Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ujabb rejtély számunkra 😊
Idõvel fény derül a válaszra, mindenesetre már van miért reménykedni 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wesker24
Úgy hogy a 4-5 rész lehet hogy nem a folytatásról fog szólni hanem az elõzményekrõl !! habár kitudja ?? Lehet hogy feltámasszák valahogy !!!
bertino
most néztem meg és egészen nézhetõ, csak a felirat nincs hozzá igazítva sajnos

b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg ... és így nem nagyon értettem meg a film végét sajnos 😞((((

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt árulja el nekem valaki, hogyha ennek a filmnek a végén elvágják Jigsaw torkát, hogy készülhet vele 4-5. rész ? :|

December 28-án...
😄😄😄😄😄
sufnituning
Most akkor pontosan mikor lesz magyarul a mozikban?

For sale: thedronewebshop.com

Kmarha
Ehh és itt a kolszban még mindig az a halál alagutja nevü vacak terjeng. nem birom megértetni velük hogy az nem a fürész 3 hanem egy korábbi film 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bertino
eléggé szadista film lett <#wow2>

Privátba irtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cassoneitaly
modeon!!! mi is pontosan a cím???

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Az egyik nagy feliratos oldalon van Saw 3 (TS.XViD-XanaX) felirat.
Nem irom ki hogy melyiken,mert a multkor is törölték a hsz-em amiben a cim volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kösz!De nem warez oldal kellene,hanem a felirat.😄
Várom továbbra [email protected]
Nos Bokafix??Többiek?
cassoneitaly
[email protected] légyszi nézd meg az e-mailedet. kösziii

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

MSN:[email protected] vegyél fel s küldd át a feliratot pliiiiz.
vagy ha nem akkor erre a cimre küldd el mailben légysza.1000 hála.
Bokafix2
Oké, bocsi a nem szándékos félrevezetésért. Mostmár tutira állíthatom, hogy megvan a Fûrész 3 felirata, ugyanis egy másik oldalon ott figyelt a kis drága én meg lecsaptam rá. Végignéztem a feliratot és tényleg a Fûrész 3!!! magyarban.
Akinek kell elküldöm.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bertino
egyébként meg a telesync egész tûrhetõ minõség...
nézhetõ

bertino
ha jó minõségû, rövidesen elérhetõ lesz bármelyik p2p-n...

Bokafix2
Hy

A feliratot felejtsd el. Engem is átvágtak vele, mert nem a Fûrészé a felirat. Most néztem csak meg. De a film ettõl még jó minõség.
(sms.thorweb.hu) ftp-s oldal

cassoneitaly
[email protected] LÉCCI küldd el ! köszike
Jah, és mien oldalról szedted a jó verziót, na meg persze mien verzió a film? Telesync vagy mi? köszi mégegyszer<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Bokafix2
Hello, van feliratom a 3. részhez tökéletes kiadásban, egy fizetõs oldalról szereztem a filmmel együtt. Akinek kell a felirat, el tom küldeni ímélben, Csak szóljon. Ja és a film is tökéletes minõségû. <#hehe>

Király volt a film, most néztem meg. Aki pedig azt állítja, hogy vacak a befejezés, mert már elõre tudta miaz, azelõtt megemelem a kalapom és lopok neki egy Nobel díjat
öregharcsa
hûûû bazzzzz...ezt az elmebeteg állatot aki a csapdákat találta ki<#ijedt>
biztos felbéreltek egy aberrált állatot hogy találjon ki ilyen brutál szadizós eszközöket....normális embernek meg sem fordulna ilyen az eszében....
egyébként nagyon jól megcsinált film, le a kalappal elõttük<#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!

Gondoltam közlöm veletek,h a feliratok.hu-n 25%-os fordítottságnál tart a fûrész három ezen verziója:

Saw.III.TS.XVID.XanaX

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Én sötétben se láttam semmit.
nekem ez van meg és szerintem egészen kivehetõ minden,h ha sötétben nézed...Ha meg nappal,akkor nem annyira,de egy ilyen filmnet sötétben jó nézni

Saw.3.PROPER.TS.XviD-MrNiCeGuY.

Szval ezt tudom javasolni mindenkinek!!!

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Jaja, meg egy kis fény is jöhetne hozzá, hogy ne csak a film 1/4-e látszódjon 😄
Sland
Saw.III.TELESYNC.XViD-PUKKA

Ehhez bezony télleg jöhetne 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
pukához jöhetne😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szval még mindig nincs magyar felírat :S

bertino
azért, hogy legyen mirõl fordítani...

King of Roads
dejó!! spanyol!! <#violent><#boxer><#falbav> hogy az mi a bánatnak?!?!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Van Spanyol felirat! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
bertino
www.feliratok.hu

King of Roads
énis így jártam, nem a fûrész felirata, hogy rohadna meg aki felrakta olyan néven. nem tud vki egy normális feliratos helyet?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Dynamic
Most van Tobin Bell az rtl-en egy dzs kategóriás akciófilmben😊
bertino
tõle kérdezd

De hogyan érthetné meg a csattanót, ha nem látja a filmet?
bertino
egeh, én utobbira tippelek

Seth
miért nem nézed meg?? így mi értelme van a filmnek? (vagy nem akarod megnézni??)

PSN ID.: Beegabor

Aki már látta, az eltudnád küldeni privátban a film végi csattanó spoilerér? elõre is kösz!

Blueyellow, ha ha meg van a fordítás tényleg tõltsd fel vlhova,mert még ha nem is helyes,de legalább tudni fogjuk,h nagyából mirõl szól 😊

Halihó!

Leszedtem a filmet, nézhetõ ,de nincs hozzá felíratom,mert ami fent van bárhol,az nem ennek a felírata,hanem a halál alagútjának. Tud vlki segíteni ,h honnan lehet beszerezni magyar felíratot, a feliratok.hu kilõve.

King of Roads
nah... ezt is leszedtem <#idiota>

King of Roads
Úristen ez a tekintet! Kiráz a hideg!! <#zavart1><#bdead><#wilting><#ijedt>

Remélem jövõ héten már kijön egy jobb verzió. Nem bírok vááárni
cassoneitaly
Mondjuk ha már itt járunk, én Angol szakos vagyok a fõsulin... <#mf1><#mf1>[#violent.. 😊

Hát akkor majd most megtanulsz. 😊

Szerinted az angol 2-esem azt jelent, hogy tudok angolul?!<#vigyor3>
szar van a palacsintában
Leszedtem ezt ez elvileg DVD bár nagyon úgy néz ki h átverés: http://btjunkie.org/torrent?do=download&id=33865dddbd39135b673d6b533826d61686681eb1f04b.torrent
És nem jók hozzá a kódok...le van írva hogy lehet megszerezni a passt de nekem nem sikerült.
Pls akinek van hozzá kódja segítsen!!!!!!!!!!

Miért szidnának? Sokan nem is tudnak angolul, akik meg tudnak azok közül sokan neki se állnának fordítani.