Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: ezek szerint tul régen láttam az elsö részt 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hm, sztem ez nem igaz, ugyanis nem volt halott, különben h kelt volna fel a végén? lol
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként most olvastam egy interjút Tobin Bell-el, melybõl a legfontosabbakat kiemelnem:
- Hány rész lesz még, amíg Jigsaw meg nem hal?
- Valójában, ha emlékszel az I. részre, abban egészen a legelejétõl kezdve halott volt! A kérdés úgy helyesebb, hogy még hány részben fog még Jigsaw szerepelni, ez pedig csak a történet kérdése. A visszatérésre pedig a IV. rész elsõ jelenetében választ fogsz kapni!
...
- Látni fogjuk azt a hölgyet, aki Jigsaw halála elõtti emlékképek között megjelent?
- Az is kiderül a filmbõl, hogy ki ez a nõ.
- Tudnál mondani valamit a kedvenc jelenetedrõl/csapdádról?
- Van pár igazán remek csapda a filmben. Annyit mondhatok, hogy "Cecil csapdája", és majd amikor látod meghallni Cecil-t a filmben, akkor eszedbe fog jutni, hogy említettem.
- Mondanál valamit Cecil karakterérõl?
- Ezt tényleg nem mondhatom el, de Cecil egy srác, és az eddgi filmekben még nem láthattuk.
...
- Van egy dolog, amire az eddigi három rész alatt nem kaptunk választ, mégpedig az, hogy Jigsaw miért visz el egy kirakós darabot az áldozatuk hátából? Választ kapunk a IV. részben erre a kérdésre?
- Igen! A rajongók többek között ezért szeretik ezt a filmet, hogy nem feledkezünk el a részletekrõl...
Nagyjából ennyi, mert többet nam volt hajlandó elárulni, mert Daren megtiltotta neki...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- Jigsaw által viselt "kabát" 45.000 USD-ért!!! Még jó hogy lehet kapni 😊
- 650$-ért az a kis vörös nyelû kampós biz-basz, amivel a dokinéni felnyitotta a koponyát 😊
- 1,25$-ért az a pohár szívószállal, amibõl a III-ban ivott a betegágyon 😊
- 1$-ért a III-ban használt izom lazító pirula, amivel a szívverését lassította 😊
Elég nagy rajongónak kell lenni, ahhoz, hogy ilyeneket összevásároljon az ember 😊😊😊
Itt lehet olvasni olyanokat, hogy:
- a rendezõ Darren Bousman azt nyilatkozta, hogy van egy jelenet a IV-ben, ahol szabályosan telehányta a száját...
- Mindenki gondolkodik! A következõkön:
Tobin visszatér? 100%, hogy igen!
Ebben még gonoszabb lesz? 100%, hogy igen!
Tobin csak a visszaemlékezésekben lesz látható? Nem!
Tobin halott? Igen!
Tobin szellem? Nem!
- A "production designer" emlegeti, hogy Darren-nek mindig az volt a baja, hogy több vért akart! A csapdák még elegánsabbak és jóval erõsebbek lesznek. Ez inkább elmebeli csapdák lesznek, amin el kell gondolkodni!
- Itt is megemlítik, hogy Tobin lesz Jigsaw még az V. részben is!
- A IV. rész forgatását Május 30-án fejezték be, most utómunkálatokat csinálnak...
Gondolom nem vagyok egyedül a SAW-rajongók között, így sokakat érdekelhet az oldal, ami itt található!
Jó böngészést!
Máûr csak 128 nap az USA premierig!!!!
<#worship>#worship>SAW FOREVER<#worship>#worship>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
alig van seed
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Bár, mire ez lejön, addigra a tékából kikölcsönzött lemezt vissza is viszed <#hawaii>#hawaii>
Az elõzmények feldolgozásánál meg biztos ki fogja találni a forg. könyv író, hogy hogyan ne legyen lapos a történet!
A III. résznél sikerült, a IV.-nél miért ne???
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez volt az egyetlen egy értékelhetõ dolog a 3. részben! Az egyetlen! És most ezt is elbasszák azzal, hogy Jigsaw bácsi még csak úgy poénból csinált pár felvételt, hogy tessék hülyegyerek itt van még egy esélyt mivel én ilyen jópofa vagyok, szóval menj végig a csapdáimon, ölj meg vagy nézd meg hogy halnak meg mások, és probáld megmenteni a kislányodat?!
Ehez csak gratulálni tudok a forgatókönyv iróknak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
ráadásul az egész 90 percbe egyedül fog menni a csávóka? nem hiszem...
szerintem ha odaér egy csapdához (vhogy úgy mint a 3-ba), ahol találkozik valakivel, majd jön egy hosszab részlet, hogy kigsaw hogyan kapdta el õt ( ezek hiányoztak a 3ból, hogy hogy került oda a nõ, a bíró, ...)
Az amcsi bemutató 2007. október 31-én halloween-kor lesz!
Ahhoz képest, hogy már csak fél év van addig hátra nem sok mindent hallani róla (elõkészületek, képek, reklámok, stb.)
Dobjanak már valami koncot a fanoknak, hogy tudjanak rajta rágódni egy ideig...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mikor adják ki a 4et?<#szeret>#szeret>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez nagyon jó volt!!!
Várjuk a IV.-et😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Rájöttem, hogy miért olyan gyengusz a mai szinkron téma:
Olyan kevés lóvét kapnak egy-egy szinkron munkáért, hogy a "normális hangú" szinkronszínészek már alig vállalnak ilyen jellegû munkát!
A szinkron szöveg pedig azért nem felel meg a mai "hallgatóságnak", mert régebben csak a TV-ben esetleg videón lehetett megnézni a filmet, ahol már eleve szinkronos volt, és nem volt mihez viszonyítani! Manapság pedig, már az itthoni szinkronos DVD megjelenés elõtt már a moziban is feliratos a film, a NET-rõl leszedett film meg pláne, ha készítenek hozzá normális feliratot!
Én ugyanis úgy jártam a pukkás SAWIII-mal, hogy a felirat 80% ki kell jevítani, vagy szinkronizásciós probléma miatt vagy félrefordítás miatt!
9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon király volt egymás után megnézni mind a három részt!
Csak egy a baj vele: a szinkron! Tipikus példa arra, hogy hogyan lehet egy isten-király filmet a szikronnal elrontani <#szomoru1>#szomoru1>
Ded hát ezért kell feliratosan nézni<#nevetes1>#nevetes1>