Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nézhetõ (legalábbis a számomra), de nem az igazi (a hang az elmegy, a kép viszont kicsit sötét (mondjuk cam-os verziótól nem is vártam többet...))
de akép még ez is ronda...várni kell még
Szóval érdekelne, hogy mennyire gány a neten található verziók, és van e olyan, amit élvezet végignézni, vagy inkább hanyagoljam még egy picikét a dolgot?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak az a gond vele, hogy héber.....<#wow1>#wow1>
Mert már nagyon nézném.
A gond az volt hogy nem volt hozzá felirat így matt angolul néztem, és hát az én angoltudásom vetekszik a magyar válogatott focitudásával........
Szóval a sztorit azt nem akarom leírni, mert a nem akarom hogy úgy járjatok mint én az 1-gyel vagy a 2-vel, de végén ismét csattan egy nagyot, bár mivel nem tom mi a téma így egy kicsit sötét volt, de szöveggel jobban megy majd...
Hát jigsaw hogyis mondjam, az lesz vele mint Amanda-val, csak azt nem értem hogyan játszik majd a 4-ben (és majd az 5-ben,mert olyan is lesz), de ez a rendezõk dolga...
A filmben sok mindent megtudhatunk az 1 és a 2 homályosabb részleteirõl, ami azért megint megütött mikor néztem!
Nekem tetszett, és nálam ez a best!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elõre is kössz !!!
(Ez csak azért, mert szerintem sokan vagyunk, akik moziban szeretnék megnézni...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
természetesen legelsõ vetítésekre vonatkozik ez a kiírás, de átírom...
Most Novemberben jön, vagy Decemberben?
meg se közelíti a DVD minõséget
tudod az mit jelent ? 5-7 mbps-es tömörítés
attól, hogy tiszta és nézhetõ még nem közelíti meg a DVD minõségét, tisztaságát.
még a DVD screener is messze van a DVDtõl, de azért majd szolj ha meguntad :-)
én befejeztem, kész
A DVD minõségrõl meg csak annyit, hogy 5.1-be tudom hallgatni a patogatott kukorica zabálást vagy mi? 😄
köze sincs hozzá, se megközelítésileg, se hasonlóságilag...
Tanulj már meg olvasni!
jó vicc volt <#banplz>#banplz>
Szal:
TS-Szar
TC-Jó
Kijött ezis de gondolom hullaszar mint az eddigiek.
Ha valaki lát TC-set (tehát nem TS-t) az azonnal írjon egy postot.