2292
  • KKK777
    [parazs=RED]PARÁZS[/parazsha vki tudja akkor vegyen fel msn-en
    címem:[email protected]
  • KKK777
    Lécci vki irja meg h kell a feliratot be tenni a filmbe
  • wesker24
    Na neeee ez nem lehet igaz !!!

Nézd meg azt az is nagyon jó horror film

nekem azt is tetszett !!
  • desigo
    looooooool

A halál alagútja jött le helyette:(((((((((
  • wesker24
    hát ez sokkal véresebb és durvább mint a 2 lehet hogy mire a kukorica elfogy már körmeid se lesznek
  • desigo
    Nah ez lejött
    megyek kukoricát pattogtatni aztán nézem
    (legalább nem a körmöm rágom le mint a másodiknál:)
  • wesker24
    szegény csaj
  • Prof William
    a SAW -ot a legegyszerűbb folytatni.

Van egy pali nevezzük Jack-nak aki túléte a SAWbácsi életbecsülő kúráját és nemhogy túlélete rájött hogy ez a helyes út és a köv részben ő fog csapdákat csinálni. :)

Lehet ezt a végtelenségig húzni...
  • Seth
    uhh
  • xy21
    ez nem bomba volt ha jobban megnézitek, hanem puska töltények vagy mi a fene!!!
  • bertino

remélem mostmár megnyugszik a lelked
  • akyyy
    tegyél be képet arrol a jelentről akkor
  • bertino
    nem nyitottad ki eléggé a szemed :)
  • akyyy
    miért? én nem vettem észre h felrobbant volna:S kis
  • bertino
    egyelőre annyi a téma, hogy valóban nem tudni mi lett vele, sztem felesleges is találgatnunk :)
    egyértelműen nem volt a hullája sehol, szal vagy a jövő zenéje, vagy már nem lesz semmi többé vele kapcsolatban
  • bertino
    jaj.... ez csunya volt :S
  • Seth
    a csaj nyakán lévő bombáról tudtam, de azt hittem te vmi nagyobb bombára gondolsz,amitől mindenki padlót fog.
  • akyyy
    én nézem, úgy mint te, hisz te meg nem is tudtad h van ott bomba?
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ami fel is robban...te nem nézted a filmet??? AZ csak őt ölte meg
  • akyyy
    ami a csaj nyakán van
  • Seth
    milyen bomba??
  • akyyy
    de elvileg felrobban a bomba és ott nem marad életbe senki, nem?
  • Maak
    Nem élte túl, szerintem sem...Adam sem halt meg, de Amanda eltette láb alól, ahogy a rendőrsrácot is...itt egyedül Amanda élte túl más nem...bár lehet, hogy tévedek
  • Seth
    vmi életjelet akkor adhatnának róla, b@ssza a csőrömet hogy mi lett vele. A vérveszteségbe szerintem belehalt (mondjuk orvos, vmivel csak át kötötte. Az lenne szupi megjelenne a 4. részben mankóval sántikálva, vagy műlábbal ^^, de ez ugye nem fog megtörténni ha előzmény lesz :(
  • cassoneitaly
    Emberek nagyon ottvan ez a rész... JIGSAW odatette magát ismét..Várom mikor készül el a www.saw4.com website
    " SUFFERING? YOU HAVEN'T SEEN ANYTHING YET "
    "It's time to start our game..."
    "Live or die, make our choice"
  • bertino
    honnan veszed, hogy meghalt ?

hisz kiállta Jigsaw játékát... semmi oka nem lett volna Jigsaw-nak arra, hogy megölje, a fürdőszobában pedig nem maradt ott
  • Seth
    lefürészelt lábról jut eszembe. Dr Gordonnalmi a fene lett?? Oké, hogy meghalt, de mutathatták volna hol (vagy csak én nem figyeltem)
  • akyyy
    nah ez jó kérdés. első rész, lefűrészet láb...vajon mért...-

második az ujjak.... már ott is furcsa volt.D
  • bertino
    tudod mit b@zmeg, ha képtelen vagy 10 sort visszaolvasni, ne is írjál be ujbol 3at
    fogd magad és huzodj vissza a seggedre, azt majd ha leért meglátod, hogy milyen minőség hülyegyerek
  • KKK777
    és majd amúgy a feliratot h tudom a filmhez rakni??
  • KKK777
    Saw.III.TELESYNC.XViD-PUKKA
    ezt töltöm ez jó sztetek?
  • KKK777
    ja ok de már úgy is elkezdtem Isohuntról letölteni
  • hellnight
    Persze magyarul. OMG
    Hozzánk csak karácsonykor fog eljönni. Ezt hozza a Jézuska nekünk :D
    Meg szvsz sztem nem is lesz szinkronos a mozikba. Majd DVD-n, de az meg engem marhára hidegen hagy :D
  • werter
    de hogy jönnek ide a fogak ??????
  • akyyy
    aha
  • Bammy
    Csáó! isohuntról elkezdtem szedni ezta pukka verziót, 700 valamennyi mega, ennek tűrhető a minősége? érdemes leszedni?
  • KKK777
    Csá vki tudn adni egy oldalt ahonnét le tudnám szedni a Saw 3-mat magyarul vagy feliratoan. Mert márnagyon vártam:D
  • akyyy
    előzmények
  • Spike31
    benco7 a Pukka féle verzió szép,tehát azt tőltheted és van hozzá felirat is

[spoiler] nem tudom,h ti hogy vagytok vele,de az,h a pasi meg a nő férj és feleség,már a felénél tökéletesen kivehető volt,egyedüli csattanó az volt,h a kiscsajt is elrabolta. Viszont az,h mikor az amanda lelőtte a csajt és mondta a saw,h ezzel megöltél négy embert,az nekem pl tetszett,de ez az agyműtét eléggé durvára sikeredett,szval azt nem kellett volna ennyire részletezni,ez a rész inkább véresebbre sikeredett,mint horrorosra,meg kiváncsi leszek,h miről fog szólni a 4 5,h ha meghal most sawbácsi...[spoiler]
  • akyyy
    nah megnéztem én is, és az előző véleményeken vagyok, nem fogott meg annyira mint az előbbiek, viszont véres effektekben durvább...

[spoiler] ugyanúgy benne van a fűrészeléses jelenet, stb, amitől kaparom a falat, ez jó, meg a műtéses jelenet...nah ott totál rosszul voltam:(

meg az is jó pont volt, hogy folytatták az előző rész eseményeit egy picit, viszont igy sejthető hogy a következő részben is szépen elmonjdák ennek a folytatását:)[spoiler]

nálam is ez a leggyengébb fűrész, bár az ilyen tipusu filmekben ha csak ez létezne is magasan lenne:)