Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért imádom!!!
Már alig várom a bemutatót!!!
<#worship>#worship>SAW FOREVER<#worship>#worship>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tényleg!
Mi a különbség a treaser és a trailer között???
Saw.IV.Trailer.1080p.WMV-Funner
"Everything that happens, happens for a reason"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként a legújabb pikkkcsõr
Vagy ez csak a magamfajta SAW buzikat érint ilyen kellemetlenül???
Hogy miért?
A neten a múltkoriában megjelent az eddigi egyetlen (igaz nem hivatalos) elõzetes, amit a Comic-Con fesztiválon mutattak be...
Most ez a kép abból a jelenetbõl lett kivágva, így nagyon remélem, hogy nem fogják kivenni a filmbõl ezt a jelenetet, hiszen más filmeknél erre már láthattunk példát!
Mikor lesz már elõzetes??? Már vagy két hete aktuális lenne, ha a 3. részt vesszük alapul...
Tényleg kéne bannert cserélni...
NEm fog fájni!
Egy pincében berendezett diszkóban, ahol tiltott goa-trance partykat rendeznek egy futószallagra van helyezve két fickó!
Az egyik eszméletlenül ül egy széken, a másik pedig félig fel van akasztva!
Az akasztott ember biztos halálát csak az késlelteti valamelyest, hogy egy jégtömbön áll. Nomármost: Ha elolvad a jég, meghal! Ha elcsúszik a jégen, meghal.
Ha a jeges fickó lába alatt elolvad a jégtábla, és õ meghal, akkor a súlya a láncos áttételen keresztül elindítja a futószallagot ami a széken ülõ emberkét beleviszi a (képen nem látszó) kemencébe!
A diszkóban a rezidens DJ Jigsaw!
Mit elemezgessünk egy képen??? <#beka2>#beka2>
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Reménykedjünk! Úgyis a remény hal meg utoljára, meg a sejtszintû enzimmûködés! No meg persze Jigsaw, vagy õ hallhatatlan???
SAW FOREVER!!!
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Your suffers will be legendary even in hell!