Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 2 lépésig eljutottam, de a 3ikra nem jövök rá
Panzermeyer
Hát én ezt nem értem... hogy kell ezt játszani? Max az ürgét tudom felgyújtani a B szobában, de az meg nem jó 😊

mov ah,4ch int 21h end

5c0rp330n
"most tegyük fel beül valaki a moziba akkor csak azé ne nézze meg mer nem látta az elõtte lévõ 3 részt ?"

de ide tartozol? 😊 mert ebben az esetben nem kéne csodálkozni 😊
a Hannibal epizódok sem 10 évente jöttek azért, az elsõ után eltelt több, mint 10 év, utána viszont már nem volt köztük ennyi 😊
a Fûrész epizódok pedig évente jönnek amióta létezik 😊

schrank
most tegyük fel beül valaki a moziba akkor csak azé ne nézze meg mer nem látta az elõtte lévõ 3 részt ? ha közvetlenül elõtte néztem volna meg akkor sem emlékeznék semmire mer nagy szarkeverés az egész ! hej a régi szép idõk amikor még 10 évente jött ki egy hannibál epizód és mégis képben volt a nézõ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

5c0rp330n
inkább mondd azt, hogy hülye vagy hozzá 😊
szvsz akinek a 4 nem tetszett, annak nem estek le olyan dolgok, amiknek le kellett volna...

schrank
ez már túlon túl túl lett bonyolítva egy nagy turmix az egész se füle se farka <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

5c0rp330n
mondjuk az is hülyeség, ha egyáltalán nem keresed a logikai kapcsolatokat, mert a film gyakorlatilag arra épül.
saw123: fogadjuk el, hogy jigsaw mindent tökéletesen megtervezett, ennyi.

Gyuri után szabadon:

<#nevetes2>NE TÕCCCSÉ LE<#nevetes2>
Mutasd meg nekik!
Teljesen jogos a dühkitörésed.
Állandóan megy a rinyálás a kiadók és a mozik részérõl a letöltések miatt, de õk saját maguk legnagyobb ellenségei. A kitartó rajongók (mint például én is) hónapokat vártak, hogy moziban láthassák a filmet, erre õk tojnak a nézõk fejére. Nos, akkor mi is tojunk az övékre. Ma szépen elmegyek a barátomhoz, és elkérem tõle a filmet. A "hivatal" pedig a "ne tölts le filmet" dumájával kitörölheti...
Ez meg a legnagyobb kib@szás a világon, hogy szarakodnak a bemutatáson, meg hogy nem tudják besorolni...
A motelt, meg az ilyeneket be tudják sorolni?
Mondjuk annak is a második része már csak DVD-n jött ki ha jól emlékszem...
Lehet, hogy a SAW 5 nálunk is csak DVD-n jön ki?
Kedves saw123 fûrész rajngó társam!
Te is azoknak a filmnézõknek a táborát gazdagítod, akik keresik a logikát a filmben.
Én úgy nézem az összes filmet, hogy leülök elé, és egyszerûen csak végignézem, és nem keresem benne a logikai kapcsokat, éppen ezért pislogtam hatalmasakat mind a 4 rész végén. Aztán amikor újra néztem õket, akkor sem nagyon logikáztam rajtuk...

Lehet, hogy én nézem rosszul a filmeket, de így legalább élvezem a filmet
Japep
Ááááááá ez nem lehet igaz...ma van a magyarországi premier és nem adják le ezek a **************...erre nem lehet mit mondani...
Az egész országban 3 moziban adják (persze mindhárom Bp-i) de az tõlem messze van...szánalmas.
Had döntse már el valaki, hogy megnézi-e, vagy sem...hagyjuk, tisztára felhúz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fuuu nemtudom hol kezdjem.... éjjel elkapott az ihlet, hogy írjak ide egy jót és mire felkeltem még akkor is bennem volt csak rohannomm kellett... ugyhogy most osztom meg veletek ami bánt. szóval megnéztem még 1párszor a filmet és egyvalamire rájöttem: a sztori nem jo, majdnem teljesen fantáziátlan a forgatókönyv, de a film legnagyobb baja és szerintem ez rontja el alapbol a filmet, hogy minden ugy történik ahogy jigsaw akarja. na most ilyen nincs csak a mesében. ha ez mesefilm lenne nagyon tökéletes csucsszuper kerek lenne. de! mivel ugye valami thrillerféleség akar lenni ezért ááááá nem tud jó lenni. mondok 1 példát: ugye Kerry figyelmezteti a 2 uj nyomozót, hogy 2 nyomozó veszélyben van végül rájönnek hogy õk a kiszemeltek. honnan a fenébõl tudta jigsaw hogy pont õk ketten fognak jönni? mivan ha mondjuk pont szabadságon vannak és békásmegyerrõl küldenek ki 2 kopót 1 nivával és õk helyszinelnek? szóval ez nagyon nem passzol...aztán amikor belépnek abba a szobába ahol perez ügynök kap a fejébe 1-2 szilánkot égnek a gyertyák..de ki a csuda gyujtotta meg õket vagyis mikor??? áááá ezek olyan hülyeségek amiket simán kihagyok a filmbõl és nincs logikai baki, senki nem haragszik emg és teljesen felesleges amugy is a gyertya, nem kell ez a szertartás filing. hogy valami pozitívat is mondjak nekem nagyon bejön ez a saw filing ahogy vágják a jeleneteket, átmenet egyik helyszínrõl másikra szóval jól van összerakva szerintem. sõt néha kifejezetten jó! de mondom ez csak az alap ahogy össze van rakva..szóval mindegy mert ha a belseje szar akkor max csak 1 szarvárat kapunk. vélemény?
bertino
sg/film rovatban ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atkamon
ne mááá!! ezt hol olvastad?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

bertino
gyááá nem fogják nálunk adni mozikban a fûrész 4et ?! 😄
de durva

5c0rp330n
Szerintem sem kell szégyenkeznie a 4-nek, mondhatni qrvára jó volt 😊 Bõven hozta a színvonalat, szerintem a 3 után még emelkedni is kezdett. Csak a végén nekem sem teljesen tiszta minden, lehet hogy majd én is újranézek pár részt.

Hol is kezdjem?
Talán ott, hogy amikor végignéztem a III. részt tavaly ilyenkor, akkor azzal a véleménnyel keltem fel elõle, ahogy ezt ITT KELL BEFEJEZNI! Kár lenne folytatni, mert teljesen el fog laposodni, és ez is a folytatások áldozata lesz, amit nagyon sajnálnék. De már akkor 100%-ra tudtuk, hogy jön a IV. rész, sõt Tobin Bell már az V. részre is aláírt...
Nagyon félve olvastam azok hozzászólásait, akik már látták a IV. rész, és köztük a a Tiédet (saw123) is, ahol eléggé lehúztad a filmet. Ezért félve is ültem le elé, miután kissé lejebb adtam az elvárásaimból (hiszen ne várjunk a IV. résztõl is az elsõ részhez hasonló színvonalat).
Megnéztem és meg kellett állapítanom, hogy hozták a III. rész színvolnalát, és nem nagyon kellett benne csalódnom (hál' Istennek, meg Jigsawnak), egy dolgot kivéve:
Remélem, hogy a forgatókönyv-írók nem fognak teljesen belebonyolódni a saját keszekusza történeteikbe, mert nekem elsõ megnézésre igencsak zavaros volt a IV rész. De majd ha kijön DVD-n akkor csapok egy Fûrészes hétvégét, és megnézem egymásután mind a 4 részt, és akkor hátha összeáll a kép...
köszönjük. Lipi 1980, Lpneo és a többi sawkedvelõ kiskobra! hogy tetszett a film? írtátok hogy megvitatjuk ha midenki megnézte!
motyodlee
Nem kukacoskodásból, de észrevettem egy bakit 😛
Akkor történik, mikor Strahm (vagy hogy irják) kijön a sodrából, a kolleginája halála után, és leteszi a telefont. Akkor elkezd vagdalózni, dobálózni, és a monitoron általában hangfrekvenciákkal kapcsolatos képek tûnnek fel. Ám az egyiken mégsem: egy pillanatra csak, de megjelenik a windows kék belépõképernyõje 😄DDd

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Most hogy belinkelted, már nekem is rémlik ez a kép, de a filmbõl valahogy tényleg kimaradt ez a jelenet!
Majd a bonus materials-ban...
A kérdésedre a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt tudjuk ki kerül bele, ha név szerint nem is, függetlenül attól, hogy a filmbõl kimaradt. Lehet, hogy a dvd-re kerül fel, mint kimaradt jelenetek egyike, vagy valóban az ötödik részben lesz jelentõsége. Az alábbi linken Te is láthadtod ki van a koporsóban:
http://thecia.com.au/reviews/s/images/saw-iv-3.jpg

Szóval ki is õ? Csak egy áldozat, vagy jelentõsége is van? Majd kiderül.
(Még anno a kép az officialsaw.com on is fönn volt.)
hát, számomra a 4-dik rész nyomába sem ért az elsõ 3nak...
meg vmi kronológiai sorrendet vki privátban küldjön már, mert jobban megzavart, mint a mátrix! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Ez már bennem is felemerült a film végén, hogy az valahogy túlságosan az elõtérben volt, ahhoz képest, hogy teljes mértékben kihagyták a filmbõl...
No majd az 5. vagy az azt követõ részek valamelyikében!
JAST
sok kérdés vetõdött fel itt a fórumban is, hozzácsapnám a ki fog kerülni az üvegtörmelékkel bélelt koporsóba? 😄

cassoneitaly
Sõt már kint a HD (720p) verzió is <#nevetes1>
Nah ez már minõség <#nevetes2>
Szedem is <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

5c0rp330n
Ott van az.

bertino
eltûnt a banner
vki hozza helyre pl,s htx

5c0rp330n
Eléggé kiszivárgott már az a bizonyos DVD 😊

Nekem bejön EZEN A LINKEN!
Egész pofás lett!
Az ott leírtak szerint Január 22-én jelenik meg USA-ban az URATED DVD...
hogy rohadjon meg: www.officialsaw.com
megújult

jo lett a frissítés miden video fennvan érdemes rákukkantani
5c0rp330n
Most sikerült megnéznem. A régebbi részeket csak egyszer láttam és nem olyan frissen, talán ez is közrejátszhatott, de meg kell mondjam: a végére elvesztettem a fonalat. Túl gyorsan történt túl sok fordulat, valahogy nem bírtam teljesen követni, illetve most nem vagyok pár dologban biztos 😊

bertino
igen, tom, csakhogy jelzést tegyek rola, hogy már én is 😄

5c0rp330n
Köszönjük, tudunk róla -.-

bertino
Saw.IV.UNRATED.DVDRip.XviD-******

Bocs, hogy nem egy hozzászólásba írtam.

Lehet - kétséges -, de ki tudja, Fûrész V. forgatókönyv részletek! A szöveg angol nyelven van. Én nem olvastam vég, csak bele-bele, egy két helyszínt, meg nevet. Nem tudom mennyire igaziak, aki hajlandó végolvasni az majd eldönti - és esetleg elárulja. (Mondjuk nem tudom, hogy került volna ki...) Spoilerbe rakom a linkeket a biztonság kedvéért:

http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P5.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P6.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P7.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P8.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P9.jpg
Szintén IMDb-n az ötödik rész történetéhez írták:
Strahm úgy dönt játszik Jeff helyett, hogy megtalálja a Corbettet.
Végülis valószínû, hogy Jigsaw nem kalkulálta bele, hogy Strahm pont be fog lépni és lelövi Jeffet. Az a játék eredetileg Jeffnek szól sztem.
És mivel Strahm "elmegy játszani", lehet kijut a szobából és ezért nem találják majd ott Jigsaw hullájával.
http://www.imdb.com/title/tt1144553/
Na, ez a nem mindegy. Saw játék. 😄

Óóó! 😊
Én azt nézem, hogy nekem mennyire tetszik... Az IMDb az másodlagos-harmadlagos. Ott bárki jelölhet bármit (igaz: jót is rosszat is. 😉 ).
5c0rp330n
Diamondhoz kell? Van már.

nem lett jo nincs meg a régi saw filing akárki akármit mond
stargatelost
már van az unratedhez felirat, csak egy kicsit kellett volna még várnod 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tsarffi
okés kösz megpróbáló lesz..

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

cassoneitaly
Shift+jobbranyíllal állíthatod hány mp-el késsen a felirat, a Shift balranyíllal pedig az ellenkezõjét! Sok sikert <#hawaii>
Én már 4x láttam<#hamm>fincsi

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Figyu! Nézheted!!! Szedd le pl. az R5line-hoz tartozó feliratot, és ha BsPlayerben nézed a filmet, akkor tudod korrigálni a felirat idõzítését!!! Mégpedig úgy, hogy >>> SHIFT + ->(jobbranyíl)
, vagy >>> SHIFT + <-(balranyíl)
Ilyen pofon egyszerû <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Remélem segítettem <#vigyor5>

tsarffi
UNRATED-es feliratról no hír?? Nézni szeretném már😄

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;