2292
  • cassoneitaly
    A Teaser-ben lévő zene...

Régi Ír himnusz...

Lyrics
  • Lipi1980
    WTF???
  • toysoldier
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096126130
  • ftomi666
    látom itt irtatok a terminator 4-röl is ha valaiki tudd rola vmit az irja már le ide pl.: mikor lesz a mozikban vagy ilyesmi
  • Xerxész
    Hmmm...nézd meg légyszives a kedvemért a "to tease" ige magyar jelentését is, jó? Segítek, itt a link:

Szótár

Itt is a második jelentést nézd.
    Ugyanis ebből jött a teaser szó. Pont azért, amit reggel is írtam. Csak cukkol, ingerel, felkelti az érdeklődést.

Egyébként meg nem értem, mit vártál egy teasertől...a sztoriból nyilván nem fognak lelőni semmit sem, ígyhát mutatnak egy csapdát. Most örültél volna, ha lelövik a szokásos film végi csavart? Persze, az hiányzik mégcsak...
  • cassoneitaly

• cassoneitaly
    Na itt látható hogy azon a csövön vagy víz, vagy bogarak mennek majd be, vagy a levegőt szívják ki...hmm..rejtély..

Viszont a ComicCon-on mutattak egy másik csapdát bővebben, ami még nem került fel a netre, de ami késik nem múlik
    A másik csapda egy INGA lesz, ami ha odaér kettészeli a csávót, de választhat, hogy 2 satuban összetöri a két kezét vagy mi, és akkor kiszabadul, és az inga megáll, vagy megvárja míg félbevágják... De olyasmit írnak, hogy miután kiszabadul az inga újra elindul Szóval az új segéd sem naon tiszteli a szabályokat..vagy Amanda tényleg visszatér ? Nah októberben kiderül
  • saw123
    Én pontosan tisztában vagyok a kettő közti különbséggel. Azt próbáltam leírni, hogy a jelek szerint visszafelé haladunk az időben a 80as évek felé és B kategóriás sablonfilmeket filmeket gyártunk a jónépnek.

Egyébként igazad van. A Terminator 4ben sem mutattak sokat. de aki Terminator 4et várja az pontosan azt a filinget szeretné visszakapni mint amit a teaserében látott. És azt is fogja.
    A saw 5 esetében is igaz az előzőekben leírt. egy kivétel: a legtöbben nem azt a darabolós filinget akarják látni mint a teaserben. azért mondom hogy történetre kellene gyúrni. De ebből tökéletesen látszik, hogy mire számíthatsz a filmben.

A teaser magyar jelentése a sztaki szerint pedig igen érdekes

si?
  • Xerxész
    Az a baj, hogy itt szerintem nincs mindenki tisztában a trailer és a teaser fogalmával. A kettő eléggé eltér egymástól. A teaser (mint a magyar jelentése is mutatja) csak felcukkol, felkelti az érdeklődést a film iránt, de szinte semmit sem mutat meg. Ezzel szemben a trailer már a cselekményből is mutat valamit, bemutatja a főbb karaktereket, tehát az már a filmből jóval többet sejtet.

Jelen esetben ez egy teaser volt, szóval Saw123 nem értem, hogy miért vagy ennyire kiakadva. Teasernek teljesen jó volt ez a videó. Nézd csak meg a Terminator 4 teaserét, ott sem látsz túl sokat.
  • Atkamon
    Mér az első trailertől mit vársz? Bemutatnak egy csapdát és ennyi... a 4 első trailere sem volt sokatmondóbb... abban még csapda sem volt.
  • saw123
    namost kérem szépen ez egy vicc akar lenni?
    ez a színvonal 90-es évek elején egy B-kategóriás popcornmozinak se felelne meg.
    "Hello Strahm ügynök! be van zárva egy kalitkába mint Amanda 5 résszel ezelőtt! Fincsi mi?"
    ha ilyen irányba haladunk akkor forgassuk le a következő saw filmet Kocsolán vagy Ózdon 200 ftból és megvan a masszív bevételünk.
    tehát a rajongók teljesen le vannak szarva? kezdjünk már el egy kicsit a TÖRTÉNETTEL is foglalkozni ne csak a gyilokkal.
    esküszöm beszélek ezzel a Hackl gyerekkel vagy ne legyen a nevem saw123!!
  • Xerxész
    Nemcsak szerinted, hanem az is teljesen egyértelmű...márminthogy Hoffmann van a maszk mögött. Ezt a szánkba rágták a 4. rész végével.

Az hülyeség szerintem, hogy Amanda rakta Strahmot a csapdába. Ez nem feltámadásos sztori, csak kellőképp csavaros. Amanda meghalt a 3. részben. Strahmot meg Hoffmann rakja majd bele a csapdába, én ezt is biztosra vélem. Hiszen mostmár tudja ország-világ, hogy ő viszi tovább Jigsaw játékát.
  • Dynamic
    Strahm van a trailerben, ez egyértelműen látszik.
    A maszk mögött meg sztem Hoffman.
  • ftomi666
    de ha ténleg strahm ügynök van a trailerbe akkor öt nem érdemes beirni a maszk mögé
  • ftomi666
    nem rosz variáció de sztem azzal rontánák el az egész filmet ha ezt a fordulatot beleraknák
  • 5c0rp330n
    qrvajó :)
  • cassoneitaly
    Kérlek szépen az emberke a csapdában az Strahm ügynök...
    Olvastam a hivatalos fórumban az egyik srác teóriáját, hogy vajon ki tehette a csapdába? A srác szerint előfordulhat hogy Amanda
    Mert mi van, ha Amanda nem halt meg, és ugye volt egy levél amiről semmit nem tudunk.. Lehet az egész egy játék része, és Jeff lövése nem ölte meg Amandát... Tudom elég őrült ötlet, de itt minden lehetséges...
  • ftomi666
    nem tom hogy ki az az ember aki van a trailerbe gondoltam megprobálok rájöni hátha segit valamit aban hogy kitaláltjam ki van a maszk mögött de nem sokra jutotam

bár az emberkére lene 2 tipem bár mind egyik hülyeség az az ember hasonlit jeffre is meg adamre is itt csak 1 a bökenö mind 2 meghalt
  • cassoneitaly
    His message is rigtheous..His love is everlasting.His GIFT is LIFE.This Halloween Belongs to.SAW V!!!

Mondanivalója igazságos..Szeretete maradandó..AJÁNDÉKA az ÉLET..Az idei Halloween a Fűrész V-ről szól...

___________JiGSaW___________
  • II Rocky II
    nem sokat mutattak :D "helo" :Dddd
  • Lipi1980
    Ez a trailer így fasza ahogy van. Zenéstől, mindenestől
    Istenem, mikor lesz még hálovín
  • ftomi666
    kicsit megijedtem a trailer elején mikor ment az a hülye nyálas zene azt hittem hogy valami hülye szerelmestörténet lesz a 5. rész de aztán nem csalodtam én már várom

asmugy a trailer jo kivéve azt a nyálas zenét amit már emlitetem
  • cassoneitaly
    Na itt egy jtúbos link,ez biztos jólesz

• Challanger
    Ha nem működne, nézzétek meg itt
  • Challanger
    Itten van

• saw123
    nem történt semmi!! hogy rohadjon ki az összes foguk!! de egy maradjon hogy az fájjon!!

botrány
  • saw123
    még 1 perc
  • saw123
    ejjha
  • cassoneitaly
    Új info gyerekek!!!Kicsit böngészgettem a hivatalos fórumban

Amerikai idő szerint ma este 9:00-kor megkapjuk az első trailert!!!

Idő a Trailer-ig

Can't wait....
  • cassoneitaly
    Az első kockák a SAW V-ből hamarosan láthatóak lesznek! [ COMING SOON... ] OFFICIAL SAW NEWS

Én olyan Augusztus 15-re saccolom az első trailert, általában akkortájt szokott kijönni az első "anyag"...
    Csak jöjjön mááár...

LiVe Or DiE - MaKe YoUr ChOiCe
  • wesker24
    Hát te valamit félreértettél én nem a Saw V-re mondtam azt hogy felfog tünni egy ismerős alak ! Mikor a Saw 4-et forgatták ott mondták hogy feltünik egy ismerős arc habár nem mutatják mert el lett maszkozva !
    Méghozzá Troy a Saw3-ból.

De most hogy mondod elképzelhető hogy benne lehet a Saw V-ben. Ebben a filmben minden lehetséges.
  • Xerxész
    De azért olyan szereplőkben ne reménykedjetek, akik eleve kizárt hogy ebben a részben visszatérjenek, maximum flashback formájában.

Egyébként Wesker24 írta, hogy a forgatáson fel fog tűnni egy ismerős arc. A legvalószínűbbnek én Daniel Matthews személyét gondolom. Nyomós oka lehet rá, hogy visszatérjen, hisz az apja eltűnt (azóta mi már tudjuk, hogy kellemetlen halállal el is hunyt), ígyhát ő meg akarja keresni.
    Dr. Lawrence Gordon valószínűtlenebb a megjelenésre, mert minden épeszű ember arra gondol, hogy mivel lefűrészelte a lábfejét, nem sokkal azután, hogy kivonszolta magát a WCből az első rész végén, el is vérzett. Hacsak nem kavarnak be megint azzal, hogy Hoffmann neki is segített a túlélésben, akárcsak Eric Matthewsnak. De én ezt az esetet kevésbé látom valószínűnek. Daniel Matthews logikusabb lépés volna.
  • Herr Lehrer
    Eric Matthews?
    Hát sztem egy szétloccsant fejre elég nehéz lenne maszkot húzni:D
  • Atkamon
    Igen de ezekben a filmekben már minden lehetséges... eddig egyik részben sem úgy történt semmi ahogy azt vártuk:)
  • Xerxész
    Miért gondoljátok, hogy Strahm van a maszk mögött? Egyértelműen Hoffmannra utalnak vele, ez teljesen nyilvánvaló. A 4. rész végén egyértelműen bemutatták, hogy Hoffmann lesz Jigsaw utódja. Strahmot eleve bezárta abba a helységbe a film végén, ahol Jeff, Amanda, Jigsaw és Lynn is meghaltak. Ez tuti, tegnap néztem meg a 4. részt.

Mellesleg olvassatok kisit külföldi oldalakon is az 5. rész sztoriját illetően, nagy valószínűséggel Rigg és Strahm játékáról fog szólni.
  • wesker24
    Azt pontosan nem tudni hogy Darren milyen feladatot adott neki !

De a forgatáson azt mondták holnap feltünik egy korábbi ismerős arc !
    Épp akkor forgatták azt a részt amikor Riggs-et elrabolják !
  • ftomi666
    saw123 neked angol verzio van emg ha gondolod bemásolhatom a linket ahonan lelehet tölteni a magyart?
  • ftomi666
    kinek a szerepét játszota?
  • II Rocky II
    "na abban tökéletesen látszik a Strahm-es hajszerkezet, a kis pajesz és a fül. egy az egyben mint a plakáton. még a fejtartása is."

és mivan ha hoffman is pajeszt növesszt,haját máshogy viseli ? am jigsawra én is kicsit merészen tippelnék :D de az a 3dik variánsom lessz majd :D
  • saw123
    najo mit kapok ha nyerek? :)

csak én szavaztam Strahm-re. hogy miért? nézzétek meg a kis pajeszkapitányt az arcán.
    Saw.4.2007.R1.Unrated.DvDRip.AC3.Eng-leetay.avi verzióm van és 1:25:50 - 1:25: 53 ig van egy oldalra nézése. na abban tökéletesen látszik a Strahm-es hajszerkezet, a kis pajesz és a fül. egy az egyben mint a plakáton. még a fejtartása is.
    Hoffman arca az elején látszik tisztán a boncolásnál csak nem balra néz hanem jobbra. se pajesz, se kócos haj, neki hosszúszálú ápolt haja van.

ezzel ellent mond sajnos hogy mit keresne ő a maszk mögött, hiszen ő áldozat nem gyilkos. szóval ha nem lenne Strahm én is egyből Hoffmant mondanék tuti. de valahogy gyanús nekem az ügynökcsóka.

Pákó meg nem lehet, igazatok van, hisz ő fekete és nem is ismeri Jigsawt.