Saw - Fűrész filmek

← ElőzőOldal 46 / 46

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mincsi
De , az a ház volt...
Ott volt még Adam maradványa is..
Vagy tévedek??

Rush!

bertino
ezen már én is gondolkodtam 😊 az elsõ részben nem az a ház volt, aminek a pincéjében történt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
jah, de odfa hogy kerüétek? az elõs részben az a hely vmi raktárban van, nem?
a másodikban meg már annak a háznak a pincéjében.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

STREEX
a hetedik utánzatakén szokták feltüntetni.De stem 100x jobb.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sorolj fel pár filmet amibõl merített?Mert még hasonlót nem igazán láttam!Nem tökéletes, de az utóbbi idõk ötlettelen unalmas filmjei között egy üde színfolt volt legalább! A Fûrész 2-rõl ez már nem mondható el, jó volt, de nem az igazi!
Sengag
Egyetértek <#vigyor5>

People who eat live longer.

STREEX
Az imdb-n eddig csak tobin bell vagyis jigsaw neve van eddig feltüntetve.Ezexerint biztos benne lesz vagyis vagy bégse halt meg, vagy az elõzményeket fogja a film elmesélni.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

desigo
Jaja hobbista kertészeknek😊<#taps><#taps>
REALista
Mi ez valami barkács film?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A Fûrész a világ legjobb filme! Ennyi!

jó film és neked nagyon tetszett, de szerintem csak azért tartod a világ legjobbjának, mert nem láttad azokat a filmeket, amelyekbõl a fûrész merített.

a nagyobb horrormûveltséggel rendelkezõk, biztos 100 jobbat is tudnának mondani.
bigfoot
1et értek!nagyon nagy film!!!mind2 rész!
remélem a 3. részben is benne lesz a zene a végérõl...

Japep
A Fûrész a világ legjobb filme! Ennyi!
Nekem a második részben csak Amanda nem tetszett, érdekes a feje szegénynek, de egyébként simán van olyan jó mint az elsõ! Fõleg az volt ütõs, mikor a végén visszatértek az elsõ rész helyszínére!
Kíváncsi vagyok a folytatásra!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
akkor bizony téma lezárva 😊

mesor
Nyugi már!
Be ne kapjatok azért mert ki mertem nyílvánítani a véleményemet!

winnie!
Nem arról van szó hogy nem érdekelt mert nagyon is érdekelt a második rész amikor megjelent de nagyot csalódtam benne és kész!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ha ennyien szeretnek egy filmet és van rá lehetõség, akkor érdemes folytatást csinálni. te is csinálnál, ha te lennél döntési helyzetben. ha nem érdekel, akkor nem kell megnézni. ennyi. pofon egyszerû.

az is tény a reakciókból és az anyagi sikerbõl, hogy az utóbbi idõk egyik legkedveltebb folytatása készült el.
bertino
mint mondtam a világ többségének nem az a véleménye a második részrõl, mint itt pár embernek
szerintem pedig igenis természetes dolog volt, hogy készült folytatás, a többi mindenkinek a saját véleménye, ízlések és pofonok

mesor
Ezért nem kéne folytatást csinálni!
Ugyanakkor azt is tudom hogy a pénz nagy úr!

Dynamic
Kíváncsi vagyok, hogy az is szarozná-e a filmet, aki nem látta az elsõ részt, csak a másodikat.Tipikus hülye naivitás, amikor valaki lát egy filmet ami valamiben újszerû és elvárja, hogy a második rész is ugyanolyan újszerû legyen az elõzõ részhez képest, ami már eleve kivitelezhetetlen.Jó lenne felfogni, hogy sosem lesz egy második rész ANNYIRA hatásos mint az elsõ, hiszen már az elsõ rész ismerete miatt adottak a szereplõk, a film stílusa, a sztori jellege stb. ami a meglepetés és a hatásosság fokát jelentõsen csökkenti.De ettõl még lehet egy második/harmadik rész lehet ugyanolyan jó mint az elsõ, csakhát azt ne várjuk el, hogy ugyanúgy letaglózzon.
bertino
... eléggé lehuztátok már, de ez a harmadik rész topicja, elég volt a sárga földbõl <#idiota>

mesor
Szerintem nem nagyon pörgött.
SZVSZ a végét kivéve teljesen kiszámítható volt mi fog történni.

Matthew Prosac
nekem a második rész is nagyon tetszett, mert egy pillanatig nem tudtam elõre kitalálni hogy most mi van, mi jön, pörgött az egész és tudtak bele ismét egy nagyonjó csavart tenni.
szerintem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mesor
Ez tényleg meglepõ fordulat volt viszont maga a film teljesen üres és unalmas.
Az elsõvel olyan magasra tették a mércét hogy onnan már csak a lejtõ maradt!

Sné Zsuzsa

Canon 450 D

Tufa
Ezt hívják meglepõ fordulatnak és ettõl érdekes egy film 😉

Voltan
A 2-tõl én sem voltam elájulva. Nézhetõ volt, de a csavar a végén nagyon olcsó és szemét húzás volt. A nézõnek esélye sincs kitalálni, nem logikus és semmi hint nincs róla. Ezzel az erõvel Donald kacsa is lehetett volna a gyilkos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Marcell
Szerintem is gyenge volt a masodik resz. Rókabõr. Foleg a nagyon jo elso utan.
A haromtol mar nem is varok sokat, de hatha nezheto lesz...

bertino
mondjuk az öreg elmosolyodott aközben, mikor a kamera szépen lassan távolodott el a kocsitól, meg az addig oké, hogy a csaj mondta... de sztem akkoris benne lesz még a háromban, legalábbis nagyon remélem

Dynamic
Valószínûleg tartom, hogy az öreg a film végén nem azért ült véres fejjel és csukott szemmel a kocsiban mert aludt.Amanda sem véletlenül mondta, hogy õ fogja folytatni az öreg halála után...
bertino
többség egyáltalán nem így vélekedik róla <#hehe>

mesor
Az elsõ isten!
Második nagyon rossz, felejthetõ. Kiváncsi leszek a háromból mi lesz de szerintem sokat nem szabad várni tõle.

CSOCSO
a masodik iszonyatosan szar volt... egyszeruen nem tudok olyat mondani amiben megfelelt volna az elvarasnak.. SEMMIBEN.. a hype miatt mindenki megnezte de akkor is egy fosadek 0/10 es film
bertino
mert ? 😊
mikor láttátok, hogy kimult az öreg ? 😊

Dynamic
Jigsaw megmurdelt.Nyílvánvaló a film végébõl is, hogy Amanda lesz a következõ "Jigsaw".
Matthew Prosac
öreg már meghót nem?
a csaj viszi tovább az "életmunkát".. ha jól emléxem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sephi
Egyeik xopas tuti az lesz hogy kiderul hogy nem is beteg az oreg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
Remélem,hogy nem kell sokáig várni rá...
Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bigfoot
kíváncsi leszek befejezõ rész lesz e

Sland
Jövõre jön a Fûrész 3
2005. november 8. 19:04, Kedd - Ötvös Tibor

A 2004-es Fûrész megjelenése pillanatában kultfilmmé avanzsált. A minimális költségvetés ellenére az év egyik legjövedelmezõbb alkotása lett.

Amerikában alig két hete mutatták be a folytatást, a "találó" Fûrész 2 címen. A film 4 millió dollárból készült, de már most 60 millió feletti bevételnél tart. Ekkora sikert persze nem lehet parlagon hagyni, így nem meglepõ a bejelentés: jövõre lesz Fûrész 3. Gregg Hoffman, az immáron tilógiává bõvülõ sorozat producere az egyik rajongói honlapon jelentette be a harmadik részt.

"Elõször is szeretném megköszönni a támogatást" - kezdte Hoffmann. "A Fûrész 2 nyitóhétvégéje minden elképzelésünket felülmúlta és ezt csak nektek köszönhetjük. És most bejelentenék pár dolgot:
1. Nyugalom! Csak most fejeztük be a második részt, de igen: lesz harmadik is. És minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy ne k
juk el.
2. Még nincs leszerzõdtetett szereplõgárda a harmadik részhez!
3. És rendezõ sincs!
4. Nem S3W lesz a címe."

Szóval Gregg elég kevés dolgot tett közzé, de a lényeg, hogy hamarosan ismét borzonghatunk kedvenc thrillerünk újabb részén. Addig pedig futás a moziba megnézni a második részt!

Forrás: SG

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

← ElőzőOldal 46 / 46