Saw - Fûrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
Hát most valami gubanc van oldalukal nyuge menni fog és általában fullspedel enged tölteni

Klemice
már megy

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
wá part 2 miért nem megy

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

wesker24
<#worship><#puszi>
toysoldier
<#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

PLackó
köszönjük! :)

Carlos HUN
Saw.4.R5.LiNE.XViD-MERRYXMAS

PART1
PART2

karácsonyi ajándékom!

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Ja igen amúgy kissé már unalmassá vált ez a széria számomra legalábbis, nem ártana valami új ötlet, bár attól tartok az 5. részben ugyanez lesz mint eddig, mert hát amíg valami profitot termel addig minek változtatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Megnéztem ezt a 4. részt is és végre ez jó volt, nem az a hulladékság mint a 2. meg a 3. rész. Jól megkavarták megint az egészet, elég volt kibogozni most ki kicsoda, fõleg, hogy a 2. és 3. része már nem is nagyon emlékeztem, de aztán csak beugrott, hogy ki kicsoda. Annak kifejezettem örültem, hogy nem az értelmetlen haláltusák kerültek a középpontba, ahogy az a 3. részben volt. A forgatókönyv íróknak meg külön gratula, hogy végig tudták vezetni a szálakat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Visszavonva, lehet szedni nyugodtan, angol hang van rajta. :) (már leszedtem meg itt is írják)

jAsOn VoOrHeEs
Saw_4_R5_LiNE_XViD-MERRYXMAS

Kis bökkenõ, hogy orosz hang van rajta... -.-

Note : From real DVD9 R5 Russ
No sound ENG DD2.0 Only 5.1 2.0 DTS Russ sound.
Enjoy this line sound.

akyyy
ez mekkora lol.

de látom hemzsegnek a spoilerek,s zal megyek is innen mielõtt az iylen molcáltlaá kósza spoilerekel lelõnék valami poént!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MoLc
Gratulálok ehhez a 4. részhez. Most már foggalmam sincs mi hogyan ki kivel merre hányóra van. Valakinek van valami leírása ? <#szomoru1><#buck>

AntiHero
Az majd a saw 5:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

1285-re valaki 1 véleményt?
Klemice
ja #1360-at bannernak

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Azért klappol minden mindennel, mert Jigsaw bácsi jó elõre kitalálta az egészet!
Vagy lehet, hogy ilyenkor a forgatókönyv írókat kell dícsérni? <#vigyor>

Mi lesz a bannerral?
Nm lesz jó az, amit Antihero javallott az #1360-ban???
AntiHero
NA megnéztem. (meglepõen "jó" volt a TC változat)

10/7adok rá. A vége nekem nagyon tetszett. Csak hát igen az hogy minden klappol mindennel az megint fura:(

Atkamon
Pont ezt akarják belõle kihozni, hogy soha ne legyen vége és csinálhassanak jó sok részt...

Seth
Na most értem a végére. Hát nem igazán tetszett. Nagyon erõltetett már ez a kavarás a végén, olyan mintha az elsõ rész megdöbbentõ végét akarnák túlszárnyalni, de nem igazán jön össze. Most is szépen megkavarák az embert az idõvel. Hogy hozta ezt össze Jigsaw, hogy minden klappoljon ennyi emberrel? Szinte minden egy idõben zajlik a 3. - 4. részben,a film eleje a vége is egyben, minden a boncolás elõtt játszódik,jól átverték megint a nézõket, és ezt már nagyon erõltetettnek éreztem. Fejezzék már be, vagy kezdjenek vmi új szálat(jaj vagy inkább mégse,mert még úgy gondolják a kedves írók, hogy nem voltak elegen abban a rohadt gyárban), így sosem lesz vége

PSN ID.: Beegabor

skinnyman
Sztem nincs ezzel semmi baj, egyáltalán nem folyik össze. Sem abban amit linkeltél, sem ennél, sem ennél.

Regards,

Atkamon

ezen a képen például jó, mert más betûtípussal van a "IV"

Atkamon
akkor szerintem ne menj grafikusnak:D

W betû olyan, mintha három függõleges vonal lenne... ezért mégegy már nem lenne oda túl jó, mert úgy már olyan lenne, mintha 4 vonal lenne...

Seth
majd rájössz ha nézegeted a feliratot :D

Herr Lehrer
#1356 valaki? :)

Your suffers will be legendary even in hell!

skinnyman
ezt mosr nem teljesen értem :)

Regards,

Seth
a W olyan a képeken inkább mint III , ezért gondoltam

skinnyman
1 db I már sok? :)

Regards,

Seth
Akkor túl sok lenne a I , az hülyén nézne ki

skinnyman
Nem rossz, nem rossz :) Csak a 4-et IV-nek szokták írni inkább :)

Regards,

AntiHero
Esetleg new bannernak:

kösz, már van

AntiHero
van

felirat hozzá?

Herr Lehrer
ha engem is meg tudnáto dobni egy linkkel ahonnan le lehet szedni ezt az "új" verziót megköszönném :)

Your suffers will be legendary even in hell!

abszolut nem .... jo minsõgben is kakker a film
Remélem a véleményeket nem befolyásolja az audió/videó minõsége...

Kompi http://trailer.blog.hu/

wesker24
Hát ez nem teljesen igy volt !! Amugy a Saw 1-ben Adam sem halt meg mint megtudhattuk a Saw 3-ból Amanda végzett vele !! Meg aztán ott volt Gordon doki mivel levágta a lábát és elvánszorgott azóta nem tudni róla semmit se !!

Mindegyik résznek megvan a saját sztorija és mind a 4 rész kapcsolodik egymáshoz sok olyan dolgot tud meg az ember amit eddig nem tudott az elözö részekbõl !!
wesker24
Jah priviben nekem is legyen szives valaki linket adni hogy hol lehet leszedni !!

Atkamon
Nem tom az elsõ filhez képest biztos más a hangulat, de nekem mindegyik tetszik. Azt meg nem tudom hogy képzelted el, hogy köze legyen az elsõ részben lévõ történethez, hiszen az elsõ részben gyakorlatilag mindenki meghalt, a másodikban mongyuk jó volt, hogy újra elõhozták a 1.-ben megismert helyszínt, de abból már nem lehet sokkal többet kihozni szerintem. Az alaptörténet, hogy meg kell büntetni azokat, akik nem becsülik meg az életüket még most is megvan.

Kandurex
Saw 4: hogy ez mekkora gány film, semmi köze nincs az elsõ filmben felépített hangulatra, történetre, minél jobban tancsírozzunk, ez a jelszava a filmnek, egy nulla

10 / 2

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Atkamon
Valaki küldene nekem egy linket ehhez a TC-hez priviben?

exTrem
csatlakozom

skinnyman
Ok, 100-ból még reális lehet :) Én megvárok minimum egy dvdrip változatot.

Regards,

cassoneitaly
Na jó nem kell bizonyitgatni a tudásotokat, elhiszem, hogy nem áll távol tõletek az informatika<#idiota> De könyörgöm... Ti semminek nem tudtok örülni? Ez a TC messze túlszárnyalja az eddigi kamerás verziókat, és csak örömömben, "elfogultságomban" irtam a 9-et... Egyébként sem mondtam, hogy mennyibõl 9 <#vigyor>
szóval....csssssss<#mf1><#nevetes1><#nevetes2>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

skinnyman
""
Ilyet azért ne mondjunk már egy TC-rõl. :)
Ha valami 10/10, 10/10 minõségû, az az 1080p BD. Ennek az 1080p ripje (x264) mondjuk hogy 10/9 és 10/9 minõségû. A 720p ripje 10/7 és 10/7 minõség. Ezek után a DVD maximum 10/4, 10/4 minõségû lehet, A DVDRip lehet mondjuk 10/3, 10/3 minõség. Node ez mégcsak nem is DVDRip, hanem egy átkozott TC, tehát a legjobb indulattal is maximum 10/2-t lehetne ráadni, ha nem 10/1-et :)

Regards,

AntiHero
NA persze:) A TC mindig rohadj jó volt:) Majd ha lesz DVDSCREEN talán jó lesz.

cassoneitaly
Nekem mindjárt lentvan, és a sample alapján naon zsírkaraj.. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Don't Forget The Rules...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

bertino
hát... áltaában jobbat mindig, mint a TS.
Én nem szedtem le ,csak láttam, hogy ez már van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!