Amerikához szól... 😛 nyami. Naon kiváncsivá tettek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dynamic
Az ember minden filmnél úgy érzi, hogy a második rész jóval gyengébb mint az elsõ, holott sokszor ez csak azért van, mert a második rész nyílván az elsõ rész alapelemeire épít és nem lesz olyan újszerû, váratlan, azaz már nem lesz olyan hatásos.Hülye példa, de ez olyan mint amikor váratlanul pofán vágnak valakit, az jobban sokkolja õt, mint amikor tudja, hogy fog kapni eg ütést.
jaja, az is fasza volt. Ebbõl is látszik, hogy nem terveztek folytatást. Szerintem sokminden másképp lett volna ha terveztek volna folytatást, de akkor nemhiszem hogy ekkora sikere lett volna. De amikor én elõször néztem, akkor az volt a legdurvább rész amikor Adam(így hívták?), megtalálja a halott korházi csávónál(akirõl azt hitték hogy õ a jigsaw) a diktafont és jigsaw elkezdi mondani a szokásos szövegét. Na az a rész elsõre nagyon komoly volt.

akyyy
jah az dúrva volt, ahogy mondta a rendõr h a gyilkos szereti közelrõl élvezni amüvés vagy vmi ilyesmit mondott, és szépen felkelt jigsaw a földrõl...😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Az a zene a végén meg az az egész jelenet egybe... Úgy össze van rakva, hogy nagyon nehész lesz felülmúlni. Még mindig kiráz a hideg ha nézem. Az elsõ rész nagyon jól fel van építve. A film nagyrésze már szinte unalmas, de az utolsó fél óra hihetetlenül pörgõs, és amikor már azthinnéd vége, akkor kapod meg a kegyelemdöfést. A másodiknál nem éreztem ezt. Önmagába az is elég jó film, de inkább nem is hasonlítom az elsõhöz mert a gyilkoson és az alapötleten kívül szinte mindenbe különbözik. És azért mondtam, hogy nem fogják tudni felülmúlni, mert ebbõl a történetbõl nemtudom milyen csavart lehet még kihozni. És a trailerbõl is az látszik, hogy a horror rész fog dominálni. Remélem pozitívan fogok csalódni.

ööö, miért ne tudnák felülmúlni? simán felülmúlhatják.
Az elsõ részt nem fogják tudni felûl múlni. Akkora befejezést a 2-be se tudtak csinálni, és most se fognak, szóval itt inkább a látványra fognak rámenni, hogy minél véresebb és nyomasztóbb legyen az egész. Szeretem az ilyen horrort is, de már a 2. rész is teljesen más kategória volt mint az 1.

bertino
ez már két fokkal horrorosabb, mint a eddigiek, fõleg így trailer alapján...
és Jigsawnak ujra kopasz feje van 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PLackó
nah ez már jó<#eljen>

kíváncsi vagyok,hogy tudja a tartani a 3. rész is az elõdjei színvolnalát.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

wesker24
ahoyg mondod !!!!
PLackó
hát ebböl nem sok mnden derül ki😊

http://www.youtube.com/watch?v=kQK6bpfsLAg
Hallo valahonan lelet tölteni már a FÛRÉSZ 3 trailert?
akyyy
én is megnéztem feliratosan is és szinkronosan, és nekem bejött!😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Én az elsõ részt csak felíratosan, míg a másodikat felíratosan és szinkronosan is láttam! Itt-ott nagyon jó volt a szinkron, de összegészében sajnos rosszabb volt szinkronosan! Fõleg az a rész, amikor a csajszikám az injekciós tûs veremben ássa ki a kulcsot! Ezen jelenetnél váltogattam a ENG-HUN hang között és mérföldekkel jobb volt az eredeti! Bár egy szinkronszobában sosem fogja átélni a szinkronszínész (legyen akármilyen jó) a helyes súlyosságát, és sohasem fogja magát beleélni annyira a helyzetbe...
A szinkronoknak a hibája ilyen irányban is keresendõ, nemcsak abban, hogy a színész eredeti hangjához képest a magyar hang mekkora egy ratyi!

Nagyon várom már én is a III. részt!!!
jaja én is azt mondom, én az 1et angol hang hun fel. al néztem, és nem tudtam máshogy elképzelni és nem is akartam megnézni a 2.ikat, így azt is ENG dub HUN sub-al néztem, éa a 3.ikat is úgy fogom 😛 , amúgy sztem döbbenetes h milyen jók a színészek és hangjai, meg Tobin Bell-nek aza reketettes hangaj azt semelyik magyar nem tudja utánozni 😉 még akkor is ha nagyjó a magyar szinkron 😊

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

bertino
kár, mert az eredeti az igazi 😊

akyyy
anno megnéztem fûrész 2-õt, és sokkal de sokkal joban megfogott magyar nyelven...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sland
román hanggal és finn felirattal.<#idiota>

egyébként English DUB + Hungarian SUB lesz... ASSZEM

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

akyyy
feliratos lesz itt, vagy szinkronos?

jah amúgy a trailert meglehet nézni A barlang vetítésén, ott ugyanis csak ott adják a saw 3 trailert =D

OKt.27.ikén lesz a mozikban, az hogy itt nálunk mikor lesz,dunno ....

jAsOn VoOrHeEs
Egy trailert már szívesen meglesnék <#gonosz1>

SAW 3 plakát

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bertino
<#eplus2>
vagyis nemsoká mozikba lesz

PLackó
A 3. rész ha jól látom 12 millió$-ból készült.
Júni 19-ig forgatták.

bertino
frissült a lap -.-

nem tom ti hogy vagytok vele, de a legjobb az 1 volt, aza fordulat,az a zene,....áh legjobb

Sland
120 nap múlva meglátjuk...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

PLackó
most csak egy áldozat lesz? 😮

Sland
Elsõ plakát!

Itt az elsõ Fûrész III plakát
2006. június 29. 21:46, Csütörtök - Ötvös Tibor

Mint az ismert, a nagysikerû Fûrész trilógiává bõvül. A szokásokhoz híven az alkotók pár hónappal a bemutató elõtt nyilvánosságra hozta a film elsõ poszterét. Ötletességbõl ismét jelesre vizsgáztak a plakát megalkotói.

Októberben trilógiává bõvül az utóbbi idõk egyik legnagyobb horror-sikere, a Fûrész. Az alkotók szép lassan csepegtetik az információkat a filmrõl.

Klikk ide!
Nemrégiben került nyilvánosságra a Fûrész III forgatókönyve. A mai napon azonban a marketing-osztály emberei fellebbentették a fátylat az elsõ plakátról is. Az elõzõ rész posztere elég nagy botrányt kavart, sokan kifogásolták a törött körmû levágott ujjakkal szimbolizált kettes számot.

Nos, a fanyalgók bizonyára nem fognak örülni a harmadik rész poszterének, hiszen a hármas számot ezúttal egy emberi száj fogai ábrázolják. Bár tény, hogy legalább nem töröttek.

Jigsaw felszívódott, pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltûnik a nyomozók szeme elõl. Miközben a rendõrség minden erejével az õrültet keresi, Lynn Denlon doktornõ éli mindennapi életét.

Fogalma sincs arról, hogy hamarosan õ is kénytelen részt venni Jigsaw õrült játékában. Egyik éjszakai mûszakának végeztével Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik. Az õrült gyilkos "ráveszi" õt, hogy életben tartsa addig, míg másik áldozata, Jeff "játszik".

SG.HU

Nikici72
Van 3. rész? Nem is tudtam. Biztos jó lesz! 😊

akyyy
sztem az lesz a jó hogy ezt is az rendezi aki amásodik részt😊

STREEX
Kár hogy a második rész rendezõje rendezi ezt is.😞

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX
Kár hogy a második rész rendezõje rendezi ezt is.😞

bertino

EmIn3m02
<#worship><#worship>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Sland
Nah ennek örülök. Kössz hogy ezt megosztottad velünk

jAsOn VoOrHeEs
Egyébként nem tudom, hogy mennyire figyelgetitek a hivatalos honlap -ot, de már lassan az is kezd beindulni <#eljen>

jAsOn VoOrHeEs
Hétfõtõl forog a Fûrész 3.
[ az elõzõ hozzászólás, ( #95 ) picit több infóval kiegészítve ]

Mint azt már megírtuk: nemsokára készül és Halloweenre már a mozikban is lesz a Fûrész harmadik része. Most már részleteket is tudunk.

A legtöbbeket foglalkoztató kérdés alighanem a szereposztással kapcsolatos. És egy gyors válasz: IGEN, a harmadik részben visszatér Jigsaw (Tobin Bell), és vele lesz új sidekickje, Amanda (Shawnee Smith) is. Az elsõ két filmbõl visszatér még az egykori starship trooper Dina Meyer (alias Kerry) is.

Az új fõszereplõk közül egyelõre két színész neve ismert. Bahar Soomekh (akit az Ütközésekben láthattunk elõször, jelenleg pedig a Mission Impossible 3.-ban jut meglepõen fontos szerephez) a Lynn nevû hölgyet alakítja majd, míg a Jeff nevû karaktert Angus MacFadyen skót színész kelti életre. A 43 éves aktort sok moziban láthattuk már: a legtöbben alighanem az Equilibrium-beli gonoszkodására emlékeznek.

Az immáron trilógiává bõvülõ Fûrész univerzum új epizódjának startpisztolya jövõ hét hétfõn, azaz május 8-án dördül majd el. Akárcsak a második részt, ezt is Torontoban forgatják. A rendezõi székben a Fûrész 2. direktora foglal majd helyet, és az elsõ két rész társszerzõje, Leigh Whannell fog a borzongásról gondoskodni egy remélhetõleg ütõs szkript által.

Újszülött olvasóink kedvéért foglaljuk össze a tényeket: hatodik hó hatodikán jön az Omen remake, júliusban a Pulse amerikai verziója rémisztget, október hatodikán A texasi láncfûrészes prequelje érkezik, az azt követõ pénteken, 13-án az Átok fog folytatódni, Halloweenkor pedig ugyebár a Fûrész 3. várható. És ha mindez még nem lenne elég: hamarosan forog a Motel újabb része is...

Sland
köszi!

Aki lusta a linkre kattintani:

Alakul a Fûrész III
2006. április 18. 19:55, Kedd - Ötvös Tibor

Újabb infók láttak napvilágot a világsikert aratott Fûrész harmadik részérõl. Eszerint a forgatást május elsején kezdik meg Torontóban, a bemutató pedig idén októberben esedékes.

Lehet szeretni vagy utálni, de azt el kell ismerni, hogy a Fûrész egyedi színfoltot jelentett a már kissé bepunnyadt horror mûfajában. A minimális költségvetéssel készült film hatalmas világsiker és megjelenése után azonnal kultuszfilm lett. A második rész még erre is rátett egy lapáttal és méltó módon folytatta a már megkezdett történetet.

Ezek után senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy a Fûrész is trilógiává bõvül. A harmadik részrõl eddig elég kevés információ látott napvilágot, ma azonban szinte elárasztotta a netet az adathalmaz. Ezek szerint a forgatás május 1-én kezdõdik Torontóban, a bemutató idõpontja pedig októberben esedékes.

A szereplõk közül visszatér Tobin Bell Jigsaw és Shawnee Smith Amanda szerepében. Két "áldozat" személye is nyilvánosságra került. Az elsõ Lynn, a 30-as éveinek végén lévõ háziasszony és feleség, akinek - mint minden "áldozatnak" - akad némi rejtegetnivalója még saját családja elött is. A másik Jeff, aki nem tudta feldolgozni fia halálát. Baleset volt, de soha nem tudott megbocsátani magának.

A két szerepre még zajlik a válogatás. A direktori székben visszatér Darren Bousman is, aki Leigh Whannel forgatókönyvébõl készíti filmjét.

akyyy

jó film az 😄
3 is az lesz
nem nézed meg. kész. ne legyél gyenge.
bigfoot
hát igen,így is lehet mondani😊

Sland
köszönjük építõ hozzászólásodat. ha nem tetszik nem kell megnézni.