Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
és ezért vagy szomorú ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
moziba csak decemberben lesz addigra meg már majdnem dvd minõségû verziók is lesznek...😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kmarha
hát anno emlékszem a silent hill-t nem lehetett kamerás verzióba megnézni.. szóval ha ahoz hasonlít, akkor igenis igényes vagyok, és nem kell 😄 marad a mozi, azt max félõs kislánynak is fizetem a jegyét hogy mellettem legyen, azt meg majd sietünk utána haza 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Seth
Teljesen nézhetõ...ha igénytelen vagy ebbõl a szempontból

PSN ID.: Beegabor

xy21
Nekem jó

Ugyanaz a CAM-os verzió. Magyarul bödön fos.
xy21
Én vmi TS-Screener verziót töltök.Az jóó?

Nekem egy 727MB-os xanax verzió van meg....
Nézhetõ (legalábbis a számomra), de nem az igazi (a hang az elmegy, a kép viszont kicsit sötét (mondjuk cam-os verziótól nem is vártam többet...))
akyyy
én nem feliratot keresek, ghanem normális verziót. mos tjöt tki vami proper, a elgé szépnek tünik, de a samplet megnézve nem az. bár a hang az király...
de akép még ez is ronda...várni kell még

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sil3nt
szerintem 1-2hetig hanyagold...

Kmarha
Emberek, ti aki feliratot kerestek, gondolom kamerás verzióba van meg a film. Erõsen gondolkodom rajta hogy én is beszerezzem, mert rohat jó moziba nézni az ilyen filmeket, meg is fogom, de egy kis parázás egyedül itthon a sötétben, vagy egy félõs kislánnyal az oldalamon, az sem rossz dolog.

Szóval érdekelne, hogy mennyire gány a neten található verziók, és van e olyan, amit élvezet végignézni, vagy inkább hanyagoljam még egy picikét a dolgot?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Már van!!!
Csak az a gond vele, hogy héber.....<#wow1>
akyyy
felirat.hu -n még nincs felirat

nekem is nagyon kéne egy felirat! aki tud linkeljen már egyet elõre is kössz! 😛
datango
hehehehe akkor te csak a képeket láttál , volt értelme megnézni ? :S

Gladiator
minek? magyarul sem tudsz...

Valaki tud feliratot a Fûrész 3-hoz hogy honnan lehet szedni ?
Mert már nagyon nézném.
Nem, nem a fûrész 3-é!
akkor ezek szerint nem az a furesz 3 hanem csak ...?!
Jah és szólok hogy az a felirat ami a hosszun van fenn az nem ehhez a filmhez passzol (az a Halál alagútja címû filmnek a felirata)!
Én tegnap néztem meg a 3-at!
A gond az volt hogy nem volt hozzá felirat így matt angolul néztem, és hát az én angoltudásom vetekszik a magyar válogatott focitudásával........
Szóval a sztorit azt nem akarom leírni, mert a nem akarom hogy úgy járjatok mint én az 1-gyel vagy a 2-vel, de végén ismét csattan egy nagyot, bár mivel nem tom mi a téma így egy kicsit sötét volt, de szöveggel jobban megy majd...
Hát jigsaw hogyis mondjam, az lesz vele mint Amanda-val, csak azt nem értem hogyan játszik majd a 4-ben (és majd az 5-ben,mert olyan is lesz), de ez a rendezõk dolga...
A filmben sok mindent megtudhatunk az 1 és a 2 homályosabb részleteirõl, ami azért megint megütött mikor néztem!
Nekem tetszett, és nálam ez a best!!!
ennek az a pontos cime hogy "saw 3 - death tunnel" ?
wesker24
tegnap éjszaka hajnali 1-kor volt egy kis izelitõ a SAW 3-ból többek között ott volt Tobin Bell, Shawne Smith és Darren Lyn Bousmann a Scream Awards 2006 dijkiosztó gáláján.
December 28.
N1ggA
mikor lesz magyarországon a bemutató?

Spread De Love!

Ennyi mazochista lenne aki megnézte a CAM-os verziót? <#vigyor3><#vigyor3>
Bandew
A mozinak nem az a lényege, hogy "kényelmes" legyen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

xy21
Nekem speciel kényelmesebb otthon megnézni mint moziban.

Japep
Megkérhetnék mindenkit, hogy aki megnézi, vagy olvas valami fontos dolgot a filmrõl (és azt nem lenne jó tudni a film megnézése elõtt) és le akarja itt azt írni, azt csak "SPOILER"-ben tegye!
Elõre is kössz !!!

(Ez csak azért, mert szerintem sokan vagyunk, akik moziban szeretnék megnézni...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
jóh, én mikor még ezt hallottam, akkor raktam ki, pár napot (és így 1 hónapot) tévedtem
természetesen legelsõ vetítésekre vonatkozik ez a kiírás, de átírom...

SAW III. Coming Soon 2006. nov.

Most Novemberben jön, vagy Decemberben?
Szerintem nem ugyanazt a verziót néztük, de mind1. Énis leszarom. Beszéljünk inkább a filmrõl.
bertino
visszaolvasni arany 😊

xy21
Vki látta már a 3. részt?Aki látta mongyon már vmi véleményt mijen lett?

bertino
ember, fejezd már be 😄
meg se közelíti a DVD minõséget
tudod az mit jelent ? 5-7 mbps-es tömörítés
attól, hogy tiszta és nézhetõ még nem közelíti meg a DVD minõségét, tisztaságát.
még a DVD screener is messze van a DVDtõl, de azért majd szolj ha meguntad :-)
én befejeztem, kész

És láttad a Saw 2 TC Saosin verzióját? Vagy csak mondod?
bertino
többet, mint hinnéd 😉

Láttál te már TC Saosin verziót? Erõsen kétlem.
bertino
nem

izsook
Én már láttam fenn torrenten, de még nem volt bátorságom letölteni 😊))

A DVD minõségrõl meg csak annyit, hogy 5.1-be tudom hallgatni a patogatott kukorica zabálást vagy mi? 😄

bertino
azt is írtam, ha nem zavar <#nyes>
köze sincs hozzá, se megközelítésileg, se hasonlóságilag...

Mondom megközelíti a DVD minõséget, azt nem mondtam, hogy egyenértékû is vele.

Tanulj már meg olvasni!
bertino
DVD minõséget, azt hát <#idiota>
jó vicc volt <#banplz>

TC-k azok a kalózfelvételek, melyeket olyan kamcsikkal készítenek, amik már-már megközelítik a DVD minõséget. Általában 2-3 héttel a film premierje után szoktak kijönni.
Szal:

TS-Szar
TC-Jó
bauer15
mér az miben jobb?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Saw.III.TS.SVCD-DiNATY-crikeym8

Kijött ezis de gondolom hullaszar mint az eddigiek.
Ha valaki lát TC-set (tehát nem TS-t) az azonnal írjon egy postot.
bauer15
aha értem
majd nem leszedtem

desigo
jah azt szedtem le SAW3 néven😞
wesker24
A Death Tunnel szó szerint a Halál alagútját jelenti egyszer nézhetõ jó kis horror film egyszer mindenképp érdemes megnézni jók a csajok benne<#crazya><#crazya>
bauer15
helo én most ezt nem értem az oldalakon ilyenekt írnak hogy majd jön az igazi felirat addig nézd meg a halál alagútja felirattal meg ilyenek
akkor most mi van?
mi a z Death Tunnel.?