2292
  • saw123
    nagy élménby lehetett felirat nélkül! héjj!akinek megvan a kamos verzio felirattal dobjon má be 1 képet mégis milyen a minőség! spojlermenteset
    jo lenne má ebben a 4 napban nézni valmi jót...
  • Real13
    2004 minden horrorrajongó emlékezetében fontos lehet,hiszen akkor jött ki egy bizonyos Fűrész című film,mely bár más alkotásokból jelentősen sokat lopott,mégis egy teljesen újfajta megközelítése volt a 'gyilkolós"filmeknek,a végén pedig kaptunk egy olyan csavart,hogy a fülünk kettéállt.Azóta évente kapjuk a folytatásokat,nekem tetszett a második és a harmadik rész is,erre inkább azt mondanám,hogy bizonyos mértékig bejött.

Innnentől csak az olvasson tovább,aki látta a harmadik részt.(vagy akit nem érdekel a film,csak a véleményem oO)

Szóval,mint tudjuk,Jigsaw bemondta az unalmast,eltávozott az élők sorából.Horror műfajban ez nem szokott probléma lenni,egy karaktert bármikor fel lehet éleszteni,a Saw készítői viszont pont a filmek realisztikussága miatt ezt nem tehették meg.Ezért a 4.rész egyszerre játszódik párhuzamosan a 3.rész eseményeivel,de egyben elkalandozik Jigsaw halálán túlra is,és egyben új dolgokat tudhatunk meg arról,hogy miért kattant be ,tehát látogatást teszünk a múltba is!
    Igazából ez még csak affajta elő-vélemény,mert egyrészt amilyen verzióban láttam,az eléggé élvezhetetlen volt,márészt full-angolul néztem,tehát nem minden részletet értettem világosan.Ami biztos:Furmányos csapdákból nem lesz hiány,ennek megfelelően tobzódunk a vérben,valamint az elmaradhatatlan fordulat sem hiányozhat a Fűrész 4-ből,bár azért ez más közel sem olyan erőteljes,mint akár csak a második részé volt,igaz,a 3.részénél mindenképp jobb.
    Legjobban az első tíz perc tetszett,itt azt láthatjuk,hogy kedves barátunkat,Jigsaw-t boncolják.Erős kezdés,bár aki leül Fűrész 4-et nézni,tudja,mire számíthat.
    A hangulat a régi maradt,közel sem félelmetes,inkább baljósnak mondanám.
    A legnagyobb hibának mégis azt érzem ,hogy amolyan átvezető jelleget éreztem a filmen.Nincs igazán meg a saját kis története,folytatja azt,amit a 2.-3.rész elkezdett,de előre nem igazán jutunk,csak amint már említettem,kapunk egy másik indokot arra,mitől kattant be Jigsaw.Ez egyébként kissé erőltetett lett szerintem.
    Annyira TV-sorozat szagú már az egész.Talán jobb lenne,ha nem évente jönne ki egy újabb rész,hanem mondjuk három,de akkor aztán megnövelt játékidővel(a 4.rész a legrövidebb),kidolgozottabb történettel,rendezéssel,esetleg egy kis vérfrissítéssel,mert nagyon majmolják egymást a részek.Bár az is igaz,hogy nem sikerült úgy elrontani a folytatásokat,mind pl:a Hellraiser-nél,szóval,akinek tetszettek az előzőek,tegyen vele egy próbát.
    Let the game begin!
    6.0/10
  • cassoneitaly
    Zoleeka007 !!! [email protected]
    PLEASE! MAKE YOUR CHOICE!!!
  • Zoleeka007
    légyeg a légyeg ha valakinek kell akkor tudok neki e-mailba egy egész használható verziót küldeni
  • Zoleeka007
    van má ha valakinek kell coljon és e-mailbe el zavarom neki!

bár nem én fordítotatm mert mire én a 70% megcsináltam addigra valaki csinált egy verziót amibe má az olyan észtveszelytő hibákat meg probálgattam kijavítgatni!
  • saw123
    a saw 4 vége

csöcs!
  • saw123
    hogy áll a felirat Zoleeka?
  • Lpneo
    Ez így van.(tapasztalat)
  • saw123
    így van. olyan ez mitn a csajozás ha köpedék vagy a nőkkel és részeg vagy mint a valag + kurva ronda is vagy akkor nagyobb esélyekkel indulsz.

tahó forever!
  • kék
    Az a menő, aki a szart nézi? :-)))
    Végül is igaz, itthon a diszkóban is arra a srácra bukik a csajok 90%-a, akinek úgy kell kinyalni a hányást a szájából.
  • akyyy
    viszont aki nem nézi meg ezt a kamerásat hanem vár egy dvdminőségre, netalán hd-re, esetleg a magyar változatra, akkor az már nem is menő, össze kell verni le kell köpni, stb...
  • Zoleeka007
    El megy Jobban mondva ez a camos egész türhető de még így is elg fos a minőség
  • kék
    "Tök jó", mikor a sok hülye megnéz egy teljesen elsötétített, rossz minőségű, megvágott verziót, nem látja a fele filmet, aztán elkezdi fikázni.
  • saw123
    nyomjad csak keményen! milyen a camos verzió minősége?
  • Zoleeka007
    Dobtak fel angol feliratot a Saw.4.Cam.2007 verzióhoz má az első 15 percet le fordítottam és halad!!!!!!!!!!!!!!
  • saw123
    vélemény

na szépen elindultunk a lejtőn imdb-n
  • saw123
    egyre több "tetszett" komment fut be imdbre! jo lesz ez pöcsök!
  • Lipi1980
    Már vártam, hogy mikor indul be egymás fikázása a nézhetetlen minőségű változatok miatt

Mire lesz nézhető verzió, addigra lesz felirat is!
    Bár én amikor tavaly a pukka féle SAW3-at letöltöttem, akkor a hozzá való feirat kb. 70%-ban volt csak jó, és kb. 4x-5x végig kellett néznem, mire normálissá javítottam a feiratot...

Ha majd nekem is meglesz egy nézhető vezió, és elég ratyi felirat lesz hozzá, akkor majd kijavítom a feliratot, és belinkelem...
  • saw123
    ha fos minőségü filmet néztél ne lepődj meg hogy kaki
  • EmThor
    hát ööö ez a 4. rész elég kaki lett
  • Zoleeka007
    A Fűrész 4 hez sztem nem csak te szeretnél feliratot a kaptár 3 hoz meg találsz a gyorsfelirat.hu vagy feliratok.hu sőt hogy biztosra menjünk opensubtitles.org
  • akyyy
    pff
  • öcsi91
    Hali tud valaki a fűrész4-hez és a kaptár3-hoz feliratot illetve,hogy kell hozzáfűzni a filmhez,segitsetek
  • cassoneitaly
    Klemice nehogy reggelre egy Cecil-féle csapdában találd magad...
  • Klemice
    tyűha!..
    úgy látom ő kicsit népszerűbb
  • cassoneitaly
    Jigsaw iwiw-en
  • PLackó
    nah,kösz hogy megelőztél
  • PLackó
    IMDB-n 700-ról 2200-ra nőtt a szavazatok száma,és az értékelése is nőtt.
    Most néztem meg a 3.részt újra , megalapozta a hangulatot a 4-hez.
  • saw123
    olvasgatom a kommenteket és egyre többen írják azt hogy "az előző részekhez méltó" a befejezés és a sztori sem rossz. és kezd egyre feljebb jönni imdbs szaváson amire nagyon nem volt példa mert általában a kezdő pontok után lefelé csúszkálnak inkább a filmek.
  • cassoneitaly
    Ha valaki talál feliratot rögtön dobjon rá 1 linket, ha lehet köszike
    ##_You think it is over...But you are wrong...The games have just begun..._##
  • saw123
    végülis jo a szar kamerás verzió is pláne hogy mellé meg olvasod magyarul a forgatókönyvet....
  • scorpeeon
    Biztosan arra gondol, hogy aki akarta, már rég kiutazott USA-ba vagy Angliába, hogy megnézze
  • cassoneitaly
    Pl. itt fentvan 1 mozis verzió, és nézhető is, márcsak felirat kellene =)))
  • saw123
    tényleg? akkor mond honnan töltsek a sok fake közül?
  • akyyy
    mi az hogy nincs film? már csak az nemnézte meg aki nem akarja:D
  • Klemice
    imádom az ilyen rohadt kritikus embereket :))
    nem ugyanilyen néven szedtem le de ugyan ezt egy magyar torrent oldalról de hagyjuk...
    az elírás meg emberi dolog na mindegy
  • saw123
    őrület hogy minden info ittvan előttünk csak a film nincs. nem tudom kibírom e hogy ne olvassak bele...
  • saw123
    aki szerint nem mettyúz van a jégen: kep
    és mettyúzt a 3 ban valóban megölte a manda tehát a 4ben nem is játszhatna: gigaelvágás
  • saw123
    Gigaspójler!

aki kíváncsi a teljes sztorira, a csattanóra az elolvashatja az egész forgatókönyvet, a film részletes leírását. én nem tettem :)
    itt
  • saw123
    Jigsaw és barátnője a bolyi diszkóban Josh és Juttán a premier utan