Saw - Fûrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gond csak annyi, hogy imdb-n minden egyes rész kevesebb pontozást kapott, mint az elõzõ 😊
Áldásom rá. 😊
kösz az észrevételt, ma nem vok teljesen önmagam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mondom VAN rendes DVD változat is, ezt onnan rippelték.
Rá is kerestem és lám: Saw IV UNRATED DVDR-Replica
Idézek az NFO-jából "Audio - English 5.1".
Egy napja kint van. De várj csak rá tovább nyugodtan.
Szóltam, hogy ha nem tûnt volna fel, akkor ez már DVDRip, vagyis DVD-rõl rippelték vagyis a DVD is tutira kint van. Erre elkezdesz kötözködni.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
An investigative journalist stumbles into Jigsaw's game while on assignment.
Akik nemtudnak angolul:
Egy fürkészõ újságíró keveredik Jigsaw játékába kutatása közben...
hmmm... Érdekes lesz <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
!!! 2008 October 24 !!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Your suffers will be legendary even in hell!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De akkor lenne egy másik kérdésem is:
- Ahol Morgan és a férje "játszik", iskolában (a negyedik részben), az ugyanaz a suli lehet, ahol Troy "játszott" a harmadik részben? (Ez esetleg megmagyarázná azt, hogy miért elhagyatott az iskola, amikor Rigg bemegy oda a negyedik részben.)
Viszont az tetszik a harmadik részben, hogy amikor megtalálják Troy-t, és Kerry ill. Rigg azon tanakodik ki tehette, mutatják Hoffmant a háttérbe: tetszik, hogy már akkor úgy forgatták le a filmet, hogy ilyen gyanús fejeket vágjon Hoffman. Csak az akkor nekem nem tûnt fel...
Fasza volt a 4. rész is, ez is kötelezõ darab!
btw az sem lehet teljesen 100-as ember aki a történetet kitatlálta, de az sem, aki a csapdák felépítésén agyalt és "kivitelezte"
Beteg... 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A többi kérdésedre meg nagyon-nagyon az a gyanúm, hogy valamiféle "beetetés", amire a következõ részben lesz magyarázat.
erre azt tudom mondani hogy már a készítõk is elvesztették a fonalat, a többire meg hogy majd kiderül.
Megnéztem és én úgy vagyok vele, hogy ez sem rossz. Talán kicsit komplikált, de én szeretem, ha bogozni kell. Engem az sem zavar, hogy ez már a negyedik rész, meg rókabõr, bla-bla stb. Ameddig csinálják és nekem tetszik addig én örülök. (A Majmok bolygója c. filmnek is szívesen néztem mind a hat részét... függetlenül attól, hogy a folytatások nem értek az elsõ nyomába.)
Az én véleményem szerint azért kezd már a film sokaknak "unalmassá" lenni, mert az átlagember bemegy, megnézi, de mivel nem fan (vagy már nem emlékszik részletesen az elõzõ részekre), nem érti, nem esik le neki sok minden. A fanok bemennek, megnézik, de mivel már sokat fórumoztak róla, gondolkoztak rajta stb. így nekik nem biztos, hogy sokban újat tud mondani. Ez az én véleményem.
Én azért szeretem... És várom a további folytatásokat. 😊
A filmmel kapcsolatban - SPOILER:
- Hoffman csak játszott, mert kényszerítve volt? A film eleji boncolásnál, Hoffman kivesz egy kazettát a lejátszóból, aminek a helyére végül berakja, azt ami Jigsaw gyomrában volt. Azon a kazettán lehet Hoffman játéka?
- Amikor Kerryt megtalálják, találgatják, hogy ki segített Jigsawnak. Honnan, kitõl tudják akkor még, hogy Amanda a segítõje? Nekem csak Daniel jutott eszembe, de lehet, hogy nem gondoltam alaposan végig.
- Mi lehet Kerry utolsó üzenete Pontosan? Hogy és mikor hagyta?
- Mi az a kulcs, amit Hoffmannak odaad Perez és Strahm, mikor elõször találkozunk velük?
- A harmadik részben végig Amandának a nyakában is lógott egy kulcs. Az mi?
- Ugyanaz a kulcs lenne, valami úton-módon? Mert hasonlítanak nagyon, de akkor meg az idõben vagyunk elcsúszva.
- Hoffman belerak Amanda borítékjába egy papírt és egy kulcsot. Az a kulcs mi lehet? Kicsit sok már a kulcs. 😊
Most hirtelen ennyi jut eszembe.
buék
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Király<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Your suffers will be legendary even in hell!
Furcsálottam azt is, hogy aki segitett eddig csaj, az nem szerepelt most, illetve, ezt az uj segitõt, gondolom ezvana csja helyett, az nagyvolt amikor mondta hogy Game Over. Azthittem Riggrõl szol, de végén meghalt. Meg azthittem hogy a 3. folytatása lesz, meg eztis irkálták midenhova, hogy az apuka játékát fogjuk látni, de a legvégén volt neki egy 3 perces szerep azt vége.
érhetõ film banner csere meg még mindig kéne :S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
szerintem a következõ rész szorosan kapcsolódni fog a mostanihoz(mint azt lentebb kifejtettem, gondolom Hoffman lesz a középpontban) és valószínû a borítékos kérdésre is abban lesz a válasz, hiszen azt is H. nyomozó rakta oda.
anélkül, hogy játszanánk egyet?...Azt gondoltad vége,
csak mert halott vagyok?"
Szal szerintem a folytatásban Hoffman nyomozó lesz célkeresztben és gyanítom, hogy valamiféle kényszer hatására vállalt cinkosságot Jigsaw-val.
Az hogy Strahm nyomozó nem volt ott, ahol lennie kellett volna az csak azt bizonyítja, hogy a kedves filmkészítõk is kezdik elveszteni a fonalat <#vigyor>#vigyor>
Ezúton keresem azt az embert, aki ki tudja ezt az egész történet gombolyagot oldani, mert ez lassan már a Gordiuszi csomóval vetekszik.
Én már a harmadik rész végén úgy álltam fel, hogy ezt kár lenne folytatni, hiszen Jigsaw meghalt, kampec, vége, finito...
De nem mert azok az istenverte hálivúdi embörkék még egy vödör pénzt szeretnének vele keresni, és a sok hülye Fûrész rajongó pedig meg is nézi...
Attól elvonatkoztatva, hogy ezt kár lenne folytatni, azért egy 7/10-et megért nekem!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
és akkor már forgatják az öt a 6al együtt pff elég lehetne már ebbõl és egy normális utolsó rész ami lezárja az egészet me már én megse nézem következõt idöpocsékolás
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<#wow1>#wow1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#wow1>#wow1>
TÖKÉLETES <#vigyor3>#vigyor3>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
egyedül az nem világos
de ez majd biztos a következõ epizódból derül ki.