2292
  • skinnyman
    Blu-Ray nem? :)
  • cassoneitaly
    [URL=http://www.mininova.org]Itt nyomon követhetitek, hogy mikor milyen " SAW 4 " - et tesznek fel. ( TORRENT KERESŐ )[/URL]
    December elejéig nem sok mindenre számíthatunk
    De nembaj, decemberben majd kárpótol minket a DVD + A HDDVD
  • wesker24
    Amit én néztem az türhető volt a kép is jó volt 60 %-ban csak néhol rohattul sötét volt de a hang az jó volt !!
  • Lpneo
    van már valami élvezhető változat?
  • Klemice
    és mi van ha van szalag de nem találták meg mert egymással voltak elfoglalva? :P (a 2ben amikor a csaj benyúlt az "akváriumba" ott volt mellette a kazi de le sem játszotta sőt nem is neki volt az a szoba)
    remélem nem tévedek :P
  • soulhunter
    az elején lévő 1. poént se feledd :P

hát igen... ez a film 2 poént is tartalmaz :)

ugyh amint ebbe a retek országba is elér, irány a mozi, higgyétek el, erre érdemes pénzt szánni!!!

csak 1 baki van a filmben, ami azért nem lesz spoiler, mer a fanok már honapok ota láthatták jutubon is ezt a pár perces jelenetet, amihez a kérdés:

MIÉRT NINCS SZALAG A MÁR RÉGOTA KÖZÉTETT JELENETHEZ???

gondolom erre is kitérnek majd az 5. részben :D
    de addig várom a tippeket, mer ez igy igaz,h amolyan jigsaw-s,de nekem hiányzott,h a jol bevált szalagot nem hallhattam :(
    (nem lát VS. nem beszél jelenet)
  • wesker24
    Most néztem meg a Saw 4-et !! Azt hittem hogy már nem tudnak újat mutatni de hatalmasat tévedtem !!

SPOILER !! Aki nem akarja tudni mi volt a Saw 4-ben az NE OLVASSA EL !!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bakker mekkora csavar volt már a film végén köpni nyelni nem tudtam teljesen megzavarodtam hogy most mi van ?? Még most is teljesen zavaros az egész ! Nagyon sok olyan esemény van a filmben ami sok mindenre ad magyarázatot pl: a saw3-ban hogy Amanda miért lett olyan ingerült miután megtalálta a neki szánt levelet és ez csak egy a sok közül meg az hogy John miért lett sorozatgyilkos STB...

Jah tudom elment az eszem hogy egy rossz minöségű kamerás verziót néztem meg de a képminősége 60 százalékban jó volt a hanggal meg nem volt probléma !!

A Saw 4 megnézése után a sorrend a következő !!

1. Saw
    2. Saw 4
    3. saw 3
    4. saw 2
  • saw123
    valami nézhető?
  • skinnyman
    Nem, akkor az jó volt, csak miután megnéztem pár filmet HD-ben, utána szar. Ez olyan, minthogy a Carmageddon meg a Fifa 2000 jó grafikájúnak számított a maga idején és nem is kötöttem bele, ma meg a Crysis meg UT3 és hasonló nevek után megnézek róla egy képet és furcsállom, hogy én ezzel valaha játszani tudtam :)
  • kék
    Még emlékszem a hőskorra, mikor az ember összehúgyozta magát örömében, ha CD-n kapott meg egy filmet, és nem VHS-en. Akkor még nem voltak ilyen hsz-k. A DVD-vel kezdődött az egész. ;-)
  • bertino
    és akkor most szarjunk magunk alá, mert nálad azt jelenti ? :D
    [kötözködik, de télleg vicces ez a post...]
  • kék
    Gondolom, amíg nem volt HD, nem is néztél semmit. Mert a többi mind szar volt.
  • skinnyman
    Ez a fogalom nálam HD-t jelent, attól meg elég messze vagyunk még :) A DVD-t legfeljebb közepesnek nevezném.
  • AntiHero
    nincs
  • Herr Lehrer
    van már "szép minőség"?
  • cassoneitaly
    Hát szerintem "szép minőségben", vagyis ha mindent látsz, a 2-t odaveri.. De mondom, az írókat csak dícsérni tudom
    Remélem itthon a mozikban Feliratosan adják majd, mert akkor az elsők között nézem majd meg
  • saw123
    zsír lett casso? jobb mint a 2?
  • cassoneitaly
    akarommondani

• cassoneitaly
    [vigyor1]
  • cassoneitaly
    Mikor lesz már December???
    Akkor már tuti tölthető lesz a Saw IV DvD !!! Áááá, de jól meg van írva ez a 4....
  • Zoleeka007
    ha valaki talál egy jó minőségőt annak imába foglalom a nevét
  • cassoneitaly
    na, haverral sikerült megnézni!!!
    hááát mitmondjak.. Zavarban vagyunk... A legnagyobb Fűrész-fanok vagyunk De ez a rész próbára tett minket...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira gondolkodásba ejt a vége, hogy kb. 15percbe telt, mire nagyjából tisztáztunk mindent.. De nagyon nagy, azt garantálom, csak néhány részt még mindig homály fed...

Lényeg, a lényeg, ha egy mód van rá, várjatok még a DvD-Rip verzióra, vagy a naon jóra, mert mi is azt tesszük Így kamerásan nem teljesen élvezhető, és csak mégjobban kavarja a dolgokat, amelyek egyébként sem egyszerűek... jIgSaW RuLeZ
  • Zoleeka007
    Fix hogy FAKE
  • saw123
    van már nézhető minőség felirattal?

Saw IV DVD WORKPRINT XViD PUKKA avi

ezek a pukkák jok szoktak lenni nem?
  • Minas Tiris
    Ki kéne Cserélni már ezt a logót!
  • bcrics
    Saw 4 (CAM) DVD-MegaPlay.....ez a verzió kinek van meg...????
  • cassoneitaly
    háháááááá gyerekek találtam megoldást Szedjétek le a feliratot, ami az opensubtitles oldalon van, (mostmár hosszupuskán is), de az a Rossz verzióhoz van időzítve. Bsplayer-el inditsátok el a filmet, adjátok hozzá a feliratot, utána SHIFT+JOBBRANYÍL 394,20 másodpercig. A BsPlayer időzíti a feliratot!!!
    Jó fűrészezést mindenkinek
  • skinnyman
    januárban.
  • STREEX
    MO-n mikor mutattják be?
  • Zoleeka007
    mer meg lehetne csinálni virtual subsynce nevezetű prgrammal nem tom jó e írom de az kuva sok idő sza ha én a sajátos tempómba neki álok adigra mire én kész vagyok addigra van dvdrip:d
    de mondom amit küldtem nem a leg jobb de a legjobbhoz van időzítve:D
  • cassoneitaly
    Már írtam a Hosszupuskára, hogy keressenek megoldást a problémára ( 1 valakit aki időzítené a "szebbik verzióhoz a feliratot ) csináljátokcsináljátokcsináljátok
  • Zoleeka007
    de amit elkütem az a jelenleg legjobbhoz van időzítve meg a torrentlinket is elkütem
  • cassoneitaly
    Már csak arra várjunk, hogy ehhez a jobbikhoz időzítse valaki...
  • Zoleeka007
    bár a szarabb minőségühöz időzítve
  • Zoleeka007
    bas**meg közbe feltltak má egy kiba***tt feliratot az opensubtitles.org-re is s ráad jobb mint amit kültem pi***ba
  • Zoleeka007
    Elküldve S ha valkinek még kell síkíjon és küdöm is
  • cassoneitaly
    Tobin Bell ( Jigsaw ) beszél a Fűrész IV-ről, és jövőjéről... [ angol tudás szükséges ]
  • Klemice
    nem biztos hogy egész végig ilyen minőségű
  • cassoneitaly
    Egyébként a fórum vezetőjét kérdezem, hogy Bannernek nem lehetne betenni ezt a képet a SAW III-as helyett?

Hm??

Vagy valami Saw IV-eset, mégis csak hogy ráhangolódjunk, kell az arculatfrissítés
  • cassoneitaly
    Feliratot ZOLEEKA ígérte, hogy elkülde ( ha most olvasod akkor [email protected] )
    De nekem egyébként ilyen minőségben van meg a film:

Már nézném!!!!!