2292
  • ForzaInter
    én azt mondom a képen Jigsaw van:)))
  • II Rocky II
    :D ennyire azért nem vágom az ünnepeket :D
    de ja végülis logikus :)
  • wesker24
    Pedig benne volt ő is kapott egy kis szerepet a Saw 4-ben !
  • Challanger
    Halloween, mint mindig :)
  • II Rocky II
    nah,a minap megnézem ujra mindet:D és ha végnéztem aztán adom le a voksomat én is XD
    szal 1-2-3-4....
    ööö nem szeretnék visszaolvasni már csak ugy kérdem mikor is jön moziba az 5dik rész?
  • ftomi666
    én is beszálok
    sztem az elsö hffman mert igy oldaol a maszk mögöti embernek nagyon széles a váli mint hoffmanak

1. Hoffman
    2. Strahm
    3. Eric Matthews(neki sincs sok esélye csak gondoltam 3.nak beirok vmi baromságot)
  • ftomi666
    troy a 4. részbeén nem tok rola
  • wesker24
    Akkor már én is !

1. Hoffman
    2. Strahm
    3. Dr.Gordon
  • saw123
    szerintem nem kell olyan halálosan komolyan venni ezta képet, mert csak egy sima plakát figyelemfelkeltésre készítették és arra pont jó. beszélünk itt arrol hogy ki van mögötte, aztán nem is erről fog szolni a film, szerintem ki sem fog derülni. ezzel talán azt próbálják szimbolizálni hogy Hoffman az új Jigsaw. de azért:

1. Strahm ügynök
    2. Hoffman
    3. Fekete pákó

• wesker24
    Troy-ra visszatérve tudtátok hogy ő is szerepelt a Saw 4-ben.
  • II Rocky II
    azt mondom mindenki irjon le sorban 3 tippet egymás utan.:D én feljegyzem amgamnak és a film jelenése utan ,amikor mindeki látta eredményt hirdetnék :D
    kiderülne ki tippelte meg jól :P
    nah mit szoltok?
    így kéne.:
    1.- szereplő1
    2.-szereplő2
    3.-szereplő3

szereplő helyére természetesen a nevet kéne :D
    akinek az első tippje jönne be az 3 pontot kap akinek a 2dik az 2 akinek a 3dik az meg 1-et :D
    na ha gondoljatok feljegyzem,csak tippeljétek meg és kész
  • 5c0rp330n
    sztem Troy vagy Kerry nyomozónak hasonló esélye lenne :)
  • Atkamon
    ááh biztos nem Gordon az... Ő a legvalószínűtlenebb
  • Lipi1980
    Erről beszélek!!!
    Akkor mit keresne Dr. Gordon a maszk mögött???
    Hacsak nem tolószékben :):):)
  • Atkamon
    Hát egy ilyen apró részletet biztos nem nehéz elfelejteni... végülis csak amiatt a jelenet miatt Fűrész az egész széria címe:D
  • Lipi1980
    Akkor kicsit sántikálni fog, hacsak nem vétettek olyan hibát, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy az első rész végén levágta a lábfejét a fűrésszel...
  • cassoneitaly
    Dr. Gordon esetleg?
  • saw123
    engem kicsit Agent Straham-re emlékeztet a fejforma,de fogadni nem mernék rá másrészt meg mit keresne ő ott.
  • cassoneitaly
    Biztos hogy Hoffmann van a maszk mögött ? [#fejvakaras
  • cassoneitaly
    POSZTER (1280x960) :

• Lipi1980
    Várható volt, hogy ezen a vonalon folytatják...
  • saw123
    Que paso! Que paso!

story:

Almost every one brought in to try and solve the jigsaw mystery has died or been injured. With Johns dead body in the hospital, Officer Rigg, badly injured and still in the warehouse, Agent Perez recovering in the hospital and Agent Straum no where to be found, there leaves one. Upon hearing the news that Jigsaws games will continue from his death Detective Hoffman has disappeared and a whole new game is just about to start.

si?
  • Lipi1980
    Hát igen valószínű...
  • 5c0rp330n
    tudom, volt már ez a plakát, de azért a biztonság kedvéért megkérdezem: az ott Hoffman lesz a maszk mögött, ugye?
  • Atkamon
    Mit vársz hónapokkal a bemutató előtt... Még trailer sincs.
  • bertino
    de jók vagytok basszátokmeg :D
  • saw123
    én nem is mondtam hogy van rajta valami
  • Lipi1980
    Ez szép meg jó meg minden, csak semmi nincs rajta a képen és a linken kívül...
  • saw123
    hivatalos saw 5 oldal
  • Lipi1980
    Jónak jó, csak az a baj, hogy egy ilyen (a IV. részből összevágott) kedvcsináló, nekem csak arra hozta meg a kedvem, hogy mégegyszer megnézzem a IV. részt...

De az is jó
  • saw123
    alapozónak jó lesz
  • 5c0rp330n
    fanmade trailer
    Saw 5 előzetes
  • Lipi1980
    Naon király ez a plakát...
  • saw123
    Nálunk ilyen mé nincs?
  • Atkamon
    juj:D nagyon jó:)
  • saw123
    asztaaaaaaaa milyen filinges plakáááááát!!!

teccik
  • Dynamic
    Fűrész V sztori és szereplők
  • Dynamic
    Ez kész.Láttál már olyan filmet, ami úgy kezdődik, hogy a főszereplő visszaemlékezik és az emlékek lesz maga a film? Na ugye.
    A Fűrész 4-et is így kell felfogni.Hoffman a boncteremben, kvázi visszaemlékezik a Jigsaw megtalálása előtti eseményekre.Tehát a boncterem után te már az emlékeket látod.Ilyen egyszerű.

A Fűrész4-ben a "visszaemlékezés" és a Fűrész3 maga ráadásul egy időben, párhuzamosan zajlik.

Ha ezek után sem tudod összerakni...
  • ftomi666
    még egy utolso dolog tuc vmit a fürész 5-röl mikor adják ki mikor készül el mikor lesz szinkronizálva akármi csak vmi info legyen