2292
-
#1291 mindenki mást szeret... nekem bejönnek a fürészek, neked nem...
de köszönöm,h megosztottad velem micimacko iránti vágyad, és h nem érted a sztori lényegét... mer van sztorija, de segáz...
nem mindenki lehet akkora psychopata 5lettolvaj, mint én :D -
#1290 Szerintem az 5. részben arra is kitérhetnének hogy dögöljön meg végre mindenki és legyen már vége ennek a nyögvenyelt sorozatnak,mert lassan egy egész évados kis szösszenetet összerakhatnak belőle.Vagy esetleg kitalálhatják h melyik áldozat segglyukábol huzzák ki a következö fenyegetö kazettát...es ezt még lehet folytatni a vegtelenségig,de tök felesleges.Mert ez már valóban beteges. -
#1289 Nos,igy a 4. rész utan elgondolkodtam az egesz Saw sorozaton.Vegul arra a kovetkeztetesre jutottam,hogy mig -az elso resz szamomra nem csupan a müvér kategoriás horrorfilmek közé tartozik,hanem azok közé,amiknek van egy csepp ertelmük,mondanivalojuk-addig a tovabbi harom resz csupan tömeg-gyártmánya azon filmeknek,amelyekben érdemleges új mondanivalo nem,hollywood-i elcseszett ócska szánalmas story-kavalkád viszont annál inkább fellelhetö.Bár ez is igen gyenge probalkozasnak minösül.Az elsö reszben szamomra ertelmet nyert a tömeggyilkosságok és pszichopatikus esetek ezen filmre vetitett formaja,reménykedtem,hogy bár igencsak kegyetlen tálalásban,de mégiscsak a tanulság váljék mérvadóvá a filmben,ehelyett gyártottak belőle egy lényegében ugyanarra a témakörre épülő 'bonc-dokumentáciot'.Nemtudom mások hogy vannak vele,de a szamomra érdemi jellegeket egyetlen részből letudtam szürni.Kérdem én miért kell akkor a többi rész?Kicsit meguntam a szétvágott koponyákat,rothadó tetemeket,mérnöki pontossággal legyártott irracionális szerkezeteket.Köszönöm,ilyenért nem ülök le legközelebb a monitor elé.Ennyi volt.A 'lesz-e 5. rész' kapcsán pedig csak Micimackó szinten tudok gondolkodni,annyi különbséggel,h annak bármikor jobban örülnék,mert legalább vm újat is fellelek benne. -
#1288 ilyen és ehhez hasonlo hiányzo képkockákra adott magyarázatot a 3. rész az előző 2ből :D
várj 1 évet az 5. részre :D
na majd holnap leülök, és megnézem mind1iket maratonban, mer azért ez igy nem koser dolog :) -
Lipi1980 #1287 Saw123!
Kezdesz megijeszteni!
TE aki eddig agyonistenítetted a sorozatot, most nagyon lehúzod? Azért is kiváncsi vagyok rá. Majd megnézem és megvitatjuk a dolgot -
Zoleeka007 #1286 Saw.4.DVDSCR.1CD.DivX-LTT.avi Erre azt írják hogy jó! Bár én egy kicsit gyanakvó vagyok! De inkább idéze
ANONYM1:THIS IS REAL?
ANONYM2:NOT FAKE! THIS IS REAL SAW4!!! VERRY GOOD UPLOAD! -
saw123 #1285 Megnéztem még1szer a filmet és még így másodszori megnézésre is azt kell mondanom hogy nem lett valami jó. Ami főleg nagyon nem tetszik az az hogy véletlenek sorozata kell ahhoz hogy így történjen meg minden. És azt azért ne mondja nekem senki hogy Jigsaw igy kigondolt mindent! ez max akkor menne neki ha a jövőbe látna de az már 1 másik műfaju film lenne. ja és még 1 érdekes kérdésre adjon nekem valaki választ!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye a boncolás azután történik, miután az egész hajcihőnek vége. nade ha megtalálják Jigsaw holttestét a hűtőkamrában ahová Straham ügynökkel van bezárva akkor hová tünt a nyomozó? -
saw123 #1284 aki már látta a 4-et annak érdemes megnézni a 3.rész elejét a Troy-os jelenetet! érdekes volt így megnézni még1szer!
spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt simán látszik hogy Hoffman sáros, tehát amikor forgatták a 3at figyeltek erre ez tetszik. De mi az amit berak a zsebébe? látszik hogy sunyít a kis dög és valamiben csintalankodik. -
Lpneo #1283 melyik az eddigi legjobb minőságű változat? -
#1282 a végső csavar csak azé lehet számodra nevetséges, mert az 1. részt idézi? :)
amugy az összevisszaságos részben egyetértek veled, nem éppen a legjobb vágások, de attol 1 másik szálat inditott el, amiről az embereknek fogalma se lehet.
az,h igy,v nem igy reagálnál...
te nem v se zseni, se psychopata,h beletudd képzelni magad a szituba. a psychopatizmust általában vmi oriási trauma váltja ki az emberből. és mig nem vált ki belőled semmi ilyesmit, addig tényleg nem tudhatod, h igy reagálnál-e, és a végső csavart nem-e csinálnád meg akár te magad is...
én megmondom az őszintét:
akkor is jo film, mert vannak dolgok, amiket majd az 5. rész fog megmagyarázni :) és visszamenőlegesen gondolom a 2. részig :D legalábbis remélem,h lesz 5. rész, mert én pl. a brutalitással foglalkozom a psychologiai területeken... ki tja? talán belőlem lesz az életbeli jigsaw? :D
hitler neve már foglalt, akkor legalább ez maradjon meg :D
ez a film amugy sem azért készült,h beleképzelje magát az ember... mint ah a nyálas, hihetetlen véletlenek mulo romantikus gagyiságok sem, ahol az ember ugy áll fel a székből,h "bezzeg velem ilyen sosem történik"...
gondolom te is igy nyomtad meg az alt+f4-et, amikor végetért a film :P -
#1281 Na mostmár tényleg kíváncsi vagyok:) -
#1280 "Jah azt gondolom észrevettétek a hozzászólásaimból hogy szeretem a saw részeket"
Meg a nevedből :) -
saw123 #1279 Kedves Lipi1980, Tobin Bell és saw függő barátaim!
A saw 3 után reménykedtem hogy folytatni tudják a filmet értelmesen, nem a gyilokra mennek rá hanem a történetet gyurják szép formásra. Jöttek a trélerek, tv spotok ezeket látva megjött a hangulatom a filmhez és azt gondoltam tudnak még újat mutatni és legalább a 3. rész színvonalát tudják tartani.. sajnos tévedtem. A történetet ennél szarabbra nem lehetett volna megírni, az egész 1 nagy összevisszaság. Egyértelmű hogy a brutalitásra mentek rá és a végső csavar egyszerűen nevetséges. Minden történés irreális egyszerüen nem tudom elképzelni azt ha a szereplők helyébe lennék ugy cselekednék ahogy ők. Azt hiszem tényleg jobban tették volna ha a 3. résznél leállnak. 1 ujabb szép példa hogy tegyenek tönkre 1 jo kultfilmet gagyi folytatásokkal.
Jah azt gondolom észrevettétek a hozzászólásaimból hogy szeretem a saw részeket, és így írom ezt a kis beszámolót...szóval kakker lett..szerintem... -
#1278 he? :) -
saw123 #1277 Kóla lehűtve, popkorn, szotyi, tökmag betöltve. Kezdődjék hát a film!
szálem álejkum!
-
#1276 nem január 23 a magyarországi premier? -
#1275 dvd? olyan szar minőséget már le se töltök, csakis bd ripet :) -
#1274 január... -
#1273 Gyerekek, én csak szólok, hogy tavaly a SAW III-at magyar Fizetős oldalról töltöttem,( december közepe körül.. ) !!DVD-n!!, és olyan menüvel...ááá, naon kemény. És persze magyar felirat is volt hozzá... na ezt adjátok össze
jIgSaW RuLeZ -
#1272 Hát biztos hogy pár hónappal később, mert itthon csak decemberben vetítik majd a mozikban! -
#1271 és itthon mikor? mer az eddigieket már megvettem, és ezt nem áll szándékomban lehagyni a polcrol :) -
Zoleeka007 #1270 Tudod mit inkább hagyuk abba a kötözködést én is bocsánatot kérek ha valakit megsértettem a retardált viselkedésemmel!!
am most néztem hogy decemberben már elvileg ha lehet hinni a hírforrásnal akkor jön ki az usa-ban dvd-n -
#1269 inkább a filmrő beszéjjjéééééé
üdv: 1 retardált forumozo :D , alias perme :) -
saw123 #1268 pénteken megnézem 4-et saw 3 pukka körüli minőségben! 7végére már többet tudok!
csokker
-
#1267 tanulj már meg helyesen írni -
Zoleeka007 #1266 Ja és azt a k*rva hozzászolásomat puszta joszándékból egy kis figyelem felkeltőnek gondoltam de mindenki a mellére szívta ad2 semmien k*b*szott
bannt nem kaptam csak kerültem eddig a fórumokat az ilyesféle kötözködős retardál fórumozótársaink miatt! -
Zoleeka007 #1265 Hát az előző hozászólásod alapján nem nekem kéne gumiszoba
mert mert más fél sort nem tudtál értelmezni s a kis megszolalásodbol sugárzik a értetlenség. -
#1264 ne bántsd :)
még a nemét se vállalja fel, holott a zoli eléggé fius név, ha jol tom :)
a kicsinyitős képzővel ellátott, kb. 2-3 éve még trendi névkiirás is utal a korára :)
nameg eléggé friss reg... alig pár honapja született, az előzőekből levonva a következtetést nem semmi bant kaphatott :D
sztem hagyd rá a kötekedést
psychologiai levezetést láthattatok, amit többynire a fürész részeknek köszönhet(t)ek :) -
Lipi1980 #1263 Drága Zoleeka007!
Nem hinném hogy annyira ki lenne halva ez a topik, bár nyilván a gumiszobában aktívabb (és egyben agyatlan) topikokat találsz! Ajánlom nézz szét ott
Ha nem tetszik, akkor nem kell megnyitni sem, nemhogy bekommentezni!
-
Zoleeka007 #1262 Ehh Ez a fórum hogy ki halt itt csak az eső camos verzió elött 2héttel utánna míg van egy felirat+1hét meg minden uj verziónál egy két nap s ennyi az éves fórum használat!
http://elegunkvan.extra.hu/ -
#1261 Én még mennék is ha menne itthon. -
Tobin Bell #1260 A Ts minőség nem takarja azt hogy nem értem meg a filmet..én 1 csomó filmet láttam szar minőségben és aztán penge képpel és sok film már szar képpel elsőre is bejött. Plussz a Fűrész nem az a tipusú film amit a effektekért néz meg az ember. a sztori érthetősége meg a kép között meg nem tudom miylen kapcsolat van ... -
saw123 #1259 moziba menj el akkor -
Lipi1980 #1258 NÉZHETŐŐŐŐŐ VERZIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓTTTTT AAAAKKKAAARRROOOKKKK!!!!! -
#1257 ts változat megnézése után ne mondjatok már véleményt róla, mert olyan szar minőségben kétlem, hogy mindent láttatok és értettetek volna. -
Tobin Bell #1256 Üdvözlet mkinek! _Nem lett rossz a 4.ik rész ,de nem dobtam tőle hátast,és nem .. nemazért mert nem értettem a fordulatokat.
ahogy 2.iktól se(mellesleg sztem ez a leggyengébb).Így az 1 marad az sorozat legjobb darabja,amit nehéz lesz felülmúlni..bár tudtommal 3 próbálkozást biztos hogy tesznek erre. -
Lipi1980 #1255 MI lesz evvel a nyavalyás banner-rel?
Kezd már elavult lenni!
Cserélje már le AZ, akinek erre jogosultsága lenne! -
#1254 OKOK. Én kérek elnézést..
Mindegy nekem, csak már lássam szép minőségben!!!
J - i - G - s - A - w -
#1253 Micsoda? 2 féle lemez van:HD DVD és Blu-Ray. A Blu-Ray-nek nagyobb a kapacítása, ezáltal szebbek a filmek, amik megjelennek rajta, ezért várom én inkább azt, mint a HD DVD-t. Vagy ha ha HDDVD-t úgy értetted, hogy olyan DVD, amin x264 codeces HD film van, akkor csak rosszul fogalmaztál, félreérthetően :) -
#1252 A Blu-Ray az maga a lemez, amire írod, mert ugye a HD filmekhez sok hely kell...