Saw - Fûrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
De qrvaoptimisták ezek 😊
A gond csak annyi, hogy imdb-n minden egyes rész kevesebb pontozást kapott, mint az elõzõ 😊

Olvastam, hogy a Lionsgate szerint, ha minden jól megy, a hatodik részen felül elkészítenek még egy hetediket is.
Áldásom rá. 😊
bertino
ok, akkor majd rákeresek én is
kösz az észrevételt, ma nem vok teljesen önmagam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
Hûdeokos itt valaki -.-
Mondom VAN rendes DVD változat is, ezt onnan rippelték.
Rá is kerestem és lám: Saw IV UNRATED DVDR-Replica
Idézek az NFO-jából "Audio - English 5.1".

Egy napja kint van. De várj csak rá tovább nyugodtan.
Szóltam, hogy ha nem tûnt volna fel, akkor ez már DVDRip, vagyis DVD-rõl rippelték vagyis a DVD is tutira kint van. Erre elkezdesz kötözködni.

tsarffi
Leszedtem énis télleg a legjobb eddig.... feliratot tud vki hozzá, ami mûködik?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

bertino
tudsz olvasni ?

"de 5.1el."

5c0rp330n
Tudsz olvasni? Ez is dvdrip 😊 Van már rendes DVD változat is, ezt onnan rippelték.

bertino
kösz, de mostmár megvárom a DVDt vagy a ripet, de 5.1el.

Saw.IV.UNRATED😄VDRip.XviD-DIAMOND Eddigi legjobb minõség!!!!
exTrem
De még a véresség rész is szar lett ... Komolyan néhány jelenetnél elkezstem röhögni, hogy mekkora szar ................

jacky87
Én is ugyanezt gondolom róla! Ez már nem adja vissza azt az igazi fûrész fílinget. Ebben mintha csak az lenne a lényeg, hogy minél véresebb jeleneteket mutassanak. Pedig az eddigi fûrész filmeknek (fõleg az 1-nek)nagyon nem ez a lényege! Na mind1

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com

exTrem
Hát srqcok most néztem emg a filmet tegnap este nem is vártam sokat a filmtol, de hogy ennyire szar legyen ... Imádom a furész sorozatokat, de ez a resz semmit nem adott vissza nekem ... Nagy sz@r az egész. Összedobott story semmilyen csapdák .... vicc

cassoneitaly
Nemtom néztétek-e már az IMDB-n a SAW V oldalát, de a PLOT OUTLINE-hoz az van írva, hogy:
An investigative journalist stumbles into Jigsaw's game while on assignment.
Akik nemtudnak angolul:
Egy fürkészõ újságíró keveredik Jigsaw játékába kutatása közben...
hmmm... Érdekes lesz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
!!! 2008 October 24 !!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Herr Lehrer
leszarom nekem akkor is jobban tetszett 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

10000 ember szerint meg nem veri. forrás : imdb
Herr Lehrer
mituán megnéztem kb 3szor és végre megértettem az egészet sztem simán veri a 3-at a 4.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint mondtam engem nem zavar, ha egy film csavaros és egy kicsit komplikált. Így tehát az sem zavar, hogy nem mutatták direktbe a vitatott jelenetet. Mindössze annyit kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy mástól is megtudhatták-e, - hogy Amanda a segítõje Jigsawnak - mert nekem csak Daniel jutott az eszembe. És nem tudtam, hogy valamin átsiklottam-e. Ennyi.
De akkor lenne egy másik kérdésem is:
- Ahol Morgan és a férje "játszik", iskolában (a negyedik részben), az ugyanaz a suli lehet, ahol Troy "játszott" a harmadik részben? (Ez esetleg megmagyarázná azt, hogy miért elhagyatott az iskola, amikor Rigg bemegy oda a negyedik részben.)
Viszont az tetszik a harmadik részben, hogy amikor megtalálják Troy-t, és Kerry ill. Rigg azon tanakodik ki tehette, mutatják Hoffmant a háttérbe: tetszik, hogy már akkor úgy forgatták le a filmet, hogy ilyen gyanús fejeket vágjon Hoffman. Csak az akkor nekem nem tûnt fel...
Sland
Nagyon kevert-kavart csavart zavaros volt, de végiggondolva, többször megnézve mind a 4részt, még mindig azt mondom hogy nagyon jók a Fûrész filmek.
Fasza volt a 4. rész is, ez is kötelezõ darab!

btw az sem lehet teljesen 100-as ember aki a történetet kitatlálta, de az sem, aki a csapdák felépítésén agyalt és "kivitelezte"
Beteg... 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dynamic
Miért ne tudhatták volna meg Danieltõl(Saw 2.)?Azért mert nem mutatták?Vagy ahogy lentebb is kérdezte valaki, hogy hogyan lehet az, hogy nem találták meg Strahm holttestést?Miért ne találták volna meg?Csak azért mert azt sem mutatták?Nem értem...Ha valamit nem mutatnak direktben, nem azt jelenti, hogy nincs vagy nem lesz rá magyarázat, azt meg fõleg nem, hogy elvesztették volna a fonalat(Ezt már a #1422-re mondom).Azért egy forgatókönyv írás nem csak annyi, hogy leülök és egy éjszaka összeütök valamit átgondolatlanul.
A többi kérdésedre meg nagyon-nagyon az a gyanúm, hogy valamiféle "beetetés", amire a következõ részben lesz magyarázat.
ügyes meglátások fõleg az "amikor Kerryt megtalálják" gondolatmenet...
erre azt tudom mondani hogy már a készítõk is elvesztették a fonalat, a többire meg hogy majd kiderül.
Hát én úgy voltam a filmmel, hogy jó leszek és megvárom míg leadják moziban, de mikor láttam, hogy halasztják a premiert... Hááát...
Megnéztem és én úgy vagyok vele, hogy ez sem rossz. Talán kicsit komplikált, de én szeretem, ha bogozni kell. Engem az sem zavar, hogy ez már a negyedik rész, meg rókabõr, bla-bla stb. Ameddig csinálják és nekem tetszik addig én örülök. (A Majmok bolygója c. filmnek is szívesen néztem mind a hat részét... függetlenül attól, hogy a folytatások nem értek az elsõ nyomába.)
Az én véleményem szerint azért kezd már a film sokaknak "unalmassá" lenni, mert az átlagember bemegy, megnézi, de mivel nem fan (vagy már nem emlékszik részletesen az elõzõ részekre), nem érti, nem esik le neki sok minden. A fanok bemennek, megnézik, de mivel már sokat fórumoztak róla, gondolkoztak rajta stb. így nekik nem biztos, hogy sokban újat tud mondani. Ez az én véleményem.
Én azért szeretem... És várom a további folytatásokat. 😊

A filmmel kapcsolatban - SPOILER:

Mint már említettem én szeretem, ha komplikált. Egy pár, ami most hirtelen eszembe jut és kíváncsi lennék, hogy Ti mit gondoltok róla:
- Hoffman csak játszott, mert kényszerítve volt? A film eleji boncolásnál, Hoffman kivesz egy kazettát a lejátszóból, aminek a helyére végül berakja, azt ami Jigsaw gyomrában volt. Azon a kazettán lehet Hoffman játéka?
- Amikor Kerryt megtalálják, találgatják, hogy ki segített Jigsawnak. Honnan, kitõl tudják akkor még, hogy Amanda a segítõje? Nekem csak Daniel jutott eszembe, de lehet, hogy nem gondoltam alaposan végig.
- Mi lehet Kerry utolsó üzenete Pontosan? Hogy és mikor hagyta?
- Mi az a kulcs, amit Hoffmannak odaad Perez és Strahm, mikor elõször találkozunk velük?
- A harmadik részben végig Amandának a nyakában is lógott egy kulcs. Az mi?
- Ugyanaz a kulcs lenne, valami úton-módon? Mert hasonlítanak nagyon, de akkor meg az idõben vagyunk elcsúszva.
- Hoffman belerak Amanda borítékjába egy papírt és egy kulcsot. Az a kulcs mi lehet? Kicsit sok már a kulcs. 😊
Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Klemice
már valamelyik nap igényeltem 😊

buék

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

BUKÉ
Végre megjött az új banner...
Király<#worship><#worship><#worship>
ja télleg,elfelejtettem

Herr Lehrer
a 4. rész a 3-al párhuzamosan játszódik azért volt a végén ott Jigsaw csak ez eleje (amikor boncolják) játszódik a 3. rész után, a csaj meg azért nem szerepelt mert meghalt 😄 te csukott szemmel nézted a filmet? 😄

Seth
egyidõben ment a 3 , 4 .
A 4 eleje pedig igazából a vége után történik.

PSN ID.: Beegabor

Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap megnéztem a 4-et. és furcsálottam két dolgot, mégpedig, a film azzal kezdõdik, hogy jig-et boncolják,a végén amikor bemegy a 3. részbõl az apa, akkor meg ugyanott van, mint amikor fürészel elvágta a torkát... most akkor ez hogy van?
Furcsálottam azt is, hogy aki segitett eddig csaj, az nem szerepelt most, illetve, ezt az uj segitõt, gondolom ezvana csja helyett, az nagyvolt amikor mondta hogy Game Over. Azthittem Riggrõl szol, de végén meghalt. Meg azthittem hogy a 3. folytatása lesz, meg eztis irkálták midenhova, hogy az apuka játékát fogjuk látni, de a legvégén volt neki egy 3 perces szerep azt vége.

mondjuk szerintem az nem rossz ötlet ha részekkel késõbb tudod meg hogy elõzõ részekben mi törétn és egészen más képet kapsz az addigiakrol. de ez izlés szerint válttozik nekem bejön másnak nem. lehet a 20. részben kiderül hogy jigsawt is sakkban tartja valaki az lenne csak a nagy röhej
De tegnap a Csinibabában elárulták <#nevetes1>
5c0rp330n
Tényleg, mi volt abban a táskában? 😊 Tarantino sem árulta el? 😊

Akkor lehet, hogy párszor még meg kell néznem...
Klemice
és az is simán levonható hogy mi lesz a folytatás indítószála (ahogy azt leírtad bocs 😄 )
érhetõ film banner csere meg még mindig kéne :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Dynamic
Amúgy szerintem tökre érhetõ a film.Olyan jelenetek vannak ugyan benne amelyek nem egyértelmûek és a "miért" biztos kiderül a folytatásokban, de alapvetõen nem kusza a film.Simán érthetõ, hogy ki kicsoda.
Dynamic
SPOILERES!!
szerintem a következõ rész szorosan kapcsolódni fog a mostanihoz(mint azt lentebb kifejtettem, gondolom Hoffman lesz a középpontban) és valószínû a borítékos kérdésre is abban lesz a válasz, hiszen azt is H. nyomozó rakta oda.
Dynamic
Egy dolog azért feltûnt a film elején, ami ugyebár tulajdonképpen a film vége.Jigsaw újabb kazettája a gyomrából, amiben a nyomozót szólítja meg.Idézem:"Úgy gondoltad, elengedlek
anélkül, hogy játszanánk egyet?...Azt gondoltad vége,
csak mert halott vagyok?"
Szal szerintem a folytatásban Hoffman nyomozó lesz célkeresztben és gyanítom, hogy valamiféle kényszer hatására vállalt cinkosságot Jigsaw-val.

Az hogy mi volt Amanda borítékjában, az legalább akkora rejtély, hogy mi volt a Ponyvaregényben az aktatáskában?

Az hogy Strahm nyomozó nem volt ott, ahol lennie kellett volna az csak azt bizonyítja, hogy a kedves filmkészítõk is kezdik elveszteni a fonalat <#vigyor>
Megnéztem!

Ezúton keresem azt az embert, aki ki tudja ezt az egész történet gombolyagot oldani, mert ez lassan már a Gordiuszi csomóval vetekszik.
Én már a harmadik rész végén úgy álltam fel, hogy ezt kár lenne folytatni, hiszen Jigsaw meghalt, kampec, vége, finito...
De nem mert azok az istenverte hálivúdi embörkék még egy vödör pénzt szeretnének vele keresni, és a sok hülye Fûrész rajongó pedig meg is nézi...

Attól elvonatkoztatva, hogy ezt kár lenne folytatni, azért egy 7/10-et megért nekem!
nem baj gyerekek, januárban jön a Rambo legújabb! része, azt biztosan nem kúrták el<#nyes>

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carlos HUN
jó lenne már végre elkapnának mindnenkit és vége lene ennek az egész szarságnak mert már idegesit mindig jön valami új ember 2345 ben is egy új ember és meglesz 2028 saw film szánalmas pénzszerzés az egész teljesen túl van már játszva film még annál is szarabb voltt mint amire számitottam, nem egymagamban beszélek.
és akkor már forgatják az öt a 6al együtt pff elég lehetne már ebbõl és egy normális utolsó rész ami lezárja az egészet me már én megse nézem következõt idöpocsékolás

shevy
én alig értettem valamit, megkéne nézni mégegyszer, már rég láttam a többi részt

toysoldier
egyetértek

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Klemice
könnyen felejthetõ film még a kínzások se durvák

PLackó
nem volt az igazi 😞
Nekem ez egyálltalán nem ütött akkorát,mint az eddigiek.

cassoneitaly
Saw.4.R5.LiNE.XViD-MERRYXMAS
<#wow1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#wow1>
TÖKÉLETES <#vigyor3>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

de ennél sokkal érdekesebb, hogy

Hova lett Strahm nyomozó ha jigsaw hulláját megtalálták? hiszen 1 cellában voltak.
Klemice
és hogy
mi volt amanda borítékában pontosan bár es sose derül ki szerintem...

Dynamic
Szerintem teljesen egyértelmû volt a film,
egyedül az nem világos
hogyan került Hoffman nyomozó a "Jigsaw bandába"

de ez majd biztos a következõ epizódból derül ki.
Dynamic
Mekkora hatalmas nagy császár lehetett(értsd: kib.szott idióta), aki sample-nek berakja a film UTOLSÓ 1 PERCÉT!
Mondjuk én még elõtte láttam a filmet, szal nem zavart, csak egyszerûen nem értem...