Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a másodikban meg már annak a háznak a pincéjében.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
jó film és neked nagyon tetszett, de szerintem csak azért tartod a világ legjobbjának, mert nem láttad azokat a filmeket, amelyekbõl a fûrész merített.
a nagyobb horrormûveltséggel rendelkezõk, biztos 100 jobbat is tudnának mondani.
Nekem a második részben csak Amanda nem tetszett, érdekes a feje szegénynek, de egyébként simán van olyan jó mint az elsõ! Fõleg az volt ütõs, mikor a végén visszatértek az elsõ rész helyszínére!
Kíváncsi vagyok a folytatásra!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Be ne kapjatok azért mert ki mertem nyílvánítani a véleményemet!
winnie!
Nem arról van szó hogy nem érdekelt mert nagyon is érdekelt a második rész amikor megjelent de nagyot csalódtam benne és kész!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
az is tény a reakciókból és az anyagi sikerbõl, hogy az utóbbi idõk egyik legkedveltebb folytatása készült el.
szerintem pedig igenis természetes dolog volt, hogy készült folytatás, a többi mindenkinek a saját véleménye, ízlések és pofonok
Ugyanakkor azt is tudom hogy a pénz nagy úr!
SZVSZ a végét kivéve teljesen kiszámítható volt mi fog történni.
szerintem...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az elsõvel olyan magasra tették a mércét hogy onnan már csak a lejtõ maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A haromtol mar nem is varok sokat, de hatha nezheto lesz...
Második nagyon rossz, felejthetõ. Kiváncsi leszek a háromból mi lesz de szerintem sokat nem szabad várni tõle.
mikor láttátok, hogy kimult az öreg ? 😊
a csaj viszi tovább az "életmunkát".. ha jól emléxem
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
2005. november 8. 19:04, Kedd - Ötvös Tibor
A 2004-es Fûrész megjelenése pillanatában kultfilmmé avanzsált. A minimális költségvetés ellenére az év egyik legjövedelmezõbb alkotása lett.
Amerikában alig két hete mutatták be a folytatást, a "találó" Fûrész 2 címen. A film 4 millió dollárból készült, de már most 60 millió feletti bevételnél tart. Ekkora sikert persze nem lehet parlagon hagyni, így nem meglepõ a bejelentés: jövõre lesz Fûrész 3. Gregg Hoffman, az immáron tilógiává bõvülõ sorozat producere az egyik rajongói honlapon jelentette be a harmadik részt.
"Elõször is szeretném megköszönni a támogatást" - kezdte Hoffmann. "A Fûrész 2 nyitóhétvégéje minden elképzelésünket felülmúlta és ezt csak nektek köszönhetjük. És most bejelentenék pár dolgot:
1. Nyugalom! Csak most fejeztük be a második részt, de igen: lesz harmadik is. És minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy ne k
juk el.
2. Még nincs leszerzõdtetett szereplõgárda a harmadik részhez!
3. És rendezõ sincs!
4. Nem S3W lesz a címe."
Szóval Gregg elég kevés dolgot tett közzé, de a lényeg, hogy hamarosan ismét borzonghatunk kedvenc thrillerünk újabb részén. Addig pedig futás a moziba megnézni a második részt!
Forrás: SG
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!