2292
    xddddd ezt te csináltad azthittem h vmi más lesz majd erre pont nem gondoltam :D
  • cassoneitaly
    Arra nem gondoltál, hogy esetleg segítő lehetek... Szólhatok az érdekedben, tervek vannak bőven

Törölt jelenet a 3-ból (Amanda álma)

Jigsaw halála picit máskép... lol Amikor elvágja a torkát onnan jön az érdekes rész...

• II Rocky II
  • saw123
    de kis figyelmes vagy öregem! csak nehogy kis kazettát kapj majd a te szülinapodon tőle
  • cassoneitaly
    Jiggy bácsi ma 66 éves
  • cassoneitaly
    Lesznek még ott olyan dolgok, amik nem kerülnek ki a 18-alatti oldalra, nyugodj meg
  • Lipi1980
    A VI. részt egy olyan ficek rendezi majd, aki evvel a filmmel fog debütálni...
  • Lipi1980
    Mi értelme a "korhatár-kapunak", ha a mögötte lévő traser trailer "for all audience" besorolású?

Vagy ez csak nekem magas???
  • ftomi666
    én kitaláltam de egyépként nincs rajta semmi különleges ugyanugy csak a trailer van rajta egyépként meg ird be a nevedet a felsö sorba first és last a 2. sorba elöször a házszámot aztán pedig 19003 a zip code
    3. szüli nap fontos hogy ojan szülinapot irj magadnak ami 18 évnél öregeb szoval 1990 töl lefele a hónap nap az lehet a sajátod is
  • cassoneitaly
    Megújúlt a H I V A T A L O S O L D A L , csak sajna AGE GATE van, és kellene hozzá egy házszám vagy PO.BOX cím, meg egy Zip Code, hogy a korhatáros területre beengedjen... Van 18 éven aluliaknak oldal, de ott csak a trailer van.. Valakinek ha sikerül helyes számot + Zip kódot szereznie plííz ossza meg velünk!
    THX
  • ftomi666
    ja az nekem is tetszik rohadt jo
  • II Rocky II
    az uccso kép elég kemény:D
    kuirva jól megcisnálták a torovágást és mintha valódi lenne :OO
  • cassoneitaly
    Asszem ő lesz "LUBA"

Valszeg ő SETH...

Persze Jiggy is visszatér

• saw123
    2 újabb kép fityeg az oficiálszavnyúzon
  • Lipi1980
    Még a hülyének is megéri, nemhogy nekem
  • bigfoot
    megvan az első három rész dvd-n ,és a fehér borító van kivül, melyik változatot vegyem meg, a simát vagy a rendezőit ,mert olyan bórító kell mint az első három résznek van!
  • cassoneitaly
    TEASER - 720p [saját feltöltés], elemezgessétek jobb minőségben
  • cassoneitaly
    eBay -en a poszter (207,50 $)

405 $ nál is jár az egyik
  • Lipi1980
    Érdekes, hogy Charlie Clouser is figyelemmel kíséri a film történéseit, holott ő csak a zenéjét szerete...

Ez a forgatókönyv nem egy olyan, amit alig lehet nézni...

Szóval szerintem kamu... Bár sanszos...

Madj meglátjuk!
  • cassoneitaly
    Igen, elég sanszosnak tűnik a film kezdéséhez, DE!
    Olvastam az official fórumon, ahol egyik srác írta, hogy hallotta valahol, hogy Leigh Whannel szereti megtréfálni az embereket, és előfordulhat, hogy ezek "direkt" lettek kiszivárogtatva, hogy még nagyobb meglepetés legyen a nyitány...

Mert emlékezzünk csak vissza:
    -Az hivatalos híreknél írták, hogy a nyitó jelenet annyira durva, hogy Charlie Clouser is alig bírta nézni.. Eszerint a 'forgatókönyv' szerint pedig csupa olyan dolgok lesznek amiket már láthattunk a 3., 4. rész alatt..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kivéve, Amanda kórházba szállítását és a gyomorban talált kazetta hallgatását összevágva azzal ahogyan Amanda kinyítja a szemét a 'THE GAMES HAVE JUST BEGUN' mondat előtt...

Szóval szerintem meglepetésben nem lesz hiány.
  • saw123
    vazz.. hihetőnek tűnik és ebből az derül ki hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a manda télleg nem gyilkolódott le
    ami nemtudom nem e viszi a filmet a science fiction kategória felé
  • cassoneitaly
    Elvileg az első 4 oldal... (sorry az előző rossz linkekért)

• cassoneitaly
    SPOILER veszély!!!

Kiszivárgott forgatókönyv oldalak...

Ha a képek nem lennének SG-vel kompatibilisek... Itt a forrás...
  • Lipi1980
    Engem is mindig ezzel fikáznak, hogy hogy értékelhetek egy olyan filmet jóra, ami nekik nem tetszett...

Az emberek már csak ilyen szar alakok

Sorry
  • cassoneitaly
    Akkor átfogalmazom: számomra még új képek
    Hoffmanost már láttam, de annyira nem találtam érdekesnek..
    nah ha lesz újabb fejlemény jelentkezem.
  • saw123
    ezek már régiek...officialsawnewson van egy új hoffman-os
  • cassoneitaly
    Ha a képeket nem töltené be az oldal...
  • cassoneitaly
    Újabb képek:

• ftomi666
    én látom arrol a kádrol van szo amelyikben adam volt az 1 részben dr. gordonal gordon nem a kádban volt
  • cassoneitaly
    Szóval...Ott a háttérben a fürdőkád ismerős

Strahm ezekszerint házas /gyűrű/ ... A családi-téma minden részben jelen van.. Talán Idén megismerkedünk Strahm családjával?

• cassoneitaly

• saw123
    milyen háttérben?
  • cassoneitaly
    Ott a háttérben a fürdőkád ismerős

Strahm úgylátszik házas /gyűrű/... A család-téma minden fűrész filmben jelen van.. Úgylátszik most megismerkedünk Strahm családjával is

• Harry Seldon
    Majd te megmondod nekem hogy mit nézek és kommentezek?

Szerinted csak az írhat, akinek tetszett? Mi ez, Saw-diktatúra? :D Ne legyél már ennyire viccesen egyszerü...

És persze, hogy van rá kereslet. Flatline EEG-vel nincs is jobb móka, mint egy Saw XIII. Ünnepel a plebs.
  • ftomi666
    sztem mindegyik rész jó de azért a 2. részhez lenne pár szavam az sztem nagyon uncsi volt de enek ellenére én úgy szeretem a fürész filmeket ahogy vannak
  • Lipi1980
    Ha unalmas, akkor nem kell nézni és nem kell kommentezni, 'oszt jónapot!
    Én spec a 3. rész után gondoltam, hogy ezt itt kell befejezni, de megnézve a 4. részt jó hogy folytatták, és ha így folytatják, akkor lesz még egy pár része, mert VAN rá kereslet...
  • II Rocky II
    hát ja a 4dik nekem se jött be annyira ,de jó volt :D és az 5dik is jó lessz sztem ;)
  • Harry Seldon
    De marha unalmas ez már.

Első rész: Korrekt, hatalmasat ütött, zseniálisan megkomponálva és a nagy csattanó köré felépítve.

Második-harmadik-negyedik: Tisztán pénzszerzési szándékból leforgatott, ötlettelen tucatmészár filmek. Nulla ötlettel.

És most ez a teaser, ami az ezerszer látott képvágási-szerkesztési koncepciót mutatja. Felgyorsított mozdulatok, a pánik kifejezésére - más eszköz erre nincs a Saw-univerzumban? így már elég sekélyes és még véletlenül sem hatásos... - illetve Tobin Bell paródiájának talán beillő mély hang.

Vicc kategória.
  • ftomi666
    nekem is postázhatnának 1 posztert amin mind a 4 aláirás rajta van
  • cassoneitaly

Tobin Bell /Jigsaw/ posztereket dedikál jótékonysági célra, ComicCon-os színpadralépés előtt...

Costas Mandylor /Hoffman/ dedikál, ugyanakkor, ugyanott, ugyanarra a célra...

Mint ahogyan tette azt Betsy Russell /Jill/ is...

Illetve a rendező, David Hackl...

OFFICIAL SAW NEWS