Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your suffers will be legendary even in hell!
Istenem de várom már a nézhetõ verziót!
Saw Forever!
Ez a poszter volt már?
Részlet a Fûrész 4.-bõl! A Comic-Con ról van, úgy hogy sajnos kamerás!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy „Comic-Con” nevû rendezvényen állítólag Darren Lynn Bousman, Tobin Bell és Oren Koules (produver) bemutattak egy jelenetet a IV. részbõl!!!
A jelenet avval indul, hogy egy kopasz ember egy látszólag üres szobában tér magához, úgy mint Jigsaw akármelyik korábbi áldozata. Csakhogy ennek a fickónak mindkét szemén össze van varrva a szemhéja. Egy béklyó van a nyaka körül egy hosszú lánccal, ami egy másik emberhez van kötve, aki a földön fekszik. Ennek a másik embernek a szája van összevarrva.
A vak és a néma ember között Jigsaw egyik csapdája található. Ahogy a vak ember a lánccal – ami egy gép fogaskerekein van keresztülvezetve – megpróbálja mege felé húzni a némát, a néma észreveszi, hogy egy kulcs fityeg a vak ember béklyójának tarkó részénél. Hogy kiszabadítsa magát meg kell, hogy szerezze a kulcsot, de ehhez meg kell küzdenie a sokkal erõsebb vak emberrel, aki (természetesen) éles eszközökkel próbál védekezni. A küzdelmük még véresebb és intenzívebb lesz, amint a néma ember megpróbál felül kerekedni a másikon.
Ki fog nyeri ebben a küzdelemben? Ahhoz hogy megtudd meg kell, hogy nézd a Fûrész IV. részét…
Hát nem valami sok, de a jelenet elég beteg agyra vall, úgyhogy bízom benne, hogy a IV. részben sem fogunk csalódni...
Csak linket rakok be, mert csak:
Jelenet???
Plakát???
Nem tudom, hogy mennyi a valóságalapjuk...
A jelenet lehet akármelyik beteg filmbõl, mivel semmi utalás a Fûrészre...
A plakátról pedig nem tudom, hogy van-e valóságalapja...
"Everything that happens, happens for a reason"
2.nál néztem meg az elõzesest,3.nál már nem.
így nem lövök le semmit
A III. rész alapján kb. 1 hónap múlva augusztus közepére várható...
És a hivatalos website? Mert a "szokásos" cím egyenlõre csak a lionsgate-et nyitja meg...
De gondolom, hogy aki ide irogat, az már biztos olvasta ezt a cikket!
1. a végén feltûnik egy reklám, ahol azt hirdetik, hogy egy bizonyos oldalon te is elkészítheted a saját elõzetesed;
2. ha elõzetes, akkor miért csak a I,II,III részekbõl van összevágva?
3. elég ratyi minõségû...
Now, upon the news of Detective Kerry's murder, two seasoned FBI profilers, Agent Strahm and Agent Perez, arrive in the terrified community to assist the veteran Detective Hoffman in sifting through Jigsaw's latest grizzly remains and piecing together the puzzle.
However, when SWAT Commander Rigg is abducted and thrust into a game, the last officer untouched by Jigsaw has but ninety minutes to overcome a series of demented traps and save an old friend or face the deadly consequences.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nekem a régi saw3pukka volt meg de tegnap megkívántam a dvd ripeset...
letöltöm minden frankó tök zsír a pukkát letöröltem....
nézem a filmet hát nem hiányzik 1 csomó jelenet pl a végérõl is amikor Jeff ordít...
a teremburáját neki...
há mi vót ez?
HDripben esetleg
http://recettes.viabloga.com/images/Saucisse%20Couteau.jpg
durva hogy valakibõl kolbászt tölt jigsaw
Az volt a probléma hogy elöbb ezt másoltam be hogy tudjam nem e ugyanarról a képrõl van szó
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.endtimesreport.com/pictures/crosscut_saws.jpg