2292
  • saw123
    vazz.. igazad van ez télleg hülyeség. az a csávó a Lynn férje és Jeffnek hívják
    Mr Jefferson huhú
    a második variáció nem lehetséges akkor a filmesek hülyék a film pedig köpedék lesz
    szoltam
  • hellnight
    Hát ezt még idén meglátjuk már nem azért. Februárban kezdődnek a munkálatok, szal Halloween-re kész is lesznek :D
  • Ice Cortez
    Figyeljetek, szerintem két lehetséges folytatás lehet:

1., Előzmények
    És akkor tényleg az lesz, mint ahogy leírtátok, hogy az előzményekről fognak mesélni, hogy hogyan keveredett bele ebbe az egész gyilkolásásba.

2., Szerintem az lesz (ha nem előzményekről fog szólni és kitalálnak valami zúzós folytatást) hogy az a csávó, nemtudom hogyhívják, akinek meghalt a családja, meg az ápoló a felesége... na szőval Ő bosszúvágyból továbbviszin a "bizniszt" hasonlóképpen mint Amanda. De persze ez hülyeség, csak én gondoltam erre :D én legalábbis így tippelem... aztán majd meglátjuk 1-2 év múlva a folytatásban! :D
  • Herr Lehrer
    de valakinek el is kell őket rabolni
  • mateus33
    Majd a DNSéből klónoznak egy Jigsókát:D
  • saw123
    most már legyen ennek vége!ugye nem gondolja senki komolyan hogy Jigsó ezt is túlélte?má ne má
  • Hoz_Hun
    Na persze... meg az áldozatokat is beskriptelte, hogy szépen belemenjenek a csapdáiba...
  • akyyy
    hát pl, mielőtt meghalt, csinált még ezer meg ezer csapdát, diktafon felvételt, stb...

hisz elég sok olyan ksi "szerszám" volt ott, amit a többi filmnem nem láttunk, és hisszuk, hogy valamire csak való volt:S:D

szal az is lehet hogy már rég halott, de vannak még emberek akik madj csapdába esnek.
  • Herr Lehrer
    ha egy embernek aki a rák utolsó stádiumában van átvágják a torkát fűrésszel, nem hiszem hogy utána még nagyon fog virgonckodni, ha nem vágták volna el a torkát akkor is rövid időn belül meghalt volna, szal nem látom tul sok esélyét annak hogy a köv. részben Jigsaw tovább "tesztelgessen"
    de a Fűrész mindig is arról volt híres a "testrészszaggatós" jeleneteken kívül hogy kurva nagy fordulatok voltak benne, amikre sennki se számított. pl. ki gondolta volna az első rész végén hogy miután szétverték a csávó fejét egy wc csészével és ugy néz ki mindenki megmenekült majd a másik hulla egyszer csak felkel és utána még 2 részen keresztül szopatja a népet? szal simán el tudom képzelni a készítőkröl hogy kitalálnak még pluszba valamit, csak el ne basszák.
  • hellnight
    HA...............................HA..............................HA
  • schrank
    miért te mit láttál a tökéletes katonában a van-damme seggét ?
  • hellnight
    És a Tökéletes Katona-ban láttotak?? -_-
  • Kmarha
    :DDDDDD
  • schrank
    két alternatíva jöhet szóba jigsaw talpraállítára

• hellnight
    Én még itt sem voltam akkor -_-
    Meg nem mintha a Te fantáziád annyir überkirály volna ;)
  • Kmarha
    és a csaj vitte tovább, ahogy gondoltuk is.. aki az öreg halálára tett meg vesztett, kicsit belekavart ő is a dolgokba :D
  • schrank
    amúgy ha elolvasod a topik első hszeit mindegyikőtök itt verte a mellét a saw2 végén meghalt az öreg meg a csaj viszi tovább a tradíciót aztán tessék annyi fantáziátok van mint a barátokközt forgatókönyvíróinak
  • schrank
    és az 5-dik az mi lesz utózmány
  • hellnight
    Öcsém bammeg csak 100000000000000x lett elmondva, hogy ELŐZMÉNY
    Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak
  • schrank
    ha valakinek megáll a szíve még nem hal meg véglegesen és ezt ki is használta az a kretén geci tuti hogy valaki előbukkan egy sötét sikátorból és újraéleszti meg bekötözi különben miről szólna a következő két rész
  • Ice Cortez
    Még jó hogy meghal te!

Szerinted akkor csak poénpól szált el az EKG? Okostojás! :)
    Úgy volt megcsinálva, hogyha meghal, magyarul megáll a szíve akkor meghal a doktornő is! És ez így is volt!
  • schrank
    ha már három részen keresztül haldoklik akkor már nem játszhaták el az eddigi alternatívákat sokkal hitelesebbé kellett tenniük a film végét hogy a 4-dik részben "meglepődjünk" amúgy meg a vészhelyzetben sokkal súlyosabb helyzetekből is visszahoztak áldozatokat
  • saw123
    Igen meglepő dologra akadtam. IMDb szerint Tim Burd alias Obi(2.rész) szerepel a 3.részben.
    mér?
  • saw123
    bohócot reggeliztem
  • zaki
    Ez kész... :D
  • saw123
    jigsó?
  • Hoz_Hun
    adjak hozzá saw-t?
  • saw123
    hejj!
    valaki toljon már 1 kommentet a 679esre. nem az a lényege a fórumnak hogy reag legyen 1 véleményre? vazze
    há mingyá levágom a lábam
  • Hoz_Hun
    Ennek mi köze a SAW-hoz?!?
    Sem nem vicces, sem nem érdekes.

Mindenki nyugodtan NE töltse le...
    a csávó nem véletlenül van kitiltva.
  • kimono2
    EZ LEHETSÉGES???? http://www.odatesz.atw.hu nézzétek meg!!!!!!
  • Hoz_Hun
    Basszus megállt a szíve!! Ha nem így lenne a doktornő sem így nézne ki. Szerinted mi kell még, hogy halott legyen valaki?
    Na ja, újra lehet éleszteni... csak nem azt aki félhalottan elvágott torokkal fetreng.
  • akyyy
    szökésbe is elvágták a faszi torkét, azt hitték meghalt, erre nem rég megjelent h él.... szal bármi elképzelhező:S
  • Lipi1980
    Remélem, hogy az általad említett halívúdi sablon hülyeséget ki fogják felejteni a sztoriból. Én bízom annyira a tisztelt SAW stábban, hogy ilyen baklövést nem fognak elkövetni, mert ha igen akkor azzal megásták a saját sírjukat, vagy pedig Jigsaw barátunk fog rajtuk bosszút állni
  • zaki
    Te kész vagy... :D

Ömlik a vér a torkából, de sértetlenek maradtak az ütőerei... :o
  • hellnight
    Ecsém, hogy mindig be kell valakinek nyögnie ezt a hülyeséget, hogy "Jigsaw nem halt meg"
    Bakker a 4. rész ELŐZMÉNY lesz -_-
  • schrank
    csak a torka lett elvágva és ez nagyon is szemetszúrón volt megcsinálva a fő verőrek sértetlenek maradtak
  • zaki
    Lehet, hogy a doktornő sem halt meg?
  • Kmarha
    de, én is féltem ilyentől, de azért banyek. Ha egy ilyen fürésszel átvágják a gigáját és bejön a kómandó és megmenti az életét, vagy az apa foltozza össze, hogy kihúzza belőle hova rejtette el a lányát, eskü hogy nem fogom tovább nézni a filmet
  • schrank
    ha jól emlékszem csak torkát vágta el a géppel és a jóöreg halivúdi sablon szerint a köv. részben pont odaérnek a kommandósok és megmentik az életét aztán kétes körülmények közt eltűnik a kórházból stb. de most már tudom hogy nektek miért nem sablonos egyik film sem mert még nem láttatok eleget
  • Kmarha
    miért, elteleportált? :D levágták a fejét :D ha meg csak lenyisszantották és olyan szuperlény hogy vágott torokkal is tovább él, akkor meg a rák öli meg, hisz már most mozogni nem tudott (különben azt a rohadt agymütétet sem erőltette volna ki)