2292
-
#1571 Na szóval jigsaw ott van a mühelyben mig a 3-dik részben végzik el a mütétet rajta és miután az megvolt Jeff a film végén vágja el Jigsaw torkát és nem sokkal késöbb jön be Strahm ügynök megtalálva a hullákat erre Hoffman bezárja őt !!
Az hogy hogyan került Jigsaw a boncasztalra azt nem mutatták a filmben biztos Hoffman intézett valamit elvileg ő is ott volt a boncteremben és akkor találják meg a szalagot Hoffman számára !! -
ftomi666 #1570 oké a háromnak a folytatása de akkor is ki hozák jigsawt a müheéyből megmütik aztán visza viszik a hulák közé és betakargatják vagy mi -
#1569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami a film elején van amikor Jigsaw-t boncolják az tulajdonképpen nem is a film eleje hanem a legvége ugyanis a Fűrész 3 és 4 rész történései egybeolvadtak a filmben ! A film készitői kissé bekavartak a nézőknek ezzel a csavarral! -
ftomi666 #1568 segits 1 kicsit mert nem jövök rá -
#1567 Látom nem igazán érted a lényegét ennek a filmnek ! Nézd meg még egyszer a filmet ezúttal jobban figyelj oda és akkor talán megérted hogy mi miért történt ! -
#1566 egyébként ismered a magyar nyelvet... ? :) -
ftomi666 #1565 megszereztem a fürész 4-et szinkronosan de akkor hibát még 1 filmbe se látam mint abba a film ugy kezdödik hogy felboncolják john/jigsaw-t de a végén mikor az fbi-os emberke megtalálja a jef-et jigsaw mühelyébe ot vanak a 3. részben oda került hulllák :
Amanda
Lynn
És jigsaw/ Jonh na itt a baj hogy kerülhete oda mikor az elején a zsaruk boncolták és a gyomrábol kiszedték hoffman nyomzo kazátáját
-
#1564 Fűrész 3 - 4 párhuzamos jelenetei egyben -
ftomi666 #1563 hello all
aki tudja hogy hol lehet letölteni/megrendelni magyar szinkronosan aki tudja az irjon már ide egy honlapcimet elöre is köszzi -
#1562 sztem ezek még mind kamák, majd ősz környékén ami infó jön róla, már valódi lesz. -
saw123 #1561 a plakáton megint "it's a trap". uncsiiiii!! -
#1560 JULIE BENZ (A DEXTER-ből Dexter barátnje, Rita, aki szerepel majd az új fűrészben) a SAW V-ről: "Rémálmaim voltak amíg forgattunk"..."Annyira j dolog egy ilyen jó filmben szerepelni..."
www.officialsaw.com -
Lipi1980 #1559 Úgy ahogy teccik mondani...
Addig is töltsön el minket a várakozás izgalma, hogy már csak 5 nap és megjelenik a IV. rész DVD-n
Tisztára, mint adventkor... -
#1558 Kérem,az egy fake ,összevágott cucc, egy Elisha Cuthbert-ös gyenge horror-thriller-ből,ami Captivity néven futott,meg benn van pár Fűrész-es jelenet... Fanvideo..
Várjunk csak még szeptembherig arra a trailer-re -
Zoleeka007 #1557 Hűűűűűűűűű van tök yo fűrész trailer torrenten:! -
#1556 megoldják hogy jo legyen ugyis..
sztem lessz annak 7dik része is...illetve majd több év mulva egy ujradolgozás Jig Saw néven :) -
#1555 így van, a 3-nál be tudták volna fejezni, ha akarják, de amikor a 4-et bejelentették, leszögezték, hogy 6-ig biztosan elmennek, és akkor gondolom majd megint átgondolják, hogy folytassák-e (még nemtom milyen lesz az 5 és 6 de sztem nem lenne jó ötlet) -
#1554 eddig is úgy volt, hogy 6 része lesz:) -
#1553 joez..engem is idegesitett eleinte..de ez igy jo 3 sorban egy kis uj infot kapunk ;) joez igy..
ezek szernt már lessz fürész 6 is XD -
#1552 még a vörös maradhat is, de a nagy betűt lééééci mellőzzük :) -
#1551 jaj csak azért gondoltam, hogy ezeket így irom, mert így gondoltam h akárki bejön látja egyből, hogy ami nagy meg piros, az akkor a hivatalos oldalról egy hír... de látom nem tetszik az elképzelés, akkor ezentúl mellőzöm.. -
#1550 nincs bajom, de mé nem lehet normálisan beírni ?
én díjazom a törekvésed télleg, köszi, meg minden, csak ez a nagybetű meg a vörös szín, ami zavar :) -
#1549 Ó, igazán nincs mit az infóért...
de hogy ezzel most mi bajod van..nem értem -
#1548 legalább normálisan használnád azokat a makrókat :\ -
#1547 [nagy]"SAW" PRODUCER MARK BURG NYILATKOZATA:
"LESZ NÉHÁNY ÚJ KARAKTER AKIKET IGAZÁN MEG KELL ISMERNIÜK... LESZ NÉHÁNY MELLÉKSZEREPLŐ AKI MÉG A FŰRÉSZ VI-BAN IS BENNE LESZ -
AZ EMBEREK VISZONT AKIKRŐL AZT HISZIK HOGY ÉLNI FOGNAK... ESÉLY NINCS RÁ!"[nagy]
www.officialsaw.com -
#1546 Hát elég bénácska... kicsit ötletesebb is lehetne. -
Lipi1980 #1545 Érdekes hír ezen az oldalon, miszerint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a filmben 6 különböző csapda lesz, és a film DVD változatában 3 alternatív befejezés lesz látható...
Egyébként ez a plakáton látható ollót már a IV rész plakátján egyszer előtték, így egy kicsit uncsi és fantáziátlan...
Ennek ellenére NAGYON VÁÁÁÁÁÁÁÁRROOOMMMM! -
saw123 #1544 váááááááááááááááááááááááááááá. szóval ez -
saw123 #1543 plakát -
Xerxész #1542 Valamelyik fórumon mintha olvastam volna, hogy állítólag asszem a 2. részben lehet látni egy testet az alaksorban, amikor Eric Matthews megy be a végén a fiáért a WC-s helységbe. És hogy az állítólag Lawrence Gordon teste.
Nem tudom, én még nem fedeztem fel.
Bár józan paraszti ésszel nézve el kellett hogy vérezzen valahol az alaksori járatban.
Vagy neki is segített Hoffmann, mint Ericnek? Ki tudja... -
saw123 #1541 látta már valaki az Are you scared című horrorklasszikust? ugye nem!
én is csak azért néztem meg mert mondták hogy Fűrész koppintás. és valóban! értékelésem: 10/0. szőrnyű.. életem legrosszab másfél órája volt.
egy dzsé kategóriás köpedékhalom az egész, nehogy valaki megnézze!! -
#1540 jah tényleg:D -
#1539 Eric Matthews halt meg.. Daniel a fia, őt a II. végén találta meg KERRY a széfben.. -
#1538 nemtom, nekem tippem sin, bár azt nagyon durva lenne, ha Dr. Lawrence Gordon, tátva maradna a számXD
öö...Daniel Matthews nem halt meg?(én úgy emlékszem) -
#1537 És még egy valami ( mára az utolsó ):
Szerintetek ki fogja az V-ben Hoffman-t tesztelni? Ki lehet az új segéd ?
- Jill Tuck
- Peter Strahm
- Jeff (A fúrós áldozat az I. részből)
- Carla
- Lamanna
- Dr. Lawrence Gordon (bár senki sem tudja él-e vagy sem)
- Alison Gordon
- Daniel Matthews
- Morgan
- Chris (aki Lynn-el aludt a IV-ben)
- Deborah nővér
- Fisk
- vagy egy új karakter?
-
#1536 Szerintem ez abból a jelentből van, amikor KERRY-t teszi fel a az ANGEL TRAP-re... És akkor lehet Hoffmann is ottvolt, mert egyedül ugye nem bírhatta.. Mik lesznek itt -
#1535 Mármint arra értem, hogy Amandáról is lesz mesélve valami (már ha van kép róla), meg sok elvarratlan szál van még -
#1534 Egyik oldalopn találtam:
A SAW V -höz kapcsolódó 2 kép..(Ezekszerint lesz itt flashback nem kevés.. )
-
saw123 #1533 pontosan -
#1532 Az a boncolás után van.