2292
  • schrank
    ti honnan veszitek hogy meghalt a jigsaw
  • saw123
    ja
  • hellnight
    Akkor a nicked miért nem "saw132"??
  • saw123
    Én szeretem magamat, és én engem, minden így van régóta rendben,én vagyok a legszebb pár így ketten,velem mindig jó a kedvem.
    tök klassz hogy 1Mbites netem van és 1,7 tel jövök!!Jigsaw keze lehet a dologban.
  • saw123
    Lipi1980vel egyetértek maximálisan nálam is 1,3,2 a sorrend. nemtom mér van az az érzésem hogy a 4. nem fog tetszeni! áhh az már nem lesz az a saw filing mint a trilogia. max az lesz a címe hogy saw4 de az ízét már elveszti és sawtlan lesz.
    Előzmények?!arrol fog szolni, hogy jigsaw milyen komisz kisfiú volt? esetleg a diákéveiről? háát kapják össze magukat az írók. vagy 1 szar forgatókönyvből is lehet jó filmet csinálni?
  • Lipi1980
    Még valami!
    A #640-es hozzászólásban linkelt képregényben leírt történet lehetne alapja a IV résznek!
  • Lipi1980
    Végre valahára én is láttam!
    Szerintem ez a rész úgy lett befejezve, ahogy egy trilógiához illik!!!
    A sorrend nálam: I,III,II, de ez lényegtelen, mert a lényeg az, hogy szerintem egy ilyen befejezés után kár lenne IV. és V. részt készíteni...
    Bár ha egyszer valaminek ekkora sikere van, akkor úgy is megcsinálják a VI. és VII. és így tovább részket is... Pl. úgy, ahogy a Star Wars esetében is megvolt az első három rész, amiről később kiderült, hogy azok valójában a 4-5-6 rész, és megcsinálták hozzá az első hármat...
    Én a SAW esetében is valami hasonlót vélek a háttérben. De majd (2007. X. 31-én) kiderül, hogy melyik találgatás válik valóra...
    De addig már alig van 10 hónap hátra pontosan 261 nap!!!!
  • schrank
    nnna fűrészes csávók szeretném ha összehasonlítanátok hannibállekterrel dzsigsót szerintem az előbbi sokkal izgalmasabb míg utóbbi már csak a látványra gyúr
  • mateus33
    Nem is tudom mi lenne a megfelelő saw rá:D
  • hellnight
    Szted is gondok vannak szegény sráccal?? O.o xD
  • zaki
    :DDDDD
  • saw123
    az előbb ettem vajaskenyeret amit picit megSawztam és ettem hozzá sawanyúságot is. sawanyúuborkát. sawal azt akarom mondani hogy már nem vagyok éhes. a barátnőm nem hívott pedig jólesne 1-2 megértő saw.
    áhhh megyek megnézem a 3. végét megint
  • saw123
    Hejj!

mi mindannyian Fűrész rajongók vagyunk, többször láttuk a filmeket, úgyhogy nem kritizálni szeretnék csak úgy érdekel a véleményetek. na szóval ha az ember már 28szor néz meg 1 filmet ami tetszik neki azért bizony könnyen kiszúrja a hibákat. na hát így voltam én például még anno a terminátor2vel és most a fűrésszel. sok hibát olvashatunk ugye különböző helyeken pl IMDB-n de nekem kiszurta valami a szemem amit még sehol nem olvastam és szerintem inkább nevezhető durva hibának mint a felsoroltak. Az 1. részről van szó. Szóval arrol van saw amikor detective tapp és a kollégája elmennek Jigsaw rejtekhelyére és ugye akkor érkezik meg szerencsétlen a lifttel. na, kiszáll, odamegy a monitorokhoz és ugye előugranak a rendőrök fegyvert szegezve szegény Tobinra. Odalép hozzá tapp és ráfogja a puskáját. na de ha olyan közel van akkor miért nem LÁTJA az arcát? vagy húzza le a kapucniját és megnézi ki az! ehelyett hátulról tartja sakkban. na most ezt még a magyar rendőr is tudja hogy érdemes -hogy is mondjam csak- megfigyelni a tettest, hogy ha esetleg meglép könnyebben lehessen azonosítani.
    vélemény?
  • Devvo
    Az eletemben nem lattam meg ilyen durva filmet a fenebe.Tobbet nem nezek fureszt azt hiszem.
  • Kmarha
    az első reag picikét sem vicces, a második pedig warez téma. :) De SG-n irtak róla valamit, nézelödj a főoldalon!
    A magyar hangot nem tudom, de csak pár klikk a keresőben.
  • saw123
    Nemtudja valaki mi a helyzet a isohunttal? most beperelték őket vagy mivan?
    a Torrentspyhoz kell meghívó?
    A harmadik rész egyre lejjebb csúszik már csak 6.4, na ez a suffering
    most mért kell ezt csinálni?
  • saw123
    Sziasztok!

Tobin Bell vagyok. beugrottam a topicra kérdezzetek bátran. éppen Metallicát hallgatok és olvasom a fórumot. Hétköznap dolgozom csak este vagyok elérhető!
    nemtom ki a magyar hangom?
  • Kmarha
    de ezt most komolyan irtad vagy csak poénkodsz?
  • hellnight
    OMG, ez nagyon durva
  • motyodlee
    tapsoljuk meg :D
  • sorrow

Szerintem Jigsaw és Amanda önként mentek a halálba, Tudták, figyelték mikor ér oda a férj és akkor lötte le az doktornőt... erre a volt férje várhatóan visszalő Amandára. Amanda Direkt csak megsebesítette a doktornőt (annyira, hogy ne tudja elmondani, hogy az élete függ Jigsaw-tól), hogy maradjon még egy játék: Vajon Megbocsájt-e a férj.

Valahogy úgy mint a Hetedik c. filmben Kevin Spacey meg kellett halnia , hogy a nagy mű tökéletes legyen.

• Ice Cortez
    Fasza kis tok :D
    Kár hogy ilyet nem lehet csak úgy nyomtatni XDD be is baszna
  • mateus33
    Uhh ez nagyon zsír!
  • hellnight
    Hát hogyne, majd talán 20 év múlva
  • Dynamic
    Valószínű, és majd egyből 599 Ft-ért jön ki a tescóban:D
  • STREEX
    nálunk is ilyen formában jelenik majd meg a dvd?
  • motyodlee
    nna...és most végeztem a filmmel
    hasonló érzés fogott el mint az előző két rész végén: még egy folytatás :D
  • mateus33
    Are you scared című filmet látta már vki? Egy Fűrész utánzat lenne,de nagyon gagyi:D
  • Dynamic
    már soxor volt, de azért tényleg funny:)
  • hitch
    SAW 4 Funny :D
    Ennyit találtam csak :(
  • Sland
    és?
  • Grönholm
    Hello everybody! I want to play a game....
  • Ice Cortez
    Igen azelött szakítottak és látod teljesen belebolondult JigSaw a szakításba! Tehát gondolom ez is benne van a dologban hogy ez lett belőle és itt nem a daganatra gondolok, hanem a gyilkosságokra!
  • Kmarha
    bizony.. linkelt itt lentebb be valaki egy anim képregényt erről, és ha jól emlékszem, ott is a betegsége elött szakítottak. Legalábbis azt hiszem szakítottak, mert Jigsaw szinte semmibe sem vette őt. De nézzétek meg magatok, azt hiszem Rebirth Comic vagy hasonló néven lehet megtalálni (aztán javitsatok ki ha tévedtem volna! :D).
  • hellnight
    Sztem ez hülyeség lenne, már bocs, mivel Jigsaw akkor döntötte el, hogy az embereket "megváltoztatja" mikor megtudta, hogy rákos, majd öngyilkos akart lenni, de valahogy túlélte az egészet.
    Amikor ott azzal a nővel volt, akkor sztem még nem volt semmi baja.
  • hellnight
    Vedd fel a filmből :D
  • Sland
    Engem is érdekelne :P
  • zaki
    Game Over!

1ébként nem tudom... :P
  • Aspyrin
    Véletlenül nem tudja valaki merre találhatnám meg valamilyen hangformátumban a főbb mondatokat(live or die, make your choice, i wanna play a game, stb)?