2292
-
#1251 Blu-Ray nem? :) -
#1250 [URL=http://www.mininova.org]Itt nyomon követhetitek, hogy mikor milyen " SAW 4 " - et tesznek fel. ( TORRENT KERESŐ )[/URL]
December elejéig nem sok mindenre számíthatunk
De nembaj, decemberben majd kárpótol minket a DVD + A HDDVD -
#1249 Amit én néztem az türhető volt a kép is jó volt 60 %-ban csak néhol rohattul sötét volt de a hang az jó volt !! -
Lpneo #1248 van már valami élvezhető változat? -
#1247 és mi van ha van szalag de nem találták meg mert egymással voltak elfoglalva? :P (a 2ben amikor a csaj benyúlt az "akváriumba" ott volt mellette a kazi de le sem játszotta sőt nem is neki volt az a szoba)
remélem nem tévedek :P -
#1246 az elején lévő 1. poént se feledd :P
hát igen... ez a film 2 poént is tartalmaz :)
ugyh amint ebbe a retek országba is elér, irány a mozi, higgyétek el, erre érdemes pénzt szánni!!!
csak 1 baki van a filmben, ami azért nem lesz spoiler, mer a fanok már honapok ota láthatták jutubon is ezt a pár perces jelenetet, amihez a kérdés:
MIÉRT NINCS SZALAG A MÁR RÉGOTA KÖZÉTETT JELENETHEZ???
gondolom erre is kitérnek majd az 5. részben :D
de addig várom a tippeket, mer ez igy igaz,h amolyan jigsaw-s,de nekem hiányzott,h a jol bevált szalagot nem hallhattam :(
(nem lát VS. nem beszél jelenet) -
#1245 Most néztem meg a Saw 4-et !! Azt hittem hogy már nem tudnak újat mutatni de hatalmasat tévedtem !!
SPOILER !! Aki nem akarja tudni mi volt a Saw 4-ben az NE OLVASSA EL !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bakker mekkora csavar volt már a film végén köpni nyelni nem tudtam teljesen megzavarodtam hogy most mi van ?? Még most is teljesen zavaros az egész ! Nagyon sok olyan esemény van a filmben ami sok mindenre ad magyarázatot pl: a saw3-ban hogy Amanda miért lett olyan ingerült miután megtalálta a neki szánt levelet és ez csak egy a sok közül meg az hogy John miért lett sorozatgyilkos STB...
Jah tudom elment az eszem hogy egy rossz minöségű kamerás verziót néztem meg de a képminősége 60 százalékban jó volt a hanggal meg nem volt probléma !!
A Saw 4 megnézése után a sorrend a következő !!
1. Saw
2. Saw 4
3. saw 3
4. saw 2 -
saw123 #1244 valami nézhető?
-
#1243 Nem, akkor az jó volt, csak miután megnéztem pár filmet HD-ben, utána szar. Ez olyan, minthogy a Carmageddon meg a Fifa 2000 jó grafikájúnak számított a maga idején és nem is kötöttem bele, ma meg a Crysis meg UT3 és hasonló nevek után megnézek róla egy képet és furcsállom, hogy én ezzel valaha játszani tudtam :) -
kék #1242 Még emlékszem a hőskorra, mikor az ember összehúgyozta magát örömében, ha CD-n kapott meg egy filmet, és nem VHS-en. Akkor még nem voltak ilyen hsz-k. A DVD-vel kezdődött az egész. ;-) -
#1241 és akkor most szarjunk magunk alá, mert nálad azt jelenti ? :D
[kötözködik, de télleg vicces ez a post...] -
kék #1240 Gondolom, amíg nem volt HD, nem is néztél semmit. Mert a többi mind szar volt. -
#1239 Ez a fogalom nálam HD-t jelent, attól meg elég messze vagyunk még :) A DVD-t legfeljebb közepesnek nevezném. -
#1238 nincs -
#1237 van már "szép minőség"? -
#1236 Hát szerintem "szép minőségben", vagyis ha mindent látsz, a 2-t odaveri.. De mondom, az írókat csak dícsérni tudom
Remélem itthon a mozikban Feliratosan adják majd, mert akkor az elsők között nézem majd meg -
saw123 #1235 zsír lett casso? jobb mint a 2? -
#1234 akarommondani
-
#1233 [vigyor1] -
#1232 Mikor lesz már December???
Akkor már tuti tölthető lesz a Saw IV DvD !!! Áááá, de jól meg van írva ez a 4.... -
Zoleeka007 #1231 ha valaki talál egy jó minőségőt annak imába foglalom a nevét -
#1230 na, haverral sikerült megnézni!!!
hááát mitmondjak.. Zavarban vagyunk... A legnagyobb Fűrész-fanok vagyunk De ez a rész próbára tett minket...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyira gondolkodásba ejt a vége, hogy kb. 15percbe telt, mire nagyjából tisztáztunk mindent.. De nagyon nagy, azt garantálom, csak néhány részt még mindig homály fed...
Lényeg, a lényeg, ha egy mód van rá, várjatok még a DvD-Rip verzióra, vagy a naon jóra, mert mi is azt tesszük Így kamerásan nem teljesen élvezhető, és csak mégjobban kavarja a dolgokat, amelyek egyébként sem egyszerűek... jIgSaW RuLeZ -
Zoleeka007 #1229 Fix hogy FAKE -
saw123 #1228 van már nézhető minőség felirattal?
Saw IV DVD WORKPRINT XViD PUKKA avi
ezek a pukkák jok szoktak lenni nem? -
#1227 Ki kéne Cserélni már ezt a logót! -
bcrics #1226 Saw 4 (CAM) DVD-MegaPlay.....ez a verzió kinek van meg...???? -
#1225 háháááááá gyerekek találtam megoldást Szedjétek le a feliratot, ami az opensubtitles oldalon van, (mostmár hosszupuskán is), de az a Rossz verzióhoz van időzítve. Bsplayer-el inditsátok el a filmet, adjátok hozzá a feliratot, utána SHIFT+JOBBRANYÍL 394,20 másodpercig. A BsPlayer időzíti a feliratot!!!
Jó fűrészezést mindenkinek -
#1224 januárban. -
#1223 MO-n mikor mutattják be? -
Zoleeka007 #1222 mer meg lehetne csinálni virtual subsynce nevezetű prgrammal nem tom jó e írom de az kuva sok idő sza ha én a sajátos tempómba neki álok adigra mire én kész vagyok addigra van dvdrip:d
de mondom amit küldtem nem a leg jobb de a legjobbhoz van időzítve:D -
#1221 Már írtam a Hosszupuskára, hogy keressenek megoldást a problémára ( 1 valakit aki időzítené a "szebbik verzióhoz a feliratot ) csináljátokcsináljátokcsináljátok -
Zoleeka007 #1220 de amit elkütem az a jelenleg legjobbhoz van időzítve meg a torrentlinket is elkütem -
#1219 Már csak arra várjunk, hogy ehhez a jobbikhoz időzítse valaki... -
Zoleeka007 #1218 bár a szarabb minőségühöz időzítve -
Zoleeka007 #1217 bas**meg közbe feltltak má egy kiba***tt feliratot az opensubtitles.org-re is s ráad jobb mint amit kültem pi***ba -
Zoleeka007 #1216 Elküldve S ha valkinek még kell síkíjon és küdöm is -
#1215 Tobin Bell ( Jigsaw ) beszél a Fűrész IV-ről, és jövőjéről... [ angol tudás szükséges ]
-
#1214 nem biztos hogy egész végig ilyen minőségű -
#1213 Egyébként a fórum vezetőjét kérdezem, hogy Bannernek nem lehetne betenni ezt a képet a SAW III-as helyett?
Hm??
Vagy valami Saw IV-eset, mégis csak hogy ráhangolódjunk, kell az arculatfrissítés -
#1212 Feliratot ZOLEEKA ígérte, hogy elkülde ( ha most olvasod akkor [email protected] )
De nekem egyébként ilyen minőségben van meg a film:
Már nézném!!!!!